Lähettäjä:

lehma18 lehma18

Jytkytys

3.6 / 5 (185 ääntä)

Julkaistu: 21.4.2015 15:35

Tarkastaja: Jylppy69

2.5K

Lähettäjä: lehma18 lehma18

Otsikko: Jytkytys

Hakusanat: JYTKY, perussuomalaiset, vaalit, 2015, vihervasemmisto, itku, peppukipu,

3.6 / 5 (185 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-04-21 15:37:51

+12603

<Miket>

äänestin persuja, haters gonna hate

406

Aika: 2015-04-21 15:43:00

+6311

<MC_Selleri>

Mieluummin nyrkki perseessä kuin äänestää vasemmistopaskoja!

361

Aika: 2015-04-21 15:42:31

+41769

<Sopulii>

Nojoo pientä liioittelua joku "kuinka paljon pahaa saa aikaan neljässä vuodessa". Harvemmin siellä saadaan mitään aikaseksi.

336

Aika: 2015-04-21 15:37:00

+4373

<snipu8>

JYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKY

318

Aika: 2015-04-21 15:40:21

+1011

<duiduli>

Nautin tästä.

284

Kommentit (266)

Piilota OFF-Topic keskustelu

07.06.15 21:58

<Balrog> systeemi, että sitä pitää ajaa alas. Vituttaa kokoomuksen takinkääntö ottawan sopimuksen suhteen. Muutama vuotta sitten hyväksyivät sen, sitten vaihtoivat kantaa ja halusivat ulos, ja nyt sitten vaalien jälkeen eivät halua pois, eikä niinistö pysty yksin sitä ajamaan, koska hallitusohjelma. Muutenkin pv on lähinnä ainut asia, josta ei mielestäni saisi leikata tällaisena aikana. Muuten hyvinvointivaltiomme on aivan liian överiksi mennyt, ja sitä pitää pienentää. En minä koe, että opintorahani on jokin luonnollinen oikeuteni, vaan olen kiitollinen kaikesta mitä saan.

07.06.15 21:54

<Balrog> kaiken maailman kankkulan kaivoihin. Olen oikein tyytyväinen siihen, tuolla on järkevää porukkaa tekemässä näitä pakollisia leikkauksia, joihin pari edellistä törsäyshallitusta ovat meidät ajaneet. Toki kok ja kesk ovat olleet mukanat, mutta nyt on järkevämpi linja, kun ei ole punavihreitä. Kaikki puhuvat paskaa vaalipuheissaan, se nyt vaan on niin. Eikä mitään voida yksin taata. Leikkaukset ovat oikein hieno asia; onneksi hallituksella on ollut selkärankaa niihin. Tietysti myös koulutuksesta pitää leikata tällaisena aikana. "Väliaikainen" autoveromme nyt onkin niin tajuttoman idioottimainen..

07.06.15 21:49

<Balrog> ... ja selviytyä siitä vauraana. Mikä on punasinivihreä kupla? Ei minulla ole mitään "omaa puoluetta". Jos olisi, se muistuttaisi varmaan paljon 80-luvun kansallista kokoomusta, joka ajoi oikeistolaisesti Suomen parasta (mitä olen kuullut, näin yksityiskohdista tietämättä sen enempää). Tällä hetkellä arvomaailma on jossain kokoomuksen ja persujen välissä. Kokoomus kun ei halua ratkaista (pl. Zysse ja Rydman) mamu-ongelmia, niin joudun äänestämään sitä ainutta vaihtoehtoa. On myös muita asioita. Talouspuolella olen kaukana persuista. Muuten kuin, että on hyvä olla kaatamatta yhteisiä rahoja...

07.06.15 21:44

<Balrog> Tokamak Niin no oli ilmastopolitiikan pontimet sitten missä tahansa, lopputulos on se mikä merkitsee, ja ilman ydinvoimaa emme pääse hyvään lopputulokseen, vaikka miten olisikin jalo tarkoitus. Tässä sitä näkökulmaa lisää. http://caalim68.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196049-kehitysavun-leikkaus-on-hyva-juttu Vastikkeeton raha aiheuttaa rappiota ja laiskuutta ja tappaa kehityksen, joka olisi muuten voinut tapahtua. Varmasti sille voidaan luoda parempia olosuhteita ja ohjata jne., mutta ymmärrät pointin. Siis ei tuon kokoinen maa mitenkään voi pumpata 100000 lukutaidotonta ihmistä maahan vuodessa

06.06.15 17:25

<Tokamak> Itse kun elelen täydellisessä liberaalissa punasinivihreässä kuplassa, pakko kysyä sulta että miltäs nyt tuntuu kun oma puolue petti suunnilleen kaikki vaalien alla annetut lupaukset? Valtion budjetista napattiin tuplasti se mitä luvattiin; Päinvastoin mitä Soini vakuutteli, heikoimmilta leikattiin kaikista eniten; Koulutusta muutettiin päinvastaiseen suuntaan kuin luvattiin (yliopistojen autonomia alas, resursseja pois, ryhmäkoot isommiksi...)ja niin edelleen. Lupaamaansa autoveroa sentään vähän saivat alas mutta siinäkin valtio vain menetti sen mitä ala-aste- ja päivähoitosäästöissä voitti.

06.06.15 17:10

<Tokamak> Ja sori mutta en pelaa Hotsia. :D Saattaa joku muukin käyttää nimimerkkinä ITER:ssä käytettävää fuusioreaktorimallia. Asiallinen artikkeli minkä laitoit (vaikka googlettamalla kyllä sinänsä löytäisit asiantuntian lausunnon puoltamaan ihan mitä tahansa mielipidettä, vaikkapa homeopatiaa). Ratkaisu ongelmiin tuskin on kuitenkaan rahahanojen katkaisu, vaan toiminnan tehostaminen ja vuotojen ja ongelmien korjaaminen. Ruotsi muuten taitaa porhaltaa taloudellisesti kaukana Suomen edellä tällä hetkellä. Mielenkiinnolla romahtamista odotellessa siis..

06.06.15 16:49

<Tokamak> Balrog Tiedostan Vihreiden ongelman energiapolitiikassa ja huonoin puoli siinä on juuri tuo perustelemattomaan ideologiaan pohjautuva ydinvoiman pelko. Silti minkään muunkaan puolueen energiakannanotot eivät ole oppikirjojen mukaisia ja vihreiden linjaukset ovat sieltä vähiten pahasta päästä - paljon parempia verrattuna esim nykyisten isojen puolueiden kuten kepun ja persujen käsittämättömään piittaamattomuuteen perustuvaan kuraan. Suomella on tuulivoiman suhteen se etu, että täällä voidaan säätövoimana käyttää vesivoimaa. Tosin ei sitäkään rajattomasti, koska pirun kalliiksihan se tulisi.

06.06.15 16:34
29.05.15 15:50

<Balrog> Liekkö sinä? Ps. pienen googlailun seurauksena löysin tällaisen: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1421738821405.html Suosittelen lukemaan tämän eläköotyneen, neutraalin asiantuntijan kommentin esille nostamaasi raporttiin.

29.05.15 15:44

<Balrog> kantokyky romahtaa, mikä on väistämätöntä nykytahdilla. Nythän lainsaadäntö Ruotsin kanssa on aika samanlainen, mutta Ruotsilla on enemmän "epäterveitä vetotekijöitä" ongelmamamujen vastaanottamiselle. Näin se voi käydä "vahingossakin" niille, jotka eivät vasemmistosta ole fanaattisia. Myös moni on. Eikä kukaan ole koskaan sanonut mitään lukemaa, miten monta kehitysmaalaista pitää tänne tuoda, jotta ongelmat ratkeavat lähtömaissa. Aina vaan: "lisää." Mielestäni kuulostaa aika ideologiselta. Pelattiin muuten eräs päivä tuossa Hotsia, ja vastassa oli eräs tuttu nimimerkki... Otettiin turpaan. ;D

29.05.15 15:37

<Balrog> Siihen asti, kunnes uusiutuvat saadaan pelittämään kunnolla, kunhan ei ydinvoimaa. Ydinvoima on ekologista; ja vihreät toiminnallaan haittaavat ympäristöä, katsoi asiaa miltä kantilta tahansa. Toi on juuri sitä populismia, että "luovutaan fossiilisista, eikä lisätä ydinvoimaa". Mitä sitten tehdään? Jotain fucking tuulimyllyjä koko maa täyteen? Maksaisi ihan saatanasti, eikä varmasti tulisi toimimaan. En tiedä onko kaikilla vassareilla ideologinen tahto vastaanottaa hirveästi pakolaisia, mutta lainsäädäntöä pitää kiristää mm. siksi, ettei Ruotsin virrat suuntaannu tänne sitten kun Ruotsin ...

29.05.15 15:34

<Balrog> Tokamak Tuo on todellakin merkittävä parannus köyhyyden määrän vähentymiseen. Mutta eikö se, että suurempi määrä ihmisiä elää yli $1,25:llä päivässä ole nimenomaan sitä mitä sanoin: tulonsiirtoja köyhille? Ei se ratkaise ongelmaa pitkällä aikavälillä, ja niitä pitää pumpata sinne jatkossakin. Mielummin kuulisin jostain rakenteellisista uudistuksista, joiden avulla ratkaistaisiin ongelmat pysyvästi. Energiantarve lisääntyy koko ajan. Siihen on väistämätön seuraus hankkia energiaa lisää jostain, ja ydinvoima kaikista järkevin ratkaisu. Vihreät ovat sanoneet, että voivat käyttää fossiilisia...

28.05.15 17:19

<Tokamak> energiaksi. Tästä puhumastasi EU:n määräämästä pakolaistulvasta en ole ottanut tarpeeksi selvää, että voisin vastata mitään sen tarkempaa, kuin että käsityksesi vasemmistopuolueista ovat kohtuuttomia jos luulet heidänkään haluavan vastaanottaa minkälaisen pakolaisvuoren tahansa. Nopea 20 kertainen kasvu ei mene läpi.

28.05.15 17:18

<Tokamak> Vihreiden politiikasta väitit että he vastustavat ydinvoimaa mutta eivät kivihiiltä, mikä ei pidä paikkaansa. Vihreät vastustavat ydinvoiman lisärakentamista, mutta nykyisistä voimaloista ei haluta toistaiseksi eroon (eikä toivottavasti pitkään aikaan). Sen sijaan vihreiden sivuilla lukee seuraavaa: "Tehdään Suomesta vuoteen 2050 mennessä hiilineutraali maa, jossa on luovuttu öljyn, hiilen, turpeen ja maakaasun käytöstä.? Pahin energiapoliittista populismia harrastava puolue itse asiassa on kepu, joka tosissaan väittää esimerkiksi turvetta uusiutuvaksi ja metsähaketta hiilineutraaliksi

28.05.15 17:18

<Tokamak> Balrog Suomi ei yritä pelastaa maailmaa yksin, vaan toimii osana kansainvälistä yhteistyötä ja kehitystä on tapahtunut. Vuonna 1990 maailman ihmisistä 40% eli äärimmäisessä köyhyydessä. Vuonna 2010 enää 20%, vaikka maailman väkiluku on kasvanut eniten nimenomaan niillä köyhimmillä alueilla. Lukemat ilmansaasteiden kuolonuhreista olen kuullut luennolla professorin suusta sekä lukenut viimevuotisesta Tiede-lehdestä. Ikävä kyllä luento ei ole nauhalla eikä minulla ole enää tunnuksia Tieteen verkkolehteen ottamaan screencapsia.

12.05.15 12:00

<Nannax> Tokamak Mun sarkasmitutka ei toimi netissä.

11.05.15 19:10

<Balrog> Tällä kertaa taidettiin päättää vähän muuta, kun oikeistokonservatiivinen hallitus saatiin demokraattisesti. Tuo taakanjako on oikeasti suuri ongelma. En ymmärrä, millä perusteilla voit olla noin varma, ettei se mene läpi. Itse olen aika kauan lukenut keskustelua siitä, ja huolettaa mitä ne Brysselissä päättävät. En tosin sitten tiedä, miten se tarkalleen menee, voimmeko jossain vaiheessa kieltäytyä EU:n pakotteesta, vai onko se silloin ulos EU:sta, niin kuin Britit ehkä. Itse olen iloinen, että saimme näin selkeäjärkisen hallituksen, joka voi sanoa ulkomaille, että teemme omat päätöksemme.

11.05.15 19:07

<Balrog> Ymmärrän, että joillain puolueessa on ongelmia ja ahdasmielisyyksiä homoja kohtaan. Nimenomaan itse en jaa näitä käsityksiä ja toivoisin tällaisten kavereiden tai käsitysten poistuvan. Asia on kuitenkin aika marginaalinen, eikä jonkun kansanedustajan mielipiteellä homoista ole oikeastaan mitään merkitystä niin kauan, kun kaikki ovat tasa-arvoisia täällä. Avioliittolakikin menossa läpi: hienoa, ettei tällaiseen marginaaliin kuluteta eduskunnan kallisarvoista aikaa enempää. Tällaisessa tilanteessa, missä Suomi on kuitenkin taloudellisesti ja näin.

