Quantcast

Lähettäjä:

SquareBS SquareBS

Poliisit vs Pyöräilijä

Mitenkähän auton kanssa sama tuohon pysäytyskäskyyn? :)

4.4 / 5 (54 ääntä)

Julkaistu: 3.10.2021 23:46

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: SquareBS SquareBS

Otsikko: Poliisit vs Pyöräilijä

Kuvaus: Mitenkähän auton kanssa sama tuohon pysäytyskäskyyn? :)

Hakusanat: Poliisi, Pajatso, Pyörä, Perse, Humala,

4.4 / 5 (54 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2021-10-04 06:55:42

+50379

<nostokurki> +5 RR

Itsekin hommasin sähköavusteisen tuossa pari kuukautta sitten, ja on siihen liki 800km tullut jo tahkottua pääasiassa työmatkaa. Enkä vieläkään ymmärrä pyöräilijöitä. Joka aamu samaan suuntaan kulkee pyörällä tätioletettu joka ajaa ainakin sen 2-3km autotietä pitkin vaikka vieressä on pyörätie, ja joka aamu ajan pyörätietä pitkin sen ohi. Ja sitten nämä speedosankarit, joiden omatunto ei kestä sitä että ylämäessä mennään ohi, seuraavassa alamäessä mennään ihan kylkeä hipoen edelle ja näytetään keskaria perään vain ollakseen taas ylämäessä esteenä keskellä tietä. En käsitä.

66

Aika: 2021-10-04 07:33:36

+293

<vauvapalsta> +5 RR

nostokurki Täällä eräs teiden mankeloija on päättänyt, että hänellä on oikeus tukkia koko teollisuusalueen kokoojatie pyöräilemällä neljän ruuhkassa autotiellä. Takana saattaa olla pitkä letka autoja, mutta ohi eivät pääse kun trafiikkia tulee vastaan. Pyöräilin kerran jalkakäytävällä (menee muuten tismalleen vieressä ja samaan suuntaan!) eikä se sankari nyt ainakaan minua lujempaa polkenut vaikka sillä oli urheilutrikoot ja mulla tyämiehen huomiokuorihousut.

38

Kommentit (30)

Piilota OFF-Topic keskustelu

13.10.2021 21:48

<nipa94> Tintti & Haddock

08.10.2021 11:45

<Treuho> huoh ja vauvapalsta meneeköhän termit nyt sekaisin? Jalkakäytävällä (kevyen liikenteen väylä) saa polkea vain muksut, muuten se on kävelemistä varten. Yhdistetty kevyen liikenteen väylä ei eroa tuosta muuten kuin että liikennemerkissä on sekä jalankulkijan ja pyörän kuva. Tällöin molemmat käyttävät sitä. Sitten jos on esim. erillinen pyöräkaista tai -tie, niin sekin osoitetaan liikennemerkeillä ja katumaalauksilla. Olette siis molemmat oikeassa ja väärässä :)

07.10.2021 22:32

<april7> Ootteko huomannu että suuntamerkkiä ei osaa kyllä juuri yksikään pyöräilijä käyttää, niistä tiedä minne ne sinkoilee että tarkkana pitää olla, toistaiseksi ne on autolle aina hävinneet kuitenkin!

07.10.2021 17:10

<Theggis> EskoVee Väärin. Kännissä pyöräily ON liikennerikos, josta voidaan tuomita jopa vankilaan. Rehellisesti sanottuna vähän ihmetyttää poliisin lepsu käytös tässäkin tapauksessa.

06.10.2021 15:33

<jaege> PYÖRÄILIJÄT ON HOMOJA!

