Quantcast

Winning a War on Suicide in Japan

When you call a suicide helpline in Japan, you may have to dial that number 30-40 times, because the lines are so busy.

4.1 / 5 (5 ääntä)

Julkaistu: 20.6.2013 02:19

Katsottu: 4563 kertaa

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

1.2K

4.1 / 5 (5 ääntä)

Winning a War on Suicide in Japan | When you call a suicide helpline in Japan, you may have to dial that number 30-40 times, because the lines are so busy.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-06-20 07:31:52

-39

<Mikko!!!>

Se on vaan nii että ihminen kun ei ole kone joka tuossakin maassa pitäs olla kun ollaan töissä 24/7...sitähän voidaan ihannoida (työnantajien toimesta) minkä keritään mutta kyllä se raja tulee vaan vastaan...oli minkälainen taisteluaura tahansa...

7

Kommentit (11)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.06.13 17:38

<Kipux> Hieno kulttuuri. Ihmiset raataa, painostetaan ja hyljeksitään itsemurhan partaalle jotta yrityksillä menis paremmin ja tunne vammasten ei tarvi välittää muiden tunteista. Vähän kuin suomi.

20.06.13 22:44

<petriviljam> jos olet tyhmä ja yhteiskunnalle hyödytön taakka ole hyvä ja auta evoluutiota ja yhteiskuntaa kehittymään tappamalla itsesi nopeasti. Kiitos :D

-2
20.06.13 16:13

<Lontti77> Kunnon masennukseen ei ole apua. Piste.

20.06.13 12:05

<opmdevil> Eikö vakava aihe jo riitä. Miksi pitää puhua asiasta jollain fagottiäänellä kun voisi puhua asiasta kunnolla, yrittämättä vetoamaan tunteisiin

20.06.13 07:31

<Mikko!!!> Se on vaan nii että ihminen kun ei ole kone joka tuossakin maassa pitäs olla kun ollaan töissä 24/7...sitähän voidaan ihannoida (työnantajien toimesta) minkä keritään mutta kyllä se raja tulee vaan vastaan...oli minkälainen taisteluaura tahansa...

20.06.13 07:28

<Pakkonaitettusikiö> Minusta itsemurha voi olla se yksi vaihtoehto, mutta ennen sitä hirttoo pitäs funtsia miettiä, haluaako antaa oikeasti koko elämänsä periksi, jollekkin tai jonkun takia. Sen täytyy olla pirun iso vastoinkäyminen, ettei voi enää kasvojaan pestä vaan ennemmin tappaa itsensä. Toki tuohon päälle kaikki aivokemiat niin rima laskee. Ehkä se on vaan sitten evoluutiota, mikään muu elävä ei ihmisen rinnalla tuota temppua tekisi.

20.06.13 05:25

<Sp33dy> Itse olen aina miettiny ettei kuolema ole paha. Se poistaa fyysiset ja henkiset kivut, lähdet unohtumattomalle matkalle tutkimaan universumia tai mitä ikinä sittenkin. Se että lähtee täältä oman käden kautta on pelottavaa kun miettii että minkälainen henkinen kärsimys kyseisellä henilöllä sitten on/oli? Ja mistä se on tullut? Yhteiskunta painostaa todella ja minua ainakin pelottaa rahan kanssa leikkiminen, se että olet velkaa pankille voi tuhota koko elämäsi. Kumminkin omat vaistot käskee pysyä elossa niin pitkään kuin mahdollista. Vaikka välillä on paha mieli niin on tää maapallo ihan kiva :)

20.06.13 04:04

<Nagisa> suomalaiset ei uskalla soittaa apulinjalle vaan vetävät itsensä jojoon saman tien

20.06.13 03:40

<arcleas> äänen takia harkitsin itsemurhaa.

20.06.13 02:57

<Luukasa> Tää äijä puhuu helvetin ärsyttävällä tavalla.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Winning

Winning

5 460 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.