Quantcast

Lähettäjä:

Trollius europaeus Trollius europaeus

Lol :D

3.9 / 5 (61 ääntä)

Julkaistu: 12.8.2022 20:00

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Trollius europaeus Trollius europaeus

Otsikko: Lol :D

Hakusanat: nainen, auto, parkki, laukku, krääsä, meikki, drinkki, laitto, säätö, peruutus,

3.9 / 5 (61 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2022-08-12 20:09:06

+384

<Perakartio> +5 RR

On sitä helpompiakin tapoja laittaa tiskikone auton kyytiin.

40

Aika: 2022-08-13 09:57:25

+24944

<slerbahuuli> +5 RR

Voisiko joku, aivan sama nainen tai mies rasisti, selittää minulle, että MIKSI? Miksi olen niin usein nähnyt juuri tuollaisen tyhjänpäiväisen säädön ja hiplaamisen tapahtuvan juuri naisilta, kun lähtevät autolla liikenteeseen? Onko se joku rituaali, jonka on tarkoitus lievittää stressiä vai? Toki ei kaikki sitä tee, mutta liian usein olen tuollaista sähläämistä nähnyt. Eikös sen pitäisi mennä, että perse penkkiin, auto käyntiin, ovi kiinni, vyö kiinni, vaihe silimään ja wetoja?

10

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.08.2022 08:51

<Raoul Duke> slerbahuuli varmaan valmistautuvat tulevan onnettomuuden vuoksi kun se sattuu

25.08.2022 21:55

<Froqert> slerbahuuli Tässä kohtaahan se on vain viivyttelyä, ennen ku joutuu ajamaan. Myös vihjailua kumppanille/kaverille voisiko joku muu ajaa ku ei kiinnosta. Aikansa siinä touhuttua sitte viimein lähtee liikkeelle kun muita kuskeja ei löydy. Samasta syystä on aina miehen auton vanteet sorvattu jalkakäytävän kivetykseen. Se on vain hiljainen mielenosoitus, että on laitettu ajamaan sitä paskaläjää.

23.08.2022 14:05

<nipanapa> kuollut paskasivu :D tunnukset saa tehtyy ihan millä tahansa tempmaililla eikä tarvi ees vahvistaa että saa kommentoida jne.näemmä 2020 pandemian alkaessa ois ollu mahis kääntää suunta kun ollut jopa voitollinen hetken, mutta onneks ylläpitäjien rasismi ja laiskuus esti sen :Dmieluummin menen minilaudalleps en ymmärrä naisia jotka laittaa rasiaprofiiliinsa kuvia itsestään... epätoivosin paikka heruttaa itseään :DD toki nää kaikki on läskejä jotka ei instassa jne pärjäiskään (ks. Moqqi, fisugirl jne)

15.08.2022 18:44

<blugggg> Ja penkki säädetään niin eteen, että kyynärpäät koskettaa rattia...

15.08.2022 12:11

<testo_jolle> Kaikki tuo säätäminen ja sitten kun pitäisi vaan peruuttaa suoraan niin ei onnistu.

14.08.2022 22:28

<Tylsäätöissä2> Perakartio Haluaisin puolustaa vähän naisia, nykyään ne on tehneet miehistä tiskikoneita.

14.08.2022 17:00

<Kala Basee> slerbahuuli Se johtuu siitä että on eri ajattelutavat, hnkilöllä menee ajatus pisteestä B pisteeseen A suoraan, henkilöllä sitten taas menee ajatus pisteestä A pisteeseen B kiertäen muut aakkosen kirjaimet ja epäloogiessa järjestyksessä, joka kuitenkin on looginen kun sitä tarkastelee henkilön näkökulmasta, lisäksi henkilöä saattaa juuri jännittää autolla ajo ja rituaali on sen jännityksen poistoon, kun taas henkilöllä rituaali on huomattavasti lyhyempi, yleensä siihen kuuluu kolme sanaa "käynnisty nyt saatana" ja turvavyö laitetaan kiinni vasta kun on ajettu tiellä 200m

14.08.2022 15:44

<antennihousu> Perakartio Mikä voisi olla helpompaa kuin tiskikone joka itse menee autoon?

13.08.2022 19:39

<huuliparta> Oon kyllä melko varma, että toi on mies. Ei ku en olekkaan. Tänä päivänä ei voi olla varma näistä asioista.

13.08.2022 16:23

<väiski1234> Silti meni aika nopeesti, kun toi teki miehen tehokkuudella noi kaikki hommat. Oikeesti ois pitänyt miettiä aina vähän välissä mitäs seuraavaksi. Tosin sitä videoo ei kukaan jaksas katsoa.

13.08.2022 13:53

<pepeplus> On mullakin automaattinen tarkistuslista ennen lähtöä, mutta ei kyllä sama kuin tuossa. Vyö, jarru, vaihde, käynnistys, valot, ympäristö.

13.08.2022 09:57

<slerbahuuli> Voisiko joku, aivan sama nainen tai mies rasisti, selittää minulle, että MIKSI? Miksi olen niin usein nähnyt juuri tuollaisen tyhjänpäiväisen säädön ja hiplaamisen tapahtuvan juuri naisilta, kun lähtevät autolla liikenteeseen? Onko se joku rituaali, jonka on tarkoitus lievittää stressiä vai? Toki ei kaikki sitä tee, mutta liian usein olen tuollaista sähläämistä nähnyt. Eikös sen pitäisi mennä, että perse penkkiin, auto käyntiin, ovi kiinni, vyö kiinni, vaihe silimään ja wetoja?

12.08.2022 22:51

<pikkumusta> Tien päällä on naisoletetut ruvenneet kostaan kaiken kokemansa vääryyden, pitäis vain ajaa kun mies istuu vieressä valvomassa.

12.08.2022 20:09

<Perakartio> On sitä helpompiakin tapoja laittaa tiskikone auton kyytiin.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Turbiinijäbät :D

17 157 katselukertaa

Riisipellolla breikataan

11 662 katselukertaa

Puhallustemppu lasipullolla

13 554 katselukertaa

Kaksi peräröörää :D

22 265 katselukertaa

Lintu huutaa :D

13 837 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.