Quantcast

Lähettäjä:

rokkamies rokkamies

Robotti tanssii

Hämmentävä Lady Gagaa esittävä robotti tanssii

2.2 / 5 (37 ääntä)

Julkaistu: 14.6.2017 14:24

2.5K

Lähettäjä: rokkamies rokkamies

Otsikko: Robotti tanssii

Kuvaus: Hämmentävä Lady Gagaa esittävä robotti tanssii

Hakusanat: robotti, nainen, tanssi, yöpuku, Lady, Gaga, naamio, wtf,

2.2 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-06-14 14:50:16

+132474

<MrFiufaufou>

En malta odottaa seksirobottien vallankumousta. Ei MITÄÄN syytä edes ajatella naisia siinä vaiheessa :D

176

Aika: 2017-06-14 14:59:42

+792

<Gossett>

vähän näyttää palaneelta mut panisin silti

118

Aika: 2017-06-14 17:38:25

+8335

<tvih>

Nalletmetsään, no mistä luulet että ne spermat sinne pankkiin tulee...? ;)

108

Aika: 2017-06-14 16:28:25

+4249

<Nalletmetsään>

MrFiufaufou Eipä teitä ukkoja oo tarvinnu enää spermapankkien ja hyvien dillejen jälkeen mihinkään mut silti me teitä vielä katellaan ;)

22

Aika: 2017-06-14 20:14:41

+10816

<Lakanahaamu>

Nalletmetsään Tuo vaan todistaa, että naisille ei mikään riitä :D

19

Kommentit (51)

Piilota OFF-Topic keskustelu

20.06.2017 17:53

<piran> Katoin tän viikko sitten ja nyt uudestaan ja huomasin nuo likaset pakarat nyt. Onko viikossa koourittu takamus mustaksi :)

17.06.2017 00:35

<Neylah> MrFiufaufou Kyllähän tuo kieltämättä yhdistää kun on samat mielenkiinnon kohteet, pelaillakkin saa ihan rauhassa ja enemmänkin kysytään mitenkäs ne pelit nyt meneekään, ja seuraavaksi toiselta hirveä avautuminen :D Noh, en tiedä, kyllä minä sen oisin sinänsä ymmärtänyt koska joillekkin ihmisille suvun jatkaminen on suuri asia ja elämän kohokohtia :) Hahah, ihana! Ehkä tässä on salaisuus ajatusmallissakin, sen sijaan että ajattelisi "ollaan liian erilaisia, lähetään eriteille" niin hyväksyy toisen sellaisena kuin on, mutta tarvittaessa molemmat tulee vähän vastaan. ^^

16.06.2017 23:42

<MrFiufaufou> Neylah Mun mielestä kyllä tosi tärkee ja/tai iso bonus jos on sama harrastus. Tosi vahva pohja suhteelle kun on intohimoista keskustelua samasta asiasta :). Ja kyllä itsestäni ainakin sen tiedän että jotkut asiat die hard, kuten varmaan miehelläsikin se toxic rage :D. Jännä että mies on se joka pyytänyt lapsien tekoa, onneksi kuitenkin valitsi oikein eikä lähtenyt kävelemään. Lapset todellakin on vain se bonus, ei pääasia elämässä. Kuulostaa kyllä kaikinpuolin siltä että teillä ihan tasapainonen ja realistinen suhde, hyvä näin. PS. Yhtä hymyä kun luin tekstiäsi, hyvä suhde saa iloiseksi :)

16.06.2017 23:15

<Neylah> Niin ja en tiiä siitä dream teamista, välillä ihan ihmetyttää miten asiat voi mennä niin paljon ristiin :D Ollaan ihan päinvastasia rahankäytössä, vastuullisuudessa... Minä teen asiat mielummi ajoissa ja toinen jättää viime tippaan. Mut toisaalta sitte minä saatan hermostua herkästi asioista ja miettiä niitä ihan liikaa, ja mies sitten taas rauhottelee minua niissä että turhaan murehit kun et voi asialle mitään ^^ Ja oon aika herkkis välillä niin mies on rauhottelemassa ja ottaa syliin turvaan just sillon kun sitä tarviikin.. :) Kai se meillä menee vähä niin että vastakohdat täydentää.