11.05.15 19:03

<Balrog> Alustava äänestys meni läpi. Vastaan äänestivät kaksi persua ja kaksi keskustalaista Suomesta. Olen kuullut joo, että jonkin tapaista kehitystä Kiinassa olisi, mutta vähän skeptisesti suhtaudun tähän. Toivottavasti toteutuu. Joka tapauksessa tämä on sitä hyvää, mihin EU:n pitäisi panostaa enemmän, kyllä. Mikä puolue sitten Suomessa tekee ilmastolle hyvää? Ydinvoimaa pelkäävä vihreät, joka suostuu käyttämään fossiilisia, kunhan ei vaan ydinvoimaa? Voitko muuten linkata jotain tuohon hiukkaspäästöön ja kuolemiin? Aika isolta luvulta kuulostaa.

11.05.15 18:56

<Balrog> Esim. Gambiasta tulee välimeren yli tuhat kertaa enemmän miehiä kuin naisia, mutta IS:n kolumnisti ratsastaa jollain hukkuneella pikkutytöllä... Ne jotka tulevat välimeren yli, eivät ole niitä, jotka sitä suojelua oikeasti tarvitsevat. Ainakaan valtava enemmistö heistä. Heillä on kymppitonni rahaa heittää matkaan ja toiveeseen ilmaisesta elatuksesta Euroopassa. Ymmärrätkö, että Ruotsi ottaa 100000 pakolaista vuodessa, ja suomen 20-kertainen olisi 15000. Jäbä, luulin että tämmöset perusjutut pitäis olla hallussa differentiaalilaskentaa pyöritettäessä. Ja ihan tosissaan EU:ssa puhutaan siitä.

11.05.15 18:52

<Balrog> Sikiäiminen kiihtynyt. En ymmärrä, mitä merkitystä on jonkun ajatuksen "vastenmielisyydellä", kun lopputulos on mahdollisimman monen ihmishengen säilyttäminen? Siis sinunkaan puolestasi. Nythän kun rikolliset markkinoivat salakuljetuksiaan Siljan luksus-risteilijöinä, niin nämä ihmiset eivät tiedä välttämättä, mitä on edessä. Olen jonkin verran tutustunut lähtökulttuureihin ja tapoihin, esitinkin tämän kysymyksen sinulle. Afrikassa monesti naiset tekevät kaiken työn ja hoitavat lapset, kun miehet käskyttävät ja rentoutuvat. Tai tulevat Eurooppaan elelemään.

11.05.15 18:48

<Balrog> Tokamak Voisi sen kehitysavun muutenkin järjestää uudelleen. Minä en halua kantaa veroeurojani toimintaan, joka on haitallista tai päätyy korruptoituneiden taskuihin. http://www.hymy.fi/uutiset/asiantuntija-erkki-pennanen-suomen-afrikka-kehitysavusta-menee-jopa-90-prosenttia-rikollisille Mutta ihan oikeassa olet, että kokonaan lopettamalla sitä ei saada aikaan. Eipä persutkaan ole tekemässä hyväntekeväisyydestä laitonta... "kehitys ollut hidasta" lienee synonyymi sille, ettei oikeastaan mitään kehitystä ole ollut, ruuat syöty, lääkkeet käytetty, käyttämättömät työkoneet ruostuneet ja ...

11.05.15 15:43

<Tokamak> joista suuri osa ei tutkimusten valossa pidä paikkaansa ja loput olivat vain naurettavia. Joku pelkäsi homojen lasten kasvavan homoiksi, toinen vetosi luonnollisuuteen ja kolmas pohti uimahallien pukukoppeja. Se että sinäkin maksat veroistasi ulkomaalaisille nimenomaan on demokratiaa. Demokratiahan on sitä että kolme sutta ja lammas äänestävät, mitä syödään lounaaksi. Tällä kertaa sudet päättivät että myös lammas osallistuu ulkopuolisten auttamiseen.

11.05.15 15:42

<Tokamak> tekemää tutkimus- ja kehitystyötä energia-alalla ja Euroopan näyttämää esimerkkiä energiantuotannossa. Eikä ilmansuojelu tarkoita vain ilmastonmuutosta, vaan pelkästään Euroopan alueella kuolee vuosittain 300-400 tuhatta ihmistä ilmansaasteisiin. Jo takkatulien hiukkaspäästöillä on Suomessa enemmän kuolonuhreja kuin rikollisilla ja samaa luokkaa kuin liikenteellä. Viime syksyn homokeskustelua kuunnellessa sai kuulla persuedustajilta jatkuvasti pelkkiin ennakkoluuloihin ja homofobiaan perustuvia argumentteja,

11.05.15 15:42

<Tokamak> Suomen kiintiön 20-kertaistaminen ei mene läpi edes Hakkaraisen pahimmissa painajaisissa. Sillähän mentäisiin kevyesti Ruotsinkin ohi. Mutta tosiaan, siitähän tässä on kyse, että mihin vedetään auttamisen rajat fyysisesti ja rahallisesti. Ilmastoasiat ovat vituillaan, mutta esim. Kiinan viime vuonna tekemät energiapoliittiset linjaukset määräävät erityisesti kivihiilen käytön vähentämiseen. Lisäksi Kiina ottaa käyttöön jo vuoteen 2020 mennessä 70-80GW ydinvoimaa mikä on pyöreästi 15 kertaa koko Suomen ydinvoimakapasiteetin verran. Muutoksiin ei mitenkään olisi päästy ilman Euroopan tekemää

11.05.15 15:42

<Tokamak> viime vuosina useiden tuhansien hukkuneiden pelastamiseen. Tuhansien kuolleiden tietoinen käyttäminen variksenpelättimenä muille siirtolaisille on vastenmielinen ajatus, erityisesti kun toiminnan suuret syylliset ovat ihmisten salakuljettajia, eikä yksittäisiä maahantulijoita. En lähtisi mukaan ?miksi tänne tulee vain nuoria miehiä?-ihmettelyyn lähtömaiden kulttuureihin ja tilanteisiin tutustumatta. Tarkentaisin valikointia lähtöpään olojen perusteella niille, jotka sitä oikeasti tarvitsevat, pikemmin kuin työllistymislukujen perusteella Suomessa.

11.05.15 15:41

<Tokamak> Balrog Jos kehitysapu toteutetaan huonosti sen toteuttamista pitää parantaa eikä lopettaa. Ja kyllä, osassa kohdemaista kehitys on ollut hyvin hidasta, mutta huomioitava on että näissä maissa myös kehityksen lähtötaso, infrastruktuuri, koulutus jne. on maailman alhaisimpia. Tyttöjen koulutus on hyvä kohde panostaa. Kunpa sillä vaan ratkeaisikin kaikki ongelmat. EU:n linja siirtolaisten pelastamiseen merestä on viime vuosina nimenomaan ollut kielteinen ja ajatuksenjuoksultaan samanlainen kun esitit, eikä se ole toiminut. Jos poliittista tahtoa olisi ollut, resursseja olisi kyllä riittänyt

11.05.15 01:34

<Balrog> Tämä oli tällainen yleistys, joka oikeasti pätee todella suureen enemmistöön. Jotain pieniä lahjotuksia saatetaan tehdä, mutta silti ostetaan naperoille ps4:set ym., vaikka muualla kuolee ihmisiä nälkään. Bottom line: jos joku haluaa auttaa, auttakoon, eikä esiinny hyväntekijänä, kunhan vaan rahoitus tulee muilta. Merkittävä osa varallisuudestaan hätää kärsiville, tai sitten ihan reppu selkään ja vapaaehtoistyötä tekemään sinne kriisialueille. Uskon, että halusi auttaa on vilpitön, mutta asetan ihmisen oikeuden päättää itse tämän kaiken yläpuolelle.

11.05.15 01:28

<Balrog> Vapaaehtoista. Sinä olet varmasti esim. minua hyväsydämisempi ihminen, voit rauhassa auttaa. Mutta onko se sitten hyväsydämisyyttä, että väkivalloin minut pakotetaan auttamaan enevimmissä määrin täysin vieraita ja kaukaisia ihmisiä? Ei se demokratiaa ainakaan ole. Jatkuvasti kuolee kadullisia ihmisiä, mutta sinä haluat auttaa vain pientä osaa heistä; jossain vaiheessa saat tarpeeksesi. Helppoahan se on punaviinihuuruissa puhua maailman pelastamisesta, mutta silloin kun pitää alkaa oikeasti tinkimään omasta elintasosta, mieli muuttuu. Pienellä auttamisella saadaan hyvä olo itselle, toimii.

11.05.15 01:23

<Balrog> ilmaissut ahdasmielisyytensä asian tiimoilta pariin otteeseen, enkä minä mitenkään tällaisia tyyppejä fanita. Mielummin näkisin "halla-aholaisen siiven" ottavan enemmän valtaa, ja nämä rajoittuneet SMP-tyypit voisi vaikka heivata helvettiin, jos ääniä ei menisi siinä niin paljon. Edelleen priorisaationi on silti tämä. Ongelma kaduille kuolemisessa tulee vastaan siinä, että niitä katuja on niin saatanan paljon, ja raja tulee vetää johonkin. Mielestäni kansallisvaltiot ovat toimiva ratkaisu ja ne ovat vastuussa kansalaisistaan. Jonkin verran voidaan auttaa toki, mutta sen tulee olla lähinnä...

11.05.15 01:19

<Balrog> Joita ei kiinnosta EU:n antama esimerkki. Ne avaavat skumppapullot, kun kuulevat meidän kuristavan omia talouksiamme ilmastotavoitteilla. Sitten loputkin tuotantomme siirtyvät Kiinoihin, ja 1) oma taloutemme on finaalissa 2) kokonaisvaikutus ilmastonkin kannalta on huonompi. Tämän vuoksi vihreä idealismisi ei toteudu oikeassa maailmassa. En todellakaan osaa sanoa, miten tämä ratkaistaan. Mutta ratkaisu ei ainakaan tule vihreiltä, se on varma. Miten ps polkee seksuaalivähemmistöjä nyt taas? Miten moni ps-vaikuttaja pitää homoutta sairautena? Itse en ole kuullut kenestäkään. Oinonen on

11.05.15 01:14

<Balrog> Pihvi ei ole siinä, ettäkö nykyinen määrä olisi kestämätön. Pointti on se, että koska Suomen ja Ruotsin lainsäädännöt eivät hirveästi eroa, mutta Ruotsi on tällä hetkellä houkuttelevampi maa, niin tilanne voi muuttua todella äkkiä huonompaan suuntaan. Ainiin, Baltian ja Puolan osuus tuosta taakasta tulisi myös lähimaihin, koska kyseiset maat eivät maksa tukia ja vapaa liikkuvuus... Voi voi. Jos vähän kykenisit tarkastelemaan tulevaisuuteen, ymmärtäisit miten järjetöntä on puhua "hassusta parista eurosta". Ilmastoasiat ovat vituillaan, koska Jenkit, Venäjä, Kiina ja muut halvan tuotannon maat..

11.05.15 01:09

<Balrog> Hetkinen. "Tarkennetaan henkilöiden valikointia", mutta otetaan silti niitä "hätää kärsiviä", joista alle 15% työllistyy? Siis miten tarkennetaan valikointia? Miten muuten sitä voidaan tarkentaa, kuin rajaamalla maittain niitä, jotka tilastojen valossa tulevat onnistumaan kotoutumisessa? Ymmärräthän, että kyse ei ole kiintiön vähentämisestä. Kyse on siitä, että EU haluaa 20-kertaistaa Suomen kiintiön. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/81581-eun-ehdotus-maahanmuutosta-jakaa-paattajat-rajusti-kahtia-pidetaan-kaytannossa (Tästä on puhuttu hommassa nelisen vuotta, mutta nyt valtamedia on herännyt)

11.05.15 01:06

<Balrog> Useampia lähtemään. Näin ollen on enemmän: 1) hukkuneita, 2) laittomia siirtolaisia ja 3) ongelmia kaikkialla. Mitä se pikku näpertely hyödyttää ison kuvan kannalta, kun otamme tänne "kohtuuden rajoissa", eli alle prosentin maailman huono-osaisista? Ei paskaakaan. Tulee vaan hyvä mieli, kun on tehnyt hyvän teon... muiden rahoilla. Muutenkin, miten moraalista se on ottaa tänne kolmansista maista parhaassa kunnossa olevia nuoria miehiä, joiden pitäisi olla rakentamassa omaa yhteiskuntaansa siellä? Niitähän suurin osa heistä on. Voin kaivaa lähdettäkin.

