Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Miten kehtaat?

1.8 / 5 (59 ääntä)

Julkaistu: 13.10.2019 13:33

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Miten kehtaat?

Hakusanat: nobelin, rauhanpalkinto, mersu, auto, tankata, bensiini, bensa, öljy, ilmasto, öyhötys, greta,

1.8 / 5 (59 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2019-10-13 14:15:14

+25551

<MösjööTipsu> +5 RR

highlander100 Tiesit varmaan, että netinkäyttö ottaa osansa sähköä, jo palvelimien ylläpitämistä varten. Ja harvemmin sitä sähkö on tuotettu jossain vinkuintiassa hiilivapaasti. Joten voisitkin itse näyttää esimerkkiä, ja vähentää, tai jopa lopettaa kokonaan netin käytön. Me muut rasialaiset tehdään sitten perässä, kun sinä aloitat.

30

Aika: 2019-10-13 16:51:25

+20671

<Kantasolu> +5 RR

Näppärää. Kun panee highlander100:n mustalle listalle niin ei tartte lukea sen tyhjäpäisiä kommentteja. Win-win.

12

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

17.10.2019 00:28

<Nokipannukahvi> Kyllä se tekniikka kokoajan kehittyy, ei huolta. Pian meillä on FUUSIOvoimalat ja voimme sanoa hyvästit kaikille fossiilisille polttoaineille. Hiilidioksidi päästöt nykyään nousevat noin 1-2ppm vuositasolla, eli puhutaan kymmenistä vuosista ennenkuin merenpinta on noussut useamman metrin jäätiköiden sulaessa. Tästäkin käydään edelleen debattia, että sulaako ne vai eikö sittenkään? Mutta minusta meillä on vakavampiakin aiheita puitavana kuin tämä. Sitäpaitsi eiköhän me ihmiset kuitenkin ehditä adaptoitua sen hetkiseen tilanteeseen, elekää aliarvioiko ihmisen kestävyyttä.

14.10.2019 16:28

<baccala> MösjööTipsu Komppaan edellistä ja lisään myös tietoisuutta. Internetin ylläpitämien serveritilojen jäähdytys vasta energiaa syökin. Yhtä laitetilaa jäähdytetään satojen tai jopa tuhansien kilowattien teholla.Lisäksi huonosti huolletuista vanhoista kylmäkoneistosta pääsee jatkuvasti ilmakehään korkean GWP-arvon omaavia kylmäaineita, jotka aiheuttavat otsoonikatoa satoja tai jopa tuhansia kertoja enemmän kuin hiilipäästöt.

14.10.2019 13:04

<Treuho> Kantasolu jostain syystä ei toimi mobiilissa.

13.10.2019 21:44

<aabee> Hyi helevetti!

13.10.2019 20:00

<juonu> Juttelin kerran yhen proffan kanssa ja se sano että alle puolet ilmastovouhotuksesta on faktaa ja sitten oli yks IL-kysely jonka mukaan jäätiköt vaan kasvaa. Tiedä näistä, samaa paskaa nää ilmat on ollu ihan aina meikäläisen perspektiivistä.

13.10.2019 18:48

<teppomiesmies> Jumalauta mitä mitä paskaa!

13.10.2019 18:44

<MösjööTipsu> makkekk Niinpä. Minä olen ollut häntä kohtaan nettikiusaaja, ja hän taas valinnut persut kiusattavakseen. Voisimme väitellä asioista loputtomiin, ja pitää toista osapuolta ja sen edustajia pelkkinä pönttöinä ja purkaa patoutunutta vihaa näin erilaisin sanankääntein. Tai sitten tunnustaa erilaisia realiteetteja ja miettiä ongelmiimme molempia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja sekä muutenkin pyrkiä sopuun kaikin keinoin. Mut olishan sellanen käytös nyt luovuttamista, eikä täällä perkeleen ja sisun maassa anneta periksi.

13.10.2019 16:51

<Kantasolu> Näppärää. Kun panee highlander100:n mustalle listalle niin ei tartte lukea sen tyhjäpäisiä kommentteja. Win-win.

13.10.2019 15:59
13.10.2019 15:28

<makkekk> sguali ihmettelen myös vähän samaa, että miksi täällä keskusteluiden sisältö on usein melko vinoutunutta. highlander100 kirjoittelee usein sisällöltään ihan perusteltuja, asiapitoisia ja tietoon perustuvia kommentteja, joskin melko provosoivaan tyyliin. Ehkä se tyyli, jatkuva äänessä olo ja tiettyjen ryhmien jatkuva dissaus ärsyttää porukkaa? Ehkä ihan syystäkin? Voi myös olla, että tämä sivusto kerää melko suppean otannan suomalaisista. Lisäksi toisenlaisia näkökantoja edustavat pysyvät ehkä mielummin hiljaa, kuin lähtevät tällaiseen merkityksettömään keskusteluun?

13.10.2019 14:15

<MösjööTipsu> highlander100 Tiesit varmaan, että netinkäyttö ottaa osansa sähköä, jo palvelimien ylläpitämistä varten. Ja harvemmin sitä sähkö on tuotettu jossain vinkuintiassa hiilivapaasti. Joten voisitkin itse näyttää esimerkkiä, ja vähentää, tai jopa lopettaa kokonaan netin käytön. Me muut rasialaiset tehdään sitten perässä, kun sinä aloitat.

13.10.2019 14:10

<sguali> Onko rasia oikeesti niin retardi, että ei tajua ilmastonmuutoksen tapahtuvan?

-30
13.10.2019 13:43

<highlander100> Voi vittendal ku väsynyttä "huumoria". Vai että "Ilmastoöyhötystä"? Denialistit väittää pelkällä mutulla ilmastonmuutoksen olevan huuhaata, vaikkeivat ole nähneet yhtään siitä valtavasta datamassasta, mitä on kerätty kymmenien vuosien ajalta, ja joka on analysoitu ammattimaisten tutkijoiden toimesta kautta maailman. Sitten joku Taneli-Tampiolla on pokkaa sanoa huuhaaksi, tyypillä jolla ei ole minkäänlaista ymmärrystä ja kokemusta mitkä ovat tieteen metodeja, ja miksi ja miten tuloksiin päädytään. Ylivertaisuusvinouma jyllää ja pahasti.

-49

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Miten työt jaetaan nykyään

15 835 katselukertaa

Oi miten kaunis! Eiku...

17 691 katselukertaa

Miten uskomatonta!

19 086 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.