Quantcast

Lähettäjä:

HEEPFAN HEEPFAN

Auktoriteetit ja kehitys (Robert Anton Wilson)

Yhdysvaltalainen kirjailija-filosofi Robert Anton Wilson (1932 - 2007) kertoo tärkeimmän auktoriteeteista ja kehityksestä!

2.6 / 5 (38 ääntä)

Auktoriteetit ja kehitys (Robert Anton Wilson) - Yhdysvaltalainen kirjailija-filosofi Robert Anton Wilson (1932 - 2007) kertoo tärkeimmän auktoriteeteista ja kehityksestä!

Julkaistu: 31.5.2018 11:29

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: HEEPFAN HEEPFAN

Otsikko: Auktoriteetit ja kehitys (Robert Anton Wilson)

Kuvaus: Yhdysvaltalainen kirjailija-filosofi Robert Anton Wilson (1932 - 2007) kertoo tärkeimmän auktoriteeteista ja kehityksestä!

Hakusanat: Robert, Anton, Wilson, RAW, auktoriteetti, kehitys,

2.6 / 5 (38 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-05-31 17:05:56

+20671

<Kantasolu> +5 RR

pausebreak kirjoitit muun muassa: "Tiede on siis sitä, millä on saatu joku asia vaikuttamaan totuudelta jonkun mielessä. Esimerkiksi 1+1=3 on hyvinkin mahdollista, jos vain tarpeeksi moni ihmisistä saadaan taivutettua ajattelemaan samalla logiikalla kuin sen ajatuksen aloittaja. Siitä tulee totta. Se on tiedettä." Olet väärässä. Se on nimenomaan uskontoa. Tieteessä asiat selvitetään eikä vain uskota asioita koska joku on niin sanonut. Toivottavasti vain trollaat etkä oikeasti ole tosissasi.

45

Aika: 2018-05-31 14:44:10

+52429

<Why> +5 RR

Keksinnöt on peräisin laiskuudesta

10

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

01.06.2018 11:32

<Hydro> Jes kyllä, nyt kadulle rikkomaan ikkunoita koska fuck the Authority!

01.06.2018 08:05

<habanjeero> pausebreak ei ehkä ole täysin väärässä. Suurin osa ihmisistä ei ole ns. ruudinkeksijöitä, heidät kannattaakin pitää jumalanpelossa. Sääntöjä rikkoakseen on tunnettava säännöt. Tiede on tämän hetkinen käsitys asioista. Uudempi tiede voi kuota virheelliset teoriat. Uskonnossa toisinpäin.

31.05.2018 22:21

<Repostmies> ei tämä ole mikään facebook. suksikaa vittuun näitten quote kuvien kans

31.05.2018 20:09

<Bluk> "Everything ... that is man made is a concrete manifestation of a man's refusal to bow to authority." Jaa. Niinku tiedemiehet eivät ole toimineet käskyistä ja palkkalistoilta? Parhaita keksintöjä tehtiin sotien aikaan, ja sillon erityisesti auktoriteetti oli vahvassa. Tää anarkisti on arviolta noin 10% oikeassa väitteessään.

31.05.2018 18:41

<Prometheus-> Vaikka tämä ei olekkaan aivan absoluuttista totuusrautaa, niin silti tässä on vinha perä

31.05.2018 17:31

<Putkikameli> Tuosta pausebreakin huuhaasta ei voi enää olla toteamatta muuta kuin, että se on fraktaalisesti väärin. Eli, aivan sama katsooko yksittäistä väittämää, koko kirjoitusta tai edes jotain siltä väliltä, niin se on aina väärin.

31.05.2018 17:05

<Kantasolu> pausebreak kirjoitit muun muassa: "Tiede on siis sitä, millä on saatu joku asia vaikuttamaan totuudelta jonkun mielessä. Esimerkiksi 1+1=3 on hyvinkin mahdollista, jos vain tarpeeksi moni ihmisistä saadaan taivutettua ajattelemaan samalla logiikalla kuin sen ajatuksen aloittaja. Siitä tulee totta. Se on tiedettä." Olet väärässä. Se on nimenomaan uskontoa. Tieteessä asiat selvitetään eikä vain uskota asioita koska joku on niin sanonut. Toivottavasti vain trollaat etkä oikeasti ole tosissasi.

31.05.2018 16:37

<pausebreak> Ne jotka ovat tiedettä jonkin verran seuranneet saattavat huomata, että ne tiedemiehet riitelevät enemmän keskenään kuin minkään uskonnon kanssa. Tiede itsessään ei käytännössä olekaan muuta kuin mielipide vaikuttamista. Sillä se kuka saa kerättyä teoriansa taakse eniten seuraajia on se kenen teoria käytännössä määrää. Tiede on siis sitä, millä on saatu joku asia vaikuttamaan totuudelta jonkun mielessä. Esimerkiksi 1+1=3 on hyvinkin mahdollista, jos vain tarpeeksi moni ihmisistä saadaan taivutettua ajattelemaan samalla logiikalla kuin sen ajatuksen aloittaja. Siitä tulee totta. Se on tiedettä.

-31
31.05.2018 16:22

<pausebreak> Ainoa kehitys- ja tiedevastainen on ihminen itse, eikä suinkaan uskonto, joka siihen ei ole juuri millään tavoin vaikuttanut sillä sen tehtävä ei ole olla kehitystä ja tiedettä vastaan. Sen tärkein tehtävä on luoda samoja arvoja kansalle ja tehdä siitä yhtenäinen. Yhteiskunnan toimimisen kannalta on erityisen tärkeää kyetä tottelemaan auktoriteettia. Ainoastaan pienissä metsästäjä/keräilijä heimoissa se olisi mahdollista, mutta kun on kyse tuhatpäisestä ihmismassasta niin auktoriteetin ja yhtenäisten arvojen olemassa olo on äärimmäisen tärkeää.

-31
31.05.2018 14:44

<Why> Keksinnöt on peräisin laiskuudesta

31.05.2018 14:10

<windosrmagistus> taas quotti joka on ihan tyhjää täynnä, joo jotkut keksinnöt on syntyneet kapinoinnista mutta eivät läheskään kaikki, joitain keksintöjä on pidetty mahdottomina, muttei läheskään kaikkia, monia taiteen muotoja on paheksuttu, muttei läheskään kaikkia, myös helvetin suuri osa nykyisestä kehityksestä olisi jäänyt tapahtumatta jossei jotkut ihmiset nimenomaan tottelisi ja noudattaisi käskyjä. vittu mitä paskaa taas HEEPFAN, myös seuraava media!

31.05.2018 11:34

<Laksatiivitaavi> Katsoin ensin, että onko nää kaverit vierekkäisissä medioissa olleet jotain lapsuudenystäviä ja sen jälkeen kuolleet samassa onnettomuudessa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Alpo on ihan JÄÄSSÄ!

6 976 katselukertaa

Toimitusjohtajan tuska

17 826 katselukertaa

Työkaluja

18 244 katselukertaa

CIAn painajainen

23 537 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.