11.05.15 01:00

<Balrog> Tokamak Koko kehitysapu toteutetaan huonosti nykyään, ja se vastikkeeton raha saattaa jopa olla esteenä heikkojen maiden kehittymiselle. Siis se murto-osa siitä, joka ei päädy korruptoituneille hallituksille, politiikoille, tulkeille ym. siellä päässä. Mielestäni lähes kaikki pitäisi kohdistaa tyttöjen koulutukseen ja asenneilmapiirin muutokseen. Tätä kautta saataisiin syntyvyys alas, ja kaikki ongelmat ratkeaisivat, kaikille. Sitten tietysti teollisuuden kehittämiseen. Viimeisin räjähdys paineessa ei johdu arabikeväästä, vaan siitä että hukkuvia on pelastettu: tieto pelastuksesta saa ...

11.05.15 00:48

<Tokamak> Jos olet liberaali oikeistolainen, oletan että äänestit RKP:tä? Muut Suomen oikeistopuolueethan ovat konservatiiveja.

11.05.15 00:44

<Tokamak> kädenheilautuksella tieteellisesti todistetun faktan näin tärkeästä asiasta vain ettei pari euroa mene ulkomaalaisille. Samalla tavalla persut polkevat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia. Ei auta vaikka asiantuntijat sanoisivat tieteellisen mielipitieensä koska persujen mukaan homous on sairaus ja transsukupuolisuus syntiä. Et jätä ketään kuolemaan kadulle, paitsi jos katu on Suomen rajojen ulkopuolella. Silloin saa kuolla vaikka koko kadullinen ihmisiä. Mikään puolue ei ole täydellinen, mutta persuilla viat ovat sitä luokkaa etten antaisi sille ääntäni koskaan.

11.05.15 00:29

<Tokamak> tiukennuksiin niiltä osin, että vastaanotettavat henkilöiden valikointia voidaan tarkentaa. Ulkomaalaisten rikollisten karkoitus meillä toimii jo noin 200 karkoitettavan vuosivauhdilla. Vastaanottokiintiöiden vähentämiselle sen sijaan en näe tarvetta, enkä varsinkaan jo nykyisellään pienen kehitysavun vähentämiselle. Ja sitten politiikasta yleisesti: Ilmastonmuutos on tieteellinen tosiasia ja suurella mittakaavalla ihmiskunnan pahin uhka. Kuitenkin on tämä populistipuolue, joka ei siitä piittaa. Onko muutama hassu euro maahanmuuttajille niin kova pala, että äänestät puoluetta, joka ohittaa

11.05.15 00:20

<Tokamak> Eihän tuossa Halla Ahon tekstissä juurikaan uutta infoa ollut. Arabikevät on räjäyttänyt siirtolaisten määrän viime vuosina jne. EU on vastannut merionnettomuuksiin mm. kieltäytymällä auttamasta Italiaa pelastusoperaatioissa, ettei se yllyttäisi uhkarohkeita siirtolaisia, mutta eipä ole toiminut. Ihmisen pitäminen leireissä ei kuitenkaan ole ihmisarvoista, eikä leirien muuttaminen hotelleiksi järkevää. Kaikki pakolaiset eivät tietenkään Eurooppaan mahdu, mutta kohtuuden rajoissa voimme heitä vastaanottaa. Se raja sitten onkin vaikeampi määrittää. Uskon maahanmuuttopolitiikan

10.05.15 23:58

<Tokamak> Balrog Täällä taas pikku lomailun jälkeen. Puhuin EU:n ja euron yhteydessä myös hyvinvoinnin kehityksestä. Esim Sveitsi sotkee tällä hetkellä kuvioita rajoittamalla EU:sta tulevaa työvoimaa samalla kun EU antaa sveitsiläisten mennä ja tulla töihin vapaasti. Kuten sanoin, protektionismi kaikissa muodoissaan on pahasta. Ja sitä paitsi pakotteita huomattavasti paremmin rauhan ylläpitäjänä toimii valtioiden saattaminen toisistaan riippuvaisiksi. Olen samaa mieltä että pakolaisleirien oloja pitäisi parantaa, mutta se ei taida onnistua lakkauttamalla valtion kehitysapu.

10.05.15 23:43

<Tokamak> Nannax Olen täysin samaa mieltä. Tavoittelinkin kommentillani sarkasmia. Näemmä epäonnistuin.

29.04.15 14:50

<Nannax> Tokamak On toki vmäistä, että elintapasairauksien hoito vie suurimman osan julkisen terveydenhuollon varoista, mutta kyllä mun mielestä systeemi, jossa turvataan verovaroin heikommin toimeentulevien terveydenhuolto on ainoastaan hyvä asia.

28.04.15 21:40

<Balrog> Jos jaksat löytää kiinnostusta Tokamak, niin tuossa olisi aika hyvä tuore kirjoitus koskien Välimeren ylittäviä laittomia siirtolaisia ja sitä, miten lyhytnäköistä on tehdä siitä laillista tai jakaa vastuuta Euroopan kesken: http://halla-aho.com/scripta/taakanjakoa_ja_numeroita.html Tuossa on nimensä mukaisesti numeroita ja kylmää faktaa siitä, mitä merellä tapahtuu, höystettynä veitsenterävillä johtopäätöksillä. En ymmärrä, miten kukaan voi kannattaa taakanjakoa. Nythän sitä kannattavat kaikki paitsi ECR. Eivät vaan sano sitä suoraan täällä kotimaassa, vanhat puolueet.

27.04.15 23:03

<sielun veli> huh 5 maksmi tekstiä putkeen komenteissa. Lukematta miinus ääni. Menkää politikoimaan hommaan.

27.04.15 22:08

<Balrog> Myöskin ajatteluani vastaa paljolti klassisen liberaaliuden tapainen oikeistolainen malli, jossa lähtökohtana on ihmisen vapaus olla ja omistaa. Siihen sitten tehdään myönnytyksiä sosialismin suuntaan, koska ketään ei haluta jättää kuolemaan tuonne kaduille. Mutta nämä ovat myönnytyksiä, eivätkä itse se kehys, josta ajattelu lähtee. Usein koen, että meillä on liikaa täällä vassareita ym., jotka lähtevät siitä ajatuksesta, että ihminen on valtiolle velkaa ja velvollinen olemaan lypsylehmänä mahdollisimman paljon.

27.04.15 21:22

<Balrog> Tässä on nyt taas tämä näkemysero. Minä uskon kansallisvaltioihin ja paikalliseen demokratiaan. Suomen valtio on vastuussa omista kansalaisistaan, niin kuin kaikkien pitäisi. Auttaa voi ja pitääkin, toki, mutta kyse on eri asiasta, ja auttamisen tulee tapahtua satuttamatta omaa yhteiskuntaamme. Tämän vuoksi valtion tulee hoitaa suomalaiset ohitusleikkaukset, mutta ei afrikkalaisia, joten en tajunnut mitä haet. Haet kumbayaa ja maailmaa ilman rajoja. Kaikkien keskinäistä harmoniaa ja yhteiseloa. Olen skeptinen tämän toteutumisen suhteen ja varma siitä, ettei se olisi kaiken effortin arvoista.

27.04.15 21:18

<Balrog> Nainen varmaan joo säilyisi pestissään, point. Nuo pestit tosin eivät siltikään vähenisi varmaan, koska mokuklusteri on kova. Samoin JHa olisi viimeinen kansanedustaja, joka lähtisi nuivan skenen kuihtuessa, että siitä takaisin. Itse olen elätellyt tässä toivoa, että hän tulisi nyt järjestettävän hallituksen sisäministeriksi. Mutta ainakin seuraavaan eduskuntaan sitten, älä huoli. :) Ympäristönmuutos on aika kiistatta todistettu tieteelliseksi faktaksi, joten sen pitää olla oleellinen rajaaja valtion toiminnassa, joten ontuu.

27.04.15 21:14

<Balrog> http://i.ytimg.com/vi/gWIUx-EcM1Q/maxresdefault.jpg Monet oleskeluluvan saaneet saavat sen siksi, ettei heitä oikein pystytä poistamaan täältä, esim. logistisista syistä tai sitten paprut hävinneet tms. Eivätkä he välttämättä niiltä leireiltä tule vaan maksavat ihmissalakuljettajille ja jotenkin vaan päätyvät tänne. Miksi nuoret miehet, joita tänne enimmäkseen tulee, ovat niin vainottuja ja hätää kärsiviä kolmannessa maailmassa? 12v on todella pitkä aika. Tietävätkö he siis tämän sinne mennessään etukäteen vai...? Mielestäni niitä oloja tulisi parantaa; se on paljon kustannustehokkaampaa.

27.04.15 21:10

<Balrog> Tokamak Niin no, viimeksi sanoit, että EU on syynä Euroopan rauhalle, mutta nyt se onkin euro? Eli eiköhän taloudelliset pakotteet saataisi hienosti toteutettua, vaikka onkin eri valuutat. Vai pitäisikö nyt olla enemmän huolissaan ei-euromaiden hyökkäämisestä, kuin eurossa olevien? Juju on siinä, että eivät ne siellä tiedä mitään tarvetta, enkä tiedä kiinnostaako niitä edes. Me olemme ajopuu tässä. Henkilö, joka ei saa turvapaikkaa, ei ole YK:n määrittelemä pakolainen. Tämä on ihan yksiselitteistä, ja implikoi, että häntä ajaa tänne elintasopakolaisuus tai vastaava syy.

27.04.15 20:59

<Tokamak> ilmakehä jos niitä se kiinnostaa. Laitetaan myös terveyspalveluiden osuus veroista vapaaehtoisiksi. Ei sovi oikeustajuuni että joudun maksamaan kenenkään ohitusleikkauksia tai luunmurtumia. Maksakoot kukkahattutädit jos kiinnostaa köyhien elätys. No joo nyt meni jo provon puolelle, mutta tajusit mitä haen.

27.04.15 20:49

<Tokamak> huonolle hygienialle yli kymmeneksi vuodeksi? Mitä sanoit tekstin kirjoittajasta, en usko että hän on ensimmäinen ihminen joka menettäisi työnsä, jos maahanmuuttokiintiö vähenisi. Saattaisi olla jopa viimeisiä. Tuolla logiikalla et voi uskoa myöskään Halla-Ahon blogeja, koska ilman niiden luomaa muukalaispelon ilmapriiriä hänenkin uransa lähtisi alamäkeen. Ura Arkadianmäellä loppui jo onneksi. Olisiko toimivaa, jos voisit halutessasi olla maksamatta "turhia viherveroja"? Eihän luonnonsuojelu kuulu valtion ydintehtäviin, joten jätetään se vapaaehtoisille. Antaa hippien pelastaa Itämeri ja

27.04.15 20:41

<Tokamak> Suomessa on tietääkseni kehitetty myös YK:n lainsäädäntöä täydentäviä lakeja, niin että turvapaikkoja voitaisiin myöntää myös silloin, kun jokin kansainvälisista pykälistä ei täyty, mutta jos tarve turvapaikalle tunnistetaan. Maahanmuuttoviraston työntekijät tietävät kyllä astetta paremmin niiden loppujen 169 henkilön tarpeen maahanmuutolle kuin tyypillinen maahanmuuttokriitikko, jolla ei ole mitään kosketusta tänne saapuvien elämään. Keskimääräinen aika jonka pakolainen viettää pakolaisleirillä on 12 vuotta. Lähtisitkö itse kovin pienestä syystä naapurimaahan telttaleirille aliravituksi ja

27.04.15 20:23

<jukka87> Kiitos videon lataajalle, päiväni pelastui :) Kommunismin aikakausi on ohi, vassarit ja demarit edustavat pahinta kommunismia Suomessa, ja joutavatkin oppositioon vaikka maailmanloppuun asti.

27.04.15 20:21

<Tokamak> Balrog Se että eurosta kieltäytyminen olisi ollut kannattavaa on täyttä spekulointia. Siitä ei osaa sanoa varmaa vastausta viisaimmat ekonomistitkaan, niin et kyllä sinäkään enkä tietysti itsekään. Yleisesti on todettu kaikenlaisen suoran kuin epäsuorankin protektionismin haittaavan hyvinvoinnin kehitystä, millä voidaan perustella myös yhteistä rahaa. Lisäksi se vahvistaa edelleen EU:n alkuperäistä tarkoitusta, sillä kukaan euromaa ei taloudellisen tappion vuoksi voisi kuvitellakaan hyökkäävänsä toiseen euromaahan.

26.04.15 15:15

<Jartza82> Noista kommenteista kyllä näkee miten valtamedia on viimeisen kymmenen vuoden aikana onnistunut aivopesemään nuorisomme. itse muistan 90 luvun ja alku 2000 kun isänmaallisuus oli normaalia, itse kasvoin suomessa jossa suomesta sen historiasta ja kulttuurista oltiin ylpeitä. Vasemmisto agendaa ajetaan kouluissa todella törkeällä tavalla. En tiedä mitä ikäluokkaa persujen äänestäjät ovat, itse olen 30 vuotias, turusta kotoisin eli maalaisjuntiksi ei voi luokitella, olen ollut konservatiivi niin kauan kuin muistan.

