Quantcast

Lähettäjä:

VSOP VSOP

Todellista tasa-arvoa

2.7 / 5 (46 ääntä)

Todellista tasa-arvoa

Julkaistu: 4.12.2013 11:53

2.5K

Lähettäjä: VSOP VSOP

Otsikko: Todellista tasa-arvoa

Hakusanat: unpopular, opinion, puffin, epäsuosittu, mielipide, lunni, lundin, feminatsi, avioero, raha,

2.7 / 5 (46 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-12-04 11:55:37

+14089

<Orce>

Onneksi maailmassa on näitä viisaita miehiä, jotka keksivät näitä nokkelia sanontoja pohjautuen laajaan tutkimukseen aihepiiristä.

98

Aika: 2013-12-04 12:11:27

+63

<massemajava>

No niinhän se menee mutta yleensä niissä on pohjana, että miehellä on enemmän rahaa.

72

Aika: 2013-12-04 18:48:03

+1255

<Stormstrider>

Minusta siihen riittäisi yksinkertaisesti että naiset tekisivät yhtä paljon tunteja yhtä korkeapalkkaisilla aloilla. Samasta työstä nainen saa täsmälleen saman tuntipalkan kuin mies. Tilastojen keskiarvot naisten ansioista ovat alhaisemmat koska naiset tekevät vähemmän tunteja matalapalkkaisemmilla aloilla, joten ei ihme että vuosiansiot jää pienemmiksi. Jos naisten palkat oikeasti olisi alhaisemmat ei firmat miehiä palkkaisikaan.

15

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

05.12.2013 10:03

<^PKN^> Onneksi oma emäntä on varakkaampi kuin minä.

04.12.2013 23:09

<maksamakkara> faasi, jos avioehto olisi pakollinen kaikille niin kuka siitä itkisi. vain ne ketkä tälläkin hetkellä siitä hyötyvät, että se ei ole. kenenkään ei kuulu selvitä erosta voittajana. se luo sitä vihaa ja väätyyttä. ero ei saisi olla henkisen tappion lisäksi myös taloudellinen. ehkä jos kaikkea ei sidottaisi kiinni rakkauteen se säilyisi/selviäisi paremmin ja tulisi vähemmän eroja.

04.12.2013 22:38

<pikkurölli> Niin.. Meilläkin on vaimon rahat, ja sitten on yhteiset rahat..

04.12.2013 21:03

<Firelake> Naisen työtunti on 51 minuuttia. Sehän se nyt ois helvetti jos ne sais yhtä suuren ansion vähemmällä työmäärällä.

04.12.2013 18:48

<Stormstrider> Minusta siihen riittäisi yksinkertaisesti että naiset tekisivät yhtä paljon tunteja yhtä korkeapalkkaisilla aloilla. Samasta työstä nainen saa täsmälleen saman tuntipalkan kuin mies. Tilastojen keskiarvot naisten ansioista ovat alhaisemmat koska naiset tekevät vähemmän tunteja matalapalkkaisemmilla aloilla, joten ei ihme että vuosiansiot jää pienemmiksi. Jos naisten palkat oikeasti olisi alhaisemmat ei firmat miehiä palkkaisikaan.

04.12.2013 17:07
04.12.2013 16:42

<Himpo Himpula> No onhan niillä equal pay? Mies ja nainen valmistuu harwardista samoilla arvosanoilla ja menevät samaan lakifirmaan töihin, molemmille pitää maksaa lain mukaan sama palkka. Kymmenen vuoden päästä palkka on kuitenkin eri koska nainen on viettänyt tuosta ajasta 6 vuotta kotona lapsia hoitaen ja palkankorotukset ei juokse eikä edes junior partneriksi pääsystä tietoakaan naisella kun kotona vaan luuhaa, se on vain reilua! Avioeroissa taas tasapuolistaa mies gigolot jotka hommaa rikkaan leski muijan jotta saa puolet lesken kuoleen rik

04.12.2013 14:02

<Jomena> Paskamyrskyä kasvattaessa MUTTA tää naisten alhaisempi palkkahan nyt johtuu suurimmilta osin ihan vaan siitä että naiset ei oo (prosentuaalisesti) niin kunnianhimoisia kuin miehet. Miesten ego on suurempi ja halu pyrkiä ylöspäin paljon kovempi (jälleen prosentuaalisesti). Tämän takia naiset päätyvät hieman huonompipalkkaisiin töihin ja miehen euro on enemmän kuin naisen. Lähteet on jossain, mutta tälläsen jutun luin joskus vuos takaperin.

