Quantcast

invisible motorcycle

Ei ne pyörät näkymättömiä oikeesti ole!

4.06 / 5 (9 ääntä)

Julkaistu: 17.4.2013 09:06

Katsottu: 5150 kertaa

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.06 / 5 (9 ääntä)

invisible motorcycle | Ei ne pyörät näkymättömiä oikeesti ole!

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-04-17 13:22:16

+2439

<GoodLoozer>

Ongelma on vaan siinä kun motoristit saattaa pujahtaa välillä sellasista väleistä eteen ettei osaa olettaa että sieltä tulisi jotain. Ja sitten vielä se kun ne ovat niin ketteriä autoon verrattuna niin jää helposti huomaamatta jos motoristi on vauhdikkaammalla päällä.

7

Kommentit (14)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
25.04.13 10:55

<Psychomoto> ongelma on se että autoilijat ei katso tarpeeksi tarkkaan sivuille! ja sit on niitä jotka ajattelee että kyllä se isompaa menopeliä väistää?? onneks sentää ei tartte venäjän liikenteessä ajella :)

18.04.13 23:05

<TB303> se vaan on niin valitettavan usein (ei tietenkään aina) myös motoristin vauhdista kiinni

18.04.13 17:41

<_mela_> Just oli uutisissa että motoristi kuollu ku auto vetässy eteen... välillä kuumotta vitusti ajella ku pari kertaa auto meinannu vetää eteen.

18.04.13 14:21

<Zeik86> <^s1m0^> sinähän olet oikea teiden ritari.

18.04.13 08:35

<^s1m0^> Kerran tuli ylpeä bemari kuski kolmion takaa eteen vaikka ihan selvästi näki minut. Heristin nyrkkiä ja tämä lähti paahtaan karkuun. Kisailtiin siinä parikytä kilsaa ja sitten luovutti. Kysyin että loppuko bensa niin kaveri tokas vain että "eikun kantti".

-2
18.04.13 00:02

<ööö> ei oahalla kaikille huutajille, mut kyllä niitä moottoripyöriä vois vähän kattoa. ihan rajotusten mukaa ajaessa meinaa alle jäädä, ku ei jaksa katsoa yhtään

17.04.13 23:27

<Jiusonium> "Vaikka me ajetaan ku reikä päässä, niin silti on aina autoilijan vika" Tuommoisen kuvan tuostakin mainoksesta sai.

-2
17.04.13 20:46

<Hauki13> Joskus mietin kun kävelin suojatien yli, että mitä jos tästä tulee nyt se bätmänin näkymätön auto

17.04.13 19:28

<herra Kypärä> Haistaa nyt amatöörit taas pitkä vittu. Ongelma on se, että motoristi jää auton a-pilarin taaksen piiloon jos ei kato kunnolla. Piste.

17.04.13 15:27

<crescon> Se myös on se njotta moni motoristi vetelee naula päässä tuolla liikenteessä, kun ei pääse ajamaan kun sen pari hassua kuukautta.

-1
17.04.13 13:54

<Lohwa> sen takia ajetaan pitkät päällä prätkällä keskellä päivää

17.04.13 13:22

<GoodLoozer> Ongelma on vaan siinä kun motoristit saattaa pujahtaa välillä sellasista väleistä eteen ettei osaa olettaa että sieltä tulisi jotain. Ja sitten vielä se kun ne ovat niin ketteriä autoon verrattuna niin jää helposti huomaamatta jos motoristi on vauhdikkaammalla päällä.

17.04.13 12:53

<homeron> Tottahan tuo, maanantaina juuri meinasin auton alle jäädä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Katoava auton ovi

Katoava auton ovi

4 884 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.