Lähettäjä:

Römpsessa Römpsessa

Richard Ayoade ja aseet

4 / 5 (65 ääntä)

Julkaistu: 4.7.2018 09:23

Tarkastaja: Pyrex

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Römpsessa Römpsessa

Otsikko: Richard Ayoade ja aseet

Hakusanat: Richard, Ayoade, aseet, huumori, ,

4 / 5 (65 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-07-04 12:26:45

+6305

<Darg-83> +5 RR

Hauska pätkä, mutta pistänpä oman korteni kekoon. On käytännössä mahdotonta kieltää aseet jenkeissä tällä hetkellä. Jos ne kiellettäisiin, rikollisilla olisi edelleen aseet ja niiden määrä väärissä käsissä vain kasvaisi. Aseiden määrä ja fanatismi niiden ympärillä on niin suurta, että täyskielto johtaisi sisällissotaan tai laittomien aseiden räjähdysmäiseen kasvuun. Sama kuin Suomessa kiellettäisiin olut ja makkara, ei tule tapahtumaan. Suurin ongelma aseiden ympärillä liittyy jengeihin ja pahimpia ovat kaupungit, joissa asuu paljon mustia. Tiukennukset ovat hyviä, mutta eivät ratkaise ongelma

28

Aika: 2018-07-04 11:17:36

+29956

<Joke_75> +5 RR

Sulla on Römpsessa varmasti niin paljon Riemufyffee näistä medioista, että voisit ostaa Rasian. Väitän, että se olisi meille medianarkomaaneille valtaisa edistysaskel. Tee tarjous.

23

Kommentit (29)

Piilota OFF-Topic keskustelu

11.07.18 04:04

<Omistaja> Darg-83 tiesitkö että aseiden rakentaminen on jenkeissä kotona sallittua? Siellä on myös metallipajoja joista voi ostaa esimerkiksi sarjanumerottoman AR-15 kiväärin. ainoa mitä pitää tehdä itse on sorvata runkoon paikka liipaisimelle.

09.07.18 18:50

<thirvi> "Aseet vain hyville ihmisille" ei oikein toimi, koska kaikki ihmiset syntyvät hyvinä. Heistä vain tulee pahoja jossain vaiheessa elämäänsä. Hyvinkään ampuja oli kai hyvä tyyppi, mutta yhden kännisen illan tunnekuihuissa haki kotoa laillisen pienoiskiväärin ja sattumanvaraisesti ampui ihmisiä. Jos sitä asetta ei olisi kotona ollut saatavilla, niin olisi hän varmaan edelleen hyvä tyyppi ja pari muuta ihmistä edelleen elossa.

08.07.18 12:59

<Kape1> Kieltolait ovat aina hölmöjä.

08.07.18 04:27

<Riskywombat> junala Entäs kuinka usein se johtaa siihen että mummolle ei anneta mahdollisuutta ampua vaan otetaan suorilta henki pois?

05.07.18 00:07

<karju> junala Tää on hienoa ajattelua mutta fakta on se että jenkeissä ammutaan ihmisiä kaikista eniten. Ja sun mielestä lisäämällä aseita ihmisiä ammuttais vähemmän. Tossa argumentissa ei ole järjen hiventäkään. Maissa joissa aseet on kielletty on ampumiset vähentynyt, se on fakta. Sama tapahtuis jenkeissä. Laittomat aseet ovat niin kalliita että ei niihin jokaisella nistillä ole enää varaa.

04.07.18 23:10

<junala> (jatkuu) Mummoa ei kannattanu muutaman dollarin takia ryöstää, koska mummo saattaa ampua kohti. Kaikille, jotka käy aseenkäsittelykurssit, ei ole väkivaltarikollisuustaustaa voi mun puolesta myöntää aseenkantoluvan. Itselläni on .22 lähes aina kannossa. Parempi se on olla mukana eikä tarvita sitä koskaan, kuin ettei oo mukana ja tarvis kerran. Toki känniääliöampumisia varmaan joskus tapahtuis, mutta ei niin usen, ku esim täällä Chicagossa jegien välisissä yhteenotoissa sivullisia vahingoittuu. Koulutusta koulutusta!

