Quantcast

Lähettäjä:

ossimo ossimo

Omakehuviikko - Hevin vääntäminen

Noniin noniin. Enpä sitten malttanut olla osallistumatta omakehukarkeloihin. Harrastuksena musan teko/soittaminen/miksaaminen. Vaikka omia biisejäkin on väännetty, niin tämä kyseinen ei kuitenkaan ole oma sävellys, vaan coveri erään legendaarisen suomipelin soundtrackilta. Tietäjät tietää?

3.9 / 5 (67 ääntä)

Julkaistu: 21.5.2020 16:52

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: ossimo ossimo

Otsikko: Omakehuviikko - Hevin vääntäminen

Kuvaus: Noniin noniin. Enpä sitten malttanut olla osallistumatta omakehukarkeloihin. Harrastuksena musan teko/soittaminen/miksaaminen. Vaikka omia biisejäkin on väännetty, niin tämä kyseinen ei kuitenkaan ole oma sävellys, vaan coveri erään legendaarisen suomipelin soundtrackilta. Tietäjät tietää?

Hakusanat: heavy, hevi, kitara, basso, omakehu,

3.9 / 5 (67 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-05-21 17:10:13

+8392

<Toza> +5 RR

"Nuclear" Wingistä, ai mitä muistoja kun koulun jälkeen on neljä kaverusta saman näppäimistön äärellä paukuttelemassa wingsiä ihan transsissa ja kolmen näppäimen rajoitus ja alas jäävät näppäimet huutaa hoosiannaa. 5/5

15

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

22.05.2020 16:47

<ossimo> Kahvikuppi pireol Sama homma:D Eka kitara oli bentonin strato joskus 2001. Aika surullinen kampe. Enpä tainnut sillä kauaa soitella kun velipojalla oli parempi keppi ja myin eteenpäin. On se HB:n netistä tilaaminen edelleen vähän lottoamista että saako hyvän vai maanantaikappaleen. Nykyään kuitenkin halvat kitaratkin on yleisesti parempia, kun on automaatio ynnämuut tulleet valmistuskuvioihin.

22.05.2020 16:30

<Kahvikuppi pireol> ossimo itellä on Bentonista huonoja kokemuksia.. sekundamalli semmosesta oli meikäläisen ensimmäinen harjotteluväline :D mutta mitä joistain videoista imeny tietoa, niin on niiltä ilmeisesti viime vuosina tullu ihan sopuhintasta laatutavaraa jota tekis mieli jopa kokeilla

22.05.2020 14:37

<käwäii> ossimo Joo ymmärrän kyllä, onhan se aikaa vievää ja semmonen omanlainen hommansa toi miksaaminen. En ite niin hirveesti ole miksaillut, mutta frendin tuotoksia enemmänkin kuunnellut ja sen kanssa sumplinu ja kelaillu noita. Se on myös hyvää oppia et miten hirveeltä voi kuulostaa joku hyväkin sävellys jos on huonosti miksailtu. :D Mut tää tuotos kuulosti pelkästään hyvältä omaan korvaan.

22.05.2020 14:22

<ossimo> käwäii Ompa mukava kuulla, kun omasta mielestä tuo miksailu ja masterointi on se minun akilleen kantapää. Käytän pääosin vaan logitechin 10v vanhoja 5.1 kajareita:D Oon niin tottunut niiden saundiin. On minulla myös mackien aktiivit ja välillä kuuntelen niiden kautta miltä kuulostaa ja teen muutoksia sen mukaan. Kuulokkeita myös käytän ja autossa kannattaa kuunnella kans. Työlästä hommaa on ja monesti vähän vie sitä motivaatiota juuri tämä saundin hakeminen.

22.05.2020 14:05

<käwäii> ossimo Kylläpä kuulosti hyvältä. Onko sulla aktiivikaiuttimet vai millä tapaa kuuntelet kun oikein miksailet? Itellä yamahan aktiivikajarit ja näitten kautta kuulosti kyllä huipulta, joskus kun vaan oppis itekkin vielä miksaamaan. :D

22.05.2020 13:22

<ossimo> Kahvikuppi pireol Heh. Oon iteki ollut iba-mies henkeen ja vereen ja niitä löytyykin useampi nurkista pyörimästä. HB on nyt alkanut tiputtaa orggis floikka tonnia halpiskeppeihinsä, niin on pakko ollut hommata pari kokeeksi ja ei ihan huonoja ole nämäkään.

22.05.2020 12:58

<Kahvikuppi pireol> Onhan tuo tietty nätti myös koristeena, mutta koska taustalla oleva kaunis valkonen peto ei päässy mukaan karkeloihin, pakko tiputtaa siitä hyvästä yks piste :( 4/5! t. Ibanez-mies

22.05.2020 10:13

<ossimo> Hienoa että porukka tietää biisin. Eli Wings ja Nuclear War. DoCtOr MAD tuotti tämän peliin 24.8.97. Kaikki kunnia hänelle hienosta trackeri rallista. Tämä oli januskin kans meikäläisen lemppari raita poikosena. Januskista semmonen knoppitieto, että se piti poistaa pelin myöhemmistä versioista tekijänoikeussyistä. Oli nimittäin alunperin silentiumin biisi forever sleep. Ite tosin kyllä tykkään enempi januskista :D

22.05.2020 00:00

<kemppaus> Toza Ja nuclear war. Muistini ei petä.

21.05.2020 23:59

<kemppaus> Laksatiivitaavi, Wings. Muistanet noin 10000h pelanneena mua vastaan?..

21.05.2020 22:28

<Dantti> Mahtava peli! Kahen veljen kans tullut pelattua etittäin paljon. Ja minä tietenki nuorimpana jouduin pelamaan aina keskellä. Kyseistä biisiä en pelistä muistanut, mutta tässäpä teille Januski! https://youtu.be/-Xkfyy1CwTM

21.05.2020 19:23

<_lateksi> hyvin ne vetää, osaispa itekki

21.05.2020 17:35

<wazzup> Aaah!!! Legendaarista!!!

21.05.2020 17:22

<Why> Hyvin vedetty! Hieman hämilläni olisin kuitenkin jos lähettäjän kuvan näköisestä autosta kuuluisi lähettäjän soittamaa musiikkia :D

21.05.2020 17:10

<Toza> "Nuclear" Wingistä, ai mitä muistoja kun koulun jälkeen on neljä kaverusta saman näppäimistön äärellä paukuttelemassa wingsiä ihan transsissa ja kolmen näppäimen rajoitus ja alas jäävät näppäimet huutaa hoosiannaa. 5/5

21.05.2020 16:57

<Laksatiivitaavi> V-Wing! Legendaarista.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

HER-MAN

19 969 katselukertaa

Elixian tasa-arvo

19 490 katselukertaa

Roger-kissa

18 119 katselukertaa

Shit-Tok

16 510 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.