Quantcast

Why The War on Drugs Is a Huge Failure

4.87 / 5 (39 ääntä)

Julkaistu: 4.3.2016 09:36

Katsottu: 3642 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.87 / 5 (39 ääntä)

Why The War on Drugs Is a Huge Failure

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-04 14:12:06

+4802

<Thaliquid>

Tahattomiin seurauksiin? HAHAHHAHAHHAHA! Eiköhän ne ole ihan kuitenkin jollakin tasolla suunniteltuja vai miksi jenkkien omat tiedustelupalvelut ovat mukana huumebisneksessä!

7

Aika: 2016-03-04 21:08:34

+4285

<Ilkio>

Suomessa tietenkin tullaan toistamaan tuttua mantraa: Suomessa tilanne ei ole niin paha että lakia tarvitsee muuttaa ja nykyinen rankaisemiseen keskittyvä laki lähettää tärkeän signaalin. Vähän sama kuin hakkaisi päätä seinään ja kun naapuri sanoo että lopetti pään seinään hakkaamisen niin vastaisi että omassa päässä ei ole vielä niin isoa kuhmua että tarvitsee lopettaa.

6

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.03.16 09:48

<eikkakoo> Vaikkakin kovia huumeita vastaan olenkin, niin silti ihan hyvä että esim: Suomessa näitä tuo maahan järjestyneet rikolliset, esim moottoripyöräjengit, pysyy kuitenkin jonkin verran paremmin hanskassa sekin homma verrattuna että yksittäiset ihmiset niitä toisi ja möisivät kelle vaan joka niistä maksaa.. Varmaan siksikin jengeillä on kytköksiä Poliiseihin, valitaan se pienempi paha ja on kuitenkin jonkinlaiset säännöt siinäkin hommassa. Ymmärtää ketkä ymmärtää..

07.03.16 00:16

<barelyalive> Kannattaa myös kattoa sellanen dokkari kun "How To Make Money Selling Drugs". Avaa asiaa myös hyvin.

05.03.16 13:56

<Ohfuck> Yritäppä siinä tyypilliselle suomalaiselle luupäälle mitään tästä selittää jointti suussa, kun se tollo on kuitenkin humalassa :D "Niin, mutta mikset vaan voi juoda viinaa niinu kaikki muutkin" vai miten se meni. Kaiken lisäksi pitää piiloutua koko loppukansalta ja esittää ettei polttaisi, ettei automaattisesti leimaudu ihmisjätteeksi. Koko ajan pitäisi hävetä sitä mitä on. Tajuattais vihdoinki laillistaa niin ilmestyis plantaaseille "muutama" piiloammattilainen töihin.

05.03.16 08:54

<Lecimx> Ilkio ja koska suomen päihdekulttuuri on niin erillaista kun muualla maailmassa niin vapaampi saatavuus ei voi mitenkään toimia kun sitten on lääkärit ja bussikuskit koko ajan huumeissa T. monet huumeväittelyt.

04.03.16 21:08

<Ilkio> Suomessa tietenkin tullaan toistamaan tuttua mantraa: Suomessa tilanne ei ole niin paha että lakia tarvitsee muuttaa ja nykyinen rankaisemiseen keskittyvä laki lähettää tärkeän signaalin. Vähän sama kuin hakkaisi päätä seinään ja kun naapuri sanoo että lopetti pään seinään hakkaamisen niin vastaisi että omassa päässä ei ole vielä niin isoa kuhmua että tarvitsee lopettaa.

04.03.16 14:12

<Thaliquid> Tahattomiin seurauksiin? HAHAHHAHAHHAHA! Eiköhän ne ole ihan kuitenkin jollakin tasolla suunniteltuja vai miksi jenkkien omat tiedustelupalvelut ovat mukana huumebisneksessä!

04.03.16 11:28

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Battleblock theater

Battleblock theater

5 480 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.