Quantcast

alm racing audi quattro

nelivedossa voimaa :/

3.88 / 5 (12 ääntä)

Julkaistu: 14.3.2014 14:41

Katsottu: 6042 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.88 / 5 (12 ääntä)

alm racing audi quattro | nelivedossa voimaa :/

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-03-14 14:52:55

+2645

<Juntas>

Kerran kun nelivedon ostaa niin ei muita kattokkaa seuraavaksi autoksi. Talviajo on pirusti helpompaa ja turvallisempaa ja joskus tosi hauskaa kun pääsee leikkipaikoille.

19

Kommentit (21)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.04.14 22:55

<2zz-ge> pikku-RiQ Kiitos! kyllä löytyy ja voin luvata että enemmän ajokorttiluokkakiakin kun sulla, et vaan näköjään tajua sarkasmia, tv: 4-veto passatin omistaja....

08.04.14 11:53

<Legolas420> peräedellä on jees tulla mutkaan mutta takaveto mukavempi imo

25.03.14 14:31

<[Keijo]> Etelä-Suomen talvi :DDDD Mikä ihmeen talvi :DDD

20.03.14 03:15

<kuuutio> kannattaako ajaa autolla jos huolettaa bensankulutus taikka co2 päästöt. neliveto einyt hirveän paljoa enempää syö ku vastaava etuveto

-1
15.03.14 15:28

<pikku-RiQ> 2zz-ge: Sul ei taida olla ajokorttia?

15.03.14 12:10

<2zz-ge> Oletko katkera etuvetoisen Audin omistaja, joka kateellisena ihastelee ystäviensä Haldex- ja Torsen- nelivetoja? Neliveto lisää polttoaineen kulutusta ja on täysin tarpeeton etelä-Suomen talvessa. Quattron omistajilla on tapana liioitella autonsa vetotavan etuja, väittäen niitä usein kiistattomiksi faktoiksi. - Paskapuhetta. Disabled geggo tarralla välität quattro- miehille tiedon etuvetosi painonsäästön ja pienemmän CO2- päästön eduista. Sinulla ei muutenkaan ole kiire liikennevaloista ja katselet ilolla ESP/ASR- valon vilkkumista puolisen vuotta joka ikinen talvi.

-8
14.03.14 20:06

<polarice> Moe: Luiston kulma on suoristettavissa vain niin kauan kuin eturenkaissa riittää kulmaa. Sama pätee kaikkiin vetotapoihin. Jos kunnolla perä heittää niin ei sitä korjaa enää mikään, vaikka tilaa olisi kuinka paljon. Jos taas auto aliohjaa, eli menee siis vain suoraan, niin autosta ja vetotavasta riippumatta sen korjaa aina vauhdin tiputtaminen kuten jo totesin. Normaali liikenteessä tilaa ei yliohjaukselle yleensä ole. Ja kertomallasi kovalla aliohjauksella ollaan todennäköisesti ojassa myös. Aliohjausta ei ole tarvetta korjata espillä niin paljoa, koska se on monessa tilanteessa turavallista.

14.03.14 19:50

<ARTTUPERKELE> Neliveto on melko turha kapistus, sitä tartee pari kertaa vuodessa ja loput vuodesta sitten nauttii pari litraa kovemmasta kulutuksesta..

-6
14.03.14 19:05

<Jaakko25> Itse puhun vain nelivedon puolesta. On se vaan niin mukava ja turvallinen talvella. Toki se pysähtyy yhtä huonosti kun etu- tai takaveto. Ja minusta nelivetoisuus vaatii myös ratusen enemmän voimoo, jotta siitä voi täysin nauttia.

14.03.14 18:40

<Moe Szyslak> polarice, niin korjausliike itsessään on aliohjauksessa helpompi, mutta myös tehottomampi. Jos kunnolla aliohjaa, ei juuri mikään auta ja auto menee suoraan, mutta sivuluisu on mahdollista ottaa haltuun vielä suurillakin luistokulmilla. Toki epsit auttavat yliohjaukseen kaikilla vetotavoilla, mutta aliohjaukseen paljon huonommin. Summa summarum, yliohjaus on aliohjausta harvinaisempi ja tehokkaammin hallittavissa oleva ilmiö, joten ainakin itse koen vähemmän aliohjaukseen taipuvaisen vetotavan mielekkäämmäksi.