04.07.18 23:06

<junala> Darg-83 Jep terveisiä Chicagosta! Mulla mielessä pari pointtia: toki kolutukseen pitäs panostaa, mutta se nyt on ihan sanomattaki selvää. Toisekseen jos jokainen lapsesta asti osais käyttää älypuhelinta ja asetta ni (ase-)rikollisuus lähtis laskuun. Älypuhelimen käytlllä tarkoitan laajamittaisemmin juuri opiskelua ja olemista tietoinen maailman menosta, enkä juurikaan SOME:a. Ase jos jokaisella täysikäisellä ois (tai saattais olla) kotelossa, ja ne osais sitä käyttää, ei randomkaturikollisuutta juurikaan olis. Näin oli Renossa, Nevadassa, jossa asuin useamman vuoden. (jatkuu)

04.07.18 21:37

<kimmoli> antaisin tippiä mutta on vain 5, ja limiitti on 10

04.07.18 19:15

<Balrog> Darg-83 Tämähän se. Jos thugien ammuskelut poistetaan (80% tapauksista), niin jäljelle jää suht samanlaiset luvut kuin mitä Euroopasta löytyy. Ei siinä, sarjatoimiset voisi kyllä poistaa, jottei tuho olisi niin suurta hieronnoissa.

04.07.18 17:59

<Tenkainen> Toisekseen Sveitsissä ihmisiä kuolee kuitenkin enemmän aseisiin kuin Japanissa. Vaikka ero ei ole kauhean suuri, Japani on kuitenkin Sveitsiäkin turvallisempi. Japanissa aselait ovat todella tiukat.

04.07.18 17:51

<LionKing138> Jumalauta mikä pokka. Ihan mieletön.

04.07.18 17:22

<Luke-> punamuna Tai paljon julkisuutta saaneet Parklandin kouluampumisesta selviytyneet nuoret. Taitaa sun A ja B kohdat soveltua heihin myös, onko sillä jotain väliä?

04.07.18 17:08

<Luke-> hammu Miksi verrata Californiaa ja Suomea? Vertaappa Californiaa muihin osavaltioihin, jostain syystä Californiassa vähemmän asekuolemia voiko olla että 'Liberaali aselogiikka' toimii? Ja sitten Sveitsi, siellä on kunnon aselait, miksi ne puhuisi aselain kiristämisestä, Ayoade ottaa kantaa USA:n aselakiin, joka on aika vituilla. Esim. taviksen on niin helppo ostaa rynnäkkökivääri koska se on oikeus. Milloin on Sveitsissä reserviläinen mennyt rynkyn kanssa ampuu kouluun? Yhdysvalloissa laillista rynkkyä on käytetty tänä vuonna jo kouluissa ja vohveliravintolassa.

04.07.18 16:57

<Juzu89> Australiassa on aseet kielletty ja siellä ei nyt mahdottomasti ostele rikolliset aseita kun joku peruspistooli mustilla markkinoilla on helposti yli 30 TUHATTA aussidollaria kappale. Ei sieltä ihan jokainen vihainen teini ja S-marketin ryöstäjä käy vaan hakemassa asetta.

04.07.18 16:44

<punamuna> Jotenkin tuntuu siltä että aselakeja ajaa monesti ne ihmiset jotka ovat A) niitä töhöjä jotka eivät oppineet niitä käyttämään turvallisesti. B) niitä jotka eivät ole eläessään edes koskeneet aseeseen. Voihan sitä paistinpannullakin tappaa, kielletäänkö nekin?

04.07.18 16:34

<gilette> Olisiko talvisodassakin pitänyt heittää pystokorvat ojaan ja antautua? Jokainen joka liikkuu iltaisella tai lukee uutisia, tietää että euroopassa on alkanut kehittymään runsaasti levottomuuksia, mellakoita ja aivan käsittämätöntä väkivaltaa. Charlie Hebdon iskussa muslimiterroristit käyttivät laittomia sarjatuliaseita ja tappoivat lukuisia ihmisiä, samalla vahinhoittaen useita. Ja nämä iskut tulevat lisääntymään kiihtyvällä vauhdilla. Haluaisitteko te että seuraavaksi virkavavallatakin vietäisiin aseet, kenties esimerkkiä noudattaakseen? Onko teillä Suomalaiset oikeasti turvallinen olo täällä?

04.07.18 14:54

<atviblala> Eri asia saako aseita käyttää metsästyksessä vai saako kantaa piilotettua käsiasetta kaikkialla Texasin malliin.

04.07.18 13:17

<Kheldaur> Aseiden kieltäminen kansalaisilta tekee tilanteesta siinä mielessä mielenkiintoisen, että silloin aseita on vain rikollisilla ja poliiseilla, eikä se ole hyvä tilanne yhdellekään tavalliselle kansalaiselle.

04.07.18 13:08

<hammu> Edelliseen youtubevideoon. california vs suomi. Californiassa on kielletty lähes kaikki aseet. Mitenkäs toi meni nyt?

04.07.18 13:07
04.07.18 12:59

<hammu> Ja lisäänpä tähän. Monet maat kuten islanti,canada ja sveitsit ovat asemäärissä samalla tasolla tai enemmän kuin suomi. https://en.wikipedia.org/wiki/Estimated_number_of_guns_per_capita_by_country Silti esimerkiksi sveitsissä ei asekieltoja ajeta, vaa siellä on reserviläisaseet kotona. Mikähän on syy?. No siellä elintasoon ja ihmisten hyvinvointiin panostetaan, ja ihmiset voivat hyvin eivätkä syrjäydy. Ei ole syytä kieltää aseita.