16.06.2017 22:48

<Neylah> MrFiufaufoi Juu arvostus on kyllä suuri, jossain vaiheessa miehellä oli vähän kriisin poikasta kun hän haluaisi lapsia. Meillä kuitenkin 9vuoden ikäero. Sanoin sitten suoraan että "ehkä 10vuoden päästä, mutta en välttämättä halua sillonkaan joten jos lapset on sulle tärkee asia elämässä niin sun pitää ehtiä toinen nainen". Pääty siihen lopputulokseen että mielummin pitää minut ja lapset minun kanssa olisi sitten vain plussaa. Ei ole sen koomiin itse edes ottanut puheeksi. :)

16.06.2017 22:36

<Neylah> MrFiufaufou Ekaa kertaahan tavattiin festarin pihalla josta hän tuli minun luokse, aatteli että PC pelilevykkeet ois ollu minun veljen tai jotain ja kiinnostus napsahti aika tappiin kun selvisi että ne olikin minun, samaa peliä oltiin pelattu monta vuotta molemmat :D Ite oon opetellu nielemään että kaikkia asioita ei saa muutettua parempaan päin, niin kuin just tuo toxic käyttäytyminen peleissä, monesti ollaan yritetty pelailla yhdessä ja edelleenkin välillä. Pitäny vaan hyväksyä että se nyt vaan on urpo tuossa asiassa :D Välillä ollaan eri mieltä mutta niinhän sitä pitääkin.

16.06.2017 21:58

<MrFiufaufou> Neylah Miehelläs kyllä käyny uskomaton säkä että olet jaksanut katella sitä. Puhumattakaan että heti alusta asti olet ollut myös ok pelien kohdalla :D. Harmi vain että miehes käyttäytyy vähän lapsellisesti kun pelaatte kahdestaa, muuten todella dream team. Mutta joo, alun sirkus on tylsää, mutta pakollista. Siitä ikävä kyllä ei vain pääse mihinkään. Eipä sitä näin tyhmästi kortteja pelaisi jos aikakoneella takaisin menisi :D. Elä ja opi :), toivottavasti miehesi arvostaa sinua.

16.06.2017 20:26

<Neylah> MrFiufaufou Pointtini ehkä tässä wall of textissä oli, kun elämä kuulostaa meilläkin aika samanlaiselta että ei sen tarvii mitään niin ihmeellistä ja vaikeeta olla. On se mukava yhessä tarpoo eteenpäin ja toisessa on tarvittaessa se tuki ja turva. Joku jolle voi jakaa kaikki mielessä pyörivät asiat ja suunnitella tulevaisuutta ja elää hetkessä... Btw ekaa kertaa kun menin miehen kämpille niin hänellä oli joku peli kesken, katsoin vähän aikaa ja kysyin saanko kokeilla ja ilme oli kyllä näkemisen arvonen :D Eli juu, treffitkin meni aika simppelisti mutta hauskaa oli!

16.06.2017 20:16

<Neylah> MrFiufaufou Sillä aika on mennyt lähinnä nimenomaan just pelejä pelaillessa, elokuvia ja sarjoja katellessa, viihteellä käydessä silloin kun on varaa jne. Sekin on vähän hassua että yhessä ei voida oikeestaan ees pelata kun mies on niin toxic että mulla järki menee, ei se muuten sellainen ole ollenkaan :D Minua taas kiinnostaisi kuntosali ja yrittäny sitä saada mukaan, ja loppujen lopuksi se menee siihen että ei oo tullut itekkään lähettyä kun mies ei lähe. Noh, selvis että se tykkää enemmän muun laisesta harjottelusta niin pitää opetella käymään yksin niitä painoja nostamassa.

16.06.2017 20:11

<Neylah> MrFiufaufou Hmm no tuo on kyllä ihan totta että onhan se puuduttavaa käydä kaikki samat asiat läpi, mitä pitää oikeastaan käydä jos haluaa antaa toiselle tilaisuuden oikeasti tutustua sinuun. Haah, kuulostaa siksi huvittavalta tuo teidän eri teille meno, kun tapasin mieheni ollessani 17v ja amiskassa, niin senpä jälkeen olen itse ollut työmarkkinoilla ja mies miettinyt mitä se haluaa ylipäätään edes tehdä, ja yhdessä oltu nyt se 7vuotta. Toivon toki kovasti että nyt tämänhetkinen koulutus mitä hän käy olisi se joka häntä kiinnostaa ja että päästäisi molemmat töihin ja vähän tekemään enemmän.

