Quantcast

Xbox One Announcement - Abridged Version (VideoGamer.com)

4.38 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 23.5.2013 09:16

Katsottu: 4329 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.38 / 5 (8 ääntä)

Xbox One Announcement - Abridged Version (VideoGamer.com)

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-05-23 09:51:51

+19643

<Zyy>

<Ismo Jay Laitela> Se ihmisiä vähän kyrsii, että et voi lainata kavereille pelejä vaan niiden pitää maksaa siitäkin huvista.. Eli käytännössä xbox konsolina menettää ainoan valttinsa PC:tä vastaan. Xbox live on edelleen maksullinen, huomio viety pois peleistä ja tilalle tuotu TV, kinect 2 ja tehon kannalta vaikuttais olevan ps4:n kanssa samalla tasolla eli vähän keskiverto PC:tä heikompi. Jos ostaisin konsolin niin se olis ehottomasti PS4.

15

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.05.13 12:28

<kuuutio> vittu mitä paskaa, eipä pelikonsoleista tarvis tehä ku tehokkaampia. kenen pitää kattoa telkkaria boxin kautta kerta jos on telkkari valmiina -.- ja se netti maksu, kunnon rahastusta vain. onneks on ps.

23.05.13 23:19

<TB303> oon sitä mieltä, että microsoft tekee todella ison virheen viemällä keskittymisen pois pelikonsolista, koska ne jota tommonen sonta ei kiinnosta valitsee ps4:n

23.05.13 17:42

<Valkoinenkuolema> PC & Oculus rift. Uudet konsolit saa imeä sleikkaa.

23.05.13 14:36

<goodmaninirwini> Kyllä meinasi aivot valua korvista ulos kun katseli tuota julkistusta. On niin dollarit silmissä tehty konsoli että ihan melkeinpä itkettää. Olisihan tuo kyllä pitänyt arvata kun viimeiset kolme vuotta Xbox 360 on ollut kinect sontaa, goldilla rahastusta ja dashboard mainoksia. Ainoat positiiviset fiilikset jäi ohjaimesta ja jostakin syystä itse konsolin yksinkertainen rumuus viehättää. Toisaalta noiden konsoleiden koko tulee olemaan suurempi kuin viime sukupolvella, joten olisi mukava että ne saisi pystyyn tilaa viemästä.

23.05.13 12:57

<seniori-juniori> <Kessimies> No se ohjain on aikas tärkeä pelatessa. Ja toimiihan se Live pelatessa paljon paremmin ko PSN.

23.05.13 11:42

<Kessimies> Samanlaista inhoa herätti kun 360 tuli ja ilmoitettiin nettipelaamisen olevan maksullista. Jostain syystä silti myi enemmän kuin Ps3. Ainoat argumentit mitä 360 omistajat keksi olivat parempi ohjain ja... ei niitä muita ollukkaan.

-1
23.05.13 11:01

<Einari33> <COSTIS> PARAS KOMMENTTI

23.05.13 10:44

<Mohnake> On se hyvä, että konsolilla pystyy katsomaan televisiota. Olinkin liian laiska käyttämään kaukosäädintä vaihtaakseni AV-kanavan ja Kaapelin välillä.

23.05.13 10:32

<costis> kusetuspaskaa

23.05.13 09:51

<Zyy> <Ismo Jay Laitela> Se ihmisiä vähän kyrsii, että et voi lainata kavereille pelejä vaan niiden pitää maksaa siitäkin huvista.. Eli käytännössä xbox konsolina menettää ainoan valttinsa PC:tä vastaan. Xbox live on edelleen maksullinen, huomio viety pois peleistä ja tilalle tuotu TV, kinect 2 ja tehon kannalta vaikuttais olevan ps4:n kanssa samalla tasolla eli vähän keskiverto PC:tä heikompi. Jos ostaisin konsolin niin se olis ehottomasti PS4.

15
23.05.13 09:40

<Ismo Jay Laitela> mielestäni tuossa ulkonäössä ei ole mitään pahaa. Yksinkertainen on kaunista ja tuo on vähemmän tilaa vievä kuin nykyinen. Myöskin Skype puhelut on mukava uudistus ja äänikomennot varmaankin hyvin toimivat, koska ne toimivat nykyäänkin kinectillä melko hyvin. Ihmettelen vain hirveää paskamyrskyä tästä uudesta boxista? ostakoot sen kuka haluaa, minä ainakin ostan ennemmin xboxin kuin pleikkarin.

-2
23.05.13 09:23

<Tauriini> paskaa läppää

-2

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.