24.04.15 23:40

<Kessu1> Kun demokratia ei toimi haluamallaan tavalla niin tottakai siitä mielensä pahottaa.

24.04.15 20:38

<Mandula> Islam taitaa kyllä olla yksi niistä harvoista uskonnoista, joita seurataan tasan tarkkaan. Sharia-laki on yksi esimerkki tästä, laki joka perustuu uskontoon. Käytössä monissa maissa ja taisipa Britteihinkin tuo jo rantautua osittain. Kristinuskon kulta-ajat ovat jossain ristiretkien ajalla, Islam se vaan vieläkin porskutta vahvana maailmalla ja vääjäämättä myös tänne Perä-Pohjolaankin se rantautuu jos ihmisvirta muslimimaista kiihtyy kuten sen on oletettu kiihtyvän.

24.04.15 20:35

<Mandula> Harvemmin näkyy tällaista ryöpytystä yhtä puoluetta kohtaan, kuin on nähty nyt jo monta vuotta, "1. Jytkyn" aikaan ja siitä eteenpäin. Jokainen sana PS:n suunnalta tulkitaan niin että se näyttäisi pahalta ja nyt vihervasemmisto on näyttänyt somessa sen todellisen suvaitsevaisuutensa. Se, että joku kutsuu jotain lampaaksi tuskin oikeuttaa sen, että jokin puolue yritetään eristää päätöksenteosta tai ainakin mustamaalata niin, että kukaan ei halua tehdä yhteistyötä.

24.04.15 16:56

<L_A_G> Tuo Halla-Ahon oikeudenkäyntikin oli niin vitun mukamas-marttyyri farssi että oksat pois. On yksi asia huomauttaa että koraanissa tapahtuu tätä ja tätä (Ayat al-Sayf on oikeasti niska-karvat nostattava osa koraania) ja toinen asia ruveta kutsumaan uskontoa pedofiili-uskonnoksi kun lähes kaikkia mailman uskontoja (kristinusko mukaanlukien) ei seurata tasan-tarkkaan.

24.04.15 16:51

<L_A_G> Mandula Onhan tuo vaalituloksen valittajista valittaminen aika vitun tekopyhää kun persujenkin kannattajat ovat vuosikausia valittaneet muista puolueista ja kutsuneet heidän kannattajiaan m.m "lampaiksi". Nyt kun samanlainen kritiikki osuu omaan nilkaan niin ollaan niin tippa linssissä ja mukamas jonkinlainen "vihervasemmisto-salaliiton" uhri.

24.04.15 07:42

<Mandula> Halla-Aho ei ole sanonut, että "kaikki muslimit ovat pedofiileja", vaan että islam on ns. pedofiiliuskonto koska sen johtohahmo nai 9-vuotiaan lapsen. Tästä lopputulema oikeudessa oli se, että "uskonnosta puhuttaessa ns. järkiargumenteilla ei ole painoarvoa". Eli vaikka siellä Koraanissa lukee asia jonka perusteella kritisoit kyseistä toimintaa suomalaiseen oikeustajuun sopimattomaksi, niin sillä ei ole mitään väliä mitä siellä Koraanissa sanotaan koska olet jo syyllinen kun uskalsit kyseistä toimintaa kritisoida. Paitsi jos kyseessä on Raamattu, sen saa vaikka polttaa ilman seuraamuksia.

24.04.15 07:38

<Mandula> L_A_G Totta, onhan se hyvän maun vastaista itä Hakkarainen tai Hirvisaari joskus toilailee. Samoin on haukkua vaalitulosta vääräksi ja "väärin" äänestäneitä idiooteiksi, mutta silti Vihreitä tai muita jotka halventavat tällä tavoin demokratiaa ei ole median toimesta lytätty samalla tavalla kuin esim. Hirvisaaren paljon mitättömämäpää tekoa.

24.04.15 01:02

<Viti1337> Ja sitten tuosta "persut on homofoobikkoja", ihan sama asia kun väittäisi kaikkien fudaajien olevan umpihinttejä jos joukkoon on mahtunut 1 homo. Jokaisessa puolueessa on asioita joista ei pidä, esimerkiksi persuissa en pidä homoavioliitto vastaisuudessa, mutta ootteko te ääliöt huomannu missä kunnossa tämä suomen talous on?! Mä en rupea mitään vitun vihreitä ruohonsyöjiä äänestämään sen takia että ovat homoavioliiton puolestapuhujia, mutta samaan aikaan talous ajetaan ko. puolueen toimesta hölmöillä ideoilla alas. Vähän pitäis kattoa isompaa kuvaa, se jo nähtiin mitä kokkarit ja SDP sai aikaa

24.04.15 00:58

<Viti1337> Siis voi helvetti että rupee kyllästyttää tämä ainainen valitus persuista. Maahanmuuttokriittinen ja rasismi EI OLE SAMA ASIA. Varmasti persuihin on eksynyt yks jos toinen rasisti, mutta niin on jokaiseen muuhunkin puolueeseen. Tuolla luki että "persut on niitä ketkä ei käy ulkomailla eikä tiedä mitään" Jumalauta, mä olen matkustellut nuoreen ikääni (25) nähden jumalattoman paljon, ja olen vielä merillä töissä, että pystyn sanomaan että olen todellakin maahanmuuttokriittinen. Nämä samat apinat käy pakettimatkoilla jossain perhelomahelvetissä missä kaikki on kaunista ja hienoa. MENKÄÄ ITTEENNE!

23.04.15 22:38

<Balrog> L_A_G Puutun vähän: ensimmäisestä tuli uskonrauhanrikkomistuomio ja toisesta kiihottaminen kansanryhmää vastaan myöhemmin KKO:ssa. En tiedä oletko lukenut itse kirjoitusta ( http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html ), mutta siinähän siis lähestyttiin loogisilla päättelyketjuilla filosofista kysymystä subjektiivisesta loukkaantumisesta ja sen juridisesta merkityksestä. Itse tarkoituksena ei siis ollut loukata ketään muuta kuin oikeuslaitoksen kaksinaismoralismia ja tapaa kohdella eri värisiä eri tavalla.

23.04.15 22:24

<L_A_G> Mandula Itse en sanoisi että eduskunnan puhujankoppi on ihan oikea tapa tehdä "Heil hitler"-tervehdystä ja persut oli niin paljon samaa mieltä että erotti mokoman. Niin ja Halla-Ahon "kaikki muslimit on pedofiilejä" ja "somalien kansanomainen piirre on raiskata suomalasia naisia" oli kaksi eri kirjoitelmaa ja ainoastaan ensimmäisestä tuli tuomio. Voit väittää että oli farssi, mutta itse pidän kaikkia muslimeja pedofiileiksi haukkumista aika epä-asiallisena puheena.

23.04.15 22:19

<Balrog> Oli siis toki faktatietoa, mutta esim. jos persut puhuvat maahanmuuton kuluista, niin ei se ole mikään argumentti, että maahanmuutolla on kokonaisvaltaisesti positiivinen vaikutus. Sama kun puhuisin rikollisuudesta, niin tämä sanoisi, että ihmiset ovat kokonaisvaltaisesti hyviä: problem solved!

23.04.15 22:15

<Balrog> Miksi maksat palkastasi? Eikös se toimisi niin, että halukkaat maksavat ihan vapaaehtoisesti, kun kerran kyse ei ole valtion ydintehtävistä, eivätkä kaikki halua maksaa. Minun oikeustajuuni tämä menettely sopisi paljon paljon paremmin. Hetkinen. Missä määrin tuo on "poliittisesti neutraali taho"? Lähtökohtaisesti naisen elanto riippuu siitä, että saadaan tänne ongelmia: hän on jäävi sanomaan pitääkö tänne ottaa ketään. Ja nuo kommentit sitten kuvastivat aika hyvin, missä suunnassa poliittinen koti lepää. Toihan selittää samaa paskaa, mitä se kommariproffa. :D Semantiikkaa ja väärinymmärtämistä

23.04.15 22:11

<Balrog> Järkevyys ja mielekkyys. Esimerkiksi Suomessa somaleista alle yksi 170:stä on todellisesti suojelun tarpeessa (YK:n määrittelemä pakolainen). http://www.migri.fi/tietoa_virastosta/tilastot/turvapaikka-_ja_pakolaistilastot Onko sitten heikompi elintaso "hätää". Kyllä ja ei. En minä sille voi mitään, jos olet sitä mieltä, että heillä on oikeus meidän elintasoomme. Kaikki ihmiset ovat avun tarpeessa, jos vaihdellaan perspektiiviä, mutta vain joitain olemme velvollisia auttamaan. Ja sitten tullaan siihen, että sinä olisit valmis maksamaan palkastasi. Hieno homma. Mutta ...

23.04.15 22:05

<Balrog> Tokamak Koko sen ajan, kun olemme olleet eurossa, oma valuutta olisi ollut meille parempi ratkaisu. En oikeastaan tiedä taloudesta, joten en osaa sanoa, miten tilanne kehittyy. Minun käsitykseni maailman lähentymisestä rajoittuu siihen, että tehdään yhteistyötä eri maiden kanssa, hyödyttääksemme molempia. Sellaisissa tilanteissa, joissa hyötyä ei tule, yhteistyötä ei myöskään tule yrittää väkisin. Tämä on sitä pragmaattisuutta, eikä "maailma ilman rajoja" -mantra päässä ideologista puuhastelua seurauksista välittämättä. Mielestäni aina pitäisi pysähtyä ajattelemaan yksittäisten tekojen...

23.04.15 21:44

<Tokamak> ...maailman lähentymiseen, en eriytymiseen. Kohta koko Eurooppa kuuluu EU:hun kahta maailman rikkainta länsimaata, Norjaa ja Sveitsiä lukuunottamatta. Ei olisi Suomen etu jäädä pois junasta. Itse olen valmis maksamaan sen pienen osuuden palkastani maahanmuuttajien tukemiseen, jos niistä edes joka toinen on aivan oikeasti ollut avun tarpeessa. Tässä myös kiinnostava juttu poliittisesti neutraalilta taholta, vaikka itsekin haluaisin kyllä nähdä lähteet pariin kohtaan: http://pakolaisapu.fi/fi/tietoa/uutiset/item/911-perussuomalaisten-maahanmuuttopoliittinen-ohjelma-ei-pohjaa-faktaan.html

23.04.15 21:38

<Tokamak> Balrog vanha veijari. Mukava saada välillä noin hyvin perusteltuja kommentteja, kun juuri 10 minuuttia sitten eräs nimimerkki sanoi minua rotupetturiksi. :D Konservatiiveillä on kyllä osansa. Ei olisi tietenkään hyvä että asioistamme päättävä elin olisi puhtaan vasemmalla, oikealla, ääriliberaali tai -konservatiivi. Kuitenkin nyt kolme isointa puoluetta persut etunenässä ovat selkeän konservatiivisia, mikä ei mielestäni ole hyvä asia. Olen sitä mieltä että nimenomaan markka takaisin-touhu on populismia harhaanjohtavaa "ennen kaikki oli paremmin"-ajattelua. Kuten viimeksi sanoin, uskon...

23.04.15 17:46

<Mandula> L_A_G Hirvisaarihan saa esittrellä mitä tarvehdyksiä vaan, ei liene laitonta? Vai kielletäänkö samalla yläpeukku? Halla-Ahon tuomio oli taas sellainen oikeusfarssi, että popparit piti ottaa esille. Lopputulema oli, että suomalaisten geneettisistä erityispiirteistä saa kirjoittaa, mutta somaleiden geneettisistä vastaavista ei. Ja se pointti, kuoliko joku, sattuiko jotain, menettikö joku varallisuutta näissä kauheissa rikoksissa?

23.04.15 17:18

<Balrog> Itse näen, että lähes kaikissa asioissa persujen ehdotukset ovat usein pikemminkin pragmaattisia kuin ideologisia. Vai luuletko, että esim. markkaa halutaan, koska Suomi perkele! vai koska Suomelle se olisi taloudellisesti parempaa olla vajoamatta Kreikan tai muiden kanssa? Olen aiemmin kirjoittanut sinulle työttömistä maahanmuuttajista, olet näemmä unohtanut(?). Kyse ei ole siitä, että suomalaiset työttömät olisivat parempia. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että yhteiskuntamme ei tarvitse eikä kannata haalia tänne lisää työttömiä.

23.04.15 17:12

<Balrog> Ehkä siten konservatiivisuus-liberaalius on vain todella karkea jaottelu sille, kumpaan painottuu enemmän: uuden kokeiluun vai toimiviksi todennettuihin menetelmiin. Enkä näe, että konservatiivista ajattelutapaa jotenkin voisi pitää "ongelmana". Hamilo on nimenomaan puhunut siitä, että politiikassa konservatiivit ja liberaalit tukevat toisiaan: konservatiivit jarruttavat liberaalien hulluimpia ehdotuksia ja päästävät läpi heidän hyviä ehdotuksiaan. Kai sinäkin pystyt ymmärtämään, että jossain vaiheessa liika on liikaa? Me näemme, että tämä vaihe on joillain alueilla ylitetty.

