Lähettäjä:

FrankCastle FrankCastle

Joe Rogan Reacts to Ocasio Cortez

PowerfulJRE

1.3 / 5 (58 ääntä)

Julkaistu: 8.2.2019 22:21

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: FrankCastle FrankCastle

Otsikko: Joe Rogan Reacts to Ocasio Cortez

Kuvaus: PowerfulJRE

Hakusanat: joe, rogan, ocasio, cortez, sosialismi, kommunismi, ,

1.3 / 5 (58 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-02-09 00:16:19

+33663

<maksamakkara> +5 RR

Joe Rogan podcast on kyllä ihan hyvä mutta, välillä näkee selkeästi että varoo mitä sanoo tai mitä kysyy kysyy vierailtaan. Sensuurin ja poliittisten mielipiderikollisten aikakaudella on vaikea käydä edes paskalla ilman että joku loukkkaantuisi. Itse aion jatkossakin sanoa mitä mieltä olen ja kävelen ensimmäisten joukossa ja selkä suorana niihin uusvasemmiston keskitysleireihin mihin tässä nyt näytetään olevan matkalla.

36

Aika: 2019-02-09 00:41:00

+6303

<Darg-83> +5 RR

Käykää nauramassa tämän kommarimuijan uudelle green deal ehdotukselle. Se oli niin typerä, että edes suomalaiset poliitikot eivät olisi keksineet vastaavaa. Noh paskamyrskyhän siitä syntyi, kun osa demokraateista oli tukenut sitä lukematta ja mm. Wall Street Journal kirjoitti, että jos republikaanit olisivat tehkeet parodian demokraattien hulluista ajatuksista, ei se olisi yltänyt tälle tasolle. Jos joku vielä kannattaa tätä tarjoilijaa, niin voitaisiin lyödä vajaaälyisen paperit käteen kyllä samantien.

14

Kommentit (36)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.02.19 14:00

<Lecimx> Mä en ymmärrä miks näillä jenkeillä ei ole vaihtoehtoja ku täys kapitalismi tai seuraava neukkula. Meillähä menee täälä ihan ookoo täällä sekataloudessa. Pieniosa sosialismia ja loput on ns vapaata vaikka ole vittu lähelläkään kun valtio säätelee kaikkea mut näenäisesti vapaata. Hups.. Ei vittu se onkin iha sama ku neukkulassa.

10.02.19 13:00

<SIKAARGH> maksamakkara Miellätkö etnonationalistit uusvasemmistoksi vai hyväntahtoisiksi ja yksilön vapauksia tukeviksi? Vai ovatko neoconservatiivit myös vasemmistoa koska tukevat vapaata maahanmuuttoa koska työmarkkinoiden likviditeetti. Oikeisto-Vasemmisto jako on aina ollut ja tulee aina olemaan täysin riittämätön kuvailemaan ihmisten poliittisia näkemyksiä. Itsensä sitominen jompaankumpaan "joukkueeseen" ja sanomaan toisia pahiksiksi ei auta ketään.

10.02.19 01:51

<Nokipannukahvi> maksamakkara Totta turiset!

10.02.19 00:50

<maksamakkara> Tähän keskusteluun lienee hyvä muistuttaa, että tällä hetkellä ei ole edes olemassa mitään kunnon oikeistoa missään päin maailmaa. Maahanmuuttokriittisyys ei itsessään tee jostakin oikeistoa ja vielä vähemmän äärioikeistoa, se on mielipide yhdestä asiasta. Äärivasemmisto on itse julistautunut maahanmuutto myönteiseksi ja kaikki asiat mistä joku on heidän kanssaan eri mieltä on siis äärioikeistoa. Maapallolla on tällä hetkellä vain yksi pahantahtoinen, yksilön vapauksia, sanan vapautta, kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeutta rajoittava ja toivoa tappava ideologia ja se on tämä uusvasemmisto.

09.02.19 22:48

<Tunkkireisi> Jeesus oli sosialisti, Tosi asia. Keskilännen Neo-Calvinistit ovat kerettiläisä, samoja joiden joiden päydät Jeesus kaatoi Jerusalmenin temppelissä. You know: "Turn the tables!" Vitun tollot eivät vaan tajua. Amerikka on jumalankieltäjien maa jossa pakanat ovat vallassa.Näin ateistina naurattaa.

