Quantcast

Sotilaat nappaa lipun mielenosoittajilta

2.79 / 5 (19 ääntä)

Julkaistu: 18.5.2015 22:00

Katsottu: 7029 kertaa

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.79 / 5 (19 ääntä)

Sotilaat nappaa lipun mielenosoittajilta

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-05-19 11:30:32

+49331

<LordBhorak>

Mikä järki on hallitusta vastustaessa mollata oman maan symboliikkaa, eli sitä, jonka pitäisi kuvastaa kansaa? Vähän samanlainen fiilis, että jos hallitus on paska, niin ammun itseäni polveen protestiksi. Tuo symboliikka saattoi noille sotilaille tarkoittaa esim. kunnioitusta taistelutovereita kohtaan jne. Ovathan osa heistä esim. haudattu tuon lipun saattelemana. Tämän takia ymmärrän tuon symboliikan puolustamisen ja en ymmärrä miksi hallitusta vastustaessasi näytätkin vastustavasi omaa maatasi. Jos hallinto ei kelpaa, koeta muuttaa se, jos maasi (ja sen kansa) ei kelpaa, niin muuta itse.

23

Kommentit (20)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
29.05.15 01:51

<Kanakotka> Naurettavaa vinkumista näiltä maailmanvalloittajilta.

-2
21.05.15 10:24

<olllli> mitäs täss poraan öljyä

20.05.15 08:37

<sdabu> En ymmärrä tätä nykypäivän vihaa valtiota kohtaan.. Tietysti joissain maissa se on ihan ymmärrettävää, mutta täällä suomessakin haukutaan oloja paskoiksi ja netissä ylpeinä huudellaan että jos sota syttyy niin lähtevät maasta pois. Kyllähän Talvi- ja jatkosodankin aikoina kaikilla pelotti lähteä, eikä moni olisi varmasti halunnut, mutta se koettiin kunnia asiana ja he tiedostivat että se oli pakko lähteä. Silloin kun olin työtön, valtio maksoi minun laskuni ja piti katon pääni päällä. Ruokaan ja vaatteisiinkin saa rahaa. Ei ole ihan joka paikassa tällaista niin älkää valittako!

19.05.15 21:10

<OoC> Flying an American flag upside down. Flying an American flag upside down is not necessarily meant as political protest. The practice has its origin in a distress signal; displaying a flag in this manner is "a signal of dire distress in instances of extreme danger to life or property";[80] it has been used by extension to make a statement about distress in civic, political, or other areas. T:Wikipedia

-2
19.05.15 19:54

<_Lore_> Vitun hipit!

-2
19.05.15 16:29

<Veli-pekka> tellu piline mutta tässä videossahan noi apinat tolla mopollansa on tuputtamassa jotain hulabaloota muille?

-2
19.05.15 13:04

<tellu piline> Tossa patriotismissa ihan sama kun missä tahansa uskonnossa: hieno juttu että joku löytää todellisuudessa merkityksettömään elämäänsä siitä merkityksellisyyttä, mutta ei niin hienoo jos sitä täytyy alkaa tuputtaa muille, vieläpä väkivalloin.

19.05.15 11:30

<LordBhorak> Mikä järki on hallitusta vastustaessa mollata oman maan symboliikkaa, eli sitä, jonka pitäisi kuvastaa kansaa? Vähän samanlainen fiilis, että jos hallitus on paska, niin ammun itseäni polveen protestiksi. Tuo symboliikka saattoi noille sotilaille tarkoittaa esim. kunnioitusta taistelutovereita kohtaan jne. Ovathan osa heistä esim. haudattu tuon lipun saattelemana. Tämän takia ymmärrän tuon symboliikan puolustamisen ja en ymmärrä miksi hallitusta vastustaessasi näytätkin vastustavasi omaa maatasi. Jos hallinto ei kelpaa, koeta muuttaa se, jos maasi (ja sen kansa) ei kelpaa, niin muuta itse.

23
19.05.15 09:43

<Lecimx> "We serve our fucking country and that's bullshit".. Nii voiha sitä uskotella itelleen mitä haluaa. Toisaalta jos on aivopesty niin on aivopesty on se sitten ISIS-sotilas tai USA:n sotilas.

-6
19.05.15 09:37

<JoLmi> Jenkit vois ottaa pääsä pois omasta perseestään ja kattoa oikeesti ympärilleen. Video lähinnä nauratti

-3
19.05.15 07:32

<Thaliquid> StoFin niin ja mikä totuus onkaan! Puolustavat satanisti juutalaispankkiirien etuja eikä yhtään mitään muuta!

-6
19.05.15 01:54

<Zerppis> Se että pitää tota lippua ylösalaisin tuolla tarkoittaa todella isoa ahdinkoa tai hengenvaarallista pulaa. Käytetään paljon mielenosoituksissa viestinä että USA on pulassa.

19.05.15 00:44

<WremahThD> Kysymys kuuluukin: Miksi ihmiset antavat harhaisten hullujen raivota ihmisille ja rauhallisille protestoijille kadulla, vain koska heillä on lippu jota nämä sotilat harhaluuloissaan pitävät jonain liiton arkin tasoisena artifaktina?

-10
19.05.15 00:40

<WremahThD> StoFin Heillä kiehahti koska he ovat juntteja, yksinkertaisesti. Amerikan toinen ääripää punaniskoista on deluusiossa elävät "veteraanit", jotka käyvät palvelemassa irakissa pari vuotta USA:n öljynhakureissujen mukana, tai avittavat maailmanpoliisin virkaa tms. Tämän jälkeen he elävät marttyyreinä joille tällaiset asiat ovat niin saatanan pyhiä, ja "I serve muh cuntry!" -huutelut yleistyvät. Noustaan ikään kuin ihmisten yläpuolelle, ja kaikki jotka protestoivat, esimerkiksi nyt USA:n sotapolitiikkaa vastaan, koetaan jotenkin uhkana sille kuvalle mikä itsestä ollaan luotu sotilasuran ohella.

-12
19.05.15 00:06

<Finlandlion> Ei kyllä pistää vaan naurattamaan. Eikö ne sen takia kuvittele taistelevansa, että olisi maa, jossa saa jokainen ajatella, kuinka haluaa. Freedom of Speech? God bless the muricah

-5
18.05.15 22:27

<klaus_banzer> Vastaus Benanzan kysymykseen kuuluu: Jenkkisotilailla on helvetillinen marttyyrikompleksi mitä tulee kaikkeen isänmaalliseen symboliikkaan.

-6
18.05.15 22:12

<Benanza> Mitä se merkkaa että nuo piti tota lippua väärinpäin? Ei ilmesesti mitään hyvää ku nuin ottivat hermoonsa.

-5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Hevonen pelastetaan kaivosta

Hevonen pelastetaan kaivosta

2 188 katselukertaa

"Harjoitus"

7 195 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.