23.04.15 17:09

<Balrog> Sen sijaan konservatiivit kykenivät tutkimuksen mukaan paljon paremmin omaksumaan liberaalien ajattelukannan, eivätkä vaan luoneet siitä olkiukkoa, jota rupeaisivat kaatamaan. Täällä puhutaan siitä: http://www.tiede.fi/artikkeli/blogit/skeptikon_paivakirja/miksi_60_lukulainen_ei_ymmarra_nykynuoria Myöskin Jonathan Haidin ted-talk kannattaa vilkasta, jos aihe kiinnostaa: https://www.ted.com/talks/jonathan_haidt_on_the_moral_mind?language=fi Itse katsoisin, että ajatus jonka mukaan muutos olisi itseisarvo kaikilla elämänalueilla järjetön, kuten sen päinvastainenkin ajattelu.

23.04.15 17:06

<Balrog> Tokamak Satuin huomaamaan tutun nickin kommenttivirrassa. En tiedä ketään, kuka vastustaa "kaikkea uutta" tai kaikkea vanhaakaan. Tällainen ääriajattelu lienee aika harvinaista, mutta ihan oikeassa olet siinä, että konservatiivisuuteen kuuluu varovainen suhtautuminen radikaaleihin muutoksiin. Tässä on käynyt juuri niin, mitä on tutkittu liberaalien näkemyksistä konservatiiveista: "- vasemmistolaiset eivät kyenneet imitoimaan konservatiivia, vaan projisoivat heihin vain itse luomansa mielikuvan empatiaan ja itsenäiseen ajatteluun kykenemättömistä paskiaisista."

23.04.15 17:05

<L_A_G> Mandula Mitäs tässä nyt suoralta kädeltä tulee mieleen Hirvisaaren erottamiseen johtanut natsi-tervehdyssekoilu ja Halla-Ahon kirjoitukset somalien "kansanomaisista piirteistä" (joiden yleiseen tietoon tuomisesta hän vielä kehtasi valittaa Julkisen Sanan Neuvostolle).

23.04.15 16:47

<Mandula> L_A_G Jaa mikä jäävuori? Hakkarainen on se jäävuori, ja sillä koitetaan saada PS näyttämään ongelmalta.

23.04.15 16:28

<L_A_G> Mandula Ihan hyvä, mutta hakkaraisen "(...)ukko"-puheet on vaan jäävuoren huippu. Niin ja suomi otti lainaa toimiin joilla pidettiin suuret määrät väkeä töissä laman ajan sen sijaan että olisivat joutuneet TE-toimiston kortistoon. Eli jos ei olisi lainattu n.s "elvytystä" varten paljon enemmän väkeä olis saanu potkut laman aikana.

23.04.15 08:16

<Mandula> L_A_G Jaa että kun Hakkarainen sanoo "(...)-ukko" niin koko puolue leimautuu välittömästi rasistipuolueeksi ja aletaan väittämään, että puolue haluaa rajat kiinni ja arjalaiset Suomeen? No, onhan tuo toki pahempi kuin se, että Käteinen & co. myi Suomen itsemääräämisoikeuden ja järjesti Suomen velkasuhteeseen vain sen takia, että pääsivät EU:n huippuvirkoihin rahaa vuolemaan.. Ja se rasistileima heilahtaa nykyään melko herkästi varsinkin PS-edustajille ja "persuille", koska ovat väärää mieltä eräistä asioista.

23.04.15 08:13

<Mandula> Taparealisti En ole KD:n vaaliohjelmaan perehtynyt, enkä kyllä jaksa perehtyäkkään eli en osaa tuohon väitteeseesi sanoa juuta taikka jaata. Mitä populismiin tulee, niin populismihan on hyvä asia. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, eikä kuten muut puolueet, kierrellen ja kaarrellen ja lopulta käännetään takki tai puhutaan "muunneltua totuutta". Persuilla on realistinen ja hyvä vaaliohjelma, usea pS:ää kritisoiva ei ole tuskin edes pääkohtia lukenut saatikka ymmärtänyt siitä.

22.04.15 23:16

<Kepiplörö> Nautin tästä peppukivusta.

22.04.15 22:40

<Masalius> ne jotka uhkaavat muuttaa pois suomesta niin muuttakoot.. lupaan maksaa puolet lentolipuista, vaikka perse auki olenkin. otan vaikka lainaa jos ei muu auta.

22.04.15 22:19

<Knudejoo> Siellä ne "suvaitsevaiset" nillittää. Nautin tästä suuresti.

22.04.15 20:05

<rallitus> Ihanaa, supisuomalaiset, ihanaa! Kauhea nillitys suvakeilta. Vähemmän puhetta ja enemmän sitä muuttoa. Kukaan ei jää kaipaamaan.

22.04.15 19:56

<SuvaitsevainenSivari> Mandula Harmi että Persujen populismi on uponnut sinuun. Persut on konservatiivikristittyjen arvopuolue, erittäin lähellä Kristillidemokraatteja kaikissa ajamissaan asioissa.

22.04.15 19:50

<sampsap> Minä olen perussuomalainen! Nautin tästä, peppukipua peppukipua kaikkialla.

22.04.15 19:44

<Firelake> "Homojen oikeudet on nyt menetetty koska persut." No, se oli Simon Elo (PS) joka ainoana uskalsi puhua vastaan kun stadilainen imaami kertoi haluavansa sharia-lain ja homojen teloitukset Suomeen.

22.04.15 19:32

<L_A_G> AitoSuomi Se on käännös niiden (itse valitsemasta) ruotsinkielisestä nimestä. Perussuomalaiset kääntyy englanniksi aika hankalasti, mutta "sannfinländarna" kääntyy enkuksi todella helpolla ilman että mitään katoaa käännöksessä.

22.04.15 19:23

<Flatronokia> Hell by 6 Kiitos mutta nyt kyllä liioittelet.

22.04.15 19:06

<gimp> Jännästi taantumus vasemmalla

22.04.15 18:44

<Flatronokia> Hell by 6 Jaha. No hyvä jos se viihdyttää kaltaistasi keskenkasvuista ihmislasta.

22.04.15 18:32

<Antti95> matias26 kiitooos :D

22.04.15 18:11

<ViitakeVeijari> Nautin tästä

22.04.15 17:31

<dd1> Toi on kyllä niin naurettavaa itkua joiltakin naisilta tuo, että "valkoset setämiehet hallitsee maata ja ajaa naisia huonompaan asemaan". Vittuako itkette: teillä on aivan samat mahdollisuudet perustaa yrityksiä ja olla niiden toimitusjohtajia. Aivan turha itkee jotain syrjintää, se vaan menee niin, että sen menestymisen eteen tarvii tehdäkin jotain, eikä vaan ruikuttaa jotain miesvaltaa ja oottaa korkeeta asemaa ilman siihen vaadittua työtä.

22.04.15 17:02
22.04.15 16:43

<Antti95> linkatkaa joku se jytky biisi mitä ne soittaa suomipopillaki :D

22.04.15 16:19

<tospe> Persut kun vaan on ainoa isompi puolue joka uskaltaa puhua Suomen oikeista ongelmista. Ei tätä maata tasa-arvolait pelasta.

22.04.15 16:10

<Abassimozz> Your tears sustain me.

22.04.15 16:09

<L_A_G> tulokas Itse luulisin että ensi vaalien aikana valitetaan että persut petti lupauksensa pakkoruotsista ja koko hallitusta siitä että heidän kreikkalaisttylisellä työttömyysohjelmalla oli kreikkalaistyyliset seuraukset (eli vitusti lisää velkaa tai sitten Sipilän neroleimaus kustantaa tämä ryöväämään kaikkien eläkevaroja miljardikaupalla).

22.04.15 16:04

<L_A_G> Mandula Sanoisin että kyllä persut ovat rasistileimansa Hakkaraisen ja muiden vähemmän asiallisien edustajien ansiosta samalla tavalla kuin Katainen on ansainnut "käteinen"-haukkumanimensä. Eli turha marista että sun puoluetta halveksitaan ja pilkataan samalla tavalla kuin kaikkia muitakin. On myös täysin turhaa heittäytyä joksikin mukamas marttyyriksi ja aivopestyjen uhriksi kun olet itsekkin käyttäytynyt tasan samalla tavalla.

22.04.15 16:02

<Pampula1> Demokratia on kansalle annettu illuusio etteivät pitäisi itseään arvottomina.

22.04.15 16:00

<tulokas> L_A_G Ymmärrän pointtisi. Itseäni vituttaa tällä hetkellä ihmisten draamailu siitä, että "persut on rasisteja ja sovinisteja" ja vittu oltaisiin niin haluttu se Guggenheim. Kuitenkin itseäni vitutti suuresti myös entiset "Jykä Käteinen on homo" "Stubb on Stubido" -kaltaiset itkuvirret täällä riemurasiassakin. Kiinnostavaa nähdä ketä syytetään, kun Suomesta ei tulekaan paratiisia kertaheitolla. Toivottavasti kuitenkin mennään oikeaan suuntaan!

22.04.15 15:58

<Tokamak> Perussuomalaisten pahin ongelma on kaiken menneen ihailu ja uuden vastustaminen. Halutaan vanhanaikaiset perhearvot, menneisyyden seksuaaliarvot, 50-luvun koulukuri, vanhaa taidetta modernin sijaan, kansainvälisyyttä vähemmäksi, EU:sta pois, markka takaisin ja nykyajan hömpötyksistä pahin eli ilmastonmuutos sehän on täyttä puppua. Ja torin penkillä istuvat supisuomalaiset työttömät puliukot nehän on niitä mustia työttömiä paljon rehdimpiä ja parempia! Tuntuukin siis aika oudolta, miten joku nuori ihminen voi heitä äänestää. Maailma on edessä, ei takana.

22.04.15 14:59

<mekkuli> They see me voting - they hating

22.04.15 14:26

<Mandula> L_A_G Ero vaan on siinä, että Käteinen yms. ovat sen kritiikin ansainneet. Harmi vaan, kun PS:n rasistileimailu ja mustamaalaus on uponnut joihinkin aivopestyihin, jotka sitten lampaana ulostavat mediassa esiintyvää sanomaa.

22.04.15 14:26

<Beerbelly> Hyvvää vittuilua :D

22.04.15 13:06

<Clockwork> Voi meidän vihervasemmistoa, niillä on nyt paha mieli ;( Bu-huu

22.04.15 12:09

<DoneWhitThis> Sopulii Edellisestä neljästävuodesta on paha pistää paremmaksi. Ittellä jo pikkusen ikää ja jokusen hallituskauden nähnyt niin pakko todeta että edellisen kauden hallitus oli saamattomin hallitus ikinä. Koviä päätöksiä joudutaan monesti tekemään ja siitä tietysti kritiikiiä tulee, mutta nyt ei tehty yhtään mitää (järkevää tai oikeata) ja siitä maksetaan vielä pitkään.

22.04.15 11:58

<L_A_G> Vuosia ootte valittanu "käteisestä" ja kaikista muista vallanpitäjistä, mutta nyt kun ihmiset valittaa persuista niin pitää ruveta valittamaan ja soittamaan surullista viulumusiikkia näiden mielipiteiden takia. Muilla on ihan sama oikeus olla pitämättä teidän suosimasta puolueesta ja sen edustajista kuin teillä on oikeus tehdä samaa muiden suosimia puolueita ja niiden edustajia kohtaan. Deal with it. Niin ja äänestin RKP:tä eli miinuksia tulee varmaan ihan vitusti (haters gonna hate j.n.e.).

22.04.15 10:38

<Kheldaur> Niin ihania suolaisia kyyneleitä. Harmi, että noiden idioottien maalailema dystopia ei toteudu, eikä uuninluukut kolise.

22.04.15 10:15

<Civers> 90% näistä postauksista tulee samaa kautta kuin kaikki naamakirjan lässytykset: "näin kaverikin kirjoitti"

22.04.15 09:51

<Ässis> Konservatismi ja uskonnollisuus minua itseäni tässä vaalituloksessa epäilyttää. Siellä on nyt lestadiolaisten vahvasti masinoima keskusta valtapuolueena, ja Soinikin on vahvasti uskonnon miehiä. Vielä kun Räsänen pääsee ministeriksi niin huhhuh...

22.04.15 08:47

<nowayman> Tarkkana nyt sen puolikkaan tähden kanssa

22.04.15 08:35

<Mandula> Viime vaaleissa PS:n vaalivoiton jälkeen julistettiin, että kansa äänesti väärin. Ruotsidemokraattien vaalivoiton jälkeen julistettiin, että kansa äänesti väärin. Ihme kyllä, nyt ei enää puhti riitä julistukseen :O Odotin suurta ajojahtia, samaan tapaan kuin ennen ja jälkeen viime vaalien ja mitä Ruotsidemokraatteja kohtaan on pidetty. Ehkä tässä on jo toivoa näköpiirissä, kun demokratian halventaminen on ainakin osittain hiipunut.

