Quantcast

5 Things I hate in Fallout 4

2.65 / 5 (23 ääntä)

Julkaistu: 15.11.2015 20:02

Katsottu: 4861 kertaa

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

2.65 / 5 (23 ääntä)

5 Things I hate in Fallout 4

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-15 20:56:04

+4984

<Finlandlion>

Tuo Power armor ja Deathclaw tuli kyllä ihan liian aikaseen, ja samaa mieltä olen RPG:stä. Toivottavasti tulisi modi, missä näkyis ne vastaukset kokonaisena.. Luulisi, että hahmo olisi ensin autettavana, kuin auttavana osapuolena, kumminkin täysin normaali perheen isä.

6

Kommentit (12)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
19.11.15 00:15
17.11.15 15:55

<Vesterpester> No en nyt kyllä ole juurikaan samaa mieltä. Koko mainquesthan on täynnä valintoja, eikä lopu siihen. Kakkoskohtaan vähän samaistuin, mutta ei sulla kyllä pelin alussa ole pattereita siihen haarniskaan saati tarpeeksi kuteja miniguniin. Dialogi-systeemi uudistettiin täysin, joten on selvä ettei se kelpaa kaikille. Peli pyörii meikäläisen läppärillä high-asetuksilla 60fps, eli huonohkoja tekstuurejakin kyllä jaksaa sietää kunnes modit korjaa asian. Mitä bugeihin tulee, niitä on tullut vastaan helvetisti vähemmän kuin yhdessäkään Bethesdan roolipelissä tähän asti.

16.11.15 17:21

<newbie821> BL0B tai sitten jengi on saanut yliannostuksen fallout-mediaa..

16.11.15 15:37

<Tugenukem> En ole pelannut, mutta idea hyvä, toteutus näyttää heikolta.

16.11.15 12:58

<BL0B> 2.15/5, ja näin paljon korrektia asiaa? Ei taida Riemurasian fanipojat kestää kritiikkiä. Lopettaka se Todd Howardin kullin imeminen. Muutama elementti paransi Fallout elämystä, mutta alaspäinhän tässä mentiin.

16.11.15 00:35

<Pirimus> Mulla on ollut keskusteluissa muutama bugi, puhe ja teksti ei synkkaa tai valikkoa ei näy mutta toinen osapuoli valittaa että "jaa menikö tämä yksinpuheluksi". Muita bugeja ei ole ollut kun on tullut joku 3-4 tuntia pelattua. Mutta joo, enemmän pidin kolmosesta ja jopa nwstä. Tämä ei tunnu enää falloutilta oikein muuten kuin miljöön osalta. Ei huono peli, mutta kertoo jotain pettymyksestä kun ei ole tullut pelattua 5 päivän aikana kuin sen vajaa 4 tuntia. Enkä ole kuollut kertaakaan normaalilla kun pelaan, stimpakeja on varmaan jo 30 varastossa. En ole tottunut moiseen elämään fallouteissa.

-1
15.11.15 21:53

<TB303> 2 tuntia jaksoin pelata kunnes bugit ja kädestäpitely vei fiiliksen, ehkä joskus pelaan läpi kunhan tulee modeja jotka korjaa menut yms mukavammaks käyttää hiirelle

15.11.15 21:50

<Zyy> Ai että odotetaan että modaajat korjaa pelin paskat grafiikat? Minkä takia ihmiset eivät osaa olla enää kriittisiä pelin julkaisuiden kanssa? Mua ainakin kyrsii pahasti kun pelit julkaistaan surkeassa tilassa ja niistä kuitenkin veloitetaan täysi hinta.

15.11.15 21:43

<Irhvin 93> Niin joo ja yhtäkään bugia ei oo kohdalle osunu n. 50 tunnin aikana. Onkohan vaan hyvää säkää?

15.11.15 21:41

<Irhvin 93> Odotin tätä jo monta vuotta ku kuuta nousevaa, ja pakko olla aavistuksen pettynyt. Kyllä, melkein 300€ panostus sekä peliin että uuteen rautaan ilman täyttä lunastusta vituttaa myös mutta silti... Grafiikoista en välitä, ellei ne oo jo häiritsevän huonot. Jokainen, joka on selvinnyt dr. Virgilin luo tietää mitä se paska grafiikka/tekstuuri on. Dialogipyörä on perseestä, ja omasta mielestä esim. uusia vihuja vois olla enemmän. Deathclaw ei saa olla pelistä toiseen the vittumaisin otus. Joo on niitä tuola muitakin mutta tiiätte mitä meinaan...

15.11.15 20:56

<Finlandlion> Tuo Power armor ja Deathclaw tuli kyllä ihan liian aikaseen, ja samaa mieltä olen RPG:stä. Toivottavasti tulisi modi, missä näkyis ne vastaukset kokonaisena.. Luulisi, että hahmo olisi ensin autettavana, kuin auttavana osapuolena, kumminkin täysin normaali perheen isä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Things Skyrim players say

Things Skyrim players say

3 518 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.