Quantcast

Lähettäjä:

Voldebean Voldebean

Maailman ihmiset kutistettuna 100

Aina purnataan kaikesta ja kerätään sitä vitutusta sisälle niin pitää muistaa, että ollaan aika pieni osa maapallon väestöstä ja että meillä on edelleen asiat suhteellisen hyvin. Suhteellisen.

3.2 / 5 (55 ääntä)

Julkaistu: 15.3.2016 15:51

2.5K

Lähettäjä: Voldebean Voldebean

Otsikko: Maailman ihmiset kutistettuna 100

Kuvaus: Aina purnataan kaikesta ja kerätään sitä vitutusta sisälle niin pitää muistaa, että ollaan aika pieni osa maapallon väestöstä ja että meillä on edelleen asiat suhteellisen hyvin. Suhteellisen.

Hakusanat: maailman, väestöstä, leikataan, mediaani, 100, ihmistä, 12, apinaa, kutistettu,

3.2 / 5 (55 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-15 15:55:40

+72131

<hatwok>

Ovelasti muutettu 100% suhde 100 ihmiseksi. Näin kaikki tajuavat. Tuntuu, että monelle ihmiselle prosentit on hepreaa.

46

Aika: 2016-03-15 16:26:10

+5838

<Oye>

Suomalaisen unelma. Ois ite maailman ainut suomalainen. Juttukaverit vois olla vähissä, mutta sehän se tässä se pointti olikin.

41

Kommentit (54)

Piilota OFF-Topic keskustelu

20.03.2016 19:43

<Larmey> Ehkä asiat onkin vielä suhteellisen hyvin, vaan entäpä 10 tai 20 vuoden päästä tai 100 vuoden päästä? Kunhan ei minun olemassaolon aikana..

17.03.2016 17:02

<tulokas> Meaculpa Perkele tiivistit hyvin. Tuota yritin tarkoittaa kritisoidessani luovuttamisen tyhmyyttä. Heitän omasta mielestäni perkeleen hyvän kommentin, eikä kukaan haasta sitä :|

17.03.2016 02:06

<[Keijo]> Akkis Voi kuule. Aikanaan yksi mustamamba ajoi mustalla scanialla tavaraa ympäri maakuntaa. Meidän huoltofirman pomo siltä sitten kysyi, että onko tavannut paljonkin rasismia. Tähän tämä vastasi "Voi kuule valkonaama. Sinä et tiedä rasismista yhtään mitään. Kaikkein rasistisin henkilö maailmassa on mustamies. Sinutkin tapettaisiin kylän kaivolla, koska olet valkoinen".

16.03.2016 23:51

<meaculpa> Tiedättekö mikä on ärsyttävää miinus äänissä? Tuntuu, että on perustellut jonkun asian hyvin ja sit joku antaa miinuksen. Mä haluaisin kunon keskustelun - mikä perusteluissa oli väärin? Ehkä vaan tykkään väitellä liikaa.

16.03.2016 23:39

<meaculpa> Miksi "rotu" on se viiteryhmä? Yhtä paljon on yhteenkuuluvuuden tunnetta jonkun Paimiolaisen bensalenkkarin kanssa kuin jonkun Kiinalaisen bussikuskin. Jos minä saisin päättää niin kaikki idiootit ulos kansalaisuudesta riippumatta ja fiksut ihmiset tilalle.

16.03.2016 23:35

<meaculpa> Sillä ruotsalaisella tilasto äijällä oli joskus hyvät kalvot siitä kuinka eri valtiomuodot toimii BKTsta riippuen: Demokratia alkaa toimimaan vasta kun BKT on jotain +7000e/perse. Sitä ennen semi diktatuuri, kuten Kiinan tai e-amerikan valtio-kapitalismi tai Arabi maiden diktatuurit pitää maan tarpeeks rauhallisena kasvua varten. Sit taas kun BKT on tarpeeks korkea, niin demokratia toimii paremmin, koska Diktatuureilla alkaa olla liikaa resursseja omien syrjivien lakien valvomiseen(kuten nyt on muutamissa öljyrikkaissa arabimaissa).

