Lähettäjä:

Mmarvin250 Mmarvin250

Puhelinmyyjä

Kannattaa kokeilla

3.5 / 5 (61 ääntä)

Julkaistu: 22.4.2020 13:36

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Mmarvin250 Mmarvin250

Otsikko: Puhelinmyyjä

Kuvaus: Kannattaa kokeilla

Hakusanat: puhelinmyyjä, meteli, korvat,

3.5 / 5 (61 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-04-22 13:59:40

+6586

<juonu> +5 RR

Puhelinmyynti ei ole työtä... Muinaisjäänne ja häiriköintiä

129

Aika: 2020-04-22 14:24:22

+40193

<Kessimies> +5 RR

riemuapina Ei niissä muuten mutta heti kun ovat varmistaneet että sama mies langan päässä niin alkaa 4 minuuttinen monologi johon et saa suunvuoroa että voisit kohteliaasti sanoa "Kiitos ei tällä kertaa". Monesti on käynyt omatunnon päälle painaa punaista luuria kesken toisen puheen, mutta varmasti hekin ymmärtävät että mitä nopeammin vastapuoli tekee ostoaiottomuutensa selväksi, sitä enemmän asiakkaita pystyy he lyhyemmässä ajassa soittamaan.

47

Aika: 2020-04-23 03:28:56

+26413

<Kanakotka> +5 RR

Normaalisti sanoisin ettei saa kiusata kun puhelinmyynti on vain työtä, mutta ei ole. Otat turhan paikan tietäen, että vitutat kaikkia ihmisiä häiriköinnilläsi jotka vastaavat puhelimeen, ja tuotat voittoa vain höpsähtäneistä vanhuksista, jotka ovat juuri sen verran saaneet dementiaa, että menevät puhelinmyyjän naruun. Pahimmassa tapauksessa näillä työpaikoilla on provikkapalkka, eli mitä enemmän vanhuksilta kusetat rahaa pois, sitä parempi työntekijä olet. Älä koskaan rupea puhelinmyyjäksi, äläkä anna kaverin aloittaa sitä uraa. Paskan luuttuaminen hevostallin lattialta on arvostettavampaa.

17

Kommentit (35)

Piilota OFF-Topic keskustelu

30.04.2020 23:34

<Kanakotka> testis Kuten aina ennenkin, sinun lapsellinen pikku känkkäränkkä postaus kyllä piristää päivää. Kyse on kumminkin henkisesti naperontasoisesta miehestä, jolla on vähintään yksi kommentti joka ikisessä naispuolisessa Riemurasian käyttäjän palstassa, arvostelemassa ulkonäköä ym.s. mitä kyseiset henkilöt eivät ole koskaan pyytäneet. Sinun surkuhupaisassa osassasi kannattanee jättää se toisten ihmisten tekemisten oletus ehkä vähän pienemmäksi, kun muuta tekemistä ei sinultakaan tunnu löytyvän kuin ruikutus ja häiritsevä kommentointi.

25.04.2020 03:34

<Rosak> testis Heh, sellaset huutikset siellä. Osaan kyllä itse tilata lehdet, sähköt ja puhelinliittymät. Tälläsii taitoja, joita oppii kun kasvaa aikuiseksi.

23.04.2020 17:03

<testis> Kanakotka Kaikkien näiden vuosien jälkeen olet edelleen helevetin yksinkertainen. Mihinhän tuo sinun "absoluuttinen" totuus perustuu? Tuskinpa päivääkään noita hommia tehnyt tai sinun tapauksessa tuskin muitakaan töitä. Ihmisiltä kun kyselee, niin moni tuppaa tykkäämään, että mitä kovemmin tekee työtä sen enemmän palkkaa saa, tosin työkkärin listoilla tämmösillä ei päätään tarvii vaivata. Suomessa on muuten sellanen laiksi kutsuttu, joka hieman määrittelee ihan hassuja juttuja mitä saa ja mitä ei saa tehä ihan näin tiedoksi. Esim murhaaminen on kielletty sen mukaan... kusettaminenkin ehkä..

23.04.2020 16:51

<testis> Hienosti huomaa näistä kommenteista, että kukaan ei tiedä mitään koko telemarkkinoinnista alasta, toistellaan vaan mitä muilta on kuultu 20 vuotta sitten skidinä. Voisin lyödä vetoa, että osalle on joskus soittanut joku telemarkkinoija, mutta ette ole edes älynneet asiaa puhelinmyynniksi, ostaneet vaan kiltisti mitä on myynyt.