09.02.19 21:34

<SIKAARGH> Myönnettäköön että en tiennyt AOC:n olevan DSA:n jäsen. pohjasin olettamukseni siihen näkemäni AOC:n oma kamppaniointi ei ole ollut lähellekkään noin radikaalia. Voisitko nyt päättää että kelpaako VOX lähteeksi vai ei. Se mitä usein kuvaillaan puhekielessä kommunismiksi kuten tuotantokapasiteetin yhteisomistus jne. jne. on mitä sosialismi oikeasti on. Eikä sosialistit ole autoritäärisiä ja regressiivisiä ennen kuin pääsevät valtaan ja joutuvat heräämään päiväunestaan.

09.02.19 21:33

<SIKAARGH> Drag-83 Eikö mielestäsi ole harhaanjohtavaa sanoa että synnytykseen tuleva lapsi voidaan tappaa jos kyse on joko äidille hengenvaarallisista tai elinkelvottomista sikiöistä? alun perin puhuit nimenomaan new yorkista eikä asia nyt ihan ollut miten sen kuvailit. Ainoa mistä sinulla oli omin sanoin yhtään mitään oli virginiasta missä asia ei mennyt läpi jolloin sieläkään ei saa tappaa synnytykseen tulevia lapsia.

09.02.19 20:27

<Darg-83> Hienoa väitellä ihmisten kanssa, jotka eivät tutustu aiheeseen mistä puhutaan, puhuvat asian vierestä, eivät tiedä kuka tai mitä nämä ihmiset edustavat joista puhutaan ja sitten kuvittelevat olevansa vielä oikeassa :D Käytän tätä roskajulkaisun linkkiä, koska teihin selvästi uppoaa äärivasemmistolainen propaganda. www.vox.com/policy-and-politics/2018/6/27/17509604/alexandria-ocasio-cortez-democratic-socialist-of-america

09.02.19 20:23

<Darg-83> SIKAARGH Millä tavoin tuo oli harhaanjohtava, kun lähteenä toimivat nämä ihmiset, jotka itse ajavat näitä juttuja? He siellä omin sanoin kertoivat, jos olisit katsonut nämä videot. Toisekseen, kyseessä ei ole "rändöm sosialisti twitteri" vaan New York Cityn DSA, jonka JÄSEN Ocassio Cortez on. Näin hyvin sinä tunnut olevan perillä näistä ihmisistä, kun et edes tiedä sitä, että Cortez on "demokraattinen" sosialisti. Hän itse tykkäsi tuosta twiitistä, jonka julkaisin.Nämä ovat sitä regressiivistä ääripäätä, autoritäärisiä kommunisteja ja itsekin myöntävät sen, mutta kutsuvat sitä sosialismiksi.

09.02.19 20:19

<SIKAARGH> Kun minä puhuin sosialisteistä tarkoitin nimenomaan näitä uusia vasemman laidan demokraatteja kuten AOC:tä ja Sandersia. Ne sanovat olevansa sosialisteja mutta eivät sitä todellisuudessa ole. Kongressissa istuvat "sosialistit" eivät merkittävästi poikkea suomailaisista vasemman laidan demareista. GND:ssä ei ole mitään "maltillista". mieletön homma. mutta ei kannata amerikkalaisen "vaihtoehto-oikeiston" juttuja liian paljon lukea. Maailma ei lopu vaikka osia GND:stä pantaisiin täytäntöön.

09.02.19 20:15

<SIKAARGH> Aborttijuttu vähintäänkin harhaanjohtava. ei yllätä kun käytät lähteenä christian broadcast network:ia. New yorkin lakimuutos tekee lailliseksi abortit 24 viikon jälkeen, mikäli äidin henki on vaarassa tai sikiö ei ole elinkelpoinen. Virginiassa asia ei mennyt läpi eli järjestelmä toimii (jee!). Rajat pois, vankilat pois ja voitot pois. Tämä ei ole osa GND:tä vaan joltain rändöm sosialisti twitteri tililtä josta löytyy toinen twiitti että niillä on 55 000 jäsentä. 300 miljoonan väestöstä. Vaan koska ne on päättäny laittaa AOC:n naaman niiden twitteriin ei tarkoita että niillä on yhteys.

