Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Kielletty parkkeeraus

4.1 / 5 (116 ääntä)

Julkaistu: 30.9.2016 10:43

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Kielletty parkkeeraus

Hakusanat: parkki, paikka, kielletty, viiva, rekisterikilpi, nainen, woman,

4.1 / 5 (116 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-30 11:01:11

+12967

<taigavarpu>

Haluaisin avata myöskin suuni tästä sensuurirasiagatesta. Rupesin käyttämän riemurasiaa muutama vuosi sitten, ja tämä on aina paikka, mikä on sisällöltään laadukas. Eikä tyyliä "elä paljon naura runnsaasti" quote paskaa. Ja se on puhtasti käyttäjien ansiota. Täällä on saanut tukea omiin ongelmiin, ja saanut antaa myötätuntoa muille käyttäjille, jos he ovat sitä kaivanneet. Täällä kommentit ovat laadukkaita, ja oikeasti hauskoja. Lisäksi jokainen on saanut sanoa ajatuksensa ääneen. Tämän jälkeen tätä ajatusta on haukuttu, sille on naurettu, tai siihen on samaistuttu...

182

Aika: 2016-09-30 11:10:04

+12967

<taigavarpu>

... mutta kaikki ovat ajatuksensa saaneet sanoa. Täällä on ollut myös trolleja, mutta yhteisö on yhdessä jättänyt nämä henkilöt huomiotta, ja ne ovat hävinneet. Älkää nyt hyvät moderaattorit ruetko korjaamaan palvelua joka ei ole rikki. Antakaa ihmisten sanoa mitä he haluavat. Toki tällä on omat seuraamukset, ja vapaa sana ei miellytä kaikkia mahdollisia uusia käyttäjiä, jotka olisivat tulossa esim faacebookista. Mutta jos te muokkaatte keskustelun valtamassaa miellyttävälle tasolle, menettää rienurasia sen mikä on tehnyt siitä riemurasian.

179

Aika: 2016-09-30 11:29:03

+4405

<Semirotta>

Voi sitä feminazia joka tämän videon näkee, siltähän repee pillu.

54

Aika: 2016-09-30 18:11:29

+713

<Keba1>

taigavarpu Erittäin hyvin sanottu siellä perällä

40

Kommentit (34)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.10.2016 14:39

<DAI> Balrog: Joko sinä ymmärsit mitä sananvapaus on, kun olet ollut niin hiljaa? Jos et, niin tuossa on sinulle hyvä kirjoitus aiheesta: https://www.poliisi.fi/poliisista_paivaa/elina_katajamaki/1/1/sananvapaasti_vastuussa_52326

02.10.2016 22:21

<Troo Mies> Balrog Juu, tuo "kaikki" oli vaan tuollaista hassuttelua. Niin, eipä tuo äänestäminen kaikkia kiinnosta. Jossain mediassa itkuvinku-kommentti saa 100 plusääntä ja toisessa mediassa taas saman verran miinusääniä..? Eipä minua kiinnosta asiaa todistella, kun ei sillä ole minulle sen suurempaa merkitystä ja se voisi olla aika mahdotonta. Asiaa voi toki heijastella vaikkapa yhteiskuntaan, jossa tilastojen mukaan suurin osa on hiljaisia "käyttäjiä", joita ei äärilaitojen kitinät paljoa kiinnosta. Veikkaanpa, että sama pätee myös täällä.

02.10.2016 18:34

<DAI> vapautta paskoa täällä. Edellisessä esimerkissäni ei ollut ollenkaan sananvapautta rajoittavia tekijöitä, eli forumeille saa kirjautua(kämppään saa tulla) kuka tahansa.

02.10.2016 18:31

<DAI> Balrog: Otetaan vielä käytännönläheisempi esimerkki, kun tuokin meni sinulta ohi. Minun kämpässä, luultavasti myös sinun, saa kuka tahansa henkilö, jolla on on oikeus käydä täällä/siellä paskoa. Minulla on vain ehdoton sääntö, että se paskominen tapahtuu vessassa pöntöllä. Silti en rajoita sitä millään tavalla vaan täällä on täydellinen vapaus paskoa silloin, kun siltä tuntuu. Tässä tapauksessa ainoa paskomisenvapautta(sananvapautta) rajoittava tekijä on, etten päästä tänne ketä tahansa. Vapaus vaatii vastuuta ja tässä vastuu on se, että toimitus suoritetaan vessassa. Mutta se ei rajoita...