22.04.15 08:29

<Väsynyt Mies> Koko eurooppa on paniikissa tämän vaalituloksen takia, joka puolelta yritetään vaikuttaaa Suomen sisäpolitiikkaan ja estää Perussuomalaisten pääsy hallitukseen. Varsinkin ruotsalaiset ovat lähes kouristuksen omaisessa tilassa, koska siellä demokratialla pyyhittiin persettä edellisissä vaaleissa, kun ruotsidemokraatit blokattiin pois hallituksesta. Nyt siellä pelätään, että suomalaiset antavat ruotsin kansalle pahoja vaikutteita, kun antavat kansan päättää.

22.04.15 07:52

<Tikkurila> Tämä on niin naurettavaa että persut on leimattu jotenkin rasistiseksi puolueeksi. Ainoa syy "miksi" on sen takia koska he ottavat tämän vähemmistön "yksittäistapaukset" esille ja haluavat ajaa suomalaisten etua, ja johan se näkyi sitten vaalituloksessa. Kaikki videolla olevat henkilöt saisivatkin sitten lähteä sinne ulkomaille kun siellä kerta kaikki on niin paljon paremmin, menkööt vaikka irak:iin sitten. :)

22.04.15 05:56

<Nipatran> ole eri mieltä maahanmuutosta = Rasisti, rakastan tätä ajatustapaa

22.04.15 01:31

<Solid_Water> Loppukohan nuo kepua ja persuja dissaavat kommentit, kun on pitäny moneen kertaan niitä laittaa :S Onko vähemmistöllä oiekasti vaikeaa elää Suomessa? Muuttakaa vuodeksi Venäjälle :)

22.04.15 01:28

<4sd> Vituttaa aina näiden (vaali)kommenttejen ylilyönnit. Kenelläkään, joka uskoo demokratiaan ei pitäisi olla valittamista lopputulokseen, jos vilppiä ei ole todettu. Silti aina jaksetaan ruikuttaa kuinka tulos ei nyt mielytä itseään ja kaikki on perseestä. Maastakin voisi muuttaa pois, mutta tullaanko sitten seuraavan 4 vuoden päästä taas takaisin jos tilanne muuttuu?

22.04.15 00:41

<HaGGe> Osan ihmisten twiiteistä huomaa etteivät he ole niin suvaitsevaisia kuin hehkuttavat ja käskevät persuja olemaan. Normaalisti olisin varmaan äänestänyt Kokoomusta, mutta nyt äänestin persuja ihan vain sen takia, että haluan jotain uutta hallitukseen. Mahdollisuus persuille näyttää mitä osaavat. Heillä on hyviä pointteja, ja varsinkin jos Halla-Aho oltais saatu eduskuntaan.. Keskusta, persut ja Kokoomus vois olla tuleva hallitus mun puolesta. PS. Videon taustamusiikki olisi voinut mielummin olla "Le carnaval des animaux" (tietäjät tietää) ;D

22.04.15 00:32

<NuffMan> Niin kaunista että tuli oikein tippa silmään ;) Tämän takia voin vaikka luopua kaljasta jos vain mutiaisista ja homppeleista päästään eroon (Y)

22.04.15 00:02

<Whako> siis mitä helvetin neuvostoliittolaisia kommunisti ryssiä täällä oikein asustaa? kaikille somettajille terkkuja, muuttakaa nyt hyvät naiset ja herrat sinne venäjälle, koska putin ja kaikki paremmin.

21.04.15 23:25

<axu82> Hymyilin koko videon ajan.. jytkytijytkyti!

21.04.15 23:25

<RuudBoy> Käsittääkseni persujen tarkoitus ei ole jokaista ulkomaalaista passittaa kotimaahansa tai saunan taakse lynkkauspartion kera, vaan asettaa niille vihdoin rajat joihin kenelläkään muulla ei ole ollut tähän mennessä munaa. Uskon myös että viimeaikoina esillä olleet ulkomaalais taustaisten tekemät ryöstöt, pahoinpitelyt ja raiskaus touhut ovat tuota persun äänipussia myös täyttäneet.

21.04.15 23:14

<kuubo> Kauheita vasemmiston vihapuheita tässä videokollaasissa, onko kukaan tehnyt rikosilmoitusta?

21.04.15 23:10

<The Duumi> Gekko55 "kokoomus, keskusta ja sdp ollut isoja puolueita vuosikymmeniä eikä ne ole saanut kuin tuhoa aikaan." Joo samaa mieltä, koska Suomihan on aivan perseestä ja täällä on niin paskaa asua! Tarvitaan täyskäännös!

21.04.15 23:08

<blugggg> Ja maailman pienin viulu soittaa taustasävelmää näiden neitien suruun.

21.04.15 23:03

<opmdevil> No, sitten vaan paskanjauhajat kuule matkalaukkuja pakkaamaan ja sinne ulkomaille...

21.04.15 23:02

<The Duumi> Meikälle alkaa riittää tämä PS:ten "ollaan niin ylpeitä". Täällä rasiassakin aivan vitusti tämmöstä "itkekää, hähähää". On kyllä ihan hienoa, että ihmiset ovat innoissaan vaaleista, mutta jotenkin tämä ylpeily on turhaa. PS on yksinkertaisten puolueja on se hyvä homma, että asiat esitetään kansankielellä, mutta asioita yksinkertaistetaan välillä liiaksikin. Esim. Tällainen "ei mennä samaan hallitukseen (jonkun) puolueen kanssa" on osoitus puolueen konservatiivisuudesta. Ehkä PS selvisi näin viimekaudelta pälkähästä. Mutta vaalien teemahan oli "Pessimisti ei pety." Eli "Pel. pah., toiv. par."

-15
21.04.15 22:51

<Thaliquid> Jos tässä oli niitä henkilöitä jotka meinaa suomen "rakentaa ja pitää pystyssä" tulevaisuudessa niin ei saatanan isolla vitulla päähän! Ihmiset on ihan vitun sekasin eli oikeastaan ihmiset saavat juurikin sitä mitä tilaavat!

21.04.15 22:05

<Päivi Räsänen> Ehkä lopultakin saadaan jotain järkevää aikaiseksi.

21.04.15 22:00

<MarkkuAro> Jos persujen äänestäminen aiheuttaa näin paljon peppukipua, niin meinaan jatkossakin äänestää persuja! :D hyvä Soini!

21.04.15 21:59

<Balrog> Valtaosa näistä oli nuoria tyttöjä, joilla ei ole minkäänlaista käsitystä yhteiskunnallisista asioista ja vihaavat persuja vaan siksi, koska "juntteja iyy" tai muuta, jollaisen kuvan media on antanut heistä. Todellisuudessa kyseessä on aikamoinen kansanliike, johon mahtuu vähän kaikenlaista porukkaa ja ajattelua. Persuja yhdistää lähinnä kansallismielisyys: Suomen asettaminen keskiöön. Tämähän on aika naurettavaa, koska kaikkien puolueiden pitäisi toimia näin. Todellisuus ei vaan ole sitä, ja vanhat puolueet saivat nyt tuntea sen.

21.04.15 21:56

<Balrog> kurai Nämä ovat ihmisiä, joille valtamedia on Raamattu. He uskovat kaiken mitä valtamedia sanoo, ja perustavat uskonsa mielikuville. Valtamedia on tehnyt ps:stä pahuuden ruumiillistuman ja toitottanut jatkuvasti, miten huono, mitätön, epäuskottava ja surkea vaihtoehto se on. Sitten totuus paljastuu uurnilla, ja nämä kuplailijat ihmettelevät, kun ei se valtamedian antama kuva ollutkaan totta. He eivät tosin itse ymmärrä sitä, vaan kiistävät koko tapahtuman mielekkyyden. Ironisesti tämä on juuri sitä ahdasmielisyyttä. Jopa minä olin yllättynyt persujen suosion suuruudesta.

21.04.15 21:42

<makkehas> Jos tästä alkaa oikeasti valkoisen suomalaisen heteromiehen kissanpäivät niin ei mulla valittamista ainakaan?

21.04.15 21:40

<kurai> En tiedä miten ja missä nämä ihmiset elävät suomessa mutta noista kommenteista tulee epätoivoisen paha mieli. Aivan kuin persut aikoisi lukita häkkiin kaikki jotka eivät ole valkoisia, kirkkoon kuuluvia, heteroita? Olenko missannut jotain tärkeää vai miten nämä ihmiset voivat elää tuollaisessa kuplassa??

21.04.15 20:54

<Yöntimppa> Enjoi..! Toivon et nää kaikki vitun liberaali vihreet homot puunhalaajat kans muuttais ulkomaille. Turhaa sakkia joka ikine !

21.04.15 20:46

<socialslut> Translaki XD

21.04.15 20:41

<Kanakotka> Ei vittu näitä tyhjäpäisiä idiootteja jotka vinkuu "chose racism" tai käyttää "sanaa" "cis"

21.04.15 20:38

<Kaaleppi85> No huh, en muista nähneeni millään medialla näin paljon kommentteja. :D

21.04.15 20:28

<Mandula> Ai että kun tuntuu hyvältä kuulla, miten suvikset kiehuu :) :)

21.04.15 20:18

<Squdi> Mä olen tässä miettinyt samaa. Jos ei olla saatu aikaan mitään viimeisen 8vuoden aikana niin eikö tuo että nyt persut saisi ihan vitusti aikaan ole periaatteessa kehuja.

21.04.15 20:08

<Terrax> Vaikka en persuista sen suuremmin välitäkkään, mutta nautin kun hipstereillä, kommareilla ja viherhipeillä on paha olo.

21.04.15 20:07

<RadioFox> Miettikää, nää tekstit on itseään suvaitsevana pitävien ihmisten kirjoittamia.

21.04.15 20:05

<nipsuboy> Sanotaanmo näin et häviäjät hävii ja voittajat voittaa kiitos Keskusta ja Sipilä!!

21.04.15 19:59

<KörsBärsBlom> Hahaa! Vassarimädättäjät siä uliuliulisee.

21.04.15 19:58

<Zoisti> Kyllä sitä ennenkin on ollut huonoja häviäjiä, mutta että repostataan muutama itkutwiitti saman videon sisällä.. Jäi sellainen kuva, ettei näitä "meidän ääni ei mennyt läpi"-ihmisiä sittenkään ole niin montaa?

21.04.15 19:56

<Drits> Eipähä mee paskat ja paskalait enää niin helposti läpi

21.04.15 19:50

<-_-123> Hakkaraisesta: Onhan mies melkoinen möläyttelijä, mutta toisaalta kansainvälisesti menestynyt sahayrittäjä. Tietoa siis löytyy myös tärkeistä asioista. Nää twitter-itkijät puolestaan voisi ensin selvittää mistä perussuomalaisissa on kyse, sitten kommentoida.

21.04.15 19:49

<MrFiufaufou> Äänestä vasemmistoa= varmista että Suomi hukkuu somaleihin ja rahat menevät afrikkaan

21.04.15 19:42

<jouska62> Kansa on puhunut. Pulinat ja ruikutus pois!

21.04.15 19:38

<soman> Hauskin oli toi nimimerkki tvlupatarkastaja. Eikös semmonen menettäny työnsä viime kausilla kun päätettiin yleverosta? :D

21.04.15 19:37

<Steinar> Vasemmisto ja vihreät ovat niin ihanan suvaitsevaisia... :D Nautin tästä.

21.04.15 19:29

<TeppoWinnipek> Tää on aina jommin kummin päin. Homoja pitäis ymmärtää, mutta sillonhan homojen pitäis ymmärtää myös se, ettei niitä ymmärretä. Itelle ainakin keskusta ja kokoomus on luontevimmat vaihtoehdot arvojen takia. Persut siksi hyviä, että osaa ja uskaltaa laittaa asioita liikkelle. Muuten en persujen arvoja oikein sulata. Sanotaanko näin että aika täydellinen vaalitulos.

21.04.15 19:27

<Kisoa> Ja nämä ihmiset puhuvat sitten demokratian puolesta ja siitä kuinka kaikki pitäisi hyväksyä. Nykyään kaikki muu pitäisi hyväksyä paitsi ihan tavallinen suomalainen heteromies, jolla on kristillinen tausta.

21.04.15 19:26

<ileee_> Persut on kyllä paskaa imo mutta vähintään yhtä paskaa on vihreät jne.

-14
21.04.15 19:25

<leka77> Olen itse persujen kannattaja ja en ole koskaan syrjinyt yhtään ketään ihmistä joka kannattaa suomen lakia ja kunnioittaa minua samanlailla takaisin, tämä suvarijengi on aivan kujalla, ehkei ihme ettei suurin osa ihmisistä halua äänestää heitä.