04.12.2013 13:58

<Harbaa> Siihen avioehtoon voi kirjailla ihan omat ehdot.. Ei se aina tarvitse olla että ei mitään kenellekkään. Esim sellainen että mikäli avioliittoraukeaa toisen osapuolen menehtymiseen on tilanne kuin avioehtoa ei olisi tai avioehdossa voi olla määritelty hieman kohtuullisemmat ehdot omaisuuden jakoon kuin 50/50.

04.12.2013 13:54

<Faasi> Toki hyvin rikkaan ja kuuluisan henkilön saattaa olla vaikeampi löytää luotettavaa ja oikeista syistä liikkeellä olevaa kumppania, sillä onnenonkijoita on kai tässäkin maassa ihan riittävästi. Tällaisissa tapauksissa kai muuttuu aika olennaiseksi se, millaisista piireistä miestä/vaimoa lähtee metsästämään. Baari tms. se kannattavin vaihtoehto tuskin on.

04.12.2013 13:51

<Faasi> Ainakin siis näennäisesti pääsee. Todellisuudessa ongelmia aiheuttaneet asiat toistuvat uudessa suhteessa tai avioliitossa, ja oravanpyörä alkaakin olla valmis. Ongelmat tulisi käsitellä ennen kuin ne kasvavat suuriksi. Siksi jatkuva avoin keskustelu on ehdottoman tärkeää parisuhteessa. Ihmiset eivät tule täysin samanlaisina pysymään koko elämäänsä, joten eroaminen on yksinkertaisesti ihan idioottia sillä perusteella, että "enää ei ole kivaa" avioliitossa. Kyllä ne samat hyv&

04.12.2013 13:47

<makedonialainensika> Itse sanon aina kun naiset sanovat että miehet eivät voi tehdä kahta asiaa samaan aikaan, ehkä siksi koska miehet tekevät asiat yksi kerrallaan ja huolellisesti!

04.12.2013 13:47

<Faasi> Avioehto on luusereille. Jos tarvitset avioehdon, olet menossa naimisiin vääristä syistä. Naimisiin mennessäsi tulisi olla valmis sitoutumaan toiseen ihmiseen koko loppuelämänsä ajaksi. Turha on kuvitella, että avioliitto on pelkkää ruusuilla tanssimista, koska sitä se ei todellakaan ole, mutta ei se tarkoita, että täytyy ottaa avioero. Nykyinen kertakäyttöyhteiskunta on vain tunkeutunut myös avioliittoihin eikä ongelmia enää osata käsitellä siten, miten ne tulisi käsitellä.

04.12.2013 13:40

<maksamakkara> avioehdolla on hieman negatiivinen mielikuva. siitä saa sen kuvan, että ei muka uskota rakkauteen ja avioliiton kestävyyteen. se pitäisi tehdä pakolliseksi moraalisista syistä. avioliiton pitää perustua rakkauteen, ei mihinkään muuhun ja se pitää voida päättää ilman ryöstetyksi tulemisen tunnetta. kuka haluaa olla ex-vaimon mustan melan elättäjä

04.12.2013 13:40

<Harbaa> Vaikee vaan tehdä se avioehto.. Tyhmästä päästä kärsii koko lompakko.

04.12.2013 13:03

<wibii> juridiikka hallussa

04.12.2013 12:11

<kelatkaa hei> Eikös se Suomessa mene jo noin ?

04.12.2013 12:11

<massemajava> No niinhän se menee mutta yleensä niissä on pohjana, että miehellä on enemmän rahaa.

04.12.2013 11:55

<Orce> Onneksi maailmassa on näitä viisaita miehiä, jotka keksivät näitä nokkelia sanontoja pohjautuen laajaan tutkimukseen aihepiiristä.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Tasa-arvoa polttoaineisiin

22 186 katselukertaa

Todellista rakkautta

11 598 katselukertaa

Tämän viikon annostus tasa-arvoa

35 260 katselukertaa

Tasa-arvoa työpaikalla

39 873 katselukertaa

tasa-arvoa(ko?)

53 515 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.