Quantcast

Lähettäjä:

premiumJuice premiumJuice

Puhelinmyynnin salat

3.9 / 5 (78 ääntä)

Julkaistu: 10.10.2016 04:31

2.5K

Lähettäjä: premiumJuice premiumJuice

Otsikko: Puhelinmyynnin salat

Hakusanat: myynti, etiikka, säännöt, kirjoitus, asiakaspalvelu,

3.9 / 5 (78 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-10-10 07:07:36

+50495

<nostokurki>

Puhelinmyyjiä on kyllä välillä todella hankala yrittää kohdella kuin ihmisiä, vaikka työtäänhän ne vain tekevät. Ja jonkunhan se työ on tehtävä, enhän minä muuten tietäisi tarvitsevani 9,90€/kk maksavan liittymäni tilalle 19,90€/kk maksavaa liittymää, jonka kylkiäisenä saa kompassin, huulirasvan, naapurin, kymmenen metriä lippusiimaa ja helvetin kätevät pinsetit.

128

Aika: 2016-10-10 09:39:41

+148518

<LOMM>

Puhelinmyynti on perseestä, mutta kyllä noi "feissarit", jotka notkuu tossa City Centerin alakerrassa / assatunnelissa, vetää pitemmän korren. Mun on pakko kävellä siitä joka päivä läpi ellen tahdo kiertää paria sataa metriä. Jotenkin hauskaa, että tätä nykyä kaikista mukavin ryhmä on JW.ORG (Jehovat), jotka ovat ottaneet uuden taktiikan eivätkä häiritse enää ketään. Elisan hintasaarnaajat taas iskevät jokaisen sieluun, joka uskaltaa kävellä siitä kojun ohi.

50

Kommentit (20)

Piilota OFF-Topic keskustelu

02.11.2016 19:27

<DigitalVision> Itselle soitteli imurikauppias eilen. Kauppasi jonkinlaista painehuuhtelulaitetta mikä vielä pitäisi tuoksuakki hyvälle, ja vaikka mainitsin että omistan jo sellaisen (Kärcher) niin tyyppi halusi silti tulla. No, tulee ensiviikolla nyt ellen peruuta tulemista. Kilautin puhelun jälkeen ystävälleni koska muistin että hän oli 4-5kk sitten puhunut moisesta myyjästä. Hän se oli sitten tälle myyjälle antanut minunkin numeron ja sano vielä että " Hei, sen koneen hinta on sit pikkusen alta 4000€ " Päätin siinä sitten että oma Kärcher saa riittää vielä, vaikka ei tuoksukkaan millekkään.

19.10.2016 04:13

<OyPrimo> Puhelinmyyjä soittaa. Tiedät ettet halua tilata mitään vaikka tarjoaisivat Marilyn Monroen aitoja ruumiilta varastettuja alushousuja. Sanot vain "Suoramyyntikielto". "Anteeksi, mutta ei meillä mitään sellaista näy.." kuuluu vastaus. "Otin sen eilen, ei näy vielä, mutta kohta näkyy." "anteeksi häiriö, kuulemiin." "moro." ...ja ei uutta puhelua lähes puoleen vuoteen.

11.10.2016 23:28

<LOMM> Lecimx Paras taktiikka väistä noita, on kulkea määrätietoisesti niitä kohti. Liian moni ihminen yrittää kiertää, se on heikkouden merkki feissarille. Älä ikinä tee tätä virhettä, silloin feissari iskee varmasti. Määrätietoinen kävely kohti sellaisella vauhdilla, että "nyt on kiire, en aio väistää".

11.10.2016 20:23

<Lecimx> LOMM Läväytät niille siansaksaks jotain ja heilutat käsiäs hiukan ni ne menee ihan paniikkiin että mitä vittua nyt pitäs tehä ja siinä ku ne ihmettelee ni lähet menee.

11.10.2016 00:43

<wuppiduu> Vaikka joskus kiristääkin pinnan pahemman kerran, niin työtään vaan tekevät. Itse koitan olla mahdollisimman tyyni ja todeta myyjälle, että jos herää tarve tälle kaupustelun kohteena olevalle asialle, niin haen sellaisen itse kaupasta. Silti joskus kun on tylsää, en vaan malta välttää kiusausta tuhlata myyjän aikaa ja kuunnella tuotteesta hieman pidempään ja kysellä lisää vain tyrmätäkseni kaiken lopuksi.

10.10.2016 18:37

<TomBale> Olin kerran puhelinmyyjä. Ei siitä sen enempää.

10.10.2016 16:26

<leksus111> Puhelinmyyjät jankkaa vaikka kuinka sanoo ettei osta koska suuri osa kaupoista tulee sen jälkeen kun asiakas on jo moneen otteeseen kieltänyt eikä kaupan onnistumista voisi alkuun voisi päätellä. Kuuntele sen verran että tiedät mistä on kyse, sano ettei kiinnosta ja lyö luuri kiinni niin säästät molempien aikaa. Jos lyöt luuri heti niin voi olla että päädyt uudelleen kierrokseen.

10.10.2016 16:07

<Johnyjungle> Vaikka todellisuudessa tuote/palvelu ei olisikaan yhtääns en ihmeellisempi nykyiseen verrattuna.