21.04.15 19:25

<ropootti> The Shamrock tutustu ihmeessä ympäristöasioihin ja ilmastonmuutokseen. Kyllä ne ihan tieteellisten tutkimusten myötä ovat huolenaiheiksi muuttuneet. Ainahan voi sanoa, ettei Suomen tapauksessa asialla ole väliä, mutta se on ihan sama kun sanoisi ettei vaaleissa voi vaikuttaa äänestämällä. Ainahan voi sanoa maailman olevan litteä, kieltää evoluution, väittää ettei kuussa ole käyty tai että ilmastonmuutos on hössötystä, mutta ei se tosiasioita muuta. Eikä tämä liity politiikkaan millään tavalla.

21.04.15 19:25

<Jubelisti> En tiiä huomasko muut, mutta suurin osa videossa ulisseista oli naisia.

21.04.15 19:22

<Nalletmetsään> Jaa 48-70+ vuotiaat ei tänäpäivänä oo ulkomailla käyny? Huomaan mistä olet kotoisin tuulesta temmattujen väitteidesi kanssa..

21.04.15 19:21

<Kisoa> Lestadiolaisuuskin mainittu! Korjaan joitain harhaluuloja, Juha on rauhansanalainen, joka on eriintynyt lahko lestadiolaisista. Sipilän isä ja äiti ovat lestadiolaisia. Minä itseihmettelen näiden ihmisten käsitystä lestadiolaisuudesta, sillä sen sisällä on itsenäisesti ajattelevia ihmisiä ja sellaista ei tuomita jolla on asiasta erilaisia käsityksiä. Lestadiolaisuuteen kuuluu, että rakastetaan kaikkia, suuntautumisesta (myös täällä on homoseksuaaleja) tai muutenkin ajattelutavasta huolimatta. Lisäksi usko on kaikille oma kohtaista, joten ei kukaan tule tuomitsemaan toisen näkemyksiä asioista.

21.04.15 19:20

<Flatronokia> Olen samaa mieltä kuin video. Juntit... Vitun Juntit.. Ei helvetti.

-30
21.04.15 19:17

<Partsi> Hakkaraisesta maahanmuuttoministeri!

21.04.15 18:52

<Chandler> Tämä tuli kyllä hyvä mieli. Toivottavati saavat persut maahanmuuttoon järkeä, ja tuon teiniämmän lainaus toteutuu, "hyvästi monikulttuurisuus".

21.04.15 18:51

<mvahlroos> Arvatkaapa mille puolueelle meni ääni...

21.04.15 18:41

<Xporter> Kannattaisin kaikille Helsingin ja näköjään myös Tampereen kuplissa eläville maailmankatsomuksen avartamista. Ymmärrän kyllä toisaalta että ollaan vielä niin korkeiden oppilaitosten syötettävien arvojen varassa, mutta silti.

21.04.15 18:37

<Janiuski> Äänestin persuja. Ai saatana että tuntuu hyvältä lukea näitten vässyköiden valitus tekstejä. Ei sen takia että tuntisin itteni jotenki paremmaks, vaan koska eivät suvaitse eriävää mielipidettä.

21.04.15 18:35

<Kartikay> Muistaakseni persut ois päässy edelliseenkin hallitukseen mukaan mutta eivät omanneet riittävästi ministerin pesteihin kykeneviä henkilöitä joten jättäytyivät suosiolla oppositioon. Jos joku väittää että nyt mennään alas niin on sitä menty alas jo pitkään muutenkin. Puolue politiikka ei toimi ja yksittäiset henkilöt jotka niitä ääniä saa niin huutavat eduskunnassa vain puolueen mielipidettä ja pulue huutaa sitä keneltä se eniten tukia saa.

21.04.15 18:33

<jappas> Tänään on tilipäivä!

21.04.15 18:31

<pölöhö> Äänestin persuja ja olen ylpeä siitä :)

21.04.15 18:24

<kukusha142> Oppiipahan

21.04.15 18:23

<Kertaleuka> haters gonna hate

21.04.15 18:19

<kershaw> aahahhahahaa niin pyllykipeää kansaa :D

21.04.15 18:16

<korven_perkele> vihaajat vihaa..

21.04.15 18:09

<The Shamrock> Ainoa asia joka vaalituloksessa harmitti oli vihreiden saamat paikat. Kyllä maan sisäset ympäristöasiat nyt tärkeitä on ja ne on tärkeitä kaikille puolueille, mutta ilmasto yms. hössötys on kyllä kuin hiekanjyvä saharassa Suomen tapauksessa ja maksaa maltaita.

21.04.15 18:07

<Mortta> AitoSuomi Wikipediasta: "Aiemmin puolueella ei ollut englanninkielisestä nimestä virallista päätöstä, mutta True Finns -nimeä käytettiin esimerkiksi puolueen verkkosivuilla." Semmoinen vitun True Finns, jota puoluejäsenistö itse käytti. Nykyinen The Finns on vähintäänkin hämmentävä nimitys.

21.04.15 18:07

<Wukong> Siis mitä vittua. Kaikki nää apinat jotka videolla esiintyy, ovat laput silmillä ja median manipuloimana äänestäneet vasemmistoa tietämättä mitä edes äänestää. Mitä vikaa persujen ideologiassa on? Voihan sitä muuttaa ruotsiin, kun siellä on niin helvetin hienoa asua joukkuraiskattuna ja videoituna kunnes tapat ittes. Unohtamatta tietenkään alueita, joille ei ole pelastustoiminnalla mitään mahdollisuutta päästä ilman, että sut kivitetään. Perussuomalaiset hyväksyvät maahanmuuton, jos täällä ollaan ihmisiksi. Huom. Puolueen mielipiteillä ja puolueen ehdokkailla on eriviä mielipiteitä.

21.04.15 18:02

<Shuntti84> Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, ei meidän annettaisi äänestää.

21.04.15 18:01

<andiboj> Nautin niin tästä videosta :D

21.04.15 18:00

<Devastor> Noa Kaskisen kommentti kuvaa erittäin hyvin totuutta näistä "suvaistsevaisista" viher-vassareista. 2:47

21.04.15 17:59

<WolfMan-> Kyllä se meni just niinkö pitikin. Mielenkiinnolla odotan miten PS saa otettua homman haltuun Keskustan kanssa. Konservatiivinen suhtautuminen asioihin on joskus ihan helvetin hyvä, joskus ei.

21.04.15 17:59

<Nokipannukahvi> vituttaa ihmiset joiden suurimmat ongelmat yhteiskunnassa on joku vitun translaki tai muu kukkavitunhattuilu.

21.04.15 17:58

<Devastor> Ja mitkä vitun True Finns? Perussuomalaiset EI käänny Aidoiksi Suomalaisiksi, vaikka kuinka vääntäisi.

21.04.15 17:58

<Devastor> Kaikki viher-vassari pellet nyt taas itkevät. Naurattaa. xD PS. Antti Rinteen turhautuminen sunnuntaina, HERKULLISTA!

21.04.15 17:52

<SHOT(by)GUN> Jahas, 99% noista itkijöistä oli joko naisia tai nignogeja... Mua ei kyl harmita yhtään toi vaalitulos. Suoraan sanoen huomattava parannus edelliseen!

21.04.15 17:41

<Stibbe> Tästä minä nautin.

21.04.15 17:36

<kiikariviikari> mikä kommentti tuonne viimisille sekunneille on jemmattu ku välähtää valonnopeutta persujen logon päällä

21.04.15 17:33

<Zuggagu> Reposti saman videon sisällä, voi juku!

21.04.15 17:32

<anttimonty> Mitä eikö suvaitsevaiset suvaitse? Heidän mielestään Suomen talous lähtee varmaan nousuun maahanmuutolla, kehitysavulla, homo avioliitoilla, kasvattamalla sosiaalimenoja ja järkyttävän kalliilla tuulisähköllä, siis sillä sähköllä missä sinä verovelvollinen maksat tuotot porvarin taskuun.

21.04.15 17:30

<hoppe1> MC_SelleriKyllä itse äänestin vasemmistoa ihan talous-asioiden vuoksi. Ja painotan tässä kohtaa Islannin menestyksekästä tarinaa finanssi-sotkusta selviytymisessä hyvänä esimerkkinä, miten meidänkin pitäisi hoitaa asiat

21.04.15 17:26

<sami_sam88> Videon loppuun olisi pitänyt saada Soinin jytky-remix!

21.04.15 17:26

<Aliz69> Ainoa lohduttava tieto on se, että 80% ei äänestänyt persuja.

-19
21.04.15 17:26

<Duumipeke> Tyrät rytkyen jytkylle!

21.04.15 17:25

<alwahla> Hyvä, että persut jatkavat nousuaan. Ainoastaan ituhippien ja kokoomuksen hyvä menestys ottaa päähän.

21.04.15 17:25

<tulokas> Ei vittu tuota itkun määrää. Kansa on äänestäny ja sillä sipuli. Ei persut olis noita ääniä saanu, jos aivan perseestä olisi. Ja nyt on ainakin näytön paikka! Itse siis äänestin kokoomusta, mutta siltikään ei harmita. Haters gonna hate

21.04.15 17:24

<topmies> Viherliberaali helsingissä, älä äänestä, check! valita tuloksesta sosiaalisessa mediassa, check!

21.04.15 17:23

<tiijei> Tää vaan jaksaa hymyilyttää. Moni sano neljä vuotta sit muuttavansa pois Suomesta jos persut pääsee hallitukseen ja valtaan kiinni. Haluisin niin nähä ne nyt matkalaukut kädessä tuol rajalla :D hienoa et persuille tulee toivon mukaan mahollisuus päästä vaikuttamaan asioihin ja saada Suomen asiat parempaan päin. Jos menee perseelleen niin ens kerral ei tartte sit niitä enää äänestää.

21.04.15 17:21

<NeXeri> Oon täs 1,5 vuotta asunu espanjas, luulen et tuun ehkä nyt sit suomeen takas vittuilee ihan noille kavereille et kuin suomi ehkä vois lähtee parempaa suuntaan ku ne nii kovasti tykkää stubburasta,

21.04.15 17:20

<Fedora-autisti> Yleinen harhaluulo ajatella, että persut olis jotenki oikeistopuolue kun on kyseessä veropolitiikka. Persut haluavat muun muassa varallisuusveron takaisin, leikkaa varakkailta lapsilisät ja kiristää hyvin ansaitsevien palkkaverotusta. Sitten täällä vielä haukutaan vasemmistopaskoja, haha, ottaisitte edes asioista selvää ketä äänestätte.

21.04.15 17:17

<sami_sam88> Vihervassareitten kyyneleistä saa hurjasti mielihyvää :DD

21.04.15 17:11

<sabane> Peukku

21.04.15 17:08

<kingmansu> Kehäkolmosen sisäpuolella asuvat tekopyhät Sossupaskafeministihamppurunggarit itkee kun hallitukseen olisi kerrankin tarjolla maalaisjärkeä. Onhan se ikävää kun ne ikityöttömiä ja somaleita ''ymmärtävät'' lässytädit jäivät nyt pois.

21.04.15 17:06

<BL0B> Tätä ei usein, tapahdu asialliselta ja komealta herrasmieheltä(minulta), mutta tuli oikeesti ääneen sanottua "Ei jumalauta". Se on vaikeeta käsittää, että tämmösiä ihmisiä on olemassa, missä vitun maailmassa nää elää?

21.04.15 17:06

<Valkoinenkuolema> Tämän takia en käytä twitteriä .. voi vittu nuita ihmisiä tuolla :D "Olet homofoobikko ja suvaitsematon rasistinatsi jos äänestit persuja"

21.04.15 17:05

<hallu91> Ei jumalauta nyt oikeesti tuon itkun kanssa. Jos ei Suomen demokratia kelpaa, niin Isis varmaan ottaa avosylin vastaan. t. Keskustasta

21.04.15 17:05

<Jeppe-epeli> Hyväähän tässä tuloksessa on muun muassa se, että saadaan joko muutos parempaan tai loppu populismille.

21.04.15 17:04

<Lihamylly> Ei se persut hullumpi puolue ole, kunhan sieltä saadaan ne ääritapaukset pois. T: Hakkaraisen Tepi

21.04.15 17:01

<esistleben> FritzTheCat Ottaisit asioista selvää. Keskustan Sipilä on uusiutuvan energian kannalla, ja kuuluu nykyisen Volterin perustajiin sekä Kempeleen ekokorttelin puuhamiehiin, missä sähkö ja lämpö tuotetaan biomassalla CHP-voimalassa ja sähköä tuotetaan myös valtakunnanverkkoon. Lisäksi puhuu biokaasun puolesta liikenteen polttoaineena. https://www.youtube.com/watch?v=x6168-5S9io https://www.youtube.com/watch?v=n-s1VytlV0A

21.04.15 16:59

<popoloco> Vassareille vasektomia. T. Vihdin kuningas

21.04.15 16:58

<reimah11> Kaikki vihreät ja demarit sais muuttaa Venäjälle.