05.10.2021 07:37

<vauvapalsta> huoh Ja tätä ihmettelen, minkä ikäinen sinä olet kun tunnut ajavan ajorampilla silloin kun huvittaa mutta silti myönnät kuitanneesi poliisin sakot (oletettavasti tästä samasta keskustelunaiheesta eli jalkakäytävällä ajosta, ellet sitten lähtenyt rönsyilemään keskustelussasi täysin aiheen ulkopuolelle?) 3-4 viikkoa sitten. Ovatko lait sinulle yhdentekeviä, menet sieltä mistä aita on matalin tai reitti lyhin? Minä rikon tietoisesti lakia ja kannan seuraukseni. Mikä sinun valintojasi ohjaa? Mutta joka tapauksessa eipä muuta kuin hyvät pyöräilyt. Sinä siellä poliisin rekisterissä jo oletkin. :)

05.10.2021 07:33

<vauvapalsta> huoh En näe enää mitään lisäarvoa tähän keskusteluun tuotavaksi. Sinä olet tunkemassa minua ajorampille vaikka en sinne mene. Asiassa ja sen laittomuudessa ei ole minulle mitään epäselvää. Minusta ei ole huvittavaa, että yksittäiset pyöräilijät tuhlaavat kokonaisen takana jonossa olevan autoarmadan aikaa. Varsinkaan kun se sama pyöräilijä ei aiheuta sen suurempaa vaaraa jalankulkijoille jalkakäytävälläkään. Vaikka se ajorampilla olo olisi laissa määritetty. Minä voin maksaa ne sakkorahat suoraan poliisille, afrikkalaiseen kehitysapuun tai mihin sinä seuraavassa kommentissasi ne tungetkaan.

04.10.2021 23:53

<uvracha> Pole drunk and Oulu mentioned

04.10.2021 22:09

<huoh> vauvapalsta Eli myönnät että sun puheet on kaukaa haettua, koska itse sanoit että ne sun sakko rahat menee kokonaisuudessaan poliisille. Eli ilmeisesti itse syöt siellä niitä sieniä ja projisoit sen muihin :D Huvittavaa muutenkin kun sanot lakia noudattavavasta ihmisestä "Täällä eräs teiden mankeloija on päättänyt, että hänellä on oikeus tukkia koko teollisuusalueen kokoojatie pyöräilemällä neljän ruuhkassa autotiellä." ja itse rikot lakia oikein tietoisesti. voi hyvää päivää.

04.10.2021 22:04

<huoh> vauvapalsta Mut on kaks kertaa jo pysäytetty tuosta syystä, et kyllä niitä virkaintosia löytyy. ja just nimenomaan semmosilla teillä, joissa noita muitakin lainrikkojia löytyy. Viimeksi pysäytettiin noin 3-4 viikkoa sitten. siitä edellinen oliki sit 5 vuotta sitten. Se et muut rikkoo lakia, ei oikeuta sinua sitä tekemään. Meet vaa sinne pientareelle ajamaan, niinku sun kuuluiski tehdä. kyllä ne autot sieltä sun ohi pääsee. Luultavasti sulle on opeteltu jo ala-asteella, että yli 12v pitää ajaa pyörätiellä, pyörätien puuttuessa siellä autotiellä. sinua ei yhteiskunnan säännöt näköjään koske.

04.10.2021 19:33

<SquareBS> Itse käytän aina tota "Ei voi, ei voi" Kun pomo pyytää venymään. Ja räkätys päälle! Ei suatana siltikään YT:ssäkkään onnista!

04.10.2021 18:29

<pikkumusta> Polkee polkee kyllä ketjua piisaa vaikka penkki onkin päin persettä.

04.10.2021 18:07

<vauvapalsta> huoh Eli vielä selkosuomeksi; sakot eivät siirrä minua ajorampille. Mielellään olisin ne tänäänkin maksanut, mutta jalkakäytävällä ei tullut vastaan kuin tukuittain muita lainrikkojia.

04.10.2021 18:05

<vauvapalsta> huoh Pidän aika kaukaa haettuna, että niitä virkaintoisia poliiseja riittäisi näin merkityksettömän asian valvontaan tuossa mittakaavassa kuin annat ymmärtää. En myöskään usko, että juuri minun maksamani vaatimattomat sakkorahat päätyisivät eteläistä Eurooppaa kauemmaksi unionin rajojen ulkopuolelle (vaikka rasismiin yrität sillä vedotakin). Ja mitä sitten jos päätyvätkin. Kertaa luetun ymmärtämistäsi; maksan sakot mielellään ilman että se vaikuttaa mitenkään nykyiseen tapaani pyöräillä.

