Quantcast

Lähettäjä:

simooh simooh

Prööt

Hihih

3.3 / 5 (54 ääntä)

Julkaistu: 29.7.2022 00:22

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: simooh simooh

Otsikko: Prööt

Kuvaus: Hihih

Hakusanat: kissa, tappelu, ,

3.3 / 5 (54 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2022-07-29 08:36:16

+7353

<SentraaliSantra> +5 RR

Oma sääntöni kissojen suhteen on se, että ihminen leikkii kissan kanssa aina jonkun lelun avulla, eikä koskaan oman käden kanssa. Syy tähän on se, ettei kissalle synny käsitystä että ihmisen osa on lelu jota voi kynsiä tai purra. Yksinkertainen ja toimiva periaate, joskaan en tiedä voiko tilanteen enää korjata aikuisessa kissassa.Videolla kissa todennäköisesti kokee tilanteen ihmisen hyökkäyksenä ja agressiivisuutena, eikä leikkinä. Vähän kuin perheväkivaltatilanne. Olkaa eläinten kanssa oikein, jookos

44

Aika: 2022-07-29 10:16:37

+39019

<Chandler> +5 RR

Ihmiset jotka ei pidä kissoista tai "pelkää" niitä, on aina sellasia uunoja jotka ei ymmärrä miten katin kanssa kuuluu toimia. Ahaa hmm ai että ei voikaan tarttua hännästä, vetää korvasta, silittää vastakarvaan ja mitä sitä suotta tulkitsemaan kaikkia 20 merkkiä mistä näkee haluaako kissa juuri nyt että tuut lääppimään. Nekään kun ei ole mitään huonekaluja jotka haluaa aina paskaset näppisi iholle. Koiraihmiset ei tätä tunnu ymmärtävän, turret kun lähtökohtasesti haluaa huomiota ja rapsutuksia 99,9999% ajasta.

9

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.08.2022 21:19

<törkkönen> lapsuuden kissaa muistelen aina lämmöllä kun se tuntui oikeasti ymmärtävän asioita. Sai leikkiä käden kanssa ja aina jos meikäläistä sattui liikaa ja vähän älähti niin leikki loppui samoin tein ja usein päälle anteeksipyyntönuolaisu

04.08.2022 10:34

<Jakedus> sentraaliSantra En nyt tiedä pitikö se tuota hyökkäyksenä, ei oo karvat pystyssä eikä oo ihmiseen kohti kylki edellä selkä kyttyrässä. Häntäkin suoraan pystyssä eikä siinäkään karvat rehota, ei myöskään yritä perääntyä missään vaiheessa, eikä pure. Meidän kissa ainakin osaa olla käyttämättä kynsiä kun käden kanssa leikkii, pentuna se viimeksi leikki kädellä kynnet esillä, nykyään tietää, että se sattuisi eikä niitä käytä. Mulle toi näyttää ihan leikiltä.

02.08.2022 22:11

<Enmittee> Chandler: Näinhän se on että suurin osa jotka ei tykkää kissoista eivät ymmärrä että kissojen eleet jne ei ole samat kuin koiran. Aika outoa jos olis, onhan ne nyt kuitenkin ihan eri biologinen suku.

02.08.2022 13:15

<Kanakotka> Chandler Just näin, tossa näki hännästä jo alkusekunneilla, että tää ei pääty hyvin. Kissa otti hyvin kevyesti siihen nähden mitä oletin käyvän.

01.08.2022 15:27

<hammer21> Kissat on saatanan kätyreitä

01.08.2022 13:37

<hah-hah-haa> Mikä siinä on nykyään niin vaikeeta tämän sivuston ylläpidolla, tarkistaa uusia medioita ja tuottaa sisältöä sivustolle? Onko päämääränä että käyttäjät lopettavat sivuston seuraamisen kokonaan? Luulisi että nykypäivänä laitteet kulkevat mukana minne tahansa, eikä voi olla kovinkaan aikaa vievää työtä lisätä edes joitakin medioita päivittäin, vaikka paskalla istuessa jos ei muuten aikaa ole? Tätä menoa kukaan ei pian enää jaksa edes lähettää medioita tarkastettavaksi, kun saa odottaa viikkoja ennen kun mitään tapahtuu. Ylläpidon kannattaisi herätä pian, ennen kun sivusto on historiaa.

