Quantcast

Lähettäjä:

Kanto Kanto

Sainpas

Heti kun silmä välttää. Vaikka onkin tahallisesti jätetty koiran kiusaks.

4.7 / 5 (61 ääntä)

Julkaistu: 28.7.2017 22:12

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Kanto Kanto

Otsikko: Sainpas

Kuvaus: Heti kun silmä välttää. Vaikka onkin tahallisesti jätetty koiran kiusaks.

Hakusanat: koira, dog, ottaa, take, ruoka, food, salaa, secret, fake, väärennös,

4.7 / 5 (61 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-07-28 22:17:32

+6606

<kuhaoon> +5 RR

Yhden puuttumista ei voi huomata kukaan.

120

Aika: 2017-07-28 22:25:05

+2873

<metaldetector> +5 RR

kuhaoon"Yhden puuttumista ei voi huomata kukaan." Ja jos syö kaikki, niin ei jää todistusaineistoa.

80

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

02.08.2017 17:15

<Kopellimestari> LOMM eli meinaat siis että simpanssit voisivat jotenkin osata osoittamisen tajuamatta sen merkitystä? En pidä kauhean todennäköisenä vaihtoehtona... tästä vois puhua pidempäänkin, mutta koirien mainio kyky ymmärtää ihmistä johtuu oikeesti vain ja ainoastaan siitä että ne on kehittynyt lajina nimenomaan ihmisen rinnalla. simpanssit, norsut ja delfiinit mm. pystyy opettaan käsittään helposti osoituksen merkityksen, ja nyt kun älykkyydestä puhutaan, niin nää kaikki edellämainitut on itsestään tietoisia lajeja, mikä nostaa niiden älykkyyden ihan eri tasolle kun koiran, joka ei ole itsetietoinen.

01.08.2017 20:26

<LOMM> Kopelimestari Siis kyse on siitä, kun simpansseille osoitetaan jotain, ei siitä etteivätkö simpanssit osaisi itse osoittaa haluamiaan asioita. Hypoteesi oli, etteivät muut nisäkkäät osaisi tätä, koska ennen tätä tutkimusta muilta ihmisapinoilta EI oltu löydetty tätä kykyä. Kuitenkin yksi tutkija oli suoraan osannut sanoa, "että sen koira kyllä tajuaa, jos sille osoittaa jotain". Tämän jälkeen asiaa päätettiin tutkia myös koirilla.

01.08.2017 19:31

<Kopellimestari> LOMM Kiitos linkistä. En kyllä ihan osta tuota tutkimusta, tosin uskon kyllä koirien olevan tuossa suhteessa erittäin älykkäitä. Tässä video simpanssista osoittamassa esineitä: https://www.youtube.com/watch?v=oDjwaWbrm8Y "En ymmärrä miksi on aina pakko mainita kissat koirien yhteydessä?" käytin kissoja ihan vaan koska Woofbear mainitsi ne ja ne oli jo "osa keskustelua"

31.07.2017 00:16

<LOMM> Kopellimestari Pahoittelen viestieni sekavuutta. Saanen silti puolustaa kantaani. apina vs. koira tarkoitan tätä: https://www.sciencedaily.com/releases/2012/02/120208180251.htm. Preeriakoirilla tarkoitin juuri tuota, mitä sanoitkin, että "kaikki elänlajit juttelee keskenään", mutta meillä on ongelmia jutella niille ja toisinpäin. En ymmärrä miksi on aina pakko mainita kissat koirien yhteydessä? "tässä en nää mitään ihmeellistä kun ottaa huomioon että koira lajina on evoluutioitunut ihmisen rinnalle sudesta." - mielestäni tämä suhde on ihmeelline jo itsessään.

30.07.2017 21:11

<Oiskos> Perunalla kuvattu...

