Lähettäjä:

Laksatiivitaavi Laksatiivitaavi

Kiusaaja antaa suckerpunchia toiselle, arvaa yllättävä lopputulos

Kiusaaja kiusaa, kiusattava puolustautuu. Jäi jotenkin lämpöinen olo sisälle.

4.6 / 5 (107 ääntä)

Julkaistu: 19.9.2019 10:35

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Laksatiivitaavi Laksatiivitaavi

Otsikko: Kiusaaja antaa suckerpunchia toiselle, arvaa yllättävä lopputulos

Kuvaus: Kiusaaja kiusaa, kiusattava puolustautuu. Jäi jotenkin lämpöinen olo sisälle.

Hakusanat: kiusaaja, kiusaa, suckerpunch, smackdown, randy, orton,

4.6 / 5 (107 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-09-19 10:57:44

+59050

<Kyoushiro> +5 RR

Omia kokemuksia muistellen, kiusattu saa tottakai kaikki syytteet ja joutuu jälki-istuntoon, koska kehtasi käydä toisen päälle.

125

Aika: 2019-09-19 15:00:05

+7677

<Theggis> +5 RR

Vituttaa tollaset kiusaavat pikkunilkit aivan huolella. Luin tässä vähän aikaa sitten uutisen, jossa kerrottiin koulukiusatusta suomalaisesta lapsesta. Koulu ei ollut tehnyt oikeastaan mitään, mutta suunnitteli kiusatulle "luokan vaihtoa". Mitä vittua? Miksi kiusattu laitetaan toiselle luokalle? Miksei kiusaajaa siirretä muualle tai potkita ulos koulusta? Kaikki kiusaajat pitäisi hakata kunnolla!

103

Aika: 2019-09-19 11:39:25

+12959

<SupaKillah666> +5 RR

bully.exe has stopped working. booting vegetable.exe

92

Aika: 2019-09-19 11:52:13

+27538

<Kanakotka> +5 RR

Suosittelen kiusatulle juuri tätä ratkaisua. Itse heitin joskus kiusaajan ulko-oven lasiin, joka säpäleiksi ja maksumieheksi tietenkin minä. Nyhveröllä kiusamiehellä oli aina kaveriporukka tukena, joka tietty todisti minua vastaan ja väitti tilanteen tapahtuneen ilman provoa. Seuraavan kerran huikkasin herralle koulun käytävällä, että saatan seuraavalla kerralla ottaa tilanteen tosissaan, repliikki jota harjottelin koulun vessan peilin edessä todella monta kertaa. Sen jälkeen ei tullut enää härnäämään.

69

Aika: 2019-09-19 11:27:31

+323

<Kilin Colin McRae> +5 RR

Yleensä kiusaaminen loppuu toho,ite olisin hakannu vielä ton kaverit.Ärsyttää tollaset ketkä tulee lopussa repiin irti.Ois voinu tulla heti repiin ton kiusaajan tosta pois.

66

Kommentit (62)

Piilota OFF-Topic keskustelu

17.01.2020 17:59

<sarka> Kiusatun voi myös laittaa istumaan välitunnit eteisessä, ettei muut oppilaat häiriinny.

25.10.2019 09:51

<Rusoposkinen inkkari> Idiootin kannattaa harrastaa lisää tuota, muutama osuma vielä niin ikuiset päänsäryt tiedossa.

25.10.2019 09:45

<Rusoposkinen inkkari> Hyvä näin. Turpaan tuli ja itkettää.

04.10.2019 20:52

<DeWorD> Tuo kiusaajahan sai jonku paskahalvauksen tuon heiton jälkee minkä takia ne repi on kiusatun poies :D

27.09.2019 12:17

<Mastersaimon> Tuossa kuuli aivotärähdyksen ja hennon kallonmurtuman.