02.10.2016 17:34

<Bluk> Troo Mies Juu, tuo "usko" oli tommonen retorinen näpäytys eli hassuttelu. Perustelin "omia uskomuksiani" kommenttien saamilla plusäänillä. Tässäkin taigavarpu on kommentoinut haikailevansa vanhaa rasiaa, ja sen saamista äänistä n. 90% ovat plussaa. Miksei tämä teidän enemmistönne äänestä kommentteja? Vai onko täällä yhä jokin pienen aggressiivisen vähemmistön dominoima peukkuarmeija? Ei kukaan ole puhunut "KAIKISTA", mistä revit tämän? Puhun enemmistöstä.

02.10.2016 17:34

<Bluk> DAI Olen pahoillan jos sekavasti annoin ymmärtää, että tämä olisi kyllä tai ei -kysymys, kun on selkeitä aste-eroja.

02.10.2016 17:30

<Bluk> DAI"Tämä sääntö voi olla jopa ehdoton, mutta se ei silti rajoita vapautta puhua." Siis rajoittaako se nyt vai ei? Puhut asiaa, mutta sitten sekoitat. Totta, reaalimaailmassa ei ole absoluuttista sananvapautta, koska sitä rajoitetaan tietyiltä osin lailla. Wikipediassakin on nämä listattu. On esim. US:n keskustelupalsta, jonne et pääse ilman omaa nimeä ja pärstää, ja pienikin lipsahdus johtaa banneihin/kommentten poistoon, sitten on vanha rasia. Näissä on eri määrät sananvapautta; toisessa on rajoitettu enemmän. Pidin vapaammasta meiningistä enemmän.

02.10.2016 04:44

<Troo Mies> Balrog Olisin kyllä voinut korvata sanan "uskon" sanalla "luulen", "veikkaan", "arvaan" tai jollain muulla sanalla :D. Itsehän väitit omat luulot (uskomukset) faktoina "Mutta tämä ei ole enemmistön näkemys vaan sinun ja joidenkin, jotka ette vapaasta sanasta tykkää" ;) Jos tutkimusta tai tilastointia ei ole tehty, niin mahdoton sitä jotain asiaa on mennä todistamaan, eikä minulla nyt oikeastaan sellaista tarvetta edes ole. Jos saat huonolle neeperi/hitler/mussuti/mamu/vinkuvinku-kommentille muutaman äänen, niin tarkoittaako se mielestäsi, että KAIKKI muut ovat kanssasi samaa mieltä? Epäilen

02.10.2016 03:12

<DAI> Balrog: Ei ole olemassa absoluuttista sananvapautta. Pelkästään esim. rikoslain pykälä kunnianloukkauksesta kumoaa tämän. Meillä on kuitenkin äärimmäisen laaja sananvapaus ainakin vielä tällä hetkellä. Termi sananvapaus ei sulje pois sääntöjä. Monilla anonyymeillä forumeilla sana on jopa vapaampi, kuin Suomessa, mutta niissäkin on eri osiot tietynlaisille aiheille. Tämä sääntö voi olla jopa ehdoton, mutta se ei silti rajoita vapautta puhua.

02.10.2016 02:44

<Bluk> DAI Jos ihan oikeasti luulet, että enkun tunnilla vallitsee sananvapaus, niin meillä on hyvin erilainen käsitys termistä. Siis siellähän puhut aiheesta x, kielellä y ja määrän z. Muuten olet hiljaa. Varsin kummallinen vertaus.

01.10.2016 22:14

<DAI> Balrog: Äikän tunnilla, englannin ja ruotsin tunnilla puhutaan niitä kieliä, mille ne on omistettu. Huolimatta siitä, että näilläkään tunneilla ei ole rajoitettu sananvapautta. Koulussa ylipäätään pyritään pitämään aihe opetussuunnitelman mukaisena vaikka mitään rajoituksia siellä ei sananvapauden kannalta ole. Sinä sekoitat pahasti puurot ja vellit keskenään.

01.10.2016 13:16

<Bluk> ... kommenttikentässä näkyisi paskaa. Tosin toki minullakin on raja tämän suhteen. Troo Mies Miksi vedät jostain "uskostasi" päätelmiä? Miten todistat sen, että "suurin osa" oli kyllästynyt siihen touhuun? Minä väitän vastaista, ja todistelen vaikka sillä, että kommentteja voi äänestää peukuin. Tämä sinun 100000 olisi hetkessä lanannut nämä kommentit joka kerta, mutta näin ei käynyt, vaan ne saivat plussaa. Kerta toisensa jälkeen. Ymmärsitkö nyt? Vaihtoehtoisesti, miten selität tuon tilanteen?

