Quantcast

Lähettäjä:

Devastor Devastor

Kuinka Trump varasti joulun

1.3 / 5 (55 ääntä)

Julkaistu: 29.12.2015 10:32

2.5K

Lähettäjä: Devastor Devastor

Otsikko: Kuinka Trump varasti joulun

Hakusanat: Donald, Trump, joulu, varkaus, politiikka, symbolismi,

1.3 / 5 (55 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-12-29 10:37:03

+150828

<Felsig>

Koittaa näyttää Trumppia kamalana ihmisenä, mutta onnistuukin olemaan positiivinen mainos sille.

34

Aika: 2015-12-29 15:17:13

+6978

<Paha-Joni>

Kertokaa miksi Trumpia vihataan niin paljon? Okei, hänellä on provokatiivinen tyyli, mutta monesta asiasta voisin USA:n kansalaisena olla hänen kanssaan samaa mieltä: laittomat siirtolaiset on häädettävä, terrorismia vastaan on käytettävä kaikki mahdolliset varotoimet eikä islamisaation saa antaa ottaa valtaa kuten Euroopassa, naiset ovat osin pilanneet maailman koska tunne-eläimet päättävät asioista jne. jne. Jos tämä vastusti aborttia ja halusi lisää aseita niin niistä olen eri mieltä.

14

Aika: 2015-12-29 11:44:54

+5167

<Chrone>

Pelottaa että tässä käy niinku South Parkissa (jälleen kerran). Tyyppiä pidetään vitsinä ja äänestetään läpällä, ajatellen että "haha, eihän se nyt oikeesti pääse presidentiks". Sitten ihmetellään että mitäs helvettiä oikein tapahtu. Paitsi sillä erotuksella, että jenkit ei tunnu pitävän tätä jätkää vitsinä...

10

Kommentit (11)

Piilota OFF-Topic keskustelu

18.01.2016 17:34

<_mara> Paha-Joni Tulla seurattua tuota jenkki politiikkaa nyt liikaa ja katottua kaikki väittelyt niin voi helposti sanoa että Trump ei tiedä mitään politiikasta. Trump on showmies ja se vetoaa idiootteihin jotka ei välitä/kiinnitä huomiota tarkoihin suunnitelmiin. Trumpilla paskin verosuunnitelma, mutta koska hän sanoo että se on paras niin nämä pällit uskoo sitä. Mutta koska vasemmisto ei kykene sanomaan mitään islamista niin tämmöset Trumpit saa kannatusta.

30.12.2015 14:22

<Thaliquid> jenkkien ainoa oikea resupenttihän ammuttiin ja muut ovat olleet juutalaisten sätkynukkeja mutta onhan se hauskaa kun lampaat väittelee että kuka niistä huijas vähiten kun totuus on että vain 1 oli rehellinen! :D:D:D

30.12.2015 01:40

<Managor> Paha-Joni Trumpilta on tullu aivan järkyttävän idioottimaisia lausahduksia suusta kuten että hän aikoo sulkea internetin.

30.12.2015 00:09

<Kertaleuka> Nää collagehumor videot oli aikanaan jopa hauskoja, nykyään kyllä sellasta vasurituubaa joka toinen clippi

29.12.2015 22:30

<Valkoinenkuolema> Tuli mieleen että 9/11 tosiaan hurrattiin aika pirun monessa muslimimaassa ....

29.12.2015 15:17

<Paha-Joni> Kertokaa miksi Trumpia vihataan niin paljon? Okei, hänellä on provokatiivinen tyyli, mutta monesta asiasta voisin USA:n kansalaisena olla hänen kanssaan samaa mieltä: laittomat siirtolaiset on häädettävä, terrorismia vastaan on käytettävä kaikki mahdolliset varotoimet eikä islamisaation saa antaa ottaa valtaa kuten Euroopassa, naiset ovat osin pilanneet maailman koska tunne-eläimet päättävät asioista jne. jne. Jos tämä vastusti aborttia ja halusi lisää aseita niin niistä olen eri mieltä.

29.12.2015 12:41

<FernandoSolo> Se on helppoa vedota alimpaan yhteiseen nimittäjään. Ongelmana vaan on, että jenkilässä moinen edustaa enemmistöä... ei vain kovaäänistä vähemmistöä.

29.12.2015 11:44

<Chrone> Pelottaa että tässä käy niinku South Parkissa (jälleen kerran). Tyyppiä pidetään vitsinä ja äänestetään läpällä, ajatellen että "haha, eihän se nyt oikeesti pääse presidentiks". Sitten ihmetellään että mitäs helvettiä oikein tapahtu. Paitsi sillä erotuksella, että jenkit ei tunnu pitävän tätä jätkää vitsinä...

29.12.2015 11:00

<SuvaitsevainenSivari> Trumppi on jenkkiversio Soinista. Tosin vähemmän hihhuli, Trump vaan esittää uskonnollista kun Soini taas esittää tervejärkistä.

29.12.2015 10:42

<kumikameli> Tämä video ansaitsee yhtä paljon tähtiä kuin Trump: 0/5

29.12.2015 10:37

<Felsig> Koittaa näyttää Trumppia kamalana ihmisenä, mutta onnistuukin olemaan positiivinen mainos sille.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kuinka nimetä lapsi

15 296 katselukertaa

Kuinka padon reunalla kalastetaan

14 594 katselukertaa

Kuinka kulkutaudit selätetään

16 401 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.