16.03.2016 23:30

<meaculpa> ps. yksi suurimpia syitä miksi esim. Afrikalla on mennyt huonosti on euroopan ja USAn maataloustuet. Tuntuu aika oudolta, mutta kun miettii että porukan jonka pääasiallinen tuotanto on tuotetta, jota euroopassa voidaan myydä hirveellä tappiolla, niin on kilpaileminen pikkasen vaikeeta. Nyt kun Kiina on alkanut rikastua niin Afrikan maiden BKT on alkanut kasvamaan ihan ketusti (≈15%/vuosi) viennin ansiosta. Nyt omilla ja Kiinan investoinneilla teollisuuskin Afrikassa kasvaa hirveetä vauhtia.

16.03.2016 18:45

<Attacker> Rodulla ei ole juurikaan taksonomista merkitystä ihmisistä puhuttaessa. Geneettiset eroavaisuudet rotujen välillä ovat sen verran pieniä, että rodun perusteella ei voi päätellä yksilöstä muuta kuin ulkoisia piirteitä. Suosittelen muitakin lukemaan tieteellisiä artikkeleita aiheesta. Aloittaa voi vaikka wikipediasta.

16.03.2016 17:42

<Akkis> Anje Te vissiin kaikki kelaatte et mä oon trolli, en ole. Valaistukaa hyvät herrat, tutustukaa buddhismiin, hitto ollaan yhtä ja samaa ja jengi ajattelee asiaa negatiivisesti? Ei se mitään, maailma muuttuu ja nää sanat ehkä muistatte. Mä olen oikeassa. Feel the light, Ufos are real, Sense the vibration, everything is real, governement knows the truth is kept in secret.

16.03.2016 17:15

<Badteddy> Muslimeja on liikaa

16.03.2016 16:54

<tulokas> Anje Hmm. en osaa heittää ketään afrikkalaista filosofia. Onneks maankuulut filosofit on kaikki pohjoismaalaisia? Meidän rodun edustajia? Eipä oo filosofit hirveen ajankohtainen aihe tähän hätään. Missä kuitenkin oon samaa mieltä: mieletön törsääminen ei muutakun pahenna tilannetta Afrikassa. Nyt jo eräs taloustutkijatuttu otti esille sen, että tukirahalla elätetään huonoja järjestelmiä ja hidastetaan kehitystä. Se ei kuitenkaan muuta sitä faktaa, että Afrikan tukeminen muilla tavoin on oikein. Afrikasta voi tulla helpostikin seuraava Kiinan kaltainen talous.

16.03.2016 16:43

<tulokas> Anje Minä ymmärrän, että eri kulttuurit voidaan mieltää eri roduiksi. Painotan kuitenkin ympäristön vaikutusta ihmisen elämään (nature vs nurture -debatti) enemmän kuin sinä. Miten selität sen, että täysin afrikkalaisilla geeneillä voidaan kasvaa eri kulttuurissa lääkäreiksi tms? Geenit vaikuttavat helvetin vähän; todistettu kaksostutkimuksissa -> Afrikassa on potentiaalia. "...eivät ole koskaan yrittäneet tehdä mitään" Politiikka; sisällisodat sun muut tehdään vaan läpällä? Ihmiset työskentelevät samalla tavoin, kuin Suomessa työskenneltiin ennen 1. MS.

16.03.2016 16:26

<tulokas> Voldebean Ajattelen täysin päinvastoin. Luovuttaminen ei kehitä ketään. Keskustelemalla Anjen kanssa molemmilla on mahdollisuus ymmärtää toista. Ihmiset luovuttavat aivan liikaa. RR:ssä se näkyy siinä, että toisen kommenttiin ei vastata. IRL se näkyy älyttöminä facebookpurkauksina. Luovuttamalla pidetään kiinni omista ideologioista, jotka eivät kestä avointa keskustelua. Tätä tekevät maahanmuuttoasiassa suurin osa: "Ootte rasisteja kaikki!", "Ootte suvakkeja kaikki!". Juutalaiskysymyksessä olen mukana; hehän antisemitismin mukaan ovat itsekkäitä -> Anjen mukaan pitäis olla hyvä juttu?

16.03.2016 15:53

<Voldebean> Ja en nyt sanonut tosissaan, että Anje olisi oikeassa jokaisessa asiassa. Totean vaan että niissä on totuuden siemen.

