Quantcast

Bravo suomi

Sellaset tuomiot ja perusteet ''Lievään'' raiskaukseen

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Bravo suomi | Sellaset tuomiot ja perusteet ''Lievään'' raiskaukseen

Julkaistu: 14.3.2012 18:47

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4 / 5 (9 ääntä)

Bravo suomi | Sellaset tuomiot ja perusteet ''Lievään'' raiskaukseen

Kommentit

15.03.12 21:54
<Velho81> pisto, nosto, ravistus.....vissiin menee lievänä?
15.03.12 21:03
<janasku> Siis sehän on kyl totta et suomes on naisen valitettavan helppo väittää, että mies raiskas sen jos tulee vaikka katumapäälle. Mitä se äijä siihe ny si sanoo, ku ei voi todistaa ettei ois raiskannu.
15.03.12 13:05
<Urhonen> Raiskaus ja hyväksikäyttö on vakava juttu, mutta valitettavasti minulle tulee aina näistä tapauksista mieleen uutinen, jossa kerrottiin 16-vuotiaasta pojasta ja 15-vuotiaasta tytöstä, jotka olivat harrastaneet seksiä ihan normaalisti molempien tahdosta. No tyttö oli varmaan katumapäälle tullut, ja juttu meni oikeuteen asti. Pojan piti sitten maksaa tytölle (kymmeniä?) tuhansia euroja korvauksia henkisistä kärsimyksistä jne. Uskon, että valitettavasti aika moni "raiskaus/hyväksikäyttö"tapauksista on vastaavanlaisia. Raiskaus on kuitenkin vakava teko ja siitä pitää tuomita.
15.03.12 10:54
<Stibbe> Suomessa lataat musiikkia tai kasvatat hamppua -> 10vuotta ehdotonta vankeutta ja satojen tuhansien korvaukset. jos erehdyt raiskaamaan ja hakkaamaan jonkun -> 6kk ehdollista. Tämä on sitä oikeutta, eikö?
-1
15.03.12 08:12
15.03.12 02:32
<WremahThD> Raiskauksia ehkäistään kaikista parhaiten käyttämällä tervettä järkeä.
15.03.12 02:18
<12343235> Kaveri sai raiskaus syytteen kun normisti harrasti seksiä exän kanssa ja ilmeisesti meni katuman päälle muija, ei sentään mennyt läpi mutta veikkaan että monet menevät
14.03.12 22:58
<skibaduweinau> Kaikki rangaistukset suomessa on liian pieniä.. Kyse on aina vaan rahasta: pyritään mahdollisimman pienessä ajassa saamaan vangista veronmaksaja, eli toisin sanoen töihin. Sillä kaikkihan tietää mitkä on vankien kustannukset jne...
14.03.12 22:07
<Yrjö (nimi muutettu)> Raiskaustuomiot ovat kauttaaltaan liian pieniä, mutta kai jokainen ymmärtää, että enemmästä väkivallasta pitää rangaista enemmän ja vähemmästä siten vähemmän.
14.03.12 22:03
<Yrjö (nimi muutettu)> <Roare> Kätevää kyllä. Pahoinpitelet jonkun niin muista samalla raiskata niin saat lievemmän tuomuion. <- ei pidä paikkaansa. "Lievästä pahoinpitelystä voi seurata vain sakkoa (keskiluku 16 päiväsakkoa)ja 2,5 prosenttia jätettiin rangaistukseen tuomitsematta vuonna 2005." (Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos)
14.03.12 20:21
<jantsa80> Pitää tulla jälkiä uhrille, muuten se ei ole raiskaus. Muuten se on vaikeata poliisin/oikeuden päätellä puhuuko uhri totta. Minä kyl ottaisin mielelläni turpaan jos joku amazoni mut raiskais.
14.03.12 20:11
<Apinapallo> Onhan nuo selkeästi lieviä. Kaikki on ollut itse touhussa passiivinen eikä ole estellyt.
14.03.12 19:48
<arcleas> pitääkö suomessa hakata vasaralla päähän, vetää sirkkelillä sormet irti ja murtaa leukaluu tuhannen atomiksi. sitten se on Raiskaus?
14.03.12 19:45
<kimmmo> Useita raiskaustapauksia ei edes voi ottaa tosissaan, kun vapaaehtoista seksiä harrastaneet naiset tulevatkin katumapäälle ja ilmoittavat raiskauksen. Pahimmassa tapauksessa ilman seksiä/raiskausta. Näissä tapauksissa mies haetaan heti poliisin haltuun mitään kyselemättä ja vasta myöhemmin aletaan selvittämään. Tämä on yksi syy, miksi tuomiot ovat lieviä, raiskausten maine on kärsinyt tällaisista "raiskauksista".
14.03.12 19:34
<jantsa80> Tuo keskimmäinen juttu vähän ihmetyttää. Tekijä ollut oraalisessa yhteydessä uhriin ja murtanut tämän vastustustahdon? Kyllä se nyt hyvvee tekköö ja muutenkin mut ei sitä tarvi oikeusjuttua nostaa jos tulee katumapäälle. Tosiasiassa olen kaikenlaista pakottamista vastaan ja tuomiot näistä rikoksista on liian lieviä.
14.03.12 19:23
<Gottroth> Niksipirkka
14.03.12 18:57
<Roare> Kätevää kyllä. Pahoinpitelet jonkun niin muista samalla raiskata niin saat lievemmän tuomion.
19

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Klikkaa Suomi kärkeen

19069 katselukertaa

suomi ykköiseksi

28650 katselukertaa

Huuda Suomi EM-Lopputurnaukseen

8657 katselukertaa

Simpsonit-leffan suomiäänet

17091 katselukertaa

Suomi vs Venäjä

12751 katselukertaa

Hyvä Suomi!

17748 katselukertaa

Zeitgeist (suomi sub)

21636 katselukertaa

Suomi24 täytettiin paskalla

14020 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.