Quantcast

Lähettäjä:

Rantanen- Rantanen-

Tarasovin tarina 4

Päiväkirjaa, sekä esittelyssä mysteerimies

2.1 / 5 (54 ääntä)

Resiina toimii, se lienee pääasia. Kalenteritiistain tullessa sen pitäisi olla kunnossa viikottaista kärrypäivää varten. Meillä ei ole ammuksia annettavaksi vaihtokaupassa ruoasta Andrein tuhlattua niitä huvitellessaan, mutta aina me jotain löydämme. Jos emme muuta keksi, laitamme kärryyn lapun, jossa lupaamme Iovin korjaavan heidän rikkinäisiä laitteitaan vastapalveluksena hyödykkeistä. Iovin ei tarvitse tietää. Viemme vain tavaraa korjattavaksi, ei hän mitään aavista. Tai varmaan aavistaa, mutta on liian hellämielinen sanoakseen asiasta mitään.

Asia, tai pikemminkin henkilö, joka minua huolestuttaa on uusin tulokkaamme, josta emme tiedä juuri mitään. Hän istuu niin kutsutulla baaritiskillämme, muttei nauti alkoholia. Hän vain pitää yksinäisyydestä. Päätin aiemmin päivällä mennä juttelemaan hänen kanssaan. Yksinäisyyden kaipuussa ei ole mitään väärää, mutta tässä maailmassa seuraa kaipaamaton persoona vaikuttaa pelottavalta. En jaksa uskoa hänen olleen lainkirjoja noudattanut henkilö, hänestä huokuu kylmyys.

Andrei kuitenkin kerkesi tehdä tuttavuutta ennen minua tämän mysteerihenkilön kanssa.

Lauantai, kahdeskymmeneskahdeksas helmikuuta, vuonna 2037 vanhan kalenterin mukaan
Mikhail Tarasov



”En tiedä mikä olet miehiäsi, kun et koskaan avaa suutasi” tokaisi Andrei istahtaessaan hänen viereensä baarijakkaralle, jota oli ehostettu parilla lankunpätkällä. Otahan viskipaukku, hän sanoo kaataessaan jo uudesta pullostaan juomaa vanhaan peltipurkkiin. ”Ei kiitos, en juo” tämä hattupäinen herra kertoo. Lähes ensimmäiset sanat jotka häneltä kuulemme. Syvälle vedetty päähine peittää hänen kasvonsa varjollaan hämärässä kynttilänvalossa, enkä voi lukea miehen ilmeitä. ”Ota nyt kuitenkin, harvinaista herkkua” tuputtaa Andrei tapansa mukaan työntäen tuon viskillä rikastetun peltipurkin hänen eteensä. ”Edelleen, ei kiitos”. Andrei alkoi jo ärsyyntyä hieman, ei ennen ole hänen tarjouksestaan kieltäydytty. Miksi tässä synkässä maailmassa kukaan kieltäytyisi näin hyvästä juomasta, mietin jo itsekin. Andrei ottaa oman hörppynsä rohkaistuakseen kysymään seuraavan kysymyksen. Kerro edes nimesi, hän tivaa.

Mies nostaa tyynesti huolitellusta nahkaholsterista revolverinsa, jota olemme hänen monesti nähnyt puhdistavan ja kiillottavan, vaikkemme koskaan käyttäneen, ja laskee sen Andrein nähtäväksi. ”Lucky Five”, mitä tämä kaiverrus piipussa tarkoittaa? Mysteerimies veti aseensa takaisin ja tokaisi hieman ärtyneenä ”Pyysit nimeä, et tarinaa. Mutta jollet nyt häivy häiritsemästä, toivoisit, että revolverini on suotuisalla tuulella, että olisit se onnekas”.

Kaikki paikalla olleet hämmentyivät tästä uhkauksesta, jopa hullunrohkea Andrei poistui hiljaa taka-alalle viskeineen, jättäen tämän ”Lucky Fiven” omaan rauhaansa. Mikä on tarina miehen takana, en tiedä, mutta sen opin, etten aloita keskustelua tarjoamalla hänelle juotavaa. Haluaisin mennä juttelemaan, mutta ehkä sen aika on myöhemmin.



Rauha palasi tunneliin saman illan aikana, vaikka tämän mysteerimiehen ääneen lausuma uhkaus saikin hiljaista keskustelua aikaan aseman nurkissa. Ehkä hänellä on vain huono päivä. En voi välttyä ajatukselta, että hän tuo vielä monia yllätyksiä mukanaan, enkä tiedä, odottaako hyviä vai huonoja aikoja. Toki meillä on jo Andrei joka pitää mielemme kiireisenä toinen toistaan hölmömmillä tempauksillaan, joten rauhaisampi toveri ei olisi pahitteeksi.