30.07.2022 20:15

<Sävärima> Chandler No jaa, enpä oo vielä ketään semmosta tavannut, että jos ei tykkää kissoista tai pelkää niitä, alkais leikkimään niiden kanssa tai veteleen hännästä. Yleensä koittaa vältellä niitä?

30.07.2022 08:02

<pikkumusta> Ja senhän tietää jokainen jolla on ollut kissa että ne ovat korkeamman siviilisaation matkustajien jälkeläisiä. Nyt mulle on kasvanut takaisin kulmakarvat voin ottaa uuden hallitsijan. Suruaika on mennyt

29.07.2022 21:58

<slerbahuuli> Oikein

29.07.2022 18:53

<-Juki85-> SentraaliSantra Edellisen videon kanssa ollaan enemmän, kuin oikein :D

29.07.2022 15:49

<NPN> Jos googlais "pussy action" niin löytyis tämä video

29.07.2022 14:35

<AlbiinoOrava> Täähän oli suora kuvaelma nakkikioskilta klo. 4 aamulla. Joku neiti tulee vähän huitomaa, saa nenillensä, sitten peräännytään ja maataan sikiöasennossa maassa.

29.07.2022 11:51

<onzir> Mie leikin kisuni kanssa ainakin niin että rapsuttelen masua kärellä ja vaikka hieman kynsii ja pureskeleekin niin ei ota kipeää :3 sit kummiski lopuksi nuoleskelee sormia (antaa pusuja)^w^

29.07.2022 11:30

<pakkopulla7> Tuollaiset kissat viedään sähkötolpan päähän miettimään tekosiaan.

29.07.2022 10:16

<Chandler> Ihmiset jotka ei pidä kissoista tai "pelkää" niitä, on aina sellasia uunoja jotka ei ymmärrä miten katin kanssa kuuluu toimia. Ahaa hmm ai että ei voikaan tarttua hännästä, vetää korvasta, silittää vastakarvaan ja mitä sitä suotta tulkitsemaan kaikkia 20 merkkiä mistä näkee haluaako kissa juuri nyt että tuut lääppimään. Nekään kun ei ole mitään huonekaluja jotka haluaa aina paskaset näppisi iholle. Koiraihmiset ei tätä tunnu ymmärtävän, turret kun lähtökohtasesti haluaa huomiota ja rapsutuksia 99,9999% ajasta.

29.07.2022 10:11

<Onanaattori> SentraaliSantra En ole koskaan ajatellut asiaa noin mutta käy täysin järkeen. Se selittäisikin miksi jotkut kissat ovat melkeinpä heti kädessä kiinni jos vahingossakin vie käden liian lähelle. Kotikissakin saa aika pahaa ja kivuliasta jälkeä aikaiseksi jos se tarttuu kunnolla kiinni.

29.07.2022 08:36

<SentraaliSantra> Oma sääntöni kissojen suhteen on se, että ihminen leikkii kissan kanssa aina jonkun lelun avulla, eikä koskaan oman käden kanssa. Syy tähän on se, ettei kissalle synny käsitystä että ihmisen osa on lelu jota voi kynsiä tai purra. Yksinkertainen ja toimiva periaate, joskaan en tiedä voiko tilanteen enää korjata aikuisessa kissassa.Videolla kissa todennäköisesti kokee tilanteen ihmisen hyökkäyksenä ja agressiivisuutena, eikä leikkinä. Vähän kuin perheväkivaltatilanne. Olkaa eläinten kanssa oikein, jookos

29.07.2022 00:23

<Harriko82> "Haiduuken"!!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.