Quantcast

Lähettäjä:

RautaHattu RautaHattu

Freak Kitchen - Freak of the Week

Official Music Video, Director : Juanjo Guarnido / written by ; Mattias IA Eklundh

2.3 / 5 (46 ääntä)

Julkaistu: 17.7.2016 20:11

2.5K

Lähettäjä: RautaHattu RautaHattu

Otsikko: Freak Kitchen - Freak of the Week

Kuvaus: Official Music Video, Director : Juanjo Guarnido / written by ; Mattias IA Eklundh

Hakusanat: Freak, Kitchen, Freak, of, the, Week, Official, Music, VideoJuanjo, Guarnido, like, me, musiikki, viikon, friikki,

2.3 / 5 (46 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-17 21:42:43

+10277

<gigagooga>

Onpas kesyä...

16

Aika: 2016-07-17 20:24:23

+42359

<eric>

Kitaristit ja progediggarit, käykää tsekkaamassa Mattias IA Eklundhin tubekanava, siellä on ihan törkeen hienoja instrumentaali biisejä. Kuunnelkaa ainakin Floor Tom Tim ja Musth. Myös Johnny the Metronomessa on ihan perkeleen tiukkaa riffittelyä. https://www.youtube.com/user/freakguitartv/videos

10

Aika: 2016-07-17 22:15:02

+143897

<Valkoinenkuolema>

Keskivertoa ja tylsänpulleaa. Lisäksi en pidä tuosta piirrostyylistä.

7

Aika: 2016-07-17 23:51:51

+369

<Weego>

:'( Särkee sydäntä kuulla näin murskaavaa kritiikkiä rasialaisilta, kun kyseessä on oma lempibändini, jota olen rakastanut kuunnella jo yli kymmenen vuotta. Ei ole tämä uusi materiaali minunkaan mielestä heidän parastaan, juuri mainitun "kesyyden" takia. Elämäni parhaimpia hetkiä oli kun pääsin näkemään Freak Kitchenin livenä vuosi sitten. Nautin keikasta täysin sieluin, koska osasin kaikki biisit ulkoa sanoineen kaikkineen. Feidasin jopa tyttöystäväni siksi illaksi, ettei vahingossakaan pääsisi pilaamaan sitä illan taikaa :D Tämän animaation tekemiseen meni tietääkseni artistilta noin vuosi!

7

Aika: 2016-07-17 23:58:48

+369

<Weego>

Tulen kuuntelemaan tätä bändiä varmaan hautaan asti! Yli kymmennen vuotta bändiä seuranneena, heidän musiikki on ollut merkittävästi mukana varmaan jokaikisessä merkittävässä elämäntapahtumassani. Lisäksi suurin esikuvani musiikissa on juuri heidän kitaristinsa Mattias IA Eklundh, jonka takia aloin itsekkin soittaa. Mahdotonta kuvailla sitä fiilistä kun pääsin tapaaman hänet ja kertomaan miten suuresti heidän musiikkinsa onkaan vaikuttanut minuun! Kaikilla olkoon omat mielipiteensä musiikin suhteen, tämä on minun: Freak Kitchen on maailman paras bändi. Käykää tutustumassa heidän tuotantoonsa!

7

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

22.07.2016 20:55

<OyPrimo> juu. Kesyä. Tässä vähemmän kesyä. https://www.youtube.com/watch?v=vWpuhz8-EHY Metalocalypse -animaatiosarja. Suosittelen.

19.07.2016 19:18

<aadd77> eric Itse en innostunut tuosta, jotenki tunnotonta, mutta taitoo näyttää silti löytyvän. Itse suosittelen Rabea Massaadia, eri tyylistä progea mutta ite diggaan. Stekkatkaa Toska - Ode to the author.

19.07.2016 02:45

<prohvetoija> Oli tää monipuolisempaa kuin keskivertometalli.