23.04.2020 13:48

<meitzi72> testis Nokturnal Ajaisin itseasiassa hyvinkin mielelläni koko alan lakkauttamista. Tämä siksi, että alalla ei tosiaan ole rehellistä toimijaa. Aikanaan oli esillä ajatus muutoksesta, jolla tilausvahvistuksesta tehtäisiin ihan oikeasti vahvistus, eli asiakkaan pitää reagoida siihen jotenkin. Alan toimijat saivat antaa vastineensa, ja aivan joka ainoa vastusti ajatusta, koska eivät saisi tarpeeksi myyntiä pitääkseen toimintaa kannattavana....

23.04.2020 13:31

<meitzi72> realtaste: Määkin harrastin joskus tuota, ja kyllä tosiaan aika useinkin puhelun sai päättymään noin. Sitten huomasin saavani tuotteet kaikesta huolimatta. Soittelu loppui sitten näillä keinoin. Myöhemmin sitten silloin tällöin tipahtelee "tilaamiani tuotteita" vaikkeivät edes soittele enää. Ei olisi ehkä kannattanut päästää nimeään muistisairaiden yhdistyksen rekisteriin... Tietävät meidän olevan aika voimattomia ja kykenemättömiä reagoimaan ajoissa kaikenlaisiin mukatilausvahvistuksiin, jos edes lähettävät sitä

23.04.2020 12:37

<Duracel> Töissä puhelinmyyjänä 4pv, huhhuh mitä paskaa se suoraa sanottuna oli. Ekana päivänä olin jo että "kyllä tätä ainakin sen puoli vuotta tekee". Neljäntenä päivänä kuulin ku eläkeläispatu jätti puhelimen auki ja huusi eläkeläismuorille "hommaisivat saatana oikeita töitä" luullen että puhelu oli päättynyt. Tämä riitti mulle ja lähin himaa pötköttää. Pahoittelut kaikille jos joku ei Elisan tarjousta minun toimesta saanut, paska se kuitenkin olis ollu.

23.04.2020 08:35

<Garbanzo> Saako kokeilla kotona?

23.04.2020 08:21

<PeterNorth> Mulle soitti kerran johonkin mukatutkimukseen liittyen joku taho. Esitteli itsensä ja kysyi, ehdinkö vastata kysymyksiin. Sanoin että joo. Henkilö sanoi hienoa, tässä ensimmäinen kysymys. Puheen rytmitys tosin oli outo, joten toisen kysymyksen jälkeen olin hiljaa. Henkilö vastasi hetken päästä "mm-m, kiitos, ja kolmas kysymys". Olikin nauhoite. Sitten löin nauhoitteelle luurin korvaan.

23.04.2020 03:28

<Kanakotka> Normaalisti sanoisin ettei saa kiusata kun puhelinmyynti on vain työtä, mutta ei ole. Otat turhan paikan tietäen, että vitutat kaikkia ihmisiä häiriköinnilläsi jotka vastaavat puhelimeen, ja tuotat voittoa vain höpsähtäneistä vanhuksista, jotka ovat juuri sen verran saaneet dementiaa, että menevät puhelinmyyjän naruun. Pahimmassa tapauksessa näillä työpaikoilla on provikkapalkka, eli mitä enemmän vanhuksilta kusetat rahaa pois, sitä parempi työntekijä olet. Älä koskaan rupea puhelinmyyjäksi, äläkä anna kaverin aloittaa sitä uraa. Paskan luuttuaminen hevostallin lattialta on arvostettavampaa.

23.04.2020 02:20

<uvracha> I have a direct marketing blocking. Have you?!

22.04.2020 22:35

<kallekinkku> Jokunen kuukausi sitten soitti todella asiallinen äijä. Heti alkuun tokas että "nopee juttu, kauppalehti, 6kk xx€. Otatko?" Kieltäydyin kohteliaasti ja toivotimme päivänjatkot. Aikaa meni ehkä 35sec. Aivan mahtavaa. JOs oisin lehteä tarvinut (tulee töihin), niin oisin ostanut siltä seisomalta.

22.04.2020 20:52

<Median pelastaja> On olemassa kolmenlaisia ihmisiä: Normaaleja ihmisiä, puhelinmyyjiä sekä niitä, jotka puolustavat puhelinmyyjiä :D

22.04.2020 19:52

<SirJakkuson> Hankkii vaan suoramarkkinointikiellon puhelinnumeroonsa ja johan alkaa puhelin hiljenemään. Ja jos ei ala, niin toistaa vaan, että "minulla on suoramarkkinointikielto tähän puhelinnumeroon" ja iskee vaikka sitten luurin korvaan, jos vastapuoli ei toivota sen jälkeen hyvää päivänjatkoa.

