Quantcast

Lähettäjä:

MacroNencer MacroNencer

Tietoa ilmastosta

Ajatuksia säästä ja sen syistä. Ja siitä ylenpalttisesta kauhistelusta tietenkin. Itse odotan Ragnarökiä. Josko tänä talvena viimeinkin...

2.7 / 5 (42 ääntä)

Julkaistu: 3.8.2015 15:05

2.5K

Lähettäjä: MacroNencer MacroNencer

Otsikko: Tietoa ilmastosta

Kuvaus: Ajatuksia säästä ja sen syistä. Ja siitä ylenpalttisesta kauhistelusta tietenkin. Itse odotan Ragnarökiä. Josko tänä talvena viimeinkin...

Hakusanat: sää, ilma, sade, media, säätilat, ihmiset,

2.7 / 5 (42 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-08-03 15:21:25

+23357

<Voldebean>

Oli niin tylsä, ettei tästä oikein voi repiä edes huumoria.

37

Aika: 2015-08-03 15:33:23

+14054

<SuvaitsevainenSivari>

alpin Tässä on aika kuvaavasti ilmaistu miten paljon ihmiset ovat aiheuttaneet ilmastomuutosta. http://www.bloomberg.com/graphics/2015-whats-warming-the-world/ Eli toisinsanoen aurinko, kiertoradat ja vulkaaninen toiminta on hyvin pientä peliä.

17

Aika: 2015-08-03 15:37:21

+48273

<FernandoSolo>

Viimeinen paikka josta pitkänaikavälin tilastotiejoja etsiä on ihmisten muistot, muistimme ei ole tehty tallentamaan moista tietoa ja siksi tarvitaankin pitkän ajan mitattuja ja kirjattuja tilastotietoja ennen kuin voidaan sanoa juuri mitään paikkaansa pitävää. Itsekkin muistelen lapsuudessa olleen paljon lumisempia talvia ja sitä kuinka ne saapuivat aiemmin ja kestivät pidempään, mutta moinen on vain muistoihin perustuva mielipide. Ilmastonmuutosta on tapahtunut ennen ja tapahtuu tulevaisuudessa maakerrostumista ja fossiileista moisen voi todeta, kysymys vain kuinka nopeasti se tapahtuu.

9

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

08.08.2015 21:23

<Junttilandia> WTC iskujen jälkeen Nykin lämpötila nousi 1,5 astetta, kun lentokoneet ei tehneetkään enää pilviä taivaalle..

04.08.2015 13:26

<GyRo> toisin sanoen, me ihmiset ei ymmärretä säätä isossa skaalassa, eikä itseämme. ja se taas meinaa sitä ettei me ymmärretä asioita tarpeeksi hyvin, sopiaksemme nykymaailmaan.

04.08.2015 11:02

<SuvaitsevainenSivari> Sehän se täältä junttilasta vielä puuttuikin, ettei uskota ilmastonmuutokseen. Onko tämäkin joku Persujuttu? Kumma miten kaikki paska vaan valuu jenkeistä tänne, mitä seuraavaksi? Evoluutio on salaliitto?

04.08.2015 03:50

<Dropa> Kapteenituhoperse, Mä kovasti haluaisin ymmärtää ja uskoa näitä tutkielmia, mitä hirveellä vauhkolla ollaan viemässä eteenpäin. En vaan pysty. Tulee väkisinkin mieleen, kun väitetään, että käyrät on nousussa vuodesta 1880. Minkälaiset CO2-mittarit siihen maailmanaikaan on ollut ja miltä alueilta niitä on mitattu. Toisena tulee mieleen, että mitä tapahtuisi, kun skaalaa otettaisiinkin vaikkapa 500 vuotta lisää, onko se alle parin asteen heitto enää edes iso?

03.08.2015 19:06

<Samulai> Ennen ragnarökiä tulee fimbulwintern. Eli jatka vain odottamista.

03.08.2015 15:53

<Chiparish> Pystyispä ite selittään yhtä innostuneesti täysin mitäänsanomatonta paskaa.

03.08.2015 15:37

<FernandoSolo> Viimeinen paikka josta pitkänaikavälin tilastotiejoja etsiä on ihmisten muistot, muistimme ei ole tehty tallentamaan moista tietoa ja siksi tarvitaankin pitkän ajan mitattuja ja kirjattuja tilastotietoja ennen kuin voidaan sanoa juuri mitään paikkaansa pitävää. Itsekkin muistelen lapsuudessa olleen paljon lumisempia talvia ja sitä kuinka ne saapuivat aiemmin ja kestivät pidempään, mutta moinen on vain muistoihin perustuva mielipide. Ilmastonmuutosta on tapahtunut ennen ja tapahtuu tulevaisuudessa maakerrostumista ja fossiileista moisen voi todeta, kysymys vain kuinka nopeasti se tapahtuu.

03.08.2015 15:33

<SuvaitsevainenSivari> alpin Tässä on aika kuvaavasti ilmaistu miten paljon ihmiset ovat aiheuttaneet ilmastomuutosta. http://www.bloomberg.com/graphics/2015-whats-warming-the-world/ Eli toisinsanoen aurinko, kiertoradat ja vulkaaninen toiminta on hyvin pientä peliä.

03.08.2015 15:30

<Von Hiren> Ilmastonmuutos on meikäläiselle sitä, että pääsee halvalla talvella etelään.

03.08.2015 15:21

<Voldebean> Oli niin tylsä, ettei tästä oikein voi repiä edes huumoria.

03.08.2015 15:19

<alpin> Ilmastonmuutos on politiikkaa ja bisnestä. Sää on maapallolla ollut ilman ihmistäkin paljon kylmempi / kuumempi. Ihminen luulee vähän liikoja itsestään, jos ajatellaan että muutokset johtuvat vain meistä. Vulkaanisuus, muutokset planeettojen radoissa / auringon aktiivisuudessa vaikuttavat hieman enemmän kuin jonkun Opel Kadett joka ei pääse katsastuksesta päästöjen takia läpi.

03.08.2015 15:12

<Kimm0h> Vaikka en niitä jaksa koskaan lukea, niin lähteet olis aina kiva näihin informaatiovideoihin.

03.08.2015 15:10

<ColdnPointless> Ilmastonmuutos ei vieläkään koske suomea, mutta oli se persestä ajaa nurmikko viime jouluna.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 99 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Maantietoa

17 214 katselukertaa

Avaruustietoa

19 795 katselukertaa

Faktatietoa Venäjästä

17 256 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.