01.10.2016 13:13

<Bluk> DAI "Edelleenkin sana on vapaa, mutta ensin tuli pyyntö ja nyt myös käsky pitää nuo edellä mainitut kommentit..." Tässä virkkeessä on sisäinen ristiriita. Selvennän: sana ei ole vapaa, jos sitä on rajoitettu. Muuten kommenttisi huokuu sitä, että tämä rajoitus oli hyvä juttu, ergo kannatat ylläpidon sensuurilinjaa. Oli se sitten vaikk for the greater good. Liian pitkälle vedetty johtopäätös, että et tykkää vapaasta sanasta, koska kannatat tilannetta, jossa sana ei ole vapaa? Ok, mielestäni logiikka on aika selkeä. Minulle sananvapaus on itseisarvo, ja kannatan sitä vaikka...

01.10.2016 10:45

<ottoke> Troo Mies Samoilla linjoilla ollaan. Liiallinen pakotus on huono asia oli aihe sitten mikä tahansa. Minuakin itse asiassa hieman harmittaa se että nyt hitlermedia on täysin pannassa mutta toisaalta niin ne jotka kyseista aihetta pakottivat melkein jokaiseen mediaan kyllä aiheuttivat sen aivan itse. Pakottamista on esiintynyt kautta aikain myös muissa foorumeissa (ei aiheista) ja jossain vaiheessa ylläpidon yleensä on puututtava asiaan. Vaikka bannit hoidettaisi huonosti niin syytä ei voi vierittää ylläpidon harteille. Ongelma on se pakotus ja tekijöiden pitäisi tämä ymmärtää.

01.10.2016 00:31

<Troo Mies> Balrog Minäkään en ihan ymmärtänyt tuota sinun kommenttia. Mielestäni DAI puhuu täyttä asiaa ja uskon, että sadoistatuhansista käyttäjistä suurin osa on kyllästynyt näihin viimeaikaisiin joka mediassa toistuviin neeperihitlermamusitämamutätävalivalivali-kommentteihin. Säälittävän perseilyn ja pienen idioottijoukon takia on jouduttu tähän tilanteeseen. Ei se ole sananvapauden tai minkään muun vapauden rajoittamista (päin vastoin), jos kaikkia asioita ei voi kommenttikenttään kirjoittaa mitkä on sattunut 6-luokan Jaskalta tai Esson-baarin Jormalta kuulemaan.

30.09.2016 18:11

<Keba1> taigavarpu Erittäin hyvin sanottu siellä perällä

30.09.2016 18:04

<woxi> Käytellääs sitä foorumia.

30.09.2016 17:23

<DAI> Balrog Tarkalleen ottaen missä kohtaa olen sanonut tai edes vihjannut kannattavani vapaan sanan rajoittamista? Nuo esimerkkisi top-kommenteista...tottakai aiheesta kuin aiheesta saa väännettyä hauskaa läppää. Viimeaikoina mainitsemiisi aiheisiin liittyvät kommentit on ollut kaukana tuosta. Samaa paskaa päivästä ja mediasta toiseen. PS. Jos et ymmärrä jotain, älä vedä noin pitkälle vietyjä omia johtopäätöksiä vaan kysy lisää, jotta voisit ymmärtää.

30.09.2016 16:17

<Hengetön> taigavarpu 5/5 Kommentti!

30.09.2016 15:45

<tuuhee> Kilpi on vielä monikossa, joten tämä on todennäköisesti miehen auto ja käyttää kilpeä vain tekosyynä omalle perseilylle.

30.09.2016 14:43
30.09.2016 14:33

<Bluk> DAI Mutta tämä ei ole enemmistön näkemys vaan sinun ja joidenkin, jotka ette vapaasta sanasta tykkää. Kommentteja voi äänestää peukuilla, ja nämä mainitsemasi mamuhitler-jutut olivat usein top-kommentteina, koska saivat enemmän plussaa kuin miinusta. Eivät ne ketään olisi haitanneet kommenttiosiossa miinustettuina. Niissä yleensä piti kuitenkin olla jokin juju, että pelkällä hitler 5/5:llä ei päässyt alkuvaiheen jälkeen toppii jne. Riemurasia oli harvoja paikkoja, joissa sai vapaasti puhua, joten tämä on harmi. Ei siinä ettäkö tämä moderointi olis poikkeuksellista, nykymaailma on sairas.

30.09.2016 14:13

<andiboj> Neuvostorasia

30.09.2016 13:47
30.09.2016 13:03

<Rosak> Eiköhän täällä vieläkin hyvää menoa saada aikaiseksi, kunhan tuo jatkuva maahanmuuttoriehunta ja yleinen perseily ja riehunta mikä siitä seurasi saadaan vaikka tuonne foorumille. Meinaan, kyl mä ainaki kaipaan noita vanhoja läpänheittoja ja vittuiluja enempi, kuin tuota mamu-örvellystä. Rasia kuitenki päivittäin käytössä, ni saman levyn seuraaminen päivästä toiseen ja hauskojen kommenttien ettiminen sieltä seasta oli kyllä tosi tylsää.