22.04.2020 19:49

<realtaste> Hajuste meitzi72 En tiedä mitä puhelinmyyjiä teille soittelee, mutta omat puheluni ovat lähes jokainen päättynyt 'kiitos ei' sanojeni jälkeen. Jos myyjä vielä jatkaa myyntiään, katkaisen puhelun. Rehtiä ja yksinkertaista, eikä tarvitse miettiä tekosyitä 'eiku tuota mää oon kuuronäkörajotteinen nii emmää tuota oikee tarvi ku...' Mutta jokainen tyylillään. Itsellä ei ole tarvetta ottaa kierroksia puhelinmyyjien soittelusta, kun yksinkertainen ei kiitos riittää.

22.04.2020 19:43

<skae> Yritän suhtautua puhelinmyyjiin ystävällisesti, koska työtähän hekin vaan tekevät. Yleensä siis kieltäydyn kohteliaasti tarjouksesta ja homma on sillä selvä. Kerran olen törmännyt sellaiseen myyjään, joka ei sitten millään uskonut, etten halua tilata jotain lehteä, enkä myöskään niitä muita mitä yksi kerrallaan tyrkytettiin, kun edellisestä kieltäydyin. Lopulta oli pakko sanoa, että ”etkö sä saatana tajua, etten mä tarvitse mitään lehtiä”, tämä meni vihdoin jakeluun ja puhelu loppui nopeasti. Varmaan tolla väsytystaktiikalla myy lehtiä jollekin mummolle, mutta minä en osta väkisin mitään.

22.04.2020 19:11

<Porhaltaja> Mikä ihmeen 4 minuutin monologi? Heti kun tunnistan soittajan puhelinmyyjäksi, puhun kylmästi päälle "Sori ei kiinnosta." ja suljen puhelun. Eivät ole soittaneet heti takaisin.

22.04.2020 19:11

<MösjööTipsu> Minä vastaan puhelimeen aina vain tyyliin "haloo". Sitten kun kysytään, että oliko langan päässä nyt tämä henkilö, vastaan, että riippuu kuka kysyy. Jos kyse on ajanhukasta, vastaan, että joo ei ole puhelimessa, kun unohti sen tähän pöydälle ja esittäydyn henkilön poikana tai mitä lie. Tai kun kysyvät, että olisiko hetki aikaa, niin yleensä on aika paha tilanne päällä juuri silloin.

22.04.2020 18:16

<testis> Nokturnal Jos telemarkkinointi on paskaa ja niin ikävän häiritsevää... niin mikähän se ratkaisuehdotus olisi, että niitä puheluita näille ihmisille ei tulisi? Miten meni noin niin kuin omasta mielestä. Taitaa sinulla olla työtön tulevaisuus kun tuolla osaamisella ei pääse "edes" sinne telemarkkinointiin.

22.04.2020 18:05

<kapo79> Joskus lehtimyyjä soitti, niin kerroin olevani irtolainen ja jos ratkaisu aiheeseen löytyy puhelun kautta, niin voin tilata useammankin lehden. Ei löytynyt

22.04.2020 17:58

<Nokturnal> testis kukaan mainitsemistasi kommentoijista ei vaatinu mitään kieltoja. mitne meni noin niinku omasta mielestä? taidat olla alalla töissä lukutaidosta päätellen...

22.04.2020 17:56

<testis> Sitä on muutamia lestadiolaisten omistamia puhtaaseen kusettamiseen perustuvia raksa- ja putkiliikkeita... Rationaalinen johtopäätös, KAIKKI raksa- ja putkiliikkeet suomessa ovat täyttä paskaa sekä kusettavia mulkkuja jotka pitäisi kieltää lailla. Vai oliko tämä sittenkään rationaalinen johtopäätös? En ole törmännyt yhteenkään epäasialliseen telemarkkinoijaan... vielä siis, mutta tiedän kyllä niitäkin olevan. En kuitenkaan sopulilauman lailla lähde kiljumaan alalle kieltoa kuten joku vitun omilla aivoilla ajattelematon idiootti ( juonu Rosak Hajuste meitzi72 ).

22.04.2020 17:38

<Rosak> Heti kun alkaa selitys, kysyy vaan kauppaako jotain ja jos kauppaa, toteaa ettei kiinnosta, katkaisee ja lisää numeron blacklistille. Menee 10 sekuntia ja säästyy vaivalta. Jälkeenpäin joi katsella, kuinka monta soittoa tullut blokatusta numerosta.

