Quantcast

Ylen johto

Puoluejohtajatentti

4.47 / 5 (80 ääntä)

Julkaistu: 31.3.2019 13:04

Katsottu: 13948 kertaa

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.47 / 5 (80 ääntä)

Ylen johto | Puoluejohtajatentti

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-03-31 16:12:49

+983

<Ebinjonne>

Kiitos Mestari

29

Aika: 2019-03-31 19:25:59

+14770

<tappajafin>

Voi olla hyvinkin tarkka kuvaus todellisuudesta, kun perussuomalaisten puheenjohtajatentti jotenkin hävisi areenasta, ja muiden ei :D https://i.imgur.com/mdoiDZH.jpg

26

Kommentit (19)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.04.19 08:23

<gilette> Persut nyt jo gallupeissa sijalla 2, ja sunnuntaina päästään varmaan sijalle 1. Varmaa on kuitenkin se, että oli tulos mikä tahansa, niin perussuomalaisten kannatus on jälleen kasvanut.

-3
09.04.19 15:26

<Algamis> Propagandakoordinaattori, agendavastaava ja mädätyskonsultti :D Viikonloppuna jytkytetään!

-1
07.04.19 15:50

<Wickerman> Kylläpä vihervassareilla on alkanut "puntti tutisemaan" viime aikoina (hyvä esimerkki: katsokaa käyttäjien Jorma90 ja Kapa53 kommentteja). Trumpin valinta presidentiksi oli suvakeille suuri järkytys ja nyt täällä Suomessa Perussuomalaisten suuri kannatus saa taas suvakkien verenpaineen nousemaan. Heh heh!

-2
04.04.19 09:20

<Nallikuuma> Jorma90 "Eivät teidän olonne tulee parantumaan pätkääkään, vaikka kaikki mamut täältä häädettäisiinkin." Press X to doubt

03.04.19 12:38

<Trollius europaeus> tappajafin Ilta-Sanomissa oli viime syksynä ota kantaa-verkkokysely koskien puheenjohtajien näkemyksiä päästöjen vähentämisestä. Kun Halla-aho oli saanut lähes kahdeksankymmentä prosenttia yhdeksästätuhannesta äänestä, katosi kysely kokonaan. Kyselyn palattua ei Jussia voinut hetkeen edes äänestää. Kun tämä taas lopulta oli mahdollista, oli sitten laskuri nollautunut. No, Jussi voitti kyselyn siitä huolimatta. Eiväthän tällaiset verkkokyselyt ole valideja, sillä niitä pystynee äänestämään useasti, mutta olipahan taas erikoinen sattuma, jolle tarjottiin selitykseksi "teknistä vikaa".

03.04.19 11:19

<tappajafin> Jorma90 Näitä "teknisiä vikoja" on nyt viime päivinä jotenkin kummasti sattunut vain ja ainoastaan perussuomalaisille myös ILTV:n vaalitenttisarjassa, Helsingin yliopiston vaalivideosarjassa, ja mtv:n uutisissa.

03.04.19 00:35

<Jorma90> Taitavat persujen kannattajat olla myös folion suurkäyttäjiä, Ylen selityshän ei mitenkään voi pitää paikkaansa. Eivät teidän olonne tulee parantumaan pätkääkään, vaikka kaikki mamut täältä häädettäisiinkin. Samaan aikaan kuin hallitus teki kurjistavaa talouspolitiikkaa, rikkaat sen kuin jatkoivat rikastumistaan. Mutta tätä te pässit ette vain tajua, ette vaikka se on aivan helvetin ilmeistä. Sitten kun joku osoittaa erinäköisiä ihmisiä ja sanoo, että "noiden vikaa on tämä kaikki", niin sen te olette kyllä halukkaita uskomaan. Voi kuinka alkukantaista!

-13
01.04.19 22:00

<Kapa53> En tiedä, millaisten lasien käpi ihmiset katsovat noita Halla-Ahon tenttejä. Minkäänlaisia ratkaisuja tyyppi ei heitä kuin pakolaispolitiikkaan, muuten suu käy paljon.

-16
01.04.19 21:58

<vilko> Tämä sopis persujen vaalivideoks ihan yhtä hyvin kuin se v niinku ketutus.

31.03.19 21:25

<keijone> Jaahas, Yle selittää Halla-Ahon puheenjohtajatentin ongelmaa ohjelmistopäivityksellä -> https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/03/31/yle-areenan-ongelmien-syyna-jarjestelmapaivitys

31.03.19 19:25

<tappajafin> Voi olla hyvinkin tarkka kuvaus todellisuudesta, kun perussuomalaisten puheenjohtajatentti jotenkin hävisi areenasta, ja muiden ei :D https://i.imgur.com/mdoiDZH.jpg

26
31.03.19 16:12

<Ebinjonne> Kiitos Mestari

29

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Onko Suomessa slummeja?

Onko Suomessa slummeja?

2 033 katselukertaa

Yksinäisten miesten kylä

Yksinäisten miesten kylä

6 759 katselukertaa

Chorale - Anna tulla vaan

Chorale - Anna tulla vaan

6 506 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.