23.09.2019 19:19

<Theggis> Tömpsy Joo, joskus ne on ongelmaperheestä. Useimmiten sellaisen tapauksen erottaa kyllä niistä muista nilkeistä, ja joskus sellaisen tapauksen kanssa voi ryhtyä kaveriksi, jos osoittaa kokeneensa täysin samanlaisia ongelmia. Mutta ne suurimmat mulkut on AINA hyväosaisista perheistä, joissa opitaan, että kaikki muut on alempiarvoisia. Ja sitten kaikki vielä hyysää niitä, koska ne on vaan vitun hyviä manipuloimaan ihmisiä.

22.09.2019 19:49

<343> Jatkuu: Kuinka olin jo kaukaa vittuillut ja näyttänyt kansainvälisiä käsimerkkejä. Että terve vaan, ensin kiusataan ja sitten vielä heittäydytään uhriksi. Muistan, kuinka puhelimessa sanoin kiusaajan isälle, että opettelee kasvattamaan lapsensa.

22.09.2019 19:48

<343> Yks oma kokemus, kun olin kai tulossa koulusta, ja yks satunnainen kiusaaja oli siskonsa ja sen kaverin kanssa leikkipuistossa koulutieni varrella. Havaitsin hänet kaukaa ja jatkoin pyörän taluttamista autotien puolella, koska loskakelin takia ei jaksanut edetä tehokkaasti. No tämä runkkari tulee sinne autotielle soittamaan suuta, kun yritän jatkaa matkaani, ja tarttuu pyörästäni kiinni ja vetäen sitä pois. Kovin paljoa en tilanteesta muista, muuta kuin sen että äidin puhelimen kautta soitettiin pojan isälle, jolle poika oli jo ehtinyt valehdella.. jatkuu

22.09.2019 17:17

<Neylah> Tömpsy "Yleensä kiusaaja on sieltä ongelmaperheestä oleva" no niin voi olla kiusattukin. Sehän se vasta hyvä tilanne onkin kun ei halua olla kotona eikä koulussa saati elossa ylipäätään. Vituttaa aina että huono käytös yritetään jollain tapaa oikeuttaa "no sil on vaikeeta/huono päivä" jne. Se ei oikeuta käyttäytymään kun mulkku, sitä pahaa oloa ei tarvitse levittää ja olla itsekäs paskiainen joka näkee vaan omat ongelmat ja tärkeää on vain oman pahan olon purkaminen kaatamalla paskaa muitten niskaan.

22.09.2019 02:37

<yawnie> Olishan noita tarinoita vaikka muille jakaa ja kaikkea ei edes halua kertoa ja tehokkaasti on yritetty pyyhkiä muististakin. Se, ettei ole saanut onneks turpaansa ku kerran on jo saavutus, vaikka pari kertaa on uhattu kyllä tappaa ja useamman kerran hakata, sekin musiikkimaun takia. Ja onhan nuo arvet jättäny, niin fyysiset, ihan omasta tyhmyydestä, kuin henkisetkin, jotka on sitten vähän pahempia. Ja kyllä, hymy nousee huulille pakottamattakin, kun kuulee, että joku näistä kusipäistä konttaa ojassa täydellisenä ihmisrauniona tai on saanut ittensä hengiltä.

20.09.2019 23:23

<Enlike> yawnie: Mä en oikeasti tajua miten opettajat ja muut voi olla noin välinpitämättömiä oppilaistaan. Ja sit vielä toi että kiusattu joutuu pienestäki kaikkeen paskaan. Koko systeemi on vaan kiusattuja vastaan. Ei ole varmaan mitään lakiakaan johon vois nojautua? Tosin Suomessa joskus tuntuu siltä että lakeja sovelletaan aika huonosti, jos niitä ei sit vain unohdeta.

20.09.2019 17:00

<Theggis> Oishan näitä kiusaamistarinoita lisää vaikka millä mitalla, mut eipä niitä kaikkia jaksa kertoa. Sen mainitsen, et kuulin tässä kolme tai neljä vuotta takaperin, että pahin kiusaajani kuoli huumeisiin. Join sen kunniaksi maljan ja hymyilin koko viikon. Ihmisjätettä se jätkä, hyvä ettei enää saastuta maailmaa.