22.04.2020 17:25

<Ressumies> Kerran soitti yksi puhelinmyyjä joka tarjosi parempaa sähkösopimusta, paljastuikin että sähkönsiirto oli kalliimpaa kyseisen firman kautta joten plusmiinusnolla ja olikin kannattavempaa pitää nykyinen sopimus, laskin ääneen myyjän kans ja se alkoi ihmettelemään miksen halua parempaa sähkösopimusta. Ei niitä kiinnosta muuta kuin sen tuotteen myynti mitä he ovat myymässä.

22.04.2020 17:17

<Skoda120> On käyty jossain oikeudenkäynti siitä että aiheuttiko asiakas kuulovamman puhelinmyyjälle. En muista miten siinä kävi.

22.04.2020 16:38

<Hajuste> realtaste Kiitos kysymyksestä; ei ole. Esittämälläni tavalla he ymmärtävät yskän heti, eivätkä jatka mutta-mutta-linjalla. Myöskään ei tarvitse laittaa töykeästi luuria korvaan. Usein vain kaikkein epätoivoisimmat ihmiset ovat puhelinmyyjinä, enkä halua kohdella kanssaihmisiäni huonosti. Tapa toimii myös naamatusten tapahtuvalle markkinoinnille, joskaan siinä ei kannata esittää sokeaa.

22.04.2020 16:35

<meitzi72> realtaste: sitten kun puhelinmyyjät ryhtyvät rehdeiksi, niin mäkin ryhdyn kohtelemaan rehdisti. Sitä odotellessa vastaavaa kuin tämä

22.04.2020 16:27

<realtaste> Hajuste Eikö tuo ole juuri sitä kikkailua? Eikö olisi helpompi vain sanoa ei kiitos ja katkaista puhelu?

22.04.2020 15:35

<sambakalkkuna> Elisa sun muut Aku ankat saa ison osan tilauksista puhelinmyynnin kautta. Tämä tuo verorahoja, sekä palkkaa mikä taas tuo verorahoja. Miks ei se olis työtä? Täytyy olla aika apina että niitä kiusaa. Toki suurin osa ihmisistä on niin rohkeita että just ja just uskaltaa puhelimessa kiusata 16 vuotiaita ensimmäisessä työpaikassaan olevia teinejä.

22.04.2020 15:16

<Hajuste> Miksi suotta kikkailla? Sanon itse välittömästi, että olen lähdössä istumaan, olen vaikeasti näkövammainen, tai mitä nyt tilanteeseen sopii. Oli myyntiartikkeli sitten kännykkäliittymä, sähkösopimus tai lehtitilaus, puhelu loppuu heti.

22.04.2020 15:16

<garmah> Kessimies Taitaa nämä puhelinmyyjät saada jonku "palkkion" siitä jos saavat pidettyä koko puheensa, tuli tilausta tai ei. Näin oon kuullu väitettävän joskus

22.04.2020 15:00

<immudium> Suomessa vastaavassa teosta joku sai aikanaan pahoinpitelysyytteen. En tiedä saiko tuomiota, en pikaisella googlettelulla löytänyt tietoa siihen, mutta uutinen itse syytteestä löytyi https://www.iltalehti.fi/turku/a/200712197003708

22.04.2020 14:24

<Kessimies> riemuapina Ei niissä muuten mutta heti kun ovat varmistaneet että sama mies langan päässä niin alkaa 4 minuuttinen monologi johon et saa suunvuoroa että voisit kohteliaasti sanoa "Kiitos ei tällä kertaa". Monesti on käynyt omatunnon päälle painaa punaista luuria kesken toisen puheen, mutta varmasti hekin ymmärtävät että mitä nopeammin vastapuoli tekee ostoaiottomuutensa selväksi, sitä enemmän asiakkaita pystyy he lyhyemmässä ajassa soittamaan.

22.04.2020 13:59

<juonu> Puhelinmyynti ei ole työtä... Muinaisjäänne ja häiriköintiä

129
22.04.2020 13:52

<riemuapina> En tykkää jos puhelinmyyjä soittaa, mutta hekin vain tekevät työtään ja sentään maksavat verorahoja. Toi on täysin idioottimaista käyttäytymistä.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 21 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Oletko vältellyt käyttämästä tiettyjä palveluita koronaepidemian aikana? Kuten esimerkiksi parturissa käynti tai erilaiset hankinnat.

Kyllä. Lähes kaikessa välttämättömässä
Osittain
En ollenkaan.

SAMANKALTAISIA

Puhelinmyyjät

25 923 katselukertaa

AT&T:n puhelinmyyjä

63 003 katselukertaa

Kuinka piinata puhelinmyyjää

37 485 katselukertaa

British Telecom puhelinmyyjä

32 249 katselukertaa

Puhelinmyyjä

71 059 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.