16.03.2016 15:52

<Voldebean> Mitä nyt voin Anjen ajamista asioista mitään sanoa niin luovuttakaa. Kaveri on monessa asiassa ihan oikeassa, mutta mikäli aiotaan elää vielä ihmisenä ihmisten rinnalla niin se vaatisi yhden toimivan hallinnon. Anjelta voisin kysyä oikeastaan kysymyksen, että mitä vikaa juutalaisissa on? Paitsi että heillä on omat uskonnon ohjaamat tapansa, pärjäävät ilmeisesti elämässä ja ovat hyvin yhteisöllisiä?

16.03.2016 14:32

<Akkis> Anje Miksi ajatella vain omaa rotua? Miksi ajatella vain omaa napaa? KUINKA ITSEKÄS VOI TÄMÄ ROTU OLLA? Mitä vittua ihmiset? Ollaan yhtä ja samaa saatana kaikki. Jos ajattelee noin ahdasmielisesti ni onko mikään ihme että jollain mustalla pojalla ei ole kattoa pään päällä? Tai näkee helvetti nälkää? Vittu vedetää yhtä köyttä ni koko maailma on parempi, mut se lähtee meistä, etsä voi sanoo ''noku ei muutkaa'' NO EI KAI JOS ET SINÄKÄÄN. Ärsyttää ahdasmieliset pellet, mutta antaa kaikkien kukkien kukkia. Valaistukaa, lukekaa, ajatelkaa. Enmäkää mikään älykääpiö ole.

16.03.2016 12:52

<jolpe> Nyt äkkiä naamakirjaan kirjoittamaan koskettava kirjoitus epätasa-arvosta ja mikäli siitä tykätään olet hoitanut oman osuutesi tästäkin kriisistä.

16.03.2016 09:57

<Presidentti> Anje taas tuota nationalistista paskaa. Eurooppalainenkin ihminen on alunperin afrikasta joten argumenttisi on invaliidi

16.03.2016 06:26

<imcancer> MIKS ASIOITTEN PITÄS OLLA AINA HYVIN. suomeessa asiat on aivan päin vittua ja se johtuu suurimmaks osaks siitä, että rasia on täynnä kusipääpaskoja. Paskajuntit. ei asioitten tarvi olla hyvin!

16.03.2016 01:39

<Viti1337> Kaikki on suhteellista, koskaan ei oteta huomioon, että ne, jotka tienaa enemmän, yleensä myös työllistää muut. Vittu jos haluat olla massipäällikkö niin visioi tuote mitä jokanen tarvitsee. "Heti jos täällä on jollain on vähänki massia päällä, niin välittömästi joku läski alkaa vinkumaan"

16.03.2016 00:16

<Nokipannukahvi> Anje Totta. Jos Euroopan sisällä syttyy sota, me kyllä osaamme hoitaa sen parhainpäin tavalla tai toisella, ei tänne tule mitään afrikkalaisia taistelemaan toiselle puolelle. Jokainen valtio pitäkööt huolen itsestään ja jos he eivät siihen kykene niin kansa kyllä äänestää jaloillaan. EU on muutenki jo vähä liian suuri maantieteellisine ja geopoliittisine erilaisuuksineen että meillä pohjoismailla pitäisi olla oma Skandinavinen liitto. Minusta on typerää yrittää soveltaa kuumien maiden lakeja pohjoismaiseen ympäristöön. Suomella on vain 1% äänioikeus EU:ssa eli olemme jatkuvasti tuuliajolla.

16.03.2016 00:08

<Zerppis> Tasa-arvoa vaativat vain sellaiset ihmiset joilla sitä ei ole, ja muutamat työttömät tai muuten moniongelmaiset nuoret jotka saavat parannettua omantunnon tuskiansa leikkimällä äiti teresaa.. Siksi tasa-arvo on puhdas mahdottomuus... Omasta mielestä hyvä näin, ihmisille sen mukaan mitä ne ansaitsee..

15.03.2016 22:58

<tulokas> Kehitysmaita voidaan tukea myös heidän omassa maassaan - kuvitelkaa minkälainen valtava potentiaali piilee jossain Afrikassakin. Se on totta, että sitä ei ratkaista ottamalla tänne mahdollisimman paljon mamuja. Se ei tee kehitysmaiden tukemisesta kuitenkaan väärää.

