Lähettäjä:

Muah69 Muah69

Elefantin lounas suihku

Olin käymässä tollasessa elefanttien hoitapaikassa just ennen tätä pandemiaa. On todella julhiä eläimiä kyllä. Vähän harmittaa kun en kuvannut pitempää kun suihkuttelin kun tämä kyseinen elefantti söi niin se huomas että yksi noista banaanipuun osista oli liian iso niin se eka astu sen päälle ennen kun laittoi suuhunsa. Kyseinen paikka siis ottaa huostaan elefantteja joita ei ole pidetty kunnolla. Esimerkiksi tämä oli ollut jollain joka oli tehnyt rahaa sillä kaupunki alueella ja oli joutunut törmäykseen auton kanssa. Luonnollisesti näillä kavereilla ei kuitenkaan ole varaan mihinkään eläinlääkäriin joten onneksi on tällaisia paikkoja jotka toimii lahjoitusten varassa ja ottaa talteen nämä luonnon vähemmistöt ja auttaa niitä. https://www.hutsadin.org/

3.9 / 5 (38 ääntä)

Julkaistu: 25.4.2020 12:21

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Muah69 Muah69

Otsikko: Elefantin lounas suihku

Kuvaus: Olin käymässä tollasessa elefanttien hoitapaikassa just ennen tätä pandemiaa. On todella julhiä eläimiä kyllä. Vähän harmittaa kun en kuvannut pitempää kun suihkuttelin kun tämä kyseinen elefantti söi niin se huomas että yksi noista banaanipuun osista oli liian iso niin se eka astu sen päälle ennen kun laittoi suuhunsa. Kyseinen paikka siis ottaa huostaan elefantteja joita ei ole pidetty kunnolla. Esimerkiksi tämä oli ollut jollain joka oli tehnyt rahaa sillä kaupunki alueella ja oli joutunut törmäykseen auton kanssa. Luonnollisesti näillä kavereilla ei kuitenkaan ole varaan mihinkään eläinlääkäriin joten onneksi on tällaisia paikkoja jotka toimii lahjoitusten varassa ja ottaa talteen nämä luonnon vähemmistöt ja auttaa niitä. https://www.hutsadin.org/

Hakusanat: elefantti, suihku, lounas, ,

3.9 / 5 (38 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-04-25 14:01:21

+15211

<Dexter> +5 RR

MösjööTipsu ihmisten olemassa olo ei olis uhattuna vaikka puolet ihmisistä heittäis veivit tässä ja nyt, päinvastoin se olis vaan hyväksi ekosysteemin kestävyydelle ja kantokyvylle. siitä huolimatta ollaan porskutetaan tämmösellä hienolla talousjärjestelmällä joka perustuu rajattomaan kasvuun planeetalla jolla on rajalliset resurssit

53

Aika: 2020-04-25 12:49:38

+24827

<Kheldaur> +5 RR

Onhan nuo komeita elukoita. Mukava olis, jos nuo sais oleskella rauhassa luonnossa ja tehdä elefanttijuttuja.

25

Aika: 2020-04-25 14:20:18

+312

<Muah69> +5 RR

Juu Thaimaassa ei todellakaan kannata antaa rahaa millekkään toreilla ja kaduilla eläimiä esitteleville hemmoille. Nämä henkilöt on just se syy minkä takia tällasia eläinten pelatus järjestöjä tarvitaan koska ne rahastajat ei pidä hyvää huolta niistä eläimistä. Osa noista elefanteista on ollu todella karussa kunnossa ja nälkiintyneitä ennen kun tuo järjestö on ottanut ne huostaa. Täysikasvuinen eleffantti voi syödä 200kg banaaneja päivässä eli ei sen ylläpitö mitään ilmaista ole. Tuolla käy vapaaehtoisia työntekijöitä Suomesta asti.

22

Aika: 2020-04-25 12:47:50

+100447

<Von Hiren> +5 RR

Joskus Thaimaassa päätin, että en anna penniäkään millekkään organisaatiolle, jossa esitellään norsuja turisteille. Sen verran huonoa on niiden kohtelu. Ikuisten hymyjen takana on enemmän teatteria kuin luulemmekaan.

16

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.04.2020 05:33

<pikkumusta> Ronsu se on eikä mikään relehvantti.

25.04.2020 23:03

<Sienimise> MösjööTipsu Provokaatio on kieltämättä välillä ihan hyvä keino saada keskustelua aikaan ja sitä kautta päästä totuuden äärelle asiassa kuin asiassa.

25.04.2020 22:58

<Gimcrack> Muah69 itseasiassa missään päin maailmaa ei kannata tukea toimintaa, missä rahastetaan eläimillä. Oli se sit Thaimaan norsut taikka Budapestin kukkuloilla pyörivä äijä kotkansa kanssa. Noissa norsujen pelastuspaikoissakin kannattaa olla tarkkana, kaikki ei oo aina sitä miltä näyttää. Kyseenalaistan aina sen, jos turistit saa tehdä jotain niiden kanssa. Toki se houkuttelee enemmän ihmisiä ja aukasee helpommin rahapussin nyörit. Silti mietin pakotetaanko norsut tekeen jotain mitä ne ei haluais.