20.09.2019 16:57

<Theggis> yawnie ... joten kävin sen sieltä hakemassa. Pakettiauton kuski oli ihan hädissään, joten lohduttelin sit sitä siinä ja sanoin et voi jatkaa matkaansa. En itse tajunnut ollenkaan tilanteen vakavuutta, mutta ilmeisesti kuski oli ehtinyt hidastaa juuri sen verran, että mulle ei tullut kuhmuakaan ilmalennosta huolimatta. Ja kiusaajat ei muuten sen jälkeen enää kiusanneet. Ajatteli varmaan, että jos ei pakettiautokaan saanut mua nujerrettua, niin ei heillä ole mitään mahdollisuuttakaan. Olin tuolloin neljännellä luokalla.

20.09.2019 16:53

<Theggis> yawnie Kerran jäin kiusaajien takia pakettiauton alle. Olin kaverin kanssa matkalla kotiin ja just ylittänyt tien, kun nää tuli kiusaamaan mun kaveria. Jotenkin ajattelin, että voin muka auttaa, ja menin takas. Kaverini oli vielä nössömpi ku minä. Ihan tyytyväisenä katto vierestä kun nää kaks kävikin mun kimppuun. Yritin sit toppuutella niitä samalla kun peräännyin selkä edellä kohti suojatietä... ja sit kuulu jarrujen kirskuntaa ja meni pimeeks. Heräsin asfaltilta, parin metrin päästä about 10-20 sekuntia myöhemmin. Toinen kumisaapas oli lentänyt viereiselle pellolle...

20.09.2019 16:46

<Theggis> yawnie Toisen kerran ala-asteella mun nk. "kaveri" sanoi, että saan rahaa jos menen paperiroskikseen sisälle. Sanoin "et sä kuitenkaan sitä kolikkoa mulle anna, mut jos en mee tonne ite, niin te nostatte mut sinne, eiks niin?". Menin sit sinne, ja ylläripylläri että se istui siihen kannen päälle. Vähän aikaa siellä istuin, kunnes päässä napsahti ja ponnistin tuhannen apinan raivolla sen kannen auki. Jätkä lens siitä päältä ku leppäkeihäs ja ampaisin sen kimppuun. Mut ihan sama, eipä niillä kitukasvuisilla nyrkeillä mitään tehnyt, ja turpaanhan siinäkin tuli.

20.09.2019 16:41

<Theggis> yawnie Joo, itelläkin oli mielenkiintosia kokemuksia kiusaamisesta. Pienenä astmaatikkona oli ihan turha yrittää antaa takaisin. Kun oot yli päätä lyhyempi koko korstojengiä, niin ei siinä paljon niskuroida. Ala-asteella opettajan kommentti kiusaamiseen oli "no älä oo samalla puolella pihaa ku ne". Yläasteella taas lyötiin ilmat pihalle rehtorin kanslian edessä. Rehtori näki sen, käänsi vain päänsä toiseen suuntaan ja esitti kuin ei olisi nähnytkään.

20.09.2019 12:15

<Kyoushiro> yawnie Vau, vaikka itseäkin on kiusattu niin ei ihan noin pahasti ole hommat ollu. Toivottavasti on asiat parantunu viime vuosina.

20.09.2019 12:01

<yawnie> .. koulukuraattori sanoi gestapoks, opo oli sitä mieltä, ettei itsestä tuu koskaan mitään. Rehtori "no tiedetään, mut ei oikee voida tälle mitään". Itse kerran suutuin ja annoin takaisin, sen jälkeen jälki-istunto, psykiatri ja sossu, enkä siis edes lyönyt ketään, vaan sanallisesti annoin palaa. Itseä tönittiin, syljettiin päälle ja haukuttiin, naurettiin, nöyryytettiin. Turpaan en sentään ole saanut kun rautaputkesta hartiaan kerran ja sekin oli exän vika, kun meni päätään aukomaan ja luikki ite karkuun. Joten, tää on vaan hyvän mielen mediaa, ihan totaalisesti.