09.02.19 20:15

<Darg-83> Itse olen täysin yli 20 viikon jälkeisiä abortteja vastaan, ellei se uhkaa naisen henkeä tai vauva ole niin pahasti vammautunut, että se ei pystyisi elämään. Muuten kannatan aborttia, mutta tuolla ei ole enää mitään tekemistä abortin kanssa, sillä kun mennään yli 20 viikon, nämä lapset voidaan synnyttää ja ne voivat kasvaa terveiksi aikuisiksi. Naisillakin pitää olla edes joitain vastuita tässä maailmassa ja jos tuohon mennessä nainen ei osaa päättää sikiön kohtalosta, niin silloin hän synnyttää sen vauvan ja antaa sen vaikka adoptoitavaksi.Nämä 30-40 viikon aborttia kannattavat ovat sairaita.

09.02.19 20:12

<Jorma90> "..tarvittaessa lapsi voitasiin abortoida juuri ennen synnytystä." Laki ilmeisesti mahdollistaa tuon sanomasi jo nyt. Tuo ehdotus koskee lääkärien määrää, joiden pitää hyväksyä abortti, ja laajentaa niitä terveysehtoja, joiden perusteella aborttipäätös voidaan tehdä. Ja tiedän kuka Tim Pool on. Ja kuten jo sanoin, hän on hyödyllinen idiootti. Itse asiassa olen mielestäni aika hyvin perillä regressiivisten ihmisten maailmankuvasta ja uskoisin pystyväni kohtuu hyvin arvaamaan, millaisia kanavia seuraat Tim Poolin lisäksi.

09.02.19 20:09

<Darg-83> Jorma90 Katso tuo laittamani video, joka löytyy näköjään myös vox:in jutusta (mv-lehteä vastaava julkaisu ihan vaan tiedoksi) ja lopeta lässytys. Siinä yksiselitteisesti sanotaan, että laki käsittää myös äidin henkisenterveyden ja, että abortilla ei ole takarajaa. Ymmärrätkö, että sinä itse murrit juuri väitteesi, koska kyseessä ei ole sikiö, jos se on syntynyt. Osaatko sinä edes englantia? Tuon ikäiset ovat vauvoja, ne pysyvät elossa, jos ne otetaan ulos äidistä. Kun se lapsi on syntynyt, kyseessä ei ole enää sikiö vaan vauva eikä se silloin ole abortti, vaikka se olisi vammautunut.

09.02.19 20:02

<Jorma90> Darg-83 “When we talk about third-trimester abortions,” he added, “it’s done in cases where there may be severe deformities. There may be a fetus that’s non-viable.” Tuo oli se konteksti, mistä seuraava oli irroitettu "huolestuneiden" konservatiivien toimesta: “If a mother is in labor, I can tell you exactly what would happen,” the governor went on. “The infant would be delivered. The infant would be kept comfortable. The infant would be resuscitated if that’s what the mother and the family desired, and then a discussion would ensue between the physicians and the mother.”

09.02.19 19:57

<Darg-83> Jorma90 Oikeasti Jorma, ottaisit edes vähän selvää näistä asioita, ennen kuin alat huutelemaan sieltä tornistasi. Nolaat itsesi tuolla väitteellä, kun nämä ihmiset, jotka lakeja ajavat kumoavat sinun väitteesi. Katso nyt hyvä mies tuo Tim Poolin video ja tämä kohdasta 0:29 https://youtu.be/OMFzZ5I30dg jossa yksiselitteisesti todetaan, että tarvittaessa lapsi voitasiin abortoida juuri ennen synnytystä. Kuvernööri itse totesi, että jopa synnytyksen jälkeen. Tämä Virginian lakiehdotus ei mennyt onneksi läpi. Uskomatonta väitellä ihmisen kanssa, joka ei viitsi edes tutustua aiheeseen.

09.02.19 19:51

<Darg-83> Jorma90 Eli et edes tiedä kuka Tim Pool on ja teet hänestä jo olettamuksia. Osoitat kyllä oman typeryytesi jokaisella kommentillasi. Tim Pool on vasemmistolainen (kuten itsekin) journalisti ja yksi fiksuimmista ja rehellisimmistä journalisteista mitä YouTubesta löytyy. Aborttilaki nimeenomaan mahdollistaa abortin ennen syntymää ja tietäisit tämän, jos olisit asiaan perehtynyt. Tämä on sanottu lain esittäjän toimesta, että "broaden the health circumstances" tarkoittaa myös henkistäterveyttä eli jos mies on jättänyt, niin nainen voi vedota tuohan ja abortoida lapsen synnytyksessä.