04.10.2021 17:21

<huoh> vauvapalsta Voisitko selvittää, mikä on kaukaa haettua? Se että sanon sulle faktat siitä että sinä olet väärässä. Sun pitää ajaa siellä ajoradalla, pientareella tai tien oikeaa laitaa, mitä tuo spandexi ei ilmeisesti ollut noudattanut. Miinustajien mielestä pyöräilijöiden pitää rikkoa lakia. Ilmeisesti sulta argumentit loppus kesken, kun piti alkaa mömmöjen vetäjäksi haukkumaan :D Aika tyypillinen argumentaatio virhe. Kyllä ne sakot sut saa sinne lainmäärämään paikkaan ajamaan, tulee kalliiksi pidemmän päälle. Tosiaan sun kommentissaha on kaksi idiootti pyöräilijää, sinä ja tuo spandex.

04.10.2021 14:52

<vauvapalsta> Palatakseni tarinan alkuperäiseen mobiilimankeloijaan kirkkaan neonvärisessä spandekseissaan ja vauhtilaseissaan, hänelle asfalttitien maalatun tiemerkinnän oikealla puolella ajaminen oli tuntematon käsite.

04.10.2021 14:50

<vauvapalsta> huoh Nyt alkaa olla niin kaukaa haettua, että muista happinaamari stratosfäärin matkallesi. Tai sitten paljasta meille muillekin, millä mömmöillä saa noin korkealentoiset ajatuksen lentokaaret. Onko metsässä nyt otollinen aika poimia matolakkeja? :) Ja en minä missään vaiheessa torjunut sakotetuksi tulemisen mahdollisuutta, siinähän viranomaiset saavat toteuttaa toimea josta heille maksetaan eli saavat ainakin palkallensa vastinetta. Maksan mielellään sakot mutta en muuta käytöstäni. Sinä taasen olet itsekäs kun kiellät virkaintoiselta viranomaiselta mahdollisuuden lunastaa pikavoitto.

04.10.2021 14:23

<huoh> vauvapalsta ne poliisin kirjottamat sakot menee valtion kassan kautta ulkomaan avustuksina afrikkaan, ei poliisin kassaan.

04.10.2021 14:21

<huoh> vauvapalsta kyllä sinäkin opit ajamaan siellä ajoradalla, niinkuin laki määrää, kunhan poliisi ensin antaa sulle sakot kouraan. Ja se on vaa ajankysymys, niin joku virkaintoinen poliisi sen sulle ojentaa. Muutenki jos vaan ajaa tien oikealla laidalla, niin kyllä pääsee autot ohi, vaikka tuleekin vastaan autoja.

04.10.2021 12:35

<vauvapalsta> P.S. kiltit poliisisedät ja tädit sekä muunsukupuoliset normaaaliin virka-asuun sopimattomat viranomaiset voi tulla antamaan sakot koska vain kun tapaavat pyörän selässä jalankulkuväylällä. Jostainhan ne määrärahat pitää kiskoa sinivuokoille, kun niitä ei tunnu yhteiskunnan taholta riittävän kuin päin seiniä saneerattuihin toimitiloihin.

04.10.2021 12:33

<vauvapalsta> huoh Minä rikon mieluummin lievästi lakia ja noudatan tilannetajua kuin olen tien tukkeena ihmisille jotka syö samaa leipää minun kanssa. Yksi asia mitä tässä yhteiskunnassa ei ymmärretä, on henkilötyövuoden arvokkuus. Pitkällä autoletkalla ei tarvitse montaa viikkoa kulkea kävelyvauhtia jonkun spandex-ihmebantun jäljessä kun on menetetty roima määrä ihmisten omaa aikaa pois kaikesta muusta kivasta. En vihaa autoilijoita enkä pyöräilijöitä, enkä ole heitä vastakkain asettelemassakaan. Mutta ihmisillä voi olla kiire käyttämästään ajoneuvosta riippumatta. Ja peräänkuulutan sitä tilannetajua.