15.06.2017 22:48

<sdabu> Naisista on tullut niin valikoivia. Itse olen nykyisin niin laiska käymään baareissa joten mistä tällainen kolmikymppinen mies voisi naisen löytää kun ei edes ensivaikutelmaa pääse kellekään tekemään. En pidä itseäni rumana mutten ole mikään malli myöskään. Nuorempana ei ollut ongelmia löytää kumppania mutta edellisen parisuhteen jälkeen itseluottamus on ollut täysin kadoksissa. Missä tapaa naisia ja miten tuntemattomille naisille voi edes puhua ilman että he pitävät jonain hyypiönä:D osaan olla hauska ja hyvää seuraa ja tiedän löytäväni jonkun kunhan vaan osaisi tutustua uusiin ihmisiin

15.06.2017 09:56

<Draganta> Joku yrittänyt polttaa perseeseen mentävää reikää tohon?

15.06.2017 06:52

<T-Nelkku> Rehellisesti sanottuna tässä videossa ei ollut muuta hyvää kuin tuo perse

15.06.2017 03:11

<MrFiufaufou> Neylah Mainittakoon myös, että näin pelejä vapaalla pelaavan miehen on hyvin epätodennäköistä koskaan tavata naista. Nytki on koulua, ja sieltä kun pois pääsee niin harrastukset(pelit/ajoittainen kuntoilu) alkavat. En voisi keneltäkään pyytää että antaisi oman aikansa minulle, kun minullakaan sitä ei oikeastaan ole antaa. Tiedän kyllä myös sen että kun suhteessa on, niin sitä aikaa löytyy aina maagisesti jostain taskusta. Tätä ei vain pidä päälimmäisenä ajatuksena day-to-day elämässä, ja asioita saattaa siis hieman ajatella kyynisesti sekä laiskasti kun elämä on autopilotilla :-)

15.06.2017 03:04

<MrFiufaufou> Neylah Ehdottomasti kaksin on myös hyvä olla, mielestäni jopa parempi ja mukavampaa. En vain jaksa henk koht sitä alun sirkusta joka täytyy käydä jokaisen uuden tuttavuuden kohdalla uusiksi. Siihen kyllästyin hyvin nopeasti sinkkuna ollessani. Ai miksi ero? Noh tiedän ainakin omiksi vioikseni silloin jonkunasteista saamattomuutta samalla kuin toinen halusi kavuta elämän checkpointteja lävitse. Hyvä pari oltiin ainakin mielestäni, mutta en ole katkera ollenkaan kun toinen halusi edetä elämässä ja minulla tuntui olevan suunnitelmia enemmän kuin kiinnostusta suorittaa niitä. Ehkä nyt viisaampi?

15.06.2017 02:49

<valtakunta> Jaa niin juu. Bruman oli oikeassa, se on ylimainostettua.

15.06.2017 02:46

<valtakunta> Mie, amd ja nvidia ollaan pärjätty jo hyvä tovi keskenämmä, serlaa unohtamatta.

15.06.2017 02:06

<Neylah> MrFiufaufou Niin eihän se sitä sano etteikö yksinäänki vois olla mukavaa ja täysin tyytyväinen. Silti sanoisin että jos sopiva ihminen löytyisi niin mukavempaa se eläminen kaksin on. Hmm hyvä ja pitkä parisuhde, jäi kiinnostamaan miksi se sitten loppui?

14.06.2017 23:51

<Johnny Bravo> Nalletmetsään käsittääkseni kloonaamisessa ei tarvita miestä..

14.06.2017 23:44

<SirRaato> Mistä voi olla varma ettei toi ole Lady Gaga... Tollanen tyyli on sen tavaramerkki.

14.06.2017 23:07

<MrFiufaufou> Neylah Nääh, en ole katkera. Mulla oli hyvä ja pitkä parisuhde aikanaan, nyt ollut ilman jo 7v+. Eikä tässä oikeastaan enää edes ajattele naisia :) Kummasti sitä tottuu olemaan ilman kun ei ole jatkuvasti mielessä.