21.04.15 16:58

<sirsinn3r> oonko ainut joka on huolissaan keskustan voitosta ja sipilän siittä että sipilä on pääministeri?

21.04.15 16:56

<Jeppe-epeli> siis mitä? Persuthan menetti yhden paikan vai onko Keskusta tässä se paha?

21.04.15 16:51

<Vislami> Suurin osa itkijöistä kuuluvat ns vihreäänvasemmistoon. Heitä henkilökohtaisesti hyvin paljon tavanneena voin kertoa heidän olevan totaalisia retardeja.

21.04.15 16:51

<morte74> Pisti kyllä miettimään mitä vihreät oikein ovat. Saivat suuren vaalivoiton ja itkevät sitä, etteivät tajua, että joku äänesti persuja. Eivät juhlineet omaa voittoaan. Niin ja suvaitsevaisuus.

21.04.15 16:44

<jamba90> itse olen ainakin enemmän toiveikas kuin pettynyt. Persuissa on kyllä muutama henkilö joita kannattaa pitää silmällä, mutta muuten ovat ihan hyvällä asialla. en kyllä kaikesta ole samaamieltä PS linjausten kanssa, mutta hyvää tasapainoa tuo niille kukkahatuille.

21.04.15 16:34

<ropootti> MrSoonMoro Olet täysin oikeassa. Onhan ilmastonmuutoskin mukana poliitikassa ja senkin tärkeydestä löytyy eriäviä mielipiteitä, mikä on pelottavaa, koska kyseessä ei ole mielipideasia.

21.04.15 16:28

<polla-aapo> Hahaha, sitä hiekan määrää vihervassareiden pimpissä. Lopettakaa kitinä. This is democracy!!!

21.04.15 16:27

<jhn72> Itkekää mulle joki. Voi että kun harmittaa niih....pyhyyyyyyy!

21.04.15 16:23

<Jiusonium> Ahh, kylven vasemmistomädättäjien kyyneleissä

21.04.15 16:20

<FritzTheCat> Mikäli keskusta, kokoomus ja persut muodostaa hallituksen, niin tarkoittaa se tod.näk sitä että luonnonsuojelu, mm. erittäin paskassa kunnossa oleva itämeri saa tulla vielä paskaisemmaksi, energiariippuvuus venäjään tulee lisääntymään, ehkä lisää fennovoimaa, ei uusiutuvalle energialle(saksassa sillä saatu paljon uusia työpaikkoja). Lisäksi meillä saattaa tulla lestadiolainen pääministeri ja katollinen valtionvarainministeri.

-25
21.04.15 16:19

<neodine> Suurin ongelma taitaa Suomella olla se, ettei translaki mene läpi.

21.04.15 16:17

<juippi10> Piipertäjät, imekää mynniä

21.04.15 16:16

<MrSoonMoro> Itseäni ärsyttää ihmiset jotka äänestää vain yhden asian takia. Suomen valtio on niin monimutkainen kokonaisuus, että jos ehdokas valitaan vaan yhden moraalikysymyksen perusteella (avioliittolaki, turkistarhauksen kielto, maahanmuutto tms.), niin ne 95% edustajan mielipiteistä voikin olla ihan täyttä paskaa. Kansakunnan kannalta kuitenki juuri ne 95% päätöksistä vaikuttaa elämiseen paljon enemmän kuin esim. tasavertainen avioliittolaki.

21.04.15 16:16

<SilliTehPurkki> Jotenkin tulee fiilis varsinkin ton vikan twiitin kohalla että itkenkö vai nauranko.. https://twitter.com/saaramiira ''Eduskunnassa vain 83 naisedustajaa. Mitä tasa-arvoa tämä taas on? Puolueiden puheenjohtajatkin miehiä. KD:lla ainoa naisjohtaja. #vaalit2015'' Tosiaan... Sama meno jatkuu muissakin twiiteissä..

21.04.15 16:15

<Kiima> Persujen linjalla suomi nousee jaloilleen...

21.04.15 16:14

<neekerimuumi> kaikille tiedoksi, toi pytonormi joka siella twiittaa alkoi itkemaan kun katsoi vaalituloksia, olin itse paikalla katselemassa illan showta

21.04.15 16:14

<miqael69> voisko ihmiset lopettaa ton itku raivareiden saamisen. jos oma ääni ei riittäny niin so effing what.

21.04.15 16:11

<lmnz> 4:35 tietämillä vilkahtaa hetken aikaa, kuinka joku valittaa, että "vain 83 naisedustajaa ei ole tasa-arvoa". Joku ei taida ihan ymmärtää miten demokratia toimii.

21.04.15 16:09

<pac-man1> Jumalauta! Demokratia on tapahtunut ja Suomen kansa sai mitä äänesti.

21.04.15 16:07

<Jacops> Mitä itte sellailin nettiä nii tais olla näitä "läpipääsemättömiä" ääniä aika paljon pikku puolueilla ja niillä joita valtamedia markkinoi rasistisiksi.

21.04.15 16:06

<Bonthon> Yllättikö ketään että nää suurimmat vinkujat on niitä sossutuilla eläviä viherhippejä tai vastaavasti niitä porvari nuoria ketkä vain kalastelevat huomioo somesta ja esittää jotain yli hyvää ihmistä :D

21.04.15 16:04

<huNaja> Äänestin 116, eli Olli Immosta. Persuille hieno tulos ja tästä videosta voi vain imeä hyvää oloa itseensä. Suvaitsevaiset ihmiset näyttivät juuri, kuinka laaja heidän käsity suvaitsevaisuudesta on ja kuinka siihe kuuluu vain ne arvot joista itse pitää. Vasemmisto edustaa pahinta kaksinaismoralismin sanansaattajaa. Toivotaan nyt, että Suomessa enemmistö tulee vaikuttamaan vaaleissa, eikä käy niin kuin viimme kerralla. Nyt sitten vain odotetaan.

21.04.15 16:02

<Turderius> Ite en kyllä nauttinu tästä, koska pisti vaan vihaksi kuinka paljon noita saatanan vihervassarifeministi hihhuleita suomestakin löytyy. Prkl.

21.04.15 16:02

<Waldemar85> Nuoret "suvaitsevaiset" naiset.. Voi vittu mitä kusipäitä. Kannatan kommenteissa esiintynyttä ajatusta että Helsingistä tehtäis autonominen alue. Lisään siihen vielä sen että laitetaan meidän kaikki mamut sinne. Sais nähdä milloin tyttösiltä putoaa pinkit lasit silmiltä.

21.04.15 16:02

<varivirva> Mitähän mieltä pitäisi noista vasaralla kalloon jytkyttely, ja persujen muiluttelu- kommenteista olla? Vaikkakaan tuskin tarkoittivat sanojaan, ovat kyseiset ilmaisut kieltämättä räikeitä. Ja entäs Paulina Nickströmin luonnehdinta Suomesta ruotsiksi: "satans junt-land" ? Erikoista kuinka yksipuoleisesti yhtäläisellä tavalla epäkorrekteihin ja jopa laillisuuden rajamailla liikkuviin kommentteihin reagoidaan, riippuen siitä kuka sanoo. Toisaalta noista on turha ottaa nokkiinsa, kunhan pari viikkoa pihisevät ja puhisevat niin eikhöhän k.o. henkilöillä pääse pahimmat höyryt tasaantumaan.

21.04.15 16:00

<Sneigla> Sitä valituksen määrää ku ihmiset tajuaa että persut hallituksessa on samanlaisia takinkääntäjiä ku kaikki muutkin puolueet.

21.04.15 16:00

<laatuankka> "Tänään on tilipäivä suomalaisille valkosille heteromiehille, jotka kuuluvat kirkkoon ja jauhavat paskaa." No vittu näkiski :D

21.04.15 15:59

<-kurko-> Win-win. Ensin jatkojytky ja maanantai oli pelastettu. Tiistain pelasti se että liberaalit vihervassarit pakkaa laukkujaan. Tuskin maltan odottaa huommista :D

21.04.15 15:58

<HavanneZ> musta on outoa että nää käyttäytyy niinku me oltais äänestetty 1100 luvun katollinen kirkko hallitukseen? suomessa kaikki puolueet on nii liberaaleja että ei tää oo mihinkää pimeään keskiaikaan menossa...

21.04.15 15:56

<Savunkerääjä> Itseään ei paina tämä jytkytys muuten, kun ketkä sinne niistä persuista äänestettiin. Heidän vaaliohjelman lukeneena löytyy riittävän monta kohtaa jossa haluaisinkin ko. muutosta, mutta että joku 60-vuotias maatalousviljelijä nuoren yli-lääkärin yli aiheuttaa lievää vitutusta.

21.04.15 15:56

<Junnukka> Olipa varsin ihanan kuuloista musiikkia videolla. Löytyykö nimeä?

21.04.15 15:55

<Gekko55> Rasismi sitä ja ihmisoikeudet tätä, ehkäpä kansaa vain kyllästytti se että kokoomus, keskusta ja sdp ollut isoja puolueita vuosikymmeniä eikä ne ole saanut kuin tuhoa aikaan.

21.04.15 15:55

<FailGuy> Monikohan näistäki kitisijöistä äänesti? =D

21.04.15 15:53

<Dickbutts> "Hyvästi #translaki" Ihan hyvä vaan, ei tollasta paskaa kukaan tarvi.

21.04.15 15:53

<NäkymätönKerjäläinen> On kyllä aika mielenkiintoista nähdä että ihmiset jotka omaavat näinkin puoleellisen, rajatun ja perusteettoman perspektiivin, ihmiset joiden maailmankuva pohjautuu omiin tunteisiinsa ja yhdellä/kahdella sanalla voivat määrittää omat käsitteensä eri puolueista, voivat pettyä näin pahasti ja "menettää elämänhalunsa".

21.04.15 15:53

<Junnukka> Vitun. Ärsyttävää. Lukea. Tekstiä. Jossa. On. Joka. Sanan. Perässä. Piste. Kun. Aivot. Tuntuu. Väistämättä. Tekevän. Pikku. Stopin. Aina. Pisteen. Kohdalla.

21.04.15 15:52

<hpkl> Nautin tästä :D

21.04.15 15:50

<dimitri_u> Itse äänestin hakkaraista. Oon saanut jo monta päivää nauraa kun porukka hajoilee että kuka urpo sitä on äänestänyt. :)

21.04.15 15:50

<wasabicurious> tino singh:looks like finland chose racism--juuri tuollaiset puheet pitää rasismia elossa..

21.04.15 15:48

<ossiossiossi> Persurasia

21.04.15 15:47

<earlgrey> Mä en aikaan tiennyt mikä on cishetero, joten en ilmeisesti kuulu noiden edustamaan ryhmään? Mut ottamatta sen enempää tähän videoon kantaa täytyy sanoa, että huvittavin kommentti vaalien jälkeen tuli Arhinmäeltä, joka oli sieltä mieltä että "meidän viesti ei mennyt läpi". Kyllä, se nimenomaan meni ja siksi menetitte paikkoja.

21.04.15 15:46

<tbonethunder> Tänään on tilipäivä. Ny rillataa ja jytkytetään.

21.04.15 15:46

<pebblo> Ihme, että suvaitsijoiden suvaitsevaisuus saavutti rajansa kun ihmiset onkin eri mieltä.

21.04.15 15:43

<MC_Selleri> Mieluummin nyrkki perseessä kuin äänestää vasemmistopaskoja!

361
21.04.15 15:42

<Sopulii> Nojoo pientä liioittelua joku "kuinka paljon pahaa saa aikaan neljässä vuodessa". Harvemmin siellä saadaan mitään aikaseksi.

336
21.04.15 15:40

<Cosmo Kramer> Näiden nillittäjien mielestä olisi varmaankin paras jos pääministerinä olisi joku muslimi transvestitti

21.04.15 15:40

<urhoufo> hymyilin ääneen tätä katsoessani :)

21.04.15 15:40

<duiduli> Nautin tästä.

284
21.04.15 15:40

<jahne> Olipa perseestä koko video

21.04.15 15:38

<Jamme> Tääki juttu on unohdettu noin viikon päästä.

21.04.15 15:37

<Miket> äänestin persuja, haters gonna hate

406
21.04.15 15:37

<Tsuhna__> :'(

21.04.15 15:37

<snipu8> JYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKYJYTKY

318
21.04.15 15:35

<Jylppy69> Jytkytys alkakoon kommenteissa.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 25 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Osallistutko internet arvontoihin?

Kyllä
En
Minulla on Adblock
Mikä internet täh?

SUOSITUIMMAT MEDIAT

Härväri & Sonninen

Härväri & Sonninen

25 769 katselukertaa

Ensiapupoli

Ensiapupoli

18 742 katselukertaa

Jotain tekeillä

Jotain tekeillä

17 520 katselukertaa

Tekstailu

Tekstailu

17 416 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.