15.03.2016 22:51

<tulokas> Anje Mulla kanssa vaikeuksia ymmärtää sun viestiä. Videon pointti ymmärtääkseni on esittää kuinka yleistä minkälainen/-tasoinen elämä onkaan. Toki lopussa pyritään herättämään keskustelua aiheesta. Videossa ei kuitenkaan missään vaiheessa kannustettu maahanmuuttoon tai feminismiin. Eurooppa on kiistämättä tällä hetkellä kehittynein maanosa. Kuitenkin muun maailman hyvinvointi/ongelmat vaikuttavat myös Euroopan hyvinvointiin. Uskon myös, että Japanin kaltaisessa kehittyneessä maassa on jonkinlaista tukitoimintaa. Onko se juuri Senegal - ei väliä.

15.03.2016 22:26

<Ilkio> Anje en sanonut että kommenttisi on väärä, se on mielestäni paatoksellista kansallismielistä populismia jonka halusin laittaa uuteen valoon muuttamalla perspektiiviä: (1)Minä pidän vain omieni puolta, siis ihmisten. (2)Minä pidän vain omieni puolta, siis suomalaisten. (3)Minä pidän vain omieni puolta, siis perheeni. Vaikka sisältö sinällään on sama, on ensimmäinen suvakki-vihermädättäjä-hippi-maailmanparantaja ja tyhmä, toinen taas on tolkun kansanmies ja puhuu asiaa, kolmas sen sijaan on itsekäs paska ja ilmeisesti vittuilee tolkun miehelle (hehe).

15.03.2016 21:55

<kettu6> Jos omistat 61k$ ja vuosi tienestit on yli 25k$ kuuluu sekä maailman rikkaimpaan, että eniten tienaavaan 10-prosenttiin.

15.03.2016 21:04

<maksamakkara> musiikki on makuasioita ja tuostakin biisistä varmaan joku tykkää. jossain voi vaikka olla joku fanaattinen underground hissimusiikki kerho ja tämän biisin tekijä voi olla siellä kaikkien kerhon naisten märkä päiväuni. ei sitä koskaan tiedä. itsekin haluaisin kuulua johonkin outoon glubiin, rasian lisäksi siis.

15.03.2016 20:57

<SFMB> Meneppäs Anje tuonne Foorumeille meuhkaamaan. Ei tollasta floodaamista jaksa katella.

15.03.2016 20:01

<DAI> Anje: Yksinkertaistat ja väännät liikaa sellaista asiaa, jota ei voi yksinkertaistaa. Ihan kuin poliitikot vaalilupauksia tehdessään. Oot hyvä puhumaan, mutta silti väärässä.

15.03.2016 19:45

<DAI> Anje: Todella naiivi ja tekopyhä tapa ajatella: oma koti, kylä, kunta, maa, maan osa, laajemmat maantieteelliset rajat, koko maapallo... Miksi vetää raja Eurooppaan? Miksi ei vain omaan valtioon tai kaupunkiin? Miksi Euroopan ulkopuoliset voisi kylmästi ignorata? Meillä kaikilla Maassa asuvilla on yhteinen historia ja yhteinen tulevaisuus. Ihmisen itse kehittämät maantieteelliset rajat eivät tätä kumoa. Lisäksi kansakunnatkaan eivät noudata mitään näitä rajoja. Miksi meidän pitäisi huolehtia eurooppalaisista venäläisistä, mutta ei aasialaisista?

15.03.2016 19:26

<Ilkio> tatepillari itseasiassa tarkoitus oli siirtää videon ajatus Anjen kommenttiin, siis pienentää mittakaavaa, mutta jos joku ottaa sen vittuiluna niin ei sekään nyt niin huono asia ole :D

15.03.2016 19:03

<Tasogare> equu513, kattelin koko Australian mantereen väestöä ja siellä asustaa 36 miljoonaa ihmistä. Ei edes puolta prosenttia maailman väestöstä.

