Quantcast

Lähettäjä:

Kalma Säde Kalma Säde

George Carlin The Illusion Of Freedom

George Carlin haastatteluissa

3.9 / 5 (52 ääntä)

Julkaistu: 21.11.2016 21:33

2.5K

Lähettäjä: Kalma Säde Kalma Säde

Otsikko: George Carlin The Illusion Of Freedom

Kuvaus: George Carlin haastatteluissa

Hakusanat: George, Carlin, the, illusion, of, freedom, Yrjö, Karliini, vapaus, illuusio,

3.9 / 5 (52 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-11-21 21:54:09

+15259

<Dexter>

huomatkaa että suomessakin ollaan kokoajan menossa samaan suuntaan kuin jenkeissä. koulutus pois ja suuryritykset valtaa markkinatilaa. kaikki tämä mm. kokoomuksen avustamana

90

Aika: 2016-11-22 09:46:13

+528

<Vainaja>

Olispa jännä nähä mitä George sanoisi tämän hetkisestä tilasta tässä maailmassa..

13

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

24.11.2016 12:32

<Kalma Säde> Vainaja Juuri tämän, minkä hän sanoi jo 10 vuotta sitten.

22.11.2016 09:46

<Vainaja> Olispa jännä nähä mitä George sanoisi tämän hetkisestä tilasta tässä maailmassa..

22.11.2016 09:19

<george_boy> Dextersitä olen ite sanonut kanssa että suomi on kohta pikku jenkkilä.maalaisjärki katoo ja holhous, raha vallassa

22.11.2016 05:07

<yeou> kiitos että laitoit tämän videon tänne. ...tiedättekö mitä tapahtuu kun kansa ei enää saa rahaa valtiota elääkseen?

21.11.2016 23:33

<kettukoira> Ihminen on laumaeläin. Sitä pitää johtaa tai johdatella. Ihmisen täytee tuntea kuuluvansa jonnekin. Tätä tietytbuskonnot, äärijärjestöt, huuhaa toimittajat, suusrpuhujat, poliitikot jne. Käyttävät hyödyksi.mtoiset ovat heikkoja sille mitä he haluavat kuulla että alkavat puolustamaan sitä "aatetta" silmittömästi, mistä seuraa yleensä konflikteja jne. Jonka jälkeen ei kestetä tervettä kritiikkiä ja realiteetit unohtuvat ja alkaa jotain mikä muuttaa tilannetta... Esim sota.

21.11.2016 23:29

<GyRo> kettukoira jep. kun jokaiselle luokalle annetaan sama arvo, seuraa kaaos. me ihmiset EI todellakaan olla tasa-arvoisia. se on kiva aattena, mutta todellisuus on aivan toinen. monesti mietin, onkohan pallo jo tässä asiassa menetetty, vai onko koko maailma jo ihan liian sekaisin ymmärtääkseen tämän. mit, miten me muka voitaisi kaikki olla saman arvoisia? ollanko me kaikki yhtä kouluttautuneita? onko meillä kaikilla samat kokemukset? onko meidät kaikki kasvattaneet samat vanhemmat? ollaanko me samanlaisia? ei olla.

21.11.2016 23:24

<kettukoira> Huuhaa toimittaja. Se että nykyään kaikki saa valittaa ja vaatia mutta ei ole vastuuta tai seurauksia on pahempi kun tämä "sananvapaus".

21.11.2016 23:24

<GyRo> raha on abstraktia materiaalia! meidät on kasvatettu sen tavoitteluun, sillä rahalla elää infrastruktuuri. mutta meille ei ole opetettu olemaan tyytyväisiä tai iloisia, siitä mitä meillä jo on! ja loppujen lopuksi, mitä ne megalomaaniset egotistikot siellä arkadianmäellä päättääkään, siitä on loppujen lopuksi hyvin vähän vaikutusta tavallisen ihmisen elämään. ne ihmiset jotka ovat oikeasti hädässä, tarvitsevat meidän muiden apua. eivät rahallisesti, vaan heidät täytyy saada yleensä pois sieltä pohjamudista. siihen tarvitaan muuta kuin rahaa.

21.11.2016 23:22

<kettukoira> Onpas sitä vihaista porukkaa rasiassa tänään. Jos sinä pidät tuosta miehestä ei se tarkoita että minun pitää. Niinkuin kaikissa ääriuskonnoissa tai paskapolitiikassa... Aina on joku joka osaa puhua paremmin kun sinä ja saa sinut uskomaan oman mielipiteensä todeksi. On olemassa faktoja ja on olemassa mielipiteitä. En sano että joku ääriuskonnoista olisi oikein tai väärin, en sano että tuo mies on oikeassa tai väärässä. Mutta jos ei kestä kritiikkiä omasta näkemyksestään, tai ei voida seisoa sanojensa takana omista olemuksestaan ei ole sen parempi ku kukaan huutaa toimittaja.

21.11.2016 23:20

<GyRo> kommunismi on hyvä idea... paperilla. elämässä, kaikissa suhteissa, on aina hierarkia. nokkimisjärjestys. jokaikisessä elämän aspektissa. niin luonnossa, kuin ihmiskunnassakin. se on luonnollista. ei sellainen yksinkertaisesti vaan ole mitenkään mahdollista, että me kaikki oltaisi samanarvoisia, rahallisesti. se on väärin että ihimiset näkevät itsensä arvon vain rahana. ei elämän laatu vaadi aina rahaa! ihmisten pitäisi hyväksyä asemansa. vain siten me voidaan kaikki olla tyytyväisiä ja iloisia. kuinka moni teistä on ajatellut että raha on tie iloon? ei se ole!

21.11.2016 23:08

<Dexter> kettukoira huomasit myös varmaan että pätkä on vahvasti leikattu ja kasattu monista videoista. olisiko mahdollista että siinä on juurikin keskitytty Carlinin sanomaan?

21.11.2016 23:05

<Dexter> kettukoira Carlin puhuu täyttä asiaa kokoajan ja toimittaja yrittää puhua päälle / hiljentää omalla jankutuksellaan ja sun mielestä Carlin on mulkku?

21.11.2016 22:53

<arnold90> Kettukoira jos mies on viisaampi kun useimmiten kukaan huoneessa hän haistaa jo kaukaa paskanpuhumisen alkavan. Ja varmasti keksit jotain nasevaa paskaa, mutta totuus on etten edes lue sitä

21.11.2016 22:47

<kettukoira> Rasittavin vanhus pitkään aikaan... Puhuu ite vaan eikä anna muiden puhua ollenkaan. Muistuttaa jotenkin... Hmm.. Ääriuskontoja.

-16
21.11.2016 22:05

<GyRo> harmi että tämäkin mies on nykyään jo multaa :(

21.11.2016 21:54

<Dexter> huomatkaa että suomessakin ollaan kokoajan menossa samaan suuntaan kuin jenkeissä. koulutus pois ja suuryritykset valtaa markkinatilaa. kaikki tämä mm. kokoomuksen avustamana

21.11.2016 21:42

<SFMB> Maailma elää staasissa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

George tyydyttää naiset

17 326 katselukertaa

George Carlin - Losing Things

16 027 katselukertaa

George Carlin - Man Stuff

13 253 katselukertaa

George ja Michelle

23 832 katselukertaa

George W. Bush ja sadeviitta

24 836 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.