25.04.2020 21:21

<meitzi72> Luovasti lainaten ihan validia viestiä ihmisten kommunikoinnin erikoisuuksista. No joojoo, olin kyllä ihan tosissani. Kunhan kokeilin eri osoitteita, ja tosiaan yhtään mikään muu osoite ei toiminut, paitsi riemurasia. Ihmettelin tilannetta muutaman tunnin, ja päätin sitten laittaa havaintoni kommenttina, ja pääsin huomaamaan miten se kannustaa se porukkaa antamaan miinusta. Miinustettava asia jota ei välttämättä joku ymmärtäisi tai tulisi ajatelleeksi. No, onneksi ei kiinnosta paskan vertaa miinukset tai plussat, mutta jänniä havaintoja molemmat.

25.04.2020 20:30

<Vepsi> Et sinä missään oo ollu norsuja pesemässä. Virossa oot korkeintaan käynny ja sillonkaan et maihin noussu :D

25.04.2020 20:13

<Kalupalli> MösjööTipsu "...Entäs naisten oikeudet ja rasismi?" Tässä olen kanssasi samaa mieltä! Rasismille on saatava rahoitusta huomattavasti nykyistä enemmän.

25.04.2020 19:23

<Von Hiren> PeterNorthMiten humalassa huutelu liittyi kommenttiini?

25.04.2020 16:52

<pentti-20> Miksi tolla on kettinki jalassa?

25.04.2020 16:01

<MösjööTipsu> No joojoo, en ollut tosissani. Kunhan kokeilin. Ja toisaalta välillä kun heittää kyseenalaista kommenttia, kannustaa se porukkaa tuomaan esille faktoja, joita muuten ei välttämättä joku tietäisi tai tulisi ajatelleeksi.

25.04.2020 15:36

<MösjööTipsu> Dexter Joo mutta niin kauan kuin yksikin ihminen maailmassa tarpeettomasti kärsii, ovat eläinten oikeudet yhdentekeviä.

-17
25.04.2020 14:51

<meitzi72> Joopa joo, soneran mobiiliyhteys nurin ainakin tässä kunnassa ja kahdessa naapurikaupungissakin. Paitsi riemurasia, riemurasia kyllä toimii mutta ei sitten yhtikäs mikään muu osoite.

25.04.2020 14:28

<LionKing138> Ne myös huumavat eläimiä jotta käyttäytysivät halutulla tavalla. Esim ketamiinilla tainnutetaan hevosia. Ihminen voi vetää samaa kamaa tupla-annoksen ja silti kävelee. Ei se niin kallista oo noota huumata, etenkään tuolla.

25.04.2020 14:20

<Muah69> Juu Thaimaassa ei todellakaan kannata antaa rahaa millekkään toreilla ja kaduilla eläimiä esitteleville hemmoille. Nämä henkilöt on just se syy minkä takia tällasia eläinten pelatus järjestöjä tarvitaan koska ne rahastajat ei pidä hyvää huolta niistä eläimistä. Osa noista elefanteista on ollu todella karussa kunnossa ja nälkiintyneitä ennen kun tuo järjestö on ottanut ne huostaa. Täysikasvuinen eleffantti voi syödä 200kg banaaneja päivässä eli ei sen ylläpitö mitään ilmaista ole. Tuolla käy vapaaehtoisia työntekijöitä Suomesta asti.

25.04.2020 14:01

<Dexter> MösjööTipsu ihmisten olemassa olo ei olis uhattuna vaikka puolet ihmisistä heittäis veivit tässä ja nyt, päinvastoin se olis vaan hyväksi ekosysteemin kestävyydelle ja kantokyvylle. siitä huolimatta ollaan porskutetaan tämmösellä hienolla talousjärjestelmällä joka perustuu rajattomaan kasvuun planeetalla jolla on rajalliset resurssit

25.04.2020 13:30

<MösjööTipsu> Kyllä eläimille aikaa ja rahaa riittää, mutta hädänalaisia ihmisiä ei halua kukaan auttaa. Miksi ei kukaan ajattele lapsia? Ja veteraaneja? Entäs naisten oikeudet ja rasismi?

-23
25.04.2020 12:50

<PeterNorth> Von Hiren Vastaan editointiasi edeltävään kommenttiisi, että jos thaimaalaiset eivät ymmärrä suomea, huuda kovempaa. Sen pitäisi toimia.

25.04.2020 12:49

<Kheldaur> Onhan nuo komeita elukoita. Mukava olis, jos nuo sais oleskella rauhassa luonnossa ja tehdä elefanttijuttuja.

25.04.2020 12:47

<Von Hiren> Joskus Thaimaassa päätin, että en anna penniäkään millekkään organisaatiolle, jossa esitellään norsuja turisteille. Sen verran huonoa on niiden kohtelu. Ikuisten hymyjen takana on enemmän teatteria kuin luulemmekaan.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 19 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Onko negatiivinen asia jos on porista?

Ei
On
Parempi se kun raumalaisuus
Parempi sekin on kuin turkulaisuus
Parempi sekin on kuin pääkaupunkiseutu
Parempi se on kuin lappilaisuus
Parempi se on kuin joku muu, mikä?
Ihan sama

SAMANKALTAISIA

Viimeinen lounas

17 800 katselukertaa

Elefantin jalka

19 867 katselukertaa

Elefantin poikanen jahtaa lintuja

20 949 katselukertaa

Elefantin kärsä

23 715 katselukertaa

Eddie Murphy lounastaa

30 198 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.