09.02.19 19:45

<Jorma90> "HB 2491 would not actually change the time limit for receiving an abortion in Virginia... It would change the number of physicians required for approval, and broaden the health circumstances under which an abortion would be allowed." No onpas ilkeä lakiehdotus.

09.02.19 19:44

<Jorma90> Darg-83 En tiedä miksi Tim Poolin mielipide minua mitenkään kiinnostaisi, hän on hyödyllinen idiootti, vähän niin kuin sinäkin. Ja tosissasiko luulet, että jos se aborttilaki menee läpi, niin lapsia tullaan abortoimaan minuutteja ennen syntymää? Lyhyellä googlauksella löysin mm. tämän: https://www.vox.com/2019/2/1/18205428/virginia-abortion-bill-kathy-tran-ralph-northam jossa asiaa selvitetään.

09.02.19 19:25

<Darg-83> Jormalta loppuivat argumentit ja jäljellä jäi enää faktojen miinustaminen. Olet säälittävä.

09.02.19 19:20

<Darg-83> Aborttilaista: https://youtu.be/55yOY5wk11o ja Tim Poolin mielipiteet Virginian kuvernöörin opsiesta: https://youtu.be/xp0ZY1rVbAQ ja samalta kaverilta voi käydä katsomassa videon Green New Dealistä, jossa avataan noita mielenvikaisia asioita mitä mainitsin. Joten jos jos Jormalla oli esittää edes jotain tukemaan omaa mielipidettään, niin ole hyvä. Itse tässä näytin jo toteen kaiken mitä sanoin, joten sinun vuorosi, muuten näytät hieman tyhmältä.

09.02.19 19:02

<Darg-83> Tässä OCA:n sosialistinen kultti kertoo twiitissään aika selvästi, että mitä he haluavat. https://twitter.com/nycDSA/status/1012808259818926080/photo/1

09.02.19 19:00

<Darg-83> Jorma90 Siinä toinen idiootti. Menkää edes lukemaan nämä näiden ihmisten sanomat asiat. Kaikki mitä totesin löytyy mustaa valkoisella ja kommenttisi kertoo täydellisesti siitä, kuinka vähän ihmiset tietävät täällä muiden maiden politiikasta ja miten saadaan tietämättömät ihmiset äänestämään näitä tapauksia. Tämä olisi hauskaa, elleivät nämä ihmiset oikeasti ajaisi näitä asioita.

09.02.19 18:56

<Jorma90> Darg-83 Viimeksi sinun nauttimiasi vastaavia määriä Kool-Aidia on kulutettu Jonestownissa 70-luvulla.

09.02.19 18:51

<Jorma90> maksamakkara Olet jo listalla. Kun lopulta pääsemme valtaan, sinä todellakin olet ensimmäinen joka Ahvenanmaa-gulagille lähtee. Absoluuttisen vallan saaminen on vain ajan kysymys, sillä "muutaman" ei yhtään epämääräisen Youtube-videon mukaan, vasemmisto hallitsee jo yliopistojen tiettyjä humanististen tieteiden piirejä, ja kuten varmaan kaikki tiedämme, näillä piireillä on aivan VITUSTI vaikutusvaltaa. Korporaattieliitillä, joka kaikki merkittävät mediat ja alustat omistaa, ei ole mitään jakoa näitä ilkeitä sananvapaudenriistäjiä vastaan, vaan joutuvat heidän kaikkia oikkujaan myötäilemään.

09.02.19 18:41

<Darg-83> SIKAARGH Meilläkö demarit haluavat poistaa rajat, vankilat ja yrityksiltä voiton teon? Entä haluavatko demarit meillä abortoida lapsia hetkeä ennen syntymää ja jopa syntymän jälkeen? Laki joka meni juuri New Yorkissa läpi, jossa siinä kohtaa kun nainen tulee synnytykseen, lapsi voidaan vielä "abortoida" eli tappaa. Ovatko demarit ajaneet sitä, että jokainen rakennus Suomessa tulee entisöidä? Sinä et selkeästi ole lukenut tuota juttua. Nämä ovat sosialisteja, päästänsä vialla ja ajavat politiikkaa, joka on uskomattoman haitallista eikä lähimainkaan noin maltillista, kuin sinä koitat väittää.