30.07.2017 12:39

<Kopellimestari> vain ole geeneissä lojaaliutta. "esimerkiksi preeriakoirat osaavat helvetin hienosti kommunikoida keskenään" kaikki eläinlajit kommunikoivat enemmän tai vähemmän keskenään, tää ei oo mikään osoitus "harvinaisesta älykkyydestä". Tääkin keskustelu käydään internetin valtaväylällä, ei se ottais kun pari minuuttia googlailla ja tarkistaa omat faktat oikeiks tai vääriks :)

30.07.2017 12:36

<Kopellimestari> LOMM noissa sun kahdessa viestissä on nyt kyllä todella paljon mutua vailla mitään todellisuusperää. "Esimerkiksi apina ei tajua..." ensinnäkin laaja käsite, apinalajeja on niin saatanasti. Toiseks suurin osa apinoista todellakin tajuaa osoituksen merkityksen, eikä pelkästään tajua, vaan osaavat myös osoittaa itse sormella esineitä ja asioita joita haluavat. "ne ovat vain pokkeuksellisen yhteensopivia ihmisten kanssa" tässä en nää mitään ihmeellistä kun ottaa huomioon että koira lajina on evoluutioitunut ihmisen rinnalle sudesta. Kissat on monissa asioissa älykkäämpiä kun koirat, niillä ei

29.07.2017 12:27

<Corvus> Oma koira penskana saattoi yksinään tuijottaa lautasta ties kuinka kauan kuin lupaa odottaen, mutta ihmisen läsnäollessa yritti hotkia kaiken mitä irti sai.

29.07.2017 09:51

<Mulqwist> Kettumainen koiruus....

29.07.2017 00:39

<WoofBear78> LOMM En tiedä kuinka viisaita eläimet ovat. Mutta kyllä kissatkin ymmärtää kun niille jotain osoittaa. Ne myös ymmärtävät että jokin asia on väärin mutta tekevät sen silti. Osaavat myös hävetä. Varmasti monet muutkin eläimet asioita tajuaa mutta eivät välttämättä ole kiinnostuneita ihmisiä viihdyttämään.

28.07.2017 23:34

<LOMM> MösjööTipsu "...monelta muulta eläimeltä..." mutta eikö se juttu juuri olekin, että kun ei löydy. Enkä tarkoita, että koirat olisivat jotenkin poikkeuksellisen älykkäitä eläimiä, ne ovat vain pokkeuksellisen yhteensopivia ihmisten kanssa. "Me ymmärrämme toisiamme." ja onhan se hienoa, kun esimerkiksi preeriakoirat osaavat helvetin hienosti kommunikoida keskenään - hyvä niille...

28.07.2017 23:27

<K-pää> Isin koire.

28.07.2017 23:00

<MösjööTipsu> LOMM No enpä tiedä. Samoja ominaisuuksia löytyy monelta muulta eläimeltä. Ihminen vaan haluaa uskotella itselleen kaikenlaisia typeryyksiä laidasta laitaan. Hyvin vähän tässä mistään mitään viellä ymmärretään, kun tuntuu et yksinkertaisimmatkin asiat ovat monille ahaa elämyksiä. Annetaan noiden eläimien touhuta omiaan, eikä ruveta laittamaan niille mieleisiämme ajatuksia päähän.

28.07.2017 22:46

<LOMM> Koirat on oikeasti todella fiksuja monissa jutuissa. Just toi, että ne TIETÄÄ, kun joku ei ole paikalla... ja että se on VÄÄRIN ja ne tekee sen silti. Koirilla on myös monia muita helvetin hienoja ominaisuuksia. Esimerkiksi apina ei tajua, jos sille osoittaa sormella jotain, mutta koira tajuaa.

28.07.2017 22:25

<metaldetector> kuhaoon"Yhden puuttumista ei voi huomata kukaan." Ja jos syö kaikki, niin ei jää todistusaineistoa.

28.07.2017 22:17

<kuhaoon> Yhden puuttumista ei voi huomata kukaan.

120

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Hahaa Sainpas!

13 839 katselukertaa

Sainpas!

23 074 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.