Quantcast

Lähettäjä:

Alois_Hitler_sr Alois_Hitler_sr

Arnold Sports Festival

Video pätkää Arnold Sports Festivaaleilta.

3 / 5 (41 ääntä)

Julkaistu: 16.3.2015 11:17

2.5K

Lähettäjä: Alois_Hitler_sr Alois_Hitler_sr

Otsikko: Arnold Sports Festival

Kuvaus: Video pätkää Arnold Sports Festivaaleilta.

Hakusanat: Arnold, Schwarzenegger, Iso, Arska, Terminator, Terminaattori, , Arnold, Sports, Festival,

3 / 5 (41 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-03-16 11:44:24

+21648

<NakkiKone123>

Splörölöö ihan vaan tiedoksi että joka urheilulajis käytetään roinaa, vai onko suomen hiihto ollu puhdasta vuosien aikana? ja kehonrakennus on maailman vaativin laji. Muissa lajeissa voi helposti pitää "lomakuukausia" mutta jos oot pari kuukautta pois salilta niin menetät parin vuoden tulokset. Ja mitä tohon "rumuuteen" tulee niin suomalainen keski-ikäisen ruumis onkin ihan vitun kaunista kateltavaa ja varmasti sunkin. Joten mitä jos lopetetaan toi eri lajien ulkonäön arvostelu ja kunniotetaan kavereita jotka jaksaa harrastaa ja liikkua, ja btw noi ei oo missikisat

79

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

16.03.2015 16:32

<Elqds> Kyllä itsekin pidän Arskan aikaisesta oldschool-bodyscenestä paljon enemmän, mitä nykyisestä. Vaikka kyllä nykyäänkin löytyy hienoja fysiikoita, mutta aivan liikaa on lavoilla niitä tynnyrimahoja (GH-gut). PS. Pumping iron on loistava leffa/dokumentti.

16.03.2015 15:35

<Tupo89> Ensinnäkin.. Nakkikone123 Hienosti sanottu, isot peukut täältä ja toisekseen ois kyl helvetin mahtavaa päässä kättelemään itse Iso Arskaa. Kyl se kaveri on legenda ny jo ja tulee olemaan ainekin itelleni.

16.03.2015 13:38

<TurboSheriffi9000> No hei, joka lajista voi sanoa pelkistetysti vaikka mitä, ajaahan Räikkönenki vaan ympyrää ja jääkiekkoilijat tappelee kiekonpalasesta? Yllättäkääpä ittenne ja kokeilkaa vaihteeks jotaki, te näppäimistön puolustajat

16.03.2015 13:07

<NakkiKone123> rood inverse totta, lihasmuistista massa palautuu suht nopesti, mutta jos otetaan huomioon kuinka hidasta se kehitys on siinä vaiheessa kun ollaan "huippukunnossa" ja sitten pidetään parin kuukauden tauko niin ollan samassa kunnossa kuin pari vuotta sitten vaikka siite palautuminen takaisin viekin ehkä vähemmän aikaa

16.03.2015 12:28

<rood inverse> NakkiKone123 muuten täysin samaa mieltä, mutta parin kuukaudet "lomat" ei tuhooa muutaman vuoden työtä. Olympia tasolla, on ollut kehonrakentajia, jotka ovat pitäneen kisakauden jällkeen jopa 4kk taukoa. Meiltä löytyy lihasmuisti, jonka avulla päästään hyvinkin äkkiä takaisin siihen kuntoo, jossa ollaa aiemmin oltu, mikäli tietysti reaanataan ja syödään oikein.

16.03.2015 12:19

<blackwater park> Arska aina 5/5

16.03.2015 12:17

<SuvaitsevainenSivari> Splörölöö Näköjään ihmisillä menee vieläkin sekaisin joku hinttaripoikein fitness-kauneuskilpailut ja kehonrakennus. Kehonrakennuksessa pyrityään symmertriaan ja mahdollisimman näkyviin&suuriin lihaksiin. Ei naisten pöksyjen kasteluun (vaikka sitäkin tiedetään tapahtuneen). Toki, kehonrakennus lähtee yleensä siitä, että halutaan näyttää hyvältä naisten silmissä, mutta sitten sitä yhtä-äkkiä hurahtaa lajiin oman itsensä haastamisen kautta. Ja roinaaminen on osa kaikkea kilpailu-urheilua, ainakin jos meinaa pärjätä.

16.03.2015 12:12

<MrFiufaufou> NakkiKone123 Nyt oli kyllä hyvä kommentti, harmi ettei voi antaa yli 1 plussaääntä :)

16.03.2015 12:10

<Gihi> No hasta la vista sitte! He he he..

16.03.2015 11:52

<polla-aapo> Suomesta tuolla on kisailemassa ainakin Antti Halmo.

16.03.2015 11:44

<NakkiKone123> Splörölöö ihan vaan tiedoksi että joka urheilulajis käytetään roinaa, vai onko suomen hiihto ollu puhdasta vuosien aikana? ja kehonrakennus on maailman vaativin laji. Muissa lajeissa voi helposti pitää "lomakuukausia" mutta jos oot pari kuukautta pois salilta niin menetät parin vuoden tulokset. Ja mitä tohon "rumuuteen" tulee niin suomalainen keski-ikäisen ruumis onkin ihan vitun kaunista kateltavaa ja varmasti sunkin. Joten mitä jos lopetetaan toi eri lajien ulkonäön arvostelu ja kunniotetaan kavereita jotka jaksaa harrastaa ja liikkua, ja btw noi ei oo missikisat

16.03.2015 11:27

<Splörölöö> On tuo moderni ammattimainen kehonrakennus ihme hommaa. Piikitetään roinaa roppakaupalla ja kasvetaan isoksi rumaksi lihaskasaksi, ihan vain siksi että oltaisiin isoin ruma lihaskasa. Arnoldi sentään oli esteettinen (no homo)

-30
16.03.2015 11:21

<Montto> Hasta la vista/Hasta la vista

16.03.2015 11:20

<ManenMutsi> no eipäs ollut kovin viihdyttävä filmi

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Aakkoset Arnoldin kanssa

16 603 katselukertaa

Arnold ilmastotalkoissa

19 273 katselukertaa

Arnold Schwarzenegger Impression

18 090 katselukertaa

Arnold photobombaa

23 223 katselukertaa

Arnold Schwarzenegger

29 856 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.