Quantcast

Lähettäjä:

HEEPFAN HEEPFAN

Auktoriteetit ja kehitys (Robert Anton Wilson)

Yhdysvaltalainen kirjailija-filosofi Robert Anton Wilson (1932 - 2007) kertoo tärkeimmän auktoriteeteista ja kehityksestä!

2.4 / 5 (45 ääntä)

Auktoriteetit ja kehitys (Robert Anton Wilson) - Yhdysvaltalainen kirjailija-filosofi Robert Anton Wilson (1932 - 2007) kertoo tärkeimmän auktoriteeteista ja kehityksestä!

Julkaistu: 31.5.2018 11:19

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: HEEPFAN HEEPFAN

Otsikko: Auktoriteetit ja kehitys (Robert Anton Wilson)

Kuvaus: Yhdysvaltalainen kirjailija-filosofi Robert Anton Wilson (1932 - 2007) kertoo tärkeimmän auktoriteeteista ja kehityksestä!

Hakusanat: Robert, Anton, Wilson, RAW, auktoriteetti, kehitys,

2.4 / 5 (45 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

01.06.2018 23:26

<Monitoimimooses> pausebreak Kannattaa välillä kyseenalaistaa omia näkemyksiäsi.

31.05.2018 21:14

<Jiraya-sama> pausebreak Ateismi eli jumalattomuus tarkoittaa jumalauskon puuttumista tai käsitystä, jonka mukaan jumalia/jumalaa ei ole olemassa..Uskon ihmisiin, jotka haluavat rakastaa ja tulla rakastetuksi.PISTE. Tiedän tämän joskus johtavan polulle jossa ihminen joutuu "myymään sielunsa" rakkaidensa vuoksi, jos se on hinta sille, että rakkaat saavat paremman elämän. Mutta ajatus siitä, että kansalaisten kuuluu uskoa johonkin vitun jumalaan, jotta siltä vältyttäisiin on oksettavan naiivia.windosrmagistus HALOO entäs ne jotka EI osaa VIELÄ ajatella kriittisesti? oiskohan niille hyvä olla apupyörät?

31.05.2018 20:17

<Bluk> pausebreak "ateistit eivät ole sitoutuneita omaan mahaansa" Ei pidä paikkaansa. Ateistit vastustavat hiekkauskontoja ja toisaalta myös muinaista suomalaista pakanauskomusta. Jos olet Ukon ja Tapion palvojia, niin tossa voisi ehkä olla jotain pointtia. Mutta ei kuitenkaan, koska kansallismielisyys, yhteenkuuluvuus ja luotto kansan kesken ovat sinänsä irrallaan uskonnosta, vaikka luterilaisuus onkin vahvasti kietoutunut kulttuuriimme, sitä voi vaalia vain sen kulttuurin parissa. Tämä toimii aika hyvin suomalaisilla nykyään. Harva oikeasti uskoo, mutta lähes kaikki ovat samaa kulttuuria.

31.05.2018 20:04

<Prometheus-> Pausebreak, kirjoitit kaksi isoa kappaletta tekstiä, joka ei käytännössä liity mitenkään median premissiin. Vedäppä syvään henkeä ja yritä uudelleen.

31.05.2018 16:05

<pausebreak> Muutoinkin ateismi ja uskonnottomuus on hyvin toimimaton yhteiskunnan kannalta. Ateistit eivät yksin kertaisesti koe olevansa yhtä sitoutuneita omaan maahansa ja esi-isiensä perintöön. Eivätkä he myös saa yhtä paljon jälkeläisiä kuin uskovaiset, joten he ovat aina häviävänä osapuolena. Suomessakin on hauskaa kun välillä puhutaan lestadiolaismafiasta vaikka heidän elämäntavassa korostuu suoraan ne hyödyt mitä tulee kun sinulla on iso perhe ja suuri suku, jota sitoo vahva usko. Uskovaiset muutenkin suhtautuvat nuivemmin muukalaisiin kuin mitä ateistit. Suomalaiseksi siis synnytään, eikä tulla.

-23
31.05.2018 15:57

<pausebreak> Huh huh mitä tipsauttelua. Tuo kaveri täysin sivuttaa ihmisen luonteen ja uskontojen funktion yhteiskunnissa. Ihminen laumaeläimenä aina jakaa ihmiset sisä- ja ulkoryhmiin. Se on tapa luoda turvaa sinulle, perheellesi ja heimollesi. Uskonnot taasen mahdollistavat suuren ihmismassan toimimaan kollektiivisesti yhdessä omien etujen mukaisesti, sekä se luo vielä enemmän turvaa ulkopuolisilta uhkilta. Ilman uskontoja mekin olisimme vain tosia vastaan kinastelevia heimoja/alakulttuureja joka olisi talvisodankin hävinnyt täysin kun yhteistä sitovaa tekijää muihin heimoihin ei olisi.

-17
31.05.2018 14:12

<windosrmagistus> nämä Heepfanin RWA mediat on kyllä aivottomia, kukak tahansa joka kykenee kriittiseen ajatteluun tajuaa että nämä wilsonin mietelauseet on ihan tyhjää täynnä, maailma ei ole mustavalkoinen.

31.05.2018 12:30

<gilette> Uskovaiset eivät yleensä usko, se usko tulee siitä että isä alkaa hakkaamaan muksuja jo pienestä pitäen, ja aivopesee niille kyseisen ideologian pakolla ja väkivallalla

31.05.2018 11:39

<343> Tuosta voi itse kukin päätellä, onko näkökanta objektiivinen vai pseudo-objektiivinen eli subjektiivinen näkökanta esitettynä muodossa, jossa yleisö sen helpoimmin nielee. Lisäksi, ottaen huomioon lähettäjän kiinnostuksen viljellä näiden vähemmän tunnettujen filosofien tekstejä: ootko HEEPFAN miettiny, että on olemassa Rasiaa merkittävämpiäkin yhtrisöjä, jotka nielee syötit helpommin.

31.05.2018 11:39

<str_> *every time.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Alpo on ihan JÄÄSSÄ!

7 027 katselukertaa

Toimitusjohtajan tuska

17 841 katselukertaa

Työkaluja

18 255 katselukertaa

CIAn painajainen

23 548 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.