Quantcast

Lähettäjä:

(laitela) (laitela)

Espresso

Tuoretta vastavalmistettua espressoa kuppiin

1.4 / 5 (67 ääntä)

Julkaistu: 9.1.2016 08:03

2.5K

Lähettäjä: (laitela) (laitela)

Otsikko: Espresso

Kuvaus: Tuoretta vastavalmistettua espressoa kuppiin

Hakusanat: Kahvi, espresso, kuppi, laite, jauhaus, jauhe, kuuma, vesi, barista, valua,

1.4 / 5 (67 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-09 08:38:56

+6475

<jeesviikän>

Unelma on aluillaan: http://www.afp.com/en/news/security-experts-fear-european-911-coming-year Terroristit ite sanoi, että laittavat pakolaisaallon tulemaan, järkkäävät kyydit, ja hyppäävät mukaan. Hitto kuinka paha mieli tulee siitä, että ihmisten täytyy kuolla tynnyrissä kasvatettujen, sinisilmäisten, vastuuttomien, ja typerien eurooppalaisten tähden. Ja vaikka mikä verilöyly Suomeenkin osuisi, niin aina on niitä monikulttuurisuusintoilijoita, joiden mielestä suomalainen demokratia, tasa-arvo, ja inhimillisyys, eli kulttuurinen edistys kannattaa sekoittaa muun maailman pahuuteen. Jakakaa!

150

Aika: 2016-01-09 11:36:42

+6475

<jeesviikän>

Ja ps. meidän säälittävät metrohousukatupartiot ei ole (ainakaan vielä) mitään näiden Lähi-idän ja Afrikan ihmisten sekoilujen rinnalla. Mutta jos homma menee pahemmaksi, siitäkin voi syyttää ns suvakkeja, jokka itse kusevat mm. asiallisten maahanmuuttajien pakkiin. Tunnen montakin ulkomaalaistaustaista, jotka ovat varmaan mielissään, kun heidän kotimaidensa paska piti tänne päästää ilman mitään kontrollia, ja saavat lisäksi aiheetonta epäluuloa niskaansa. Mutta minkäs teet, kun suvakit väistää faktoja kuin uskovaiset konsanaan. Voi vaan huolestuneena miettiä, mitä tulevilla polvilla on edessä

74

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.01.2016 04:48

<kovisjonde> Ihan niinkun mun perse uuden vuoden jäljiltä

09.01.2016 16:34

<coldkillerna> Tuommosta tavaraa karkasi viime yönä koirani perseestä :)

09.01.2016 15:50

<Thaliquid> jeesviikän Helvetin suurella mielenkiinnolla haluaisin tietää miten voit tietää mitä ne sinunkin eri väriset kaverit oikeasti haluaa? Eikö sinun mielestä värikkäät ihmiset osaa tai voi valehdella? Oletko joku kävelevä valheenpaljastin? Oletko ikinä nähnyt taitavaa manipuloija/valehtelijaa ja itse todistanut kuinka taitavia ihmiset ovat huijaamaan ja pelaamaan toisten idioottien tunteilla?

09.01.2016 13:31
09.01.2016 11:51

<sykoloogi> olen lopettanut kahvin juomisen mutta välillä tulee retkahduksia kun kahvin tuoksu valloittaa hajunystyrät, niin pitää juoda kupponen

09.01.2016 11:36

<jeesviikän> Ja ps. meidän säälittävät metrohousukatupartiot ei ole (ainakaan vielä) mitään näiden Lähi-idän ja Afrikan ihmisten sekoilujen rinnalla. Mutta jos homma menee pahemmaksi, siitäkin voi syyttää ns suvakkeja, jokka itse kusevat mm. asiallisten maahanmuuttajien pakkiin. Tunnen montakin ulkomaalaistaustaista, jotka ovat varmaan mielissään, kun heidän kotimaidensa paska piti tänne päästää ilman mitään kontrollia, ja saavat lisäksi aiheetonta epäluuloa niskaansa. Mutta minkäs teet, kun suvakit väistää faktoja kuin uskovaiset konsanaan. Voi vaan huolestuneena miettiä, mitä tulevilla polvilla on edessä

09.01.2016 11:32

<seeprakepardi> jeesviikän Kiitos! Tässä myös hyvä pätkä katsottavaksi Kölnin uudenvuoden rikastuksesta https://www.youtube.com/watch?v=WJCLSZm4-LA Nyt Eurooppaa nussitaan ja lujaa..