30.09.2016 12:59

<DAI> taigavarpu: Kuvailit hyvin sen, mitä rasia ja rasistit parhaillaan oli ammoisina hyvinä aikoina ja mitä tästä ehkä voi tulla uudestaan. Näin ei kuitenkaan ole ollut pitkään aikaan. Jatkuvan neeperihitlermamusitämamutätävalivalivali-kommentit oli kaikkea muuta, kuin mitä tänne kaivataan. Edelleenkin sana on vapaa, mutta ensin tuli pyyntö ja nyt myös käsky pitää nuo edellä mainitut kommentit forumin puolella. Forumin luomisen aikaan esitetty pyyntö meni kuuroille korville, joten tämä oli vain odotettavissa. Käyttäjät saa katsoa omaan napaan. Minä myös, tuli itsekin heitettyä vettä kiukaalle.

30.09.2016 12:39

<tommitus> Taigavarpu Uskon, että jatkossakin saa ajatuksensa sanoa, mutta kyllä itseäni ainakin alkoi jo kyllästyttää kun jotkut väänsi väkisin joka mediaan maahanmuutto/Hitler/suvakki/vajakki/tms-kommenttia. Ja vielä huonoa sellasta. Roisiakin kommentointia pitää olla, mutta Riemurasian hengessä.

30.09.2016 12:32

<kosa87> taigavarpu erittäin hyvin sanottu siellä perällä

30.09.2016 11:48

<sdnoobsd> Hassua, miten osa rasiassa valittaa kuinka ajatuksia ei saa sanoa kommenteissa ilman poistoa tajuamatta sitä, että sama ajatus on jo sanottu tuhat kertaa jokaisessa kuvassa. Kun halutaan tuoda esille mielipide se pitää tuoda esille hienovaraisesti ilman, että se valtaa toistuvasti top kommentit kuvan hassuilta kommenteilta. Kun saman asian toistaa ja sitä peukutetaan, voitte mun puolesta perustaa oman peukutusringin jonnekin muualle. Kyllä me muistetaan tuokin mielipide.

30.09.2016 11:29

<Semirotta> Voi sitä feminazia joka tämän videon näkee, siltähän repee pillu.

30.09.2016 11:10

<taigavarpu> ... mutta kaikki ovat ajatuksensa saaneet sanoa. Täällä on ollut myös trolleja, mutta yhteisö on yhdessä jättänyt nämä henkilöt huomiotta, ja ne ovat hävinneet. Älkää nyt hyvät moderaattorit ruetko korjaamaan palvelua joka ei ole rikki. Antakaa ihmisten sanoa mitä he haluavat. Toki tällä on omat seuraamukset, ja vapaa sana ei miellytä kaikkia mahdollisia uusia käyttäjiä, jotka olisivat tulossa esim faacebookista. Mutta jos te muokkaatte keskustelun valtamassaa miellyttävälle tasolle, menettää rienurasia sen mikä on tehnyt siitä riemurasian.

179
30.09.2016 11:01

<taigavarpu> Haluaisin avata myöskin suuni tästä sensuurirasiagatesta. Rupesin käyttämän riemurasiaa muutama vuosi sitten, ja tämä on aina paikka, mikä on sisällöltään laadukas. Eikä tyyliä "elä paljon naura runnsaasti" quote paskaa. Ja se on puhtasti käyttäjien ansiota. Täällä on saanut tukea omiin ongelmiin, ja saanut antaa myötätuntoa muille käyttäjille, jos he ovat sitä kaivanneet. Täällä kommentit ovat laadukkaita, ja oikeasti hauskoja. Lisäksi jokainen on saanut sanoa ajatuksensa ääneen. Tämän jälkeen tätä ajatusta on haukuttu, sille on naurettu, tai siihen on samaistuttu...

182
30.09.2016 10:54

<nojokuvaan> Juu tämä video selvästi heikentää naisten tasa-arvoista olemista tällä planeetalla. Ehdotan videon poistamista rasian tietokannasta välittömästi. Kannatetaanko?

30.09.2016 10:47

<dazedconfused> Mediasta saa sellaisen käsityksen, että naiset olisivat huonoja kuskeja, eivätkä osaisi tulkita liikennesääntöjä. Aika hauska video kyllä.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Naisen parkkeeraustaidot

13 170 katselukertaa

Kielletty rakkaus

25 530 katselukertaa

Roskaaminen kielletty

16 821 katselukertaa

Lintujen ruokkiminen kielletty

21 411 katselukertaa

Tyhmä kielletty

19 573 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.