14.03.14 18:25

<polarice> Moe: Kyllä se aliohjaus on helpompi hallita kuin yliohjaus. Yliohjaus vaatii aina korjausliikkeen, jonka tekeminen voi olla vaikeaa. Aliohjaus vaatii vain kytkimen käyttöä tai kaasun hölläämistä. Nykyiset espit, pepsit ja gepsit auttaa ihan samalla tavalla kaikilla vetotavoilla. Joillakin etuvedoilla on tapana tarjota perää jopa paremmin kuin takavedot esim. väistötilanteissa. Ilman apulaitteita takaveto on vaikeampi ajettava. Etuvedon peräheiton saa korjattua kaasulla, takavedolla se ei onnistu.

14.03.14 17:51

<Moe Szyslak> polarice ja Juntas. Minä en aliohjauksen paremmuudesta yliohjaukseen puhunut mitään. Toki yliohjaus on vaarallisempi, mutta myös helpompi hallita tai estää kokonaan. Nykytakavedot onkin hyvillä renkailla ja luistonestot päällä vaikea edes saada yliohjaamaan vaikka tarkoituksella yrittäisi, ja sitten kun sen onnistuu tekemään, on auton hallinta yleensä vielä täysin mahdollista ainakin kokeneelle kuskille. Auton alohjatessa taas temput on aika vähissä, yrität kääntää ja hidastaa toivoen, että pito palaa eturenkaille. Jos ei palaa ajoissa, ollaan taatusti siellä ojan puolella.

14.03.14 17:35

<_Lore_> Taidanpa muuttaa ruotsiin, koska räsänen kieltää kaiken täällä.

14.03.14 16:29

<polarice> Ja mitä videoon tulee niin kuljettajalle hauska lelu ja katsojille viihdettä. Muille radan käyttäjille perseestä. Takanatulijat ei nää mitään kun savua alkaa nousta ja joka kerta kun käy vähän penkan puolella, niin radalle tulee roskaa.

14.03.14 16:25

<polarice> Moe: Normaalissa liikenteessä aliohjaus on paljon parempi kuin yliohjaus. Yliohjatessa auto monesti lähtee hallinnasta ja törmäys tapahtuu kylki edellä, eli auton heikoimmalla kohdalla. Aliohjatessa törmäys tapahtuu keula edellä, mikä on paljon turvallisempaa kuin kylki edellä. Takavedot on kivoja talvella kun pääsee helposti etenemään omia housuja kostuttavalla tavalla, nelivedot on mahtavia talvella kun pääsee kiusaamaan takavetoja, etuvedot on turvallisia kaikille niille jotka ei välitä leikkimisestä. Kaikilla vetotavoilla kuitenki pääsee hengestään, jos ajaa päin helvettiä.

14.03.14 16:21

<_Cj_> Biltema

14.03.14 16:10

<Juntas> Moe Szyslak Ja kikkelit. Nelikko on maantieajossakin paljon vakaampi talvisilla teillä kuin vajaavetoiset. Enpä takavetoisella mersulla viittiny jänistä väistää kun perstuntuma sanoo että hätäisellä ohjausliikkeellä ollaan ojassa. Quattrollani olisin väistäny ihan kepeästi.

14.03.14 16:03

<aikong> Kirjoitin Moelle jo piiiitkän vastauksen, mutta sitten totesin, että aivan turhaa.

14.03.14 15:32

<Moe Szyslak> Juntas Nelikko lähtee paikaltaan paremmin kuin kaksivetoiset, mutta siihen sen hyödyt sitten normaaliliikenteessä melkeinpä jää. Itse ainakin suosin takavetoa liukkailla, eipähän aliohjaa niin herkästi kuin etu- ja nelivedot.

-5
14.03.14 14:52

<Juntas> Kerran kun nelivedon ostaa niin ei muita kattokkaa seuraavaksi autoksi. Talviajo on pirusti helpompaa ja turvallisempaa ja joskus tosi hauskaa kun pääsee leikkipaikoille.

19

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Sammy Mario Kart Racing

Sammy Mario Kart Racing

1 898 katselukertaa

Big Van Banger Racing Arlington

Big Van Banger Racing Arlington

4 779 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.