Quantcast

Lähettäjä:

Miserybiz Miserybiz

Modernin deittailun kauhutarina

4.6 / 5 (79 ääntä)

Julkaistu: 28.11.2017 08:00

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Miserybiz Miserybiz

Otsikko: Modernin deittailun kauhutarina

Hakusanat: Anti, social, dating, horror, story,

4.6 / 5 (79 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-11-28 09:52:53

+5344

<Lissu-Pirkko> +5 RR

Täällä kans yksi antisosiaalinen. En halua että minusta löytyy enempää netistä kuin on pakko. Enkä halua tykätä kenenkään kuvista enkä lukea puolituttujen tai ala-astekavereiden typeriä mielipiteitä. Liikaa idiootteja joka puolella.

141

Aika: 2017-11-28 10:41:00

+14086

<ribli> +5 RR

Vielä olisi puuttunu, että isosilmänen muija lopulta löytää äijän riemurasia profiilin ja hän paljastuu kunnon runkkariksi sekä hänen nimimerkkinsä on aleksi_i..

91

Aika: 2017-11-28 09:00:17

+9753

<saulikar> +5 RR

Mahtavaa että puhelin voi lentää kaaressa eikä sille käy mitään

43

Aika: 2017-11-28 08:10:25

+69442

<WremahThD> +5 RR

Itsehän sentään olen Facebookissa. Viime julkaisuni on 1,5 vuotta sitten kun jaoin jonkun uutisen jonka koin sen verran tärkeäksi että jaoin sen.

40

Aika: 2017-11-28 09:14:32

+24037

<Mursunet> +5 RR

Minäkään en hukkaa aikaani sosiaaliseen mediaan. En näe merkitykselliseksi kertoa tekemisistäni kenellekään. Jos näin tekisin, miksen lähettäisi kaikille ystävilleni samaa asiaa kirjeenä ja sehän olisi perseestä, joten miksi tekisin ihan saman asian digitaalisessa mediassa. Olen ylpeä antisosiaalisuudestani tässä suhteessa ja mietin silloin tällöin mitä kaikkea olenkaan voinut luoda ja kehittää kaikella sillä ajalla mikä olisi mennyt hukkaan sosiaalisen median paskameren siivilöimiseen.

37

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

30.11.2017 17:51

<Fraktuura> Hexagon joulukortit ftw. Olen pari vuotta pitänyt tapana lähetellä joulukortit kymmenkunnalle lähemmälle tutulle. Niitä raapustellessa huomaa jotenkin enemmän ajattelevansa sitä toista jolle kirjoittaa, haluaa sanoa ainakin jotain jolla on merkitystä juuri "minulta-sinulle" -merkityksessä. Haluaisin kyllä aloittaa ihan kirjeenvaihdonkin jonkun kaverini kanssa, siinä varmaan vasta huomaisi ystävyyden potentiaalin ajatustenvaihdon ja itsekehityksen kenttänä. Ei kun kirjoittamaan!

30.11.2017 15:39

<baatobatu> Jee, löysin itseni kaltaisen. Ei sosiaalista toimintaa, enkä koe olevani mistään jäänyt kyllä paitsikaan. Iljetyttää kun menee kauppaan ja joka toinen vastaan tuleva luuri kädessä, ymmärrän kyllä kauppalistan etc. mutta whatfakissa ne höpöttää kun ei muuten niiden jutut varmaan kiinnosta.

29.11.2017 23:01

<kodo_NI!!> Facebookissa ja LinkedIn:ssä tunnukset, mutta en ole tainnut koskaan julkaista mitään. Verkostoituminen nyt nykymaailmassa olisi tärkeää, mutta kun ei vaan ole taitoja tai kiinnostusta.

29.11.2017 03:07

<hexagon> Viime ystävänpäivänä tein videon, missä höpöttelin kameralle, että ystävyys on muuttunu. Että ei enää tehdä asioita oikeesti yhdessä. Oon toki eri sosiaalisissa medioissa pitkin nettiä, mutta arvostan tosi paljon leffailtoja, ulkona syömistä ja muita asioita, missä voi tehdä toisten ihmisten kanssa kaikenlaista ihan oikeesti kasvokkain eikä netin välityksellä. Tuntuu, että kuulumisten kyseleminen koetaan jotenkin oudoksi. Kaikkihan tulee selväksi facebookista muutenkin. Ei hitto pitäsköhän alkaa lähettelemään kirjeitä ihmisille ja katsomaan miten reagoivat! Joulukorteilla vois alottaa... :D

28.11.2017 21:23

<minimalist> En ole missään sosiaalisessa mediassa läsnä. En kuitenkaan mistään periaatteellisista syistä vaan ihan vain koska minulla ei ole mitään sosiaalista elämää vaimon lisäksi ja sitä nyt ei kiinnosta mun jutut luonnossakaan tai luonnostaan.