20.09.2019 11:56

<yawnie> Tarhasta amikseen asti kiusattu. Koko peruskoulu ja amiksen eka yhtä helvettiä ja sen jättämiä jälkiä korjaillaan nyt. Se kiusaaminen kun ei ulottunut pelkästään kouluun, vaan koulun ulkopuolellekin. Lähikaupalla oli kiusaajien hengailupaikka, joten kauppaan pelotti mennä aina, joskus sitä tuli kierrettyä helvetin paljon pidemmältä, ettei tarviis törmätä. Numeroa joutunut vaihtamaan ainakin kerran, kun se oli laitettu kentän ja uimakopin seinään. Opettajan kommentti "rakkaudesta se hevonenkin potkii". Yläasteella kaikki oli pahemmin vielä, kaikki lakaistiin maton alle.. jatkuu

20.09.2019 10:56

<LionKing138> Mua kiusattiin päivittäin. Mulla pari veljeä joiden kanssa paininu ja osaan tapella. Mut aina kun suutuin ja olin käymässä päälle muata otettiin kiinni ja " joo rauhotu vaan" nykyään kukaan ei vittuile. Ja jos vittuilee mä rikon sen hampaat ja laitan nielemään ne. Viimesin menetti 4. En oo ylpee, mut senverran se kiusaaminen vaikutti.

20.09.2019 10:30

<dbnd> Toivottavasti kuoli vammoihinsa

20.09.2019 06:16

<SirJakkuson> Ihanaa. Ihan oikein. T: Olin itsekin koulukiusattu. Noin niitä kiusaajia pitää kohdella.

20.09.2019 04:26

<Tömpsy> yleensä se kiusaaja on sieltä ongelmaperheestä kotoisin oleva, ei moni lapsi tahallaan kiusaa toista vain kiusaamisen ilosta, vaan karkaa sillä sitä omaa pahaa oloa. Tottakai on poikkeus "olen vain kuspää" tapauksia, kai, oma kokemus, että aina ongelma siellä kotona ollut.

20.09.2019 01:05

<uvracha> Peace please because next number is a shame. Then gun or knife unfortunately. Best wishes school shootings in USA

20.09.2019 00:47

<Aldor> niin, johtunee usein siita ett kiusaajien vanhemmat on juuri sita itseaan ja eivat vaihda koulua vaikka olisi pakko. eli helpomman kautta kiusattu joutuu vaihtamaan koulua.

19.09.2019 23:00

<Mr_Mulqvisti> Saattoi nilkille käydä aika pahastikin. Itsepähän tosin kerjäsi tuota.

19.09.2019 21:34

<Kheldaur> Hyvän mielen mediaa 5/5

19.09.2019 21:15

<leper> Lapsi meni aloitti tänä vuonna koulun ja on rauhallista ja arkaa tyyppiä. Sanoin ekana koulupäivänä, että jos joku kiusaa niin kerro opelle, jos se jatkuu niin kerro mulle, jos sen jälkeen vielä jatkuu niin saat vedellä turpaan ihan huolella, isänä otan syyt niskoilleni. Näin sain itse lopetettua kiusaamisen, kiusaajalta meni olkapää sijoiltaan ja tajukankaalle. Sen jälkeen sain olla rauhassa koulussa. Ja tottakai kun puolustauduin niin sain myös puhuttelut ja jälki-istuntoa.

19.09.2019 21:07

<Parsatuppo> Jalka jäi ikävän näköisesti kramppaamaan ilmaan :/

19.09.2019 20:44

<Enlike> Theggis: "koska kiusaajatkin ovat uhreja" taisi joku maailmanparantaja sanoa. Jännä että koulukiusaamista estämiseksi ei ole tehty oikeastaan yhtään mitään vuosikymmenien aikana, vaikka se on monella tavalla muuttunut varmaan pahemmaksi. Kiusaajavat voivat helposti nykyään seurata nettiin vielä tätä uhria. Vielä 2000 luvun alussa sentään netin käyttö oli niin pientä, että siellä sentään sai olla rauhassa.