04.07.18 12:45

<DigiBoxi> >>Ampumaradoilla ammutaan ihmisiä

04.07.18 12:29

<Mursunet> Niin, ongelmanahan aina on se että kun rikolliset eivät noudata lakeja. Se ei ole asia mikä kovin nopeasti muuttuisi, rikolliset ovat aina ja tulevat aina olemaan noudattamatta lakeja. Voidaan kieltää vaikka paskalla käynti mutta silti rikolliset sitäkin kieltoa vain rikkovat mennen tullen. Eikös ihmisten murhaaminenkin ole jo kielletty nykyään? Silti ihmisiä murhataan joka päivä samasta syystä, siitä huolimatta että se on TOSI kielletty. Joten kiellon hyöty rikollisten kannalta on...?

04.07.18 12:26

<Darg-83> Hauska pätkä, mutta pistänpä oman korteni kekoon. On käytännössä mahdotonta kieltää aseet jenkeissä tällä hetkellä. Jos ne kiellettäisiin, rikollisilla olisi edelleen aseet ja niiden määrä väärissä käsissä vain kasvaisi. Aseiden määrä ja fanatismi niiden ympärillä on niin suurta, että täyskielto johtaisi sisällissotaan tai laittomien aseiden räjähdysmäiseen kasvuun. Sama kuin Suomessa kiellettäisiin olut ja makkara, ei tule tapahtumaan. Suurin ongelma aseiden ympärillä liittyy jengeihin ja pahimpia ovat kaupungit, joissa asuu paljon mustia. Tiukennukset ovat hyviä, mutta eivät ratkaise ongelma

04.07.18 11:19
04.07.18 11:17

<Joke_75> Sulla on Römpsessa varmasti niin paljon Riemufyffee näistä medioista, että voisit ostaa Rasian. Väitän, että se olisi meille medianarkomaaneille valtaisa edistysaskel. Tee tarjous.

04.07.18 11:02

<PandemicZ> Sulla on tossa vääriä olettamuksia. Kuten "ei massa-ampumisia ollut ennen kuin nyt", ei pidä paikkaansa. On niitä aina ollut, nyt niitä on enemmän. Määrän nousu muuten korreloi sen kanssa, kun Assault Weapons Ban päättyi liittovaltion tasolla 2004. Jenkkilässä oli pienimuotoinen rynnäkköaseiden kielto Clintonin aikoihin 94-04, minkä vaikutus nyt on lähinnä marginaalinen kun muun tyyppisiä aseita kyllä sai lähi-siwasta. Mutta kuitenkin, kiellon päätyttyä massa-ampumiset lähti tasaisesti kasvamaan. Asekielto ei kuitenkaan korjaa koko ongelmaa, eriarvoistuminen pitäisi myös pysäyttää.

04.07.18 10:44

<sledderi> Ja joku miinusmake iski heti. Ei muuta kuin kertomaan, miten aselakien (on muuten silkkaa hömppää kieltää aseita ulkonäön perusteella) kautta saataisiin jotenkin aserikokset alas maassa, jossa tapetaan vuositasolla enemmän ihmisiä kuin mitä suomessa syntyy? Ei massa ampumisia ollut ennen kuin nyt, voisiko olla, että vika on jossain muualla kuin mustissa aseissa? Aseita on ollut liki sama määrä per capita koko ajan..

-11
04.07.18 10:22

<sledderi> Jännä homma, kun kaikissa maailman maissa on aseita. Kanada, suomi, sveitsi yms ja niitä on PALJON. Ei aseet ole Amerikan ongelma, ihmiset siellä on. Aseidenkielto on pölhöpopulismia parhaimmillaan. Kun ei voida myöntää, että sosialistinen liberaaliyhteiskunta meneekin päin vttua, syytetään välineitä. Joo, ei aseita tarvita, mutta ne jotka niillä pahaa tekee, saa ne aseet haltuunsa vaikka obama sanoisi mitä. Verrataan Japaniin, yakuzat ja triadit on aseistettuja, muut ei. Ei aseita puolustautumisen takia hankita, vaan harrastuksen ja metsästyksen. Fakenews tälle koomikolle.

Foorumilla tapahtuu

Tarkastusjonossa on 27 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Onko sinulla Facebook-tili?

Ei ole koskaan ollut
Ei, poistin sen.
On, mutta en käytä tai käytän ehkä kerran kuussa.
On ja käytän viikottain.
On ja käytän joka päivä.

SAMANKALTAISIA

Keith Richards

21 533 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.