04.10.2021 12:04

<doomchild> Ei pysty ei pysty! Mainio veikko tämä

04.10.2021 11:24

<EskoVee> Aivan mainio video. Upeata poliisitoimintaa, ja huumorilla. Ihan TOP10. Muistutuksena, ettei kännissä pyöräily ole liikennerikos, vaikkakin tuossa kunnossa äärimmäisen typerää.

04.10.2021 11:10

<huoh> jaahas ja miinusta. Kyllä se vaan niin on, että teidän pitää valittaa kaupungille tuosta, että pitäisi pyörätie rakentaa siihen jalkakäytävän kylkeen myös, jos siitä aiheutuu haittaa. Totuushan on se, että vauvapalsta on se, joka tässä lakia rikkoo. ajelee jalkakäytävällä pyörällä. Mulle on kerran annettu sakot tuosta syystä, ja kerran tullut poliisit aukomaan päätä, ja teidän mielestä pitäisi siis edelleen rikkoa lakia ja ottaa sakkoja sen takia, ettei autoilijalle vaan tule paha mieli. Huomaa että viha pyöräilijöitä kohtaan on suurta täällä. Miinustakaa vain, mutta väärässä olette.

04.10.2021 10:30

<huoh> vauvapalsta Jalkakäytävällä ei saa ajaa pyörällä. Ite ainaki vetäsisin vaa autotiellä, ku ottaisin vähän väliä sakot jalkakäytävällä ajosta. Kyllä, poliisit sakottaa siitä.

04.10.2021 09:51

<iJeSaRi> kotona varmaa nainen ootti sängyssä ku noin kiire oli

04.10.2021 07:33

<vauvapalsta> nostokurki Täällä eräs teiden mankeloija on päättänyt, että hänellä on oikeus tukkia koko teollisuusalueen kokoojatie pyöräilemällä neljän ruuhkassa autotiellä. Takana saattaa olla pitkä letka autoja, mutta ohi eivät pääse kun trafiikkia tulee vastaan. Pyöräilin kerran jalkakäytävällä (menee muuten tismalleen vieressä ja samaan suuntaan!) eikä se sankari nyt ainakaan minua lujempaa polkenut vaikka sillä oli urheilutrikoot ja mulla tyämiehen huomiokuorihousut.

04.10.2021 06:55

<nostokurki> Itsekin hommasin sähköavusteisen tuossa pari kuukautta sitten, ja on siihen liki 800km tullut jo tahkottua pääasiassa työmatkaa. Enkä vieläkään ymmärrä pyöräilijöitä. Joka aamu samaan suuntaan kulkee pyörällä tätioletettu joka ajaa ainakin sen 2-3km autotietä pitkin vaikka vieressä on pyörätie, ja joka aamu ajan pyörätietä pitkin sen ohi. Ja sitten nämä speedosankarit, joiden omatunto ei kestä sitä että ylämäessä mennään ohi, seuraavassa alamäessä mennään ihan kylkeä hipoen edelle ja näytetään keskaria perään vain ollakseen taas ylämäessä esteenä keskellä tietä. En käsitä.

04.10.2021 00:49

<jukez90> Pyöräilevä hullu

04.10.2021 00:42

<Why> Lopputulos oli kaikille paras.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 16 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Missä asennossa menet nukkumaan?

Selällään
Oikealla kyljellä
Vasemmalla kyljellä
Mahalleen
Roikun pää alaspäin niinkuin lepakko, koska olen saatananpalvoja
Seisten
Istualteen
En nuku
Jossain muussa asennossa, kuvailen sen kommentteihin, tai sitten olen tylsä enkä kuvaile
Kyykyssä

SAMANKALTAISIA

Poliisit veneilee tulvassa

17 141 katselukertaa

Maili vs. kilometri

21 764 katselukertaa

Mies vs OMOH

14 549 katselukertaa

LEGO SPY vs SPY

20 841 katselukertaa

Kanada vs Suomi

26 751 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.