09.02.19 18:29

<SIKAARGH> Drag-83 Aikaisempiin versioihin on myös kuulunut teollisen lihatuotannon lopettaminen, siirtyminen lentokoneista juniin (yleensä on tosin ollut kyse vain kotimaan matkoista hawaiia ja alaskaa lukuunnottamatta) siedettävä elintaso sosiaaliturvalla eläville ja siirtyminen kokonaan uusiutuviin energialähteisiin. On ollut aika tyypillinen linja vihreillä ympäri maailmaa että kunhan kaadetaan tarpeeksi monta miljardia uusiutuviin niin saadaan jopa ydinvoimalat sammutettua. Jos ihan rehellisiä ollaan niin ei nuo uudet "sosialistit" jenkeissä ole meidän laita demareita kummoisempia. turha pelästyä.

09.02.19 16:51

<Darg-83> SIKAARGH Ei, mutta siis tämä uusi versio siitä oli täynnä OCA:n sekopäisyyksiä, josta tuli Yhdysvaltojen suurin vitsi sitten massatuhoaseiden. Siellä haluttiin eliminoida "piereskelevät lehmät", lopettaa lentoliikenne 10 vuodessa ja korvata ne merien ylitse menevillä junilla.Siellä haluttiin lopettaa rajavalvonta, tarjota hyvä elintaso ja asunto kaikille, vaikka he kieltäytyisivät töistä, lopettaa fossiilistien polttoaineiden ja ydinvoiman käyttö 10 vuodessa ja korvata ne "we need to invent technology that's never even been invented yet".Tämä nainen on idiootti ja häntä kannattavat kommarit.

09.02.19 12:47

<BetBet> maksamakkara Kerropa joku fakta minkä sanomattomuus sinua nyt sitten korpeaa?

09.02.19 12:42

<BetBet> maksamakkara Niin koska (muka)argumenttinne "koska en tykkää noista" muuttuu validimmaksi mitä juntimmin sen saa ulos kakaistua.

09.02.19 12:41

<Suomen-puolustaja> Darg-83 Toi muija on pahempi kuin psykoosi Killary Clinton

09.02.19 12:29

<SIKAARGH> Drag-83 Siis se Green New Deal juttu ei ole kovinkaan uusi eikä edes tämän kyseisen kansanedustajan ajatus. On pyörinyt eri muodoissa vuodesta 2008 t:wikipedia

09.02.19 00:41

<Darg-83> Käykää nauramassa tämän kommarimuijan uudelle green deal ehdotukselle. Se oli niin typerä, että edes suomalaiset poliitikot eivät olisi keksineet vastaavaa. Noh paskamyrskyhän siitä syntyi, kun osa demokraateista oli tukenut sitä lukematta ja mm. Wall Street Journal kirjoitti, että jos republikaanit olisivat tehkeet parodian demokraattien hulluista ajatuksista, ei se olisi yltänyt tälle tasolle. Jos joku vielä kannattaa tätä tarjoilijaa, niin voitaisiin lyödä vajaaälyisen paperit käteen kyllä samantien.

09.02.19 00:16

<maksamakkara> Joe Rogan podcast on kyllä ihan hyvä mutta, välillä näkee selkeästi että varoo mitä sanoo tai mitä kysyy kysyy vierailtaan. Sensuurin ja poliittisten mielipiderikollisten aikakaudella on vaikea käydä edes paskalla ilman että joku loukkkaantuisi. Itse aion jatkossakin sanoa mitä mieltä olen ja kävelen ensimmäisten joukossa ja selkä suorana niihin uusvasemmiston keskitysleireihin mihin tässä nyt näytetään olevan matkalla.

08.02.19 23:42

<Kheldaur> Kapitalismi on toistaiseksi paras systeemi mitä meillä on.

08.02.19 22:38

<epetti> Joillain tulee aina olemaan enemmän pätäkkää.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 13 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Onko sinulla Facebook-tili?

Ei ole koskaan ollut
Ei, poistin sen.
On, mutta en käytä tai käytän ehkä kerran kuussa.
On ja käytän viikottain.
On ja käytän joka päivä.

SAMANKALTAISIA

Seinäjoen katutaide

16 696 katselukertaa

Suomen järvet ja joet

23 527 katselukertaa

Joe Rogan Meets Roe Jogan

11 038 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.