Quantcast

Yrjö Kallinen - Elämmekö unessa

Yrjö Kallinen (mm. ex-puolustusministeri) puhuu asiaa ihmiskunnasta, sodista, kilpakulttuurista, kerskakulutuksesta, ahneudesta jne. Kannattaa ehdottomasti uhrata 49 minuuttia elämästään tälle haastattelulle, antaa pohtimista.

4.71 / 5 (19 ääntä)

Julkaistu: 9.12.2014 17:04

Katsottu: 5227 kertaa

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.71 / 5 (19 ääntä)

Yrjö Kallinen - Elämmekö unessa | Yrjö Kallinen (mm. ex-puolustusministeri) puhuu asiaa ihmiskunnasta, sodista, kilpakulttuurista, kerskakulutuksesta, ahneudesta jne. Kannattaa ehdottomasti uhrata 49 minuuttia elämästään tälle haastattelulle, antaa pohtimista.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-12-09 20:27:01

+2191

<WeZa93>

Tämä on tällä hetkellä ajankohtaisempaa kuin koskaan. Suosittelen katsomaan.

9

Aika: 2014-12-09 19:57:22

+21487

<jackson>

Tämä oli elämää muuttavaa kuunneltavaa. Viisas mies.

5

Aika: 2014-12-10 02:47:18

+958

<rambo007>

Aivan loistavaa, kiitoksia tästä!

5

Kommentit (13)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.12.14 03:21

<Vehnäkäärme> 5/5 puhe!

11.12.14 10:28

<Draculazla> Hauskaa kattoo miten nyt porukka nostaa hattua tälle, Tätähän se "elämämkoulu" on aika usein, ei kiinnosta vittuakaan tittelit tai korkea koulutus, ei raadeta duunia että saadaa pomolle iso tukku rahaa ja itelle materiaa samalla pienissä erissä. Toki osa on tyhmempiä ja enemmän unessa kuin lampaat eli juuri ne todelliset nukkujat. Kuinka usein sekin viha on oikeasti kateellisuutta meitä kohtaan jotka irrottivat jo nuorena ja nytten toisin kuin monet muut eivät ole pelkojensa takia kiinni tässä paskassa. Maljan nosto teille tovereille jotka olette heräämässä, olitte sitten systeemissä tai ette!

-1
10.12.14 17:17

<Prometheus-> Viisaita sanoja. Sanoja joita nukkujat eivät jaksa, eivätkä välitä, kuulla. Saamme nähdä millaiseen tyranniaan maailma alistuu kun kapitalismi luo uutta maailmanlaajuista monarkiaa. Olettaen että ydinohjukset pysyvät siiloissaan. Mietin ja pelkään mihin kaikkeen sitä pitäisi valmistautua, mutta nämä uhkakuvat jäävät sosiaalisen median ja nukkuvien pinnallisen jorinan alle liian pahasti saadakseen aikaan liikehdintää minussa tai muissa jotka tunnistavat faktat ja uhat. Kunnes saavutetaan riittävän matala elintaso, ei muutoksen tielle tulla astumaan ja rattaat jatkavat pyörimistään...

10.12.14 09:09

<Thaliquid> Moni kavereistakin on tämän nähnyt ja ylistänyt maasta taivaaseen ja silti TÄYSIN sama paska jatkuu?! Voihan tätä suositella ja kertoa kaikille kuinka tämä on jumalasta seuraava asia mutta asiat ei muutu ikinä jos asioille ei kukaan ala jotakin tekemään jolloin nämäkin lässytykset ovat kuin pieru saharassa, olemassa mutta kokeileppa löytää!

-4
10.12.14 04:15

<Sp33dy> Tuossa kesällä muistutin omia kavereita tällä videolla, ja siitä kuinka 43 vuoden jälkeen on enemmän kuin ajankohtainen. Hieno mies, hieno haastattelu jonka voi aina katsoa uudestaan.

10.12.14 02:47

<rambo007> Aivan loistavaa, kiitoksia tästä!

09.12.14 23:57

<nuudeli> 5/5

09.12.14 23:41

<Marlappa> Yrjö Kallinen, mies joka oman- ja muiden punaisten tovereidensa haudan kaivuun jälkeen puhui itsensä ulos teloituskomppanian edestä.

09.12.14 23:04

<Ässis> Kyllähän tämän haastattelun näkeminen, ja myöhemmin Kallisen elämänkerran lukeminen muutti oman ajatusmaailmani aika täysin. Kun niitä juttuja aikansa pohti, huomasi että on todellakin ollut unessa. Olen tietysti vieläkin, mutta ehkä hieman vähemmän. Loppui kyllä kaikki materian kerääminen, titteleiden palvonta sun muu meikäläisen osalta kuin seinään. Pasifistikin minussa nosti vahvasti päätään.

09.12.14 20:27

<WeZa93> Tämä on tällä hetkellä ajankohtaisempaa kuin koskaan. Suosittelen katsomaan.

09.12.14 19:57

<jackson> Tämä oli elämää muuttavaa kuunneltavaa. Viisas mies.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Yrjö Kallinen

Yrjö Kallinen

2 664 katselukertaa

Yrjö

Yrjö

10 232 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.