10.10.2016 16:07

<Johnyjungle> intissä yks kaiffari selitteli noita niitten juttuja mitä puhelinmyynnissä oppivat. Jokainenhan kurssitetaan ja saavat tietyn kaavan minkä mukaan houkuttelevat asiakasta. Esim sun pitää 3 kertaa jollain tapaa tarjota tuotetta ennenkuin saat tajuta että asiakas ei tarjoamaasi juttua halua. Myös ihmisen ajatteluun pystyt vaikuttamaan omalla puheella. "tämä ja tämä vain hintaan tämä, _eikö kuullostakin hyvältä_". Saat ihmisen itse ajatteleeman että joo täähän on hyvä juttu, jolloin myyntiä tapahtuu.

10.10.2016 16:02

<SirJakkuson> Täysin keksitty tilanne, mutta ihan hyvin kyllä rakennettu siitä eteenpäin, että mitä jos sittenkin kävisi näin päin.

10.10.2016 15:41

<FireWolf> nostokurki Paras mitä on käynyt on kun joku tyttö koitti myydä mulle tieteen kuvalehteä joka on ehkä yks ainoita lehtiä jonka voisinkin tilata niin huomas että on joku uus työntekijä tai esimies tyyliin osotti sitä aseella kun vastasin kysymykseen jotain muuta kuin tyyliin kyllä tai ei niin hän selvästi palasi scriptissä aikaisempaan kohtaan eikä reagoinut inhimillisellä tavalla mun sanoihin. Lisäks sellanen imelän tuttavallinen ja vähän naurahteleva puhe maailman parhaasta pakettitarjouksesta joka ei sopinut keskustelun sävyyn ollenkaa. Huhhu toivottavasti tyttö on jo paremmissa töissä

10.10.2016 15:32

<JuhQQQ> Itelle yrittävät elisalta joka viikko myydä 20mt adls liittymää. Puhelu kyllä loppuu nopeesti ku sanon että on dnan 100mt eikä teillä oo tarjota yli 20mt silti vaan jaksavat soitella. Pikkusessa humalassa niiden kanssa on hauska puhua ja oon huomannu että paranee kummallakin mieli vähäsen :)

10.10.2016 12:16

<tuuhee> Ompas puhelimessa pitkä johto.

10.10.2016 11:23

<ruskea> Joskus alko vituttaaa eräs sähköfirma kun soittelivat kerran päivässä ja tarjosivat paskaansa. Noh avautusin sitten eräälle myyjälle että mikä vittu siinä on kun pitää joka päivä soittaa, että ei varmaan päivässä ole mieli muuttunut. Siinä sitten tytteli melkeen itku kurkussa selitteli että hän tekee vaan työtään. On se nyt viddu jos 10 eri työntekijälle jaetaan samat numerot joita pommittaa...Nykyään vaan lyön luurin kiinni sanomatta mitään kun tajuan että on puhelinmyyjä.

10.10.2016 10:51

<Läskinyrkki> Nauratti kyl tuo kauhuleffameinen musiikki taustalla.

10.10.2016 10:32

<ajappat> nostokurki Akkarin tilaajille muuten todella mainostetaan tosi paljon muita sanoman tuotteita. Joskus soitin niiden asiakaspalveluun jotain muuta asiaa ja samalla kysyin että voiko muuten suoramainonnan lopettaa ja kyllä voi kuulemma. Mikään ei vaan muuttunut. Mistään muualta mulle ei oikeastaan puhelinmyyjät ikinä olekkaan soittanu.

10.10.2016 09:39

<LOMM> Puhelinmyynti on perseestä, mutta kyllä noi "feissarit", jotka notkuu tossa City Centerin alakerrassa / assatunnelissa, vetää pitemmän korren. Mun on pakko kävellä siitä joka päivä läpi ellen tahdo kiertää paria sataa metriä. Jotenkin hauskaa, että tätä nykyä kaikista mukavin ryhmä on JW.ORG (Jehovat), jotka ovat ottaneet uuden taktiikan eivätkä häiritse enää ketään. Elisan hintasaarnaajat taas iskevät jokaisen sieluun, joka uskaltaa kävellä siitä kojun ohi.

10.10.2016 08:33

<nostokurki> Jere88 Totta. Minulle tuli Aku Ankka monta vuotta putkeen, mutta sitten kun keksivät ruveta päivittäin tyrkyttämään kaiken maailman roopesetää sun muuta oheisroipetta, sanoin koko tilauksen irti.

10.10.2016 08:18

<Jebediah Kerman> nostokurki Onhan se kyl hankalaa, jos ensimmäinen soittaa ja tarjoaa tablettia "vain-tähän-hintaan ja vain 2 vuoden määräaikaisella sopimuksella" ja kun kieltäydyt kohteliaasti, niin 2 viikon päästä soittaa uusi jamppa samasta asiasta. Tai sitten yritetään kaupata sukkia, kalsareita ja suklaata edulliseen hintaan ?_?

10.10.2016 07:07

<nostokurki> Puhelinmyyjiä on kyllä välillä todella hankala yrittää kohdella kuin ihmisiä, vaikka työtäänhän ne vain tekevät. Ja jonkunhan se työ on tehtävä, enhän minä muuten tietäisi tarvitsevani 9,90€/kk maksavan liittymäni tilalle 19,90€/kk maksavaa liittymää, jonka kylkiäisenä saa kompassin, huulirasvan, naapurin, kymmenen metriä lippusiimaa ja helvetin kätevät pinsetit.

128

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Salatut elämät saa loppua.

37 578 katselukertaa

Salatuijottaja

14 946 katselukertaa

Universumin salat

62 447 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.