18.07.2016 17:52

<Jepau> Disney metallia

18.07.2016 16:05

<Necrophobic> eric Amphibians Night Out on myös kova! Taispa ollaki jo Rasiatuben puolella ja sitä kautta tuli tutustuttua kanavaan :)

18.07.2016 02:08

<Tronny> En ole metalli räminän kannattaja, mutta animaatio on kieltämättä ihan kiva. Musiikki ei ole mitenkään kovin tarttuva, mutta kyllä tota enemmin kuin radion mainoksia kuuntelee. En tunne entuudestaa kyseistä bandiä, pitäisikö minun tietää jotain?

18.07.2016 01:50

<Moqqi> Biisi on ihan OK, jaksoi pari kertaa kuunnella. Lähinnä upean animaation takia tätä jaksaa kattella, ja koska itse tykkään ton animoijan töistä (mm. Blacksad-sarjakuvat). Etenkin noi kohdat, joissa hahmot on paikallaan ja "kamera" pyörähtää niiden ympärillä, on helvetin vaikeat animoida. Ihan vaan siitäkin 5/5.

17.07.2016 23:58

<Weego> Tulen kuuntelemaan tätä bändiä varmaan hautaan asti! Yli kymmennen vuotta bändiä seuranneena, heidän musiikki on ollut merkittävästi mukana varmaan jokaikisessä merkittävässä elämäntapahtumassani. Lisäksi suurin esikuvani musiikissa on juuri heidän kitaristinsa Mattias IA Eklundh, jonka takia aloin itsekkin soittaa. Mahdotonta kuvailla sitä fiilistä kun pääsin tapaaman hänet ja kertomaan miten suuresti heidän musiikkinsa onkaan vaikuttanut minuun! Kaikilla olkoon omat mielipiteensä musiikin suhteen, tämä on minun: Freak Kitchen on maailman paras bändi. Käykää tutustumassa heidän tuotantoonsa!

17.07.2016 23:51

<Weego> :'( Särkee sydäntä kuulla näin murskaavaa kritiikkiä rasialaisilta, kun kyseessä on oma lempibändini, jota olen rakastanut kuunnella jo yli kymmenen vuotta. Ei ole tämä uusi materiaali minunkaan mielestä heidän parastaan, juuri mainitun "kesyyden" takia. Elämäni parhaimpia hetkiä oli kun pääsin näkemään Freak Kitchenin livenä vuosi sitten. Nautin keikasta täysin sieluin, koska osasin kaikki biisit ulkoa sanoineen kaikkineen. Feidasin jopa tyttöystäväni siksi illaksi, ettei vahingossakaan pääsisi pilaamaan sitä illan taikaa :D Tämän animaation tekemiseen meni tietääkseni artistilta noin vuosi!

17.07.2016 22:15

<Valkoinenkuolema> Keskivertoa ja tylsänpulleaa. Lisäksi en pidä tuosta piirrostyylistä.

17.07.2016 21:42

<gigagooga> Onpas kesyä...

17.07.2016 21:30

<paramornal> Pojat on kuunnelleet avenged sevenfoldia vissiin. yhtä paskaaki. bleh

17.07.2016 21:27

<jormaspekka> Powerslave jep, on kyllä niin tasapaksua pötköä et ei tässä oo ees mitään jännää

17.07.2016 20:28

<Powerslave> Miksaaja osaa ainakin käyttää kompressoria. Dynamiikka on yliarvostettua. Kaikki vaan täysille kun on niin kiva kuunnella tälläistä äänivallia. Video on ihan kiva.

17.07.2016 20:24

<eric> Kitaristit ja progediggarit, käykää tsekkaamassa Mattias IA Eklundhin tubekanava, siellä on ihan törkeen hienoja instrumentaali biisejä. Kuunnelkaa ainakin Floor Tom Tim ja Musth. Myös Johnny the Metronomessa on ihan perkeleen tiukkaa riffittelyä. https://www.youtube.com/user/freakguitartv/videos

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Final Fantasy Kitchen Knives

19 227 katselukertaa

lezz get freaky!

17 916 katselukertaa

Solar FREAKIN' Roadways!

39 095 katselukertaa

Get out of my kitchen!!

49 191 katselukertaa

Leave the kitchen they said

61 748 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.