Quantcast

Lähettäjä:

highlander100 highlander100

Yhteispelillä sujuvuutta

2.7 / 5 (44 ääntä)

Julkaistu: 2.12.2020 06:30

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: highlander100 highlander100

Otsikko: Yhteispelillä sujuvuutta

Hakusanat: yhteispeli, liikenne, sujuvuus,

2.7 / 5 (44 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-12-02 11:16:36

+127814

<testo_jolle> +5 RR

Suomalainen ikääntynyt bussikuski olisi vaan laittanut ikkunan kiinni ja katsonut että miten saatanan mulkku motaristi ajaa kolarin. Siitäpähän saa kun on ostanut tuollaisen kalliin prätkän ja ohittelee ruuhkassa, niin!

47

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

07.12.2020 04:50

<Lajineutraali> Olisi kiva nähdä video jossa joku avaa oven noi on liikenteen mulkkuja ja kyllä on niitä joutunut väistelemään saatana... Punamuna: Sano mitä sanot mutta naisten kivittäminen tulisi olla sallittua myös suomessa joku varmansti ajattelee, että murhat pitäisi olla sallittua suomessa.. Ei! Vaan jos kivittää vain aiheellisesti niin kaikki pääse helpommalla, esim. miehenkin voi kivittää jos ajelee mopolla videon tavoin.

03.12.2020 09:55

<testo_jolle> Kanakotka Et nyt tainut ihan ymmärtää mitä ajoin takaa.

02.12.2020 22:57

<punamuna> Sanokaa mitä sanotte, mutta minun mielestä tuo "lane splitting/filtering" (tai miksi sitä nyt milloinkin mahdetaan kutsua) tulisi olla sallittua myös täällä Suomessa. Ja nyt varmasti joku ajattelee että pitäisi sallia kaahaaminen ruuhkassa.. EI! vaan jos asian hoitaa maltilla niin kaikki pääsee helpommalla.

02.12.2020 20:06

<Kanakotka> testo_jolle Suomen bussikuskit on kyllä ainakin täällä suuntaa mulkkuja lähes kaikki. Nähnyt pari kertaa sen kun joku nuorempi hemmo juoksee täyttä häkää bussipysäkille, jossa bussi pysähtyneenä, ja bussi odottaa niin kauan, että juoksija on muutaman metrin päässä ennen kuin lähtee. Joskus sitä suihkuajatuksissaan miettii, että oliskohan pitänyt kiilata bussin eteen ja pysäyttää se.

02.12.2020 19:12

<Chris P Bacon> Suomessa ei taida olla sallittua ajaa noin :D

02.12.2020 15:12

<Repostmies> repost

02.12.2020 14:42

<LiskoSlayer63> ekoterroristi Suomessa tuosta saisi sakot

02.12.2020 11:32

<ekoterroristi> Suomessa olisi jo joku avannut auton oven. Kun mä en pääse ruuhkassa niin eipä päästetä muitakaan saatana niin.

02.12.2020 11:16

<testo_jolle> Suomalainen ikääntynyt bussikuski olisi vaan laittanut ikkunan kiinni ja katsonut että miten saatanan mulkku motaristi ajaa kolarin. Siitäpähän saa kun on ostanut tuollaisen kalliin prätkän ja ohittelee ruuhkassa, niin!

02.12.2020 10:45

<pikkumusta> tyylillä.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Seinän yli yhteispelillä

25 308 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.