28.11.2017 21:00

<Bluk> En suoraan sanoisi whatsappia sosiaaliseksi mediaksi. Ainakaan kahdenkeskeistä viestittelyä. Hidolf Adler Ymmärsin sen sarkasmina: "olet epäsosiaalinen jos et käytä sosiaalsta mediaa:" Mikä korostaa koko pointtia.

28.11.2017 15:28
28.11.2017 14:00

<Sfinksi> WremahThD Parastahan facebookissa on se, et vain osa sun kavereista, jos kukaan näkee sun julkaisun etusivullaan riippuen algoritmista. Eli se on oikeesti nykyään antisosiaalinen media. Mitä vähemmän sun mediaa katseltiin viimeksi, sitä vähemmän sitä katsotaan seuraavan kerran. http://edgerank.net/ Tossa lisää asiasta.

28.11.2017 12:47

<Hidolf Adler> Vaikkakin tässä ilmeisesti viitataan pelkkään sosiaaliseen mediaan niin kuitenkin häritsee, että nimetään tämä "anti social" vaikkakin kaveri vaikuttaa ihan hyvinkin sosiaaliselta.

28.11.2017 12:17

<PandemicZ> Itse enimmäkseen käytän Facebookia viestittelyyn (työn ja vapaa-ajan kontakteille), osto/myynti-palstoihin ja tapahtumien seuraamiseen. Jonkin verran toki tulee myös omia kuulumisia sinne pistettyä ja luettua lähimpien kavereiden urpoilut. Myös tuota peliprojektini edistymistä päivittelen myös viikoittain https://www.facebook.com/pandemiczgame/ Mulle Face on niin arkipäiväistä, se on vähän kuin "Netti netissä", en oikein kykenisi olemaan ilman varmaan, kun niin moni asia menee sen kautta, erityisesti viestintä.

28.11.2017 12:14

<jupe68> Lissu-Pirkko Niin samaa mieltä. Ei vittu oikeesti kiinnosta, mitä jonkin äpärille tai joku muu saatanan typerä päivitys, perseestä tai lärvistä. En ymmärrä koko saatanan sosiaalista mediaa. Menisivät vittu oikeesti ulos kai sielä ihmisiäkin välillä on? Jos kerkiävät koneelta, tai siitä saatanan kännykästä. Rasialaisiin sielä tuskin törmää mut, voihan sielä jokunen eläväkin immeinen seikkailla.

28.11.2017 10:41

<ribli> Vielä olisi puuttunu, että isosilmänen muija lopulta löytää äijän riemurasia profiilin ja hän paljastuu kunnon runkkariksi sekä hänen nimimerkkinsä on aleksi_i..

28.11.2017 10:13

<Duracel> Itsehän olen facebookissa vain siksi etten joutuisi joka vklp vetämään kalsarikännejä yksin vaan pystyn smyygäileen fb:stä missä porukka menee ja hivuttautua völjyyn salakavalasti, tosin tällöinkin yleensä syrjäydyn tietyssä humalavaiheessa ja palaan kenellekkään ilmoittamatta synkään kotiini sikiöasentoon peiton alle.

28.11.2017 09:52

<Lissu-Pirkko> Täällä kans yksi antisosiaalinen. En halua että minusta löytyy enempää netistä kuin on pakko. Enkä halua tykätä kenenkään kuvista enkä lukea puolituttujen tai ala-astekavereiden typeriä mielipiteitä. Liikaa idiootteja joka puolella.

141
28.11.2017 09:14

<Mursunet> Minäkään en hukkaa aikaani sosiaaliseen mediaan. En näe merkitykselliseksi kertoa tekemisistäni kenellekään. Jos näin tekisin, miksen lähettäisi kaikille ystävilleni samaa asiaa kirjeenä ja sehän olisi perseestä, joten miksi tekisin ihan saman asian digitaalisessa mediassa. Olen ylpeä antisosiaalisuudestani tässä suhteessa ja mietin silloin tällöin mitä kaikkea olenkaan voinut luoda ja kehittää kaikella sillä ajalla mikä olisi mennyt hukkaan sosiaalisen median paskameren siivilöimiseen.

28.11.2017 09:00

<saulikar> Mahtavaa että puhelin voi lentää kaaressa eikä sille käy mitään

28.11.2017 08:10

<WremahThD> Itsehän sentään olen Facebookissa. Viime julkaisuni on 1,5 vuotta sitten kun jaoin jonkun uutisen jonka koin sen verran tärkeäksi että jaoin sen.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Modernin maailman ihmeet

43 845 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.