14.06.2017 21:37

<Neylah> MrFiufaufou & Nalletmetsään Ketä te huijaatte? Kuulostaa aika surulliselta että seksinukke riittäis. Ei kai siellä vaan olla katkeria mahollisesti pieleen menneitten parisuhteitten takia? Kyllä se kumppani on hyvä olla :3

14.06.2017 21:25

<Lungihemmo> Hyvä perse

14.06.2017 21:22

<erhu> jotenkin pelottaa noi ropotit, vähänkään mustis-tekoäly, niin repii kalun irti juurineen... :/

14.06.2017 20:22

<Rotten Hyena> Nallemetsään kiitoksia, niin paljon kiitoksia

14.06.2017 20:15

<{SF}Perkele> Robogeisha?

14.06.2017 20:14

<Lakanahaamu> Nalletmetsään Tuo vaan todistaa, että naisille ei mikään riitä :D

14.06.2017 18:35

<Flinck> Lady RoboGa - Bad Software

14.06.2017 17:38

<tvih> Nalletmetsään, no mistä luulet että ne spermat sinne pankkiin tulee...? ;)

108
14.06.2017 17:18

<Tömpsy> haha sanoin äänen just saman mitä MrFiufaufou, käännän katsetta oikealle ja vaimon ilme -.-

14.06.2017 17:07

<MrFiufaufou> Nalletmetsään Hyvä että ollaan samalla sivulla tässä asiassa :D

14.06.2017 17:00

<wilsonii> Robootit vie strippareitte duunit

14.06.2017 16:59

<Kurukka> Nalletmetsään En ymmärrä miksi. Teillä on mällit pakkasessa ja kumiletku tyynyn alla eli elämä paketissa. Lopettaisitte työ ensin tän parisuhderuljanssin niin olisitte edelläkävijöitä ja jättäisitte miehet runkkaamaan ja syömään kanaa. Hyvällä diilillä voisitte tilkan mällijäätelöö sulatella ja pyöräyttää lapsikipeimmille miehille mukulan. win-win kaikinpuolin.

14.06.2017 16:28

<Nalletmetsään> MrFiufaufou Eipä teitä ukkoja oo tarvinnu enää spermapankkien ja hyvien dillejen jälkeen mihinkään mut silti me teitä vielä katellaan ;)

14.06.2017 15:54

<SupaKillah666> You feel fantastic. hey hey heeeey

14.06.2017 15:31

<Normaalijorma> Lady Gag-gag.

14.06.2017 15:25

<John Holmes> Mitä vittua

14.06.2017 15:18

<Ajatusanarkisti> Mmmmmuna tttuonne..?

14.06.2017 15:17

<Worning Moon> Sitkun saisi tuommoseen vielä vibraatio ominaisuuden ja sellaisen supistus ominaisuuden. :D

14.06.2017 14:59

<Gossett> vähän näyttää palaneelta mut panisin silti

118
14.06.2017 14:57

<Duracel> Odottakaa rasialaiset vielä muutama vuosi ja kaikilla meillä on vihdoin nainen joka ymmärtää meitä.

14.06.2017 14:57

<testo_jolle> Robotit tulee ja vie meidän työt. T:strippari

14.06.2017 14:53

<killerfin> teppomiesmies Joo kolmevuotta sitten ja nyt heti taas perään.

14.06.2017 14:52

<Normaalijorma> Hei, ehkä vielä meidän elinaikana...

14.06.2017 14:51

<R!emurasiassa haisee> Näyttää siltä ku oltaisiin tehty likaisia asioita jo.

14.06.2017 14:50

<MrFiufaufou> En malta odottaa seksirobottien vallankumousta. Ei MITÄÄN syytä edes ajatella naisia siinä vaiheessa :D

176
14.06.2017 14:48

<Derion> Varsinainen poker face.

14.06.2017 14:46

<elkkudej> panisin... uudestaan

14.06.2017 14:44

<Algamis> Onko kuinka väärin kiihottua tästä :/

14.06.2017 14:41

<Ocarina> Tämä on haram

14.06.2017 14:36

<teppomiesmies> Vittu näitä reposteja

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Tyttö tanssii vaan!

26 159 katselukertaa

Robotti maailailee seinää

11 237 katselukertaa

&quot;En ole robotti&quot;

13 094 katselukertaa

Kaupparobotti kiikkiin

15 102 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.