09.01.2016 11:29

<jeesviikän> Cinere no jos ihmiset eivät tosissaan haluaisi tällaista kehitystä, he vaatisivat näiden "pakolaisten" välitöntä poistamista Euroopasta, vaikka alun alkaen ne pakolaisveneet olisi jo pitäny käännyttää takaisin. Sen sijaan he muistavat vihjata kanssaihmistensä epäkohdista, kuten sinä nyt. Minua ei totta puhuen pätkääkään kiinnosta, jos joku ei ole verbaalisti korrekti, kyseessä on kuitenkin täysin aiheellisten huolien aiheuttamaa harmitonta ajattelemattomuutta. Sen sijaan mua kiinnostaa paljonkin, mitä nämä barbaarit tekevät Euroopassa käytännössä tällä hetkellä.

09.01.2016 10:47

<mando41> Näköjää alkanut vuotaan 9fägin paskat gifit mitään sanomattomilla otsikoilla

09.01.2016 10:06

<Konnabis> Kylläpä rasiaan tulee nykyään enemmän ja enemmän paskaa mediaa. Pitäis tehdä graafi, joka näyttää joka päivän medioiden keskiarvotähdet. Siitä voi sitten ihmetellä miten taso laskee...

09.01.2016 09:55

<Cinere> jeesviikän No en kyllä usko, että kukaan on sitä mieltä (ainakaan suurin osa), että se on ok. Vaan, että se ei ole ok, että ihmisiä uhataan väkivallalla mielipiteen tai ihonvärin vuoksi. Oli se sitten netissä tai muualla. Minusta on ihan idioottimaista toivottaa ihmisille "Toivottavasti tulisit raiskatuksi!". Aiotteko tehdä niin, jos lapsenne sattuvat alkamaan ituhippivassareiksi?

09.01.2016 09:02

<keivei> No eipä tämäkään enää sytytä, kiitos sen darrapaska-kaloriina median

09.01.2016 08:49

<LionKing138> Tiesittekö että eteläeuroopassa kahvit on helvetin vahvoja, jotta ne peittäisivät karmean makuisen keittoveden maun allensa? Ofc nykyään on asiat sielläkin paremmin, keillä on varaa suodattimiin...

09.01.2016 08:39

<jeesviikän> Oho, sori. Haen tussin ja piirrän hakaristin ottaani.

09.01.2016 08:38

<jeesviikän> Unelma on aluillaan: http://www.afp.com/en/news/security-experts-fear-european-911-coming-year Terroristit ite sanoi, että laittavat pakolaisaallon tulemaan, järkkäävät kyydit, ja hyppäävät mukaan. Hitto kuinka paha mieli tulee siitä, että ihmisten täytyy kuolla tynnyrissä kasvatettujen, sinisilmäisten, vastuuttomien, ja typerien eurooppalaisten tähden. Ja vaikka mikä verilöyly Suomeenkin osuisi, niin aina on niitä monikulttuurisuusintoilijoita, joiden mielestä suomalainen demokratia, tasa-arvo, ja inhimillisyys, eli kulttuurinen edistys kannattaa sekoittaa muun maailman pahuuteen. Jakakaa!

150
09.01.2016 08:18

<Tikrutin> Nahki5 Jotta aamupaska irtoais jouhevammin.

09.01.2016 08:13

<Nahki5> Miksi?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.