15.03.2016 18:50

<equu513> Maailman ihmisistä yksikään ei ole Australialainen? Mielenkiintoista... On vain eurooppalaisia, afrikkalaisia, amerikkalaisia ja aasialaisia.

15.03.2016 18:47

<tatepillari> Anje puhelee asiaa ja Ilkio vaan vittuilee

15.03.2016 18:20

<Ha-ou-ma-e-ör> Hei mää oon toi yksi joka tienaa enemmän kun 90 dollaria päivässä. Jee!

15.03.2016 18:14

<GyRo> ...vielä*

15.03.2016 17:57

<newbie821> Juoppo ajo kylkeen ja sain neliraajahalvauksen, mutta ei auta valittaa, koska afrikassa joku kuoli nälkään!1

15.03.2016 17:35

<Jussi453> anjeNe taitaa olla juurikin ne jääkaudet ja kylmät talvet mitkä on erotellu jyvät akanoista ja johtanut keskivertoa fiksumpaan porukkaan

15.03.2016 17:29

<Marckontscz> Ainii en sittenkään koska verot!

15.03.2016 17:28

<Marckontscz> hahaa tienaan enempi ku 99! vitun köyhät!

15.03.2016 17:12

<Ilkio> Miksi ajatella koko maailmaa kun riittää että ajattelee omaa napaansa ja itseään. Miksi minun pitäisi ajatella perheeni ulkopuolelle? Ajatteleeko naapurin Seppo Jarmoa Utsjoella tai Helsingin Taneli Kaavilaista Pertsaa? Se menee niin että Ilkiolaisten ei tarvitse kantaa huolta mistään muusta kuin omasta perheestään. Jos muistan oikein niin perheessäni on ollut jääkausia,sotia,epidemioita ja silti perheeni on yksinkertaisesti kehittynein(tai oli ainakin). Tänne kehitysmaalaisten vetäminen ja sellaisten rappioarvojen omaksuminen kuin muut mielipiteet ja feminismi on degeneroitumista. Puhumatta

15.03.2016 17:01

<AntInfant> Niin siellä se yks muslimi oli jo räjäyttäny kaikki paskaks.

15.03.2016 16:58

<hpkl> Nuo 14 jokka ei osaa kirjottaa tai lukea tulevat Suomeen

15.03.2016 16:55

<Sphex> Kyllä mua ärsyttää välillä se että ruvetaan puhumaan siitä että kun asiat voi olla huonomminki. No vittukun ei voi ! :D

15.03.2016 16:53

<Pyyrä> Koska prosentti oli liian vaikea ymmärtää.

15.03.2016 16:26

<Oye> Suomalaisen unelma. Ois ite maailman ainut suomalainen. Juttukaverit vois olla vähissä, mutta sehän se tässä se pointti olikin.

15.03.2016 16:24

<Jeppe-epeli> "Maailman ihmiset kutistettuna 100", "If the world were 100 people" Tän videon aiheen ilmaisu on hämmentävän vaikeaa :D

15.03.2016 16:23

<Black Eagle> Hei osaako joku selittää mihin toi ikäjakauma perustuu? En oo oikein koskaan tajunnut mikä statistinen ilo löytyy "alle 14v" ja "25-65v" ryhmien vertailusta...

15.03.2016 16:21

<SeiGGailuhaDDu> Musta täällä on noin 99 ihmistä liikaa...

15.03.2016 16:07

<Voldebean> Ei ihan eka, mutta ensimmäinen (onnistuneesti) lisätty media! Nyt on kannettu korsi kekoon, ei tartte enää seuraavaan 6 vuoteen.

15.03.2016 16:06

<Dumsteri> eeeeeeeeeee

15.03.2016 16:00

<Sfinksi> Noh, eiköhän meidätkin saada aika nopeasti noihin enemmistöihin mukaan tällä menolla.

15.03.2016 16:00

<torakka88> Nyt taitaa olla hieman tilastot hakusessa tämän tekijältä.

15.03.2016 15:55

<hatwok> Ovelasti muutettu 100% suhde 100 ihmiseksi. Näin kaikki tajuavat. Tuntuu, että monelle ihmiselle prosentit on hepreaa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Maailman vahvin valuutta

24 188 katselukertaa

Ensimmäisen maailman ongelmia

15 440 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.