Mutta nyt on viikon kohokohdan aika. Giorg on keittänyt pannullisen aitoa kahvia valutaurapannussaan, jota hän varjelee henkensäkin uhalla. Tuoksu leijailee koko metroaseman halki kutsuen meidät kaikki avotulen ääreen.

Jätän sinut hetkeksi, päiväkirjani.

Lauantai, kahdeskymmeneskahdeksas helmikuuta, vuonna 2037 vanhan kalenterin mukaan
Mikhail Tarasov

Julkaistu: 31.5.2017 19:49

2.5K

Lähettäjä: Rantanen- Rantanen-

Otsikko: Tarasovin tarina 4

Kuvaus: Päiväkirjaa, sekä esittelyssä mysteerimies

Hakusanat: Mikhail, Tarasov, fanfiction, fanfic, metro, 2037, tarasovin, tarina, lucky, five,

2.1 / 5 (54 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-31 19:57:30

+12161

<{tom}>

Kiva kun oot näitä jaksanut tänne laittaa, vaikka tullut välillä myös negatiivistakin palautetta :) Jatka samaan malliin, ja toivottavasti kommenteista on löytynyt myös jotain ideoita/parannettavaa

10

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

08.10.2017 15:13

<Tai!s> Kolme kappaletta joissa hierotaan tuttavuutta mysteerimiehen kanssa ovat erittäin toimiva kokonaisuus. Siisrtyminen minämuotoon viimeisissä lauseissa, vangitsee tunnelman hienosti. Kahvin keitto -kappale sai mieleen mukavia ajatuksia, keskellä tätä kaikkea dystopiaa, asia on pieni, ja ehkä jopa juonen kannalta epäoleelinen, mutta pitää lukijan toivoa yllä.

01.06.2017 18:30

<kemppaus> Go, Rantanen- GO! Ma23 Voi painua vittuun huutelemasta, jossei kiinnosta, tai kirjoitella ja JAKAA(!!) itse paremman stoorin. Mun mielestä tää on just helvetin hyvä tarina, enkä malta taas odottaa jatkoa.

01.06.2017 13:43

<mezzonal> Antaa Tarasovin seikkailla ei oo muilta pois.

01.06.2017 05:11

<JJpaa> Jaa.

31.05.2017 23:05

<lask90> Just sopivan mittainen, jaksaa mielenkiinto pysyä, mutta silti aina mielenkiintoisia asioita. Todella jännä miljöö, 2030-luvun postapokalyptinen maisema, jossa kuitenkin sattuu muita tulemaan porukkaan, osa käy kauppaa, osaa vastaan soditaan panoksista päätellen. Niin milloin tästä julkaistaan Pelisarja? :)

31.05.2017 22:37

<Porhaltaja> Hyvä on tarina, lisää. Eikä tarvitsekaan olla täydellinen, tulee aidompi päiväkirjatunnelma koukeroineen.

31.05.2017 22:30

<Rantanen-> Soke Akana Tarina, jota kirjoitan. Ei sen ihmeellisempää. Ei kukaan jaksaisi lukea kymmenien sivujen mittaista stooria yhdessä mediassa. Päätin ryhtyä mediaa lähettämään pienemmissä kokonaisuuksissa. Featherthumbs Ei ole omakehuviikkoni :D Kyllä tätä tulee pitemmän aikaa, koska sitä on pyydetty lisää.

31.05.2017 22:03

<Featherthumbs> Soke AkanaRantasen omakehuviikko tulee osissa.

31.05.2017 21:57

<Soke Akana> Mitä tämä on? Pitääkö tässä tietää jotakin?

31.05.2017 21:25

<Ma23> VITTU MITÄ PASKAA!

-13
31.05.2017 20:04

<OoC> Tervetullutta tekstimediaa!

31.05.2017 19:57

<{tom}> Kiva kun oot näitä jaksanut tänne laittaa, vaikka tullut välillä myös negatiivistakin palautetta :) Jatka samaan malliin, ja toivottavasti kommenteista on löytynyt myös jotain ideoita/parannettavaa

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Perunatarina

13 290 katselukertaa

Pienen linnun tarina

13 490 katselukertaa

Hyvän mielen tarina

16 939 katselukertaa

LEGO:n tarina

12 336 katselukertaa

Ravun tarina

12 663 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.