19.09.2019 20:20

<Halohjata> toivottavasti hajos jotain luisia osia

19.09.2019 19:53

<Laksatiivitaavi> Catrik Tää kiusaaja siis löi toisen huomaamatta leukaan. Onko kyseessä pahoinpitely vai "riidan haastaminen"?

19.09.2019 17:46

<kuhaoon> Kuoli. Eräässä tarinassakin kettu on varmasti kuollut, jos se nostaa jalan ylös ja huutaa "wahoo"

19.09.2019 17:44

<Jimmy77> Nämä on näitä hyvän mielen videoita. Itse ainakin nautin suuresti tästäkin.

19.09.2019 17:18

<Kanakotka> Theggis Tunnen tapauksen jossa luokanvaihto on tehty. Tapauksessa jossa kiusaajia on enemmän kuin yksi ja oppilas tuntee ettei luokassa ole "kukaan hänen puolellaan". Se ei ole ihan mielivaltainen päätös, ja kesken lukukauden se on äärimmäisen iso työ saada luokanvaihto aikaan.

19.09.2019 16:59

<hammerfix> Kyoushiro suurin valhe suomen kouluissa on että kuisaamista ei sallita.

19.09.2019 16:59

<Zyrppa> oikein!

19.09.2019 16:46

<laimee> Teki mitä piti

19.09.2019 15:45

<RandomUser7-11> Hyvän mielen mediaa

19.09.2019 15:33

<Waaagh> Jos eläisimme ihannemaailmassa, niin riittäisi että sanoo kiusaajalle: Lopeta. Mutta kun tämä ei yleensä muuta mitään, niin monesti tuo on sitten ainut vaihtoehto että saa kiusaamisen loppumaan.

19.09.2019 15:00

<Theggis> Vituttaa tollaset kiusaavat pikkunilkit aivan huolella. Luin tässä vähän aikaa sitten uutisen, jossa kerrottiin koulukiusatusta suomalaisesta lapsesta. Koulu ei ollut tehnyt oikeastaan mitään, mutta suunnitteli kiusatulle "luokan vaihtoa". Mitä vittua? Miksi kiusattu laitetaan toiselle luokalle? Miksei kiusaajaa siirretä muualle tai potkita ulos koulusta? Kaikki kiusaajat pitäisi hakata kunnolla!

103
19.09.2019 14:22

<Catrik> En nyt kyllä sanoisi puolustautumiseksi sitä että provosoidut riidan haastamisesta ja oikein yhdessä tuumin valmistautuu tappeluun.

-14
19.09.2019 14:12

<Wickerman> Kouluajoista asti olen ihmetelly et miten paljon kusta ja paskaa pitää kiusaajien päässä olla et kiusaa toisia. Suurin osa koulukiusaajista on vielä pitkälle aikuisuuteen samanlaisia jäteläjiä ennen ku EHKÄ saavat tarpeeks järkee päähän ja oppivat olemaan. Jos kiusaajaa vastaan puolustautuu niin mahdollisen rangaistuksen saa kiusattu, ei kiusaaja. Koulu- ja työpaikkakiusaamisen kitkemiseen on tehokkaita keinoja mutta niitä keinoja ei vaan ikinä jostain syystä käytetä. Miksiköhän? Tuntuu siltä, että jonkun on pakko hyötyä näistä kiusaajista, kyllä sille muuten olis jo kauan sitte tehty jotain.

19.09.2019 14:05

<ÄnÄ> hengenlähtö lähellä

19.09.2019 13:50

<ern0ld> Ai että kunnon jäykistelyt, siinä on taju kunnolla kankaalla

19.09.2019 13:47

<Why> Olen noin niinku yleensä väkivaltaa vastaa mutta tässä en sitä havainnut. Kiusaajaa vituttaa tuo tapaus loppuelämän. Toivottavasti oppii jotain.

19.09.2019 13:36

<Lecimx> Kyoushiro Meinasin laittaa aikalailla saman kommentin.

19.09.2019 13:26

<aabee> Oikein, väkivalta lopettaa vittuilun.

19.09.2019 13:13

<lask90> Jätkä heitti oikeesti!

19.09.2019 12:41

<pakkopulla7> Väkivalta on selvästi vaihtoehto koulusta karkoittamiselle.

19.09.2019 12:11

<SemperFi87> Jos kirjottaa "yllättävä lopputulos" niin yleensä se ei sillon oo yllättävä...

19.09.2019 11:52

<Kanakotka> Suosittelen kiusatulle juuri tätä ratkaisua. Itse heitin joskus kiusaajan ulko-oven lasiin, joka säpäleiksi ja maksumieheksi tietenkin minä. Nyhveröllä kiusamiehellä oli aina kaveriporukka tukena, joka tietty todisti minua vastaan ja väitti tilanteen tapahtuneen ilman provoa. Seuraavan kerran huikkasin herralle koulun käytävällä, että saatan seuraavalla kerralla ottaa tilanteen tosissaan, repliikki jota harjottelin koulun vessan peilin edessä todella monta kertaa. Sen jälkeen ei tullut enää härnäämään.

19.09.2019 11:52

<jokuvaan> Kilin Colin McRaeKun tilanne on jo ohi, niin turha enempää riehua. Eiköhän toi tehny asian selväksi, joten hyvä vaan, että tilanne rauhotetaan.

19.09.2019 11:39

<SupaKillah666> bully.exe has stopped working. booting vegetable.exe

19.09.2019 11:37

<Bonie> kyoushiro äläkä unohda et joutuu viel vaihtaa kouluuki :/

19.09.2019 11:35

<TheFurrow> Tuntekaa sarkasmini :-)

19.09.2019 11:34

<TheFurrow> Tyhmän kiusaajan tunnistaa siitä, että käy isomman päälle fyysisesti. Normikiusaajan tuntee siitä, että käy pienempien päälle. Viisaan kiusaajan tunnistaa siitä, että se tapahtuu ilman väkivaltaa piilossa ja salaa. Mutta joo, kiusaamista ei vain voi kitkeä ihmisestä, se kuuluu ihmisluontoon, ja Hitler ei tehnyt mitään väärää, juutalaiset vain kiusasivat isompaa.

19.09.2019 11:27

<Kilin Colin McRae> Yleensä kiusaaminen loppuu toho,ite olisin hakannu vielä ton kaverit.Ärsyttää tollaset ketkä tulee lopussa repiin irti.Ois voinu tulla heti repiin ton kiusaajan tosta pois.

19.09.2019 11:14

<Danpax> Se oli tasaraha. Joskus väkivalta ainut ratkaisu, ihminen ei ole niin hieno olento, että se ymmärtäisi puhetta, vaikka meille koitetaan opettaa toisin.

19.09.2019 11:04

<Muslimilikainen> Hyvän mielen mediaa 5/5

19.09.2019 10:57

<Kyoushiro> Omia kokemuksia muistellen, kiusattu saa tottakai kaikki syytteet ja joutuu jälki-istuntoon, koska kehtasi käydä toisen päälle.

125
19.09.2019 10:42

<Kalupalli> Vaikka väkivaltaa vastustankin niin tässä se sai hymyilemään. Tuo jännityksiin jäänyt jalka etenkin.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 17 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Kahvisi paahtoaste?

1 (Juhla-Mokka yms..)
2
3
4
5
En juo kahvia
Olen vegaani

SAMANKALTAISIA

Koirat heiluttaa häntää

9 298 katselukertaa

Antaa tulla vaan, minä kestän!

9 145 katselukertaa

Jos katse voisi antaa tuomion

10 382 katselukertaa

Ei saa antaa periksi

9 534 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.