Quantcast

Lähettäjä:

bluecut bluecut

Koirat-facebook ryhmän kommentoinnin perusteella tehty ohje uusille koiranomistajille

Ajattelitko hankkia koiran? Lue tämä ensin.

4.4 / 5 (107 ääntä)

Koirat-ryhmän kommentoinnin perusteella tein lyhyenpitkän ohjeistuksen uusille koiranomistajille

Valitettavasti pelkään, että kukaan ei ota enää koiraa itselleen ja kaikki olisivat tulevaisuudessa kissa-ihmisiä.

Koiran hankinta; Koiran hankinnassa täytyy olla tarkkana sillä sekarotuiset on sairaita, rotukoirat on pilalle jalostettuja, staffit ja staffia muistuttavat koirat tappavat naapuruston kakarat ja pienet koirat räksyttävät. Myös muut koirat tappavat naapuruston kakarat, tai ainakin purevat muita ihmisiä, jolloin täytyy maksaa korvauksia. Jokainen koiralenkki on taistelu muita koiranomistajia vastaan ja erityisesti koiraasi vastaan. Rescuekoirissa on kirppuja ja tauteja ja aikuiset kodinvaihtajat ovat syöneet edellisen perheensä, tai ainakin yrittäneet sitä. Niitä myy yleensä turvakotiyhdistys.

Koiran roduista voimme kertoa uudesta koirasta haaveilevalle niiden olevan liian vaativia ja solvaamme pennun ostajaa siitä, että hän ei ole ottanut tarpeeksi selvää ja on tyhmä jos luulee 10 vuoden kokemuksella jotain koiranhoidosta tietävänsä.

Parhaat koirat löytyvät apulasta, siwan ilmoitustaululta tai venäjän ja unkarinkielisitä nettisivuilta. Jälkimmäisistä koiran hankkiva tukee koirien pelastusta ja on seuraava Äiti Teresasta.

Koiran kanssa ulkoillessa koira ei saa vetää, jos koira vetää et ole kouluttanut sitä oikein. Vetävälle koiralle täytyy hankkia vetovaljaat.

Koiralle täytyy hankkia myös kuonokoppa, varsinkin jos se on staffi. Muille koirille täytyy hankkia kuonokoppa, koska maassa on myrkkymakkaraa ja vastuuntuntoinen koiranomistaja käyttää koppaa.

Täytyy myös olla tarkkana keneltä ostat koiran. Myyjävaihtoehdot koostuvat seuraavista; on pentutehtailijoita, vastuuttomia kasvattajia ja viron trokareita. Kasvattajat ovat myös pentutehtailijoita, koska kasvattavat koiria tarkoituksena saada pentuja, joista saa rahaa. Kasvattajat haluavat kasvattaa rotunsa geenipoolia ja ostavat koiransa viron trokareilta. Venäjän trokareilta koiransa hankkivat eliittikasvattajat, jotka saavat lisätä hassuja kirjainyhdistelmiä koiransa nimen perään.

Kasvattajan kautta koirat ovat kalliimpia, mutta vastineeksi he kertovat tietävänsä koiran emän, oman enonsa ja mummonsa lonkkatulokset.

Joskus kasvattaja ei muista kertoa, että hänen isänsä on ulkomaalainen, minkä vuoksi uroksella ei ollut papereita. Sen jälkeen saat taistella tässä ryhmässä kuuluuko koirasi seka- vai rotukoirajengiin ja loppujen lopuksi se ei kuulu kumpaankaan ja sinua välttelevät kaikki. Epäilemme täällä porukalla koirasi rotua ja joku väittääkin sen olevan astianpesukone (rosenlew).

Koiran ruokinta;

Markettiruokaa ei saa syöttää, vaan vastuuntuntoinen koiranomistaja metsästää itse riistansa koiralleen, koska kaikessa muussa ruuassa on lisäaineita. Ja vehnää. Koira ei saa syödä vehnää koska on lihansyöjä. Riista pitää tappaa humaanisti, mutta raakaruokinnassa koira ei saa kaikkia hivenaineita vaan sinun täytyy rapsuttaa talosi seinästä koiralle betonia lisäravinteeksi.

Koiraa ei saa jättää yksin kotiin pitkäksi ajaksi, mutta sitä ei myöskään saa jättää kaupan eteen, koska sieltä se varastetaan, kiusataan tai sitten sitä nimitellään. Omistajaa taas nimitellään jokatapauksessa.

Autoon koiraa ei voi jättää, koska jos lämpöasteita on +5 tai enemmän niin koira läkähtyy ja syttyy spontaanisti palamaan, jonka seurauksena kaikki vihaavat sinua ja joudut maksamaan korvauksia.

Jos pakkasta taas on -5 tai enemmän niin koira jäätyy, paitsi jos kyseessä on siperianhusky tai pingviini, missä tapauksessa sinun täytyy muuttaa alaskaan asumaan.

Koiranomistajat ovat kaikki hyviä tuttuja keskenään ja suurella tödenäköisyydellä antavat tunnustusta toisilleen tekemällä nimettömiä ilmiantoja eläinsuojeluun, niin että se tuttu koiranomistaja saisi tunnustusta hyvästä koiranhoidostaan eläinsuojeluviranomaiselta.

Olikohan tässä pääpiirteittään kaikki?

Julkaistu: 2.8.2016 17:19

2.5K

Lähettäjä: bluecut bluecut

Otsikko: Koirat-facebook ryhmän kommentoinnin perusteella tehty ohje uusille koiranomistajille

Kuvaus: Ajattelitko hankkia koiran? Lue tämä ensin.

Hakusanat: Koira, ohje, hankkiminen, kasvatus, päteminen, säännöt, kuonokoppa, ruokinta, facebook,

4.4 / 5 (107 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-08-02 18:36:07

+143896

<Valkoinenkuolema>

Spontaani repeäminen tätä lukiessa 5/5

81

Aika: 2016-08-02 17:37:00

+22817

<labani>

Koiralle ei saa huutaa, sillä koira on perheenjäsen siinä missä lapsesikin, etkä sinä saa heillekkään huutaa. Koiraa ei saa lopettaa sairauden takia, sillä et sinä lopeta lastasikaan, jos se sairastuu. Eli koiralle on syötettävä viittä eri lääkettä, rapsutettava jatkuvasti ja jonkun on aina oltava hoitamassa häntä, sillä niinhän teet sairaan lapsesikin kohdalla. Jne.

51

Aika: 2016-08-02 17:33:08

+36212

<Samulai>

Ei mainintaa koiranpaskan keräämisestä kulkutieltä. Lienee aihe josta ollaan yhdessä hiljaa.

37

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.08.2016 10:56

<doomchild> "sinun täytyy rapsuttaa talosi seinästä koiralle betonia lisäravinteeksi. " :D

05.08.2016 10:57

<Khazzaam> Siperianhusky löytyy ja voisin mielelläni muuttaa alaskaan asumaan, koska Suomi. Oishan se Venäjä sielläkin vastassa. Mutta vastakkaisessa suunnassa. And yes, my dog poops a lot.

03.08.2016 09:33

<Moljofeis> Himotunkkaaja Kämppä haisee kissan eritteille ja karvaa joka paikassa. ----> Ota ennemmin olutta ja selaa rasiaa.

03.08.2016 06:41

<Terrax> Joka kevät alkaa ympärivuotinen keskustelu koiran ulosteista. Oletuksena suomenpystykorvan kokoiset koirat sontivat navetallisen paskaa per ulkoilukerta. Myös sitä pienemmät koirat sontivat navetallisen. Sitä isommat sontivat kolme navetallista. Kokkareet pitää kerätä maasta kaljatölkkien, oksennuksen, burgeripapereiden ja tupakantumppien seasta viimeistään nanosekunttia ennen kun osuvat maahan. Sinun pitää koiran kanssa ulkoillessasi pitää mukana lapiota, kottikärryä ja biojätesäkkiä. Kuka tahansa ohikulkija tai muuten vaan huutoetäisyydellä kuseskeleva voi sinua torua jos et toimi oikein.

03.08.2016 00:03

<Mirushka> Ihan kyl pakko sanoa että voi koiralle vehnää syöttää, mutta sen ruoansulatusmekanismi on "carnivore" eli vehnästä se saa tosi vähän irti vain mitään. Hyvää vatsantäytettä ja usein hiivaa aiheuttavaa se on. Muuten ihan asialista, koiranomistajissa on hitosti fanaatikoita :D

02.08.2016 21:48

<RadioFox> Niin totta. Pätee myös monien muiden ryhmien kanssa.

02.08.2016 21:18

<herald> No näinhä se suurinpiirtein. menee, ku tarpeeks hörähtää ja tietenkään näitä "ammattilaisia" ei saa arvostella, koska et tiedä koirankasvatuksesta mitään :D

02.08.2016 19:52

<Keppijumala> Pingviini :D

02.08.2016 19:44

<Tummeli77> Koiran kanssa seurustelleena (oli siinä joku akkakin mukana), allekirjoitan.

02.08.2016 18:36

<Valkoinenkuolema> Spontaani repeäminen tätä lukiessa 5/5

02.08.2016 18:05

<poseeeh> Sori ei jaksa lukea näitä saatiri hommia riemurasiassa ne ei kuullu tänne. Ja varmasti on faktaa mukana.

-16
02.08.2016 17:37

<labani> Koiralle ei saa huutaa, sillä koira on perheenjäsen siinä missä lapsesikin, etkä sinä saa heillekkään huutaa. Koiraa ei saa lopettaa sairauden takia, sillä et sinä lopeta lastasikaan, jos se sairastuu. Eli koiralle on syötettävä viittä eri lääkettä, rapsutettava jatkuvasti ja jonkun on aina oltava hoitamassa häntä, sillä niinhän teet sairaan lapsesikin kohdalla. Jne.

02.08.2016 17:33

<Auxxua> Poistin Fakebookin sen takia, koska se tuo ihmisestä sen paskan puolen esille. Kaikki huutaa täysiä sen oman mielipiteen, joka ei kiinnosta ketään. Fakebook antaa olon sille, että kaikki lukee sinun jutut, vaikka oikeasti... ketään ei kiinnosta. Se antaa sinulle kasvottomuuden huutaa hulluimmat ajatuksesi joita olet pidätellyt pitkän aikaa ja tahdot tuoda julki, kuin se olisi uusi juttu olla hullu tässä maailmassa. Tahdot sanoa jotain säväyttänää, eikä se ole uutta. Hommatkaa koira, koska sitä voi rapsuttaa ja se on tyytyväinen siitä. Koira on iloinen siitä, että olet sen kanssa.

02.08.2016 17:33

<Samulai> Ei mainintaa koiranpaskan keräämisestä kulkutieltä. Lienee aihe josta ollaan yhdessä hiljaa